![]() |
Quote:
itt nem volt ellenállás,csak arcos zöldelés hogy úgyse árthatunk mire verjük magunkat.az ilyet meg a 10en körökről lopkodást nagyon nem szeressem,és akár szinteken (!!!!!!!!) keresztül tartó seregekkel is jutalmazom!ez az én játékomba benne van és nem igazán érdekel neked vagy bárkinek mennyire tetszik.mellesleg nem kerültem még anarchba soha pedig ha minden jelentgetés amivel fenyegettek megtörtént akkor már jópárszor be lettem panaszolva!azt hiszem ez azt jelentheti,hogy adott szituációkban értelmes keretek között tartom a vérszomjamat. |
Quote:
|
Mivel csak apro ralatasom van az egeszre, de ismerem Killereket, igy szerintem az uteseket foleg a nagykepu zoldjei, es nem a tekercslopas miatt kapja a "siros" szovi.
Aki nagykepu, es utana beverik azt a nagy kepet, az ne jojjon a kulsore rinyalni, szerintem. :) |
Quote:
, nem azért vagyok félelf , hogy lelopjanak . hogy tisztán lásd : ezeket az orikat azért csináltuk , hogy töröljük majd, sírni nem fogok ha ez hamarabb lesz :) nincs benne annyi még ,hogy sajnáljam annyi viszont van hogy nektek ne érje meg csesztetni minket, régen lophattam volna már tőletek de nem tettem meg az első xxxx lopásnál még, másodszor viszont már nem nyelem be, tudom hogy nem nyerhetünk de ez nektek is sokba kerül majd. ez elkerülhető még mindig ezért írtam. két lehetőség van az egyik mindkettőnknek jobb a másik rosszabb , ebben a játékban a pénz a fő elem nem a büszkeség , 200 hekin meg amúgy is egy vicc háborúzni :) melyik az a sor ahol azt írom , hogy nem tudtok ártani? ,egyszer loptam tőled tekercset összesen a hadjárat előtt meg már a mészárok után talán egyszer vagy kétszer embert mikor kellett hirtelen de azt is csak azért mert te magadnál intézted a pusztítást hogy utánam bonts és ezt meg tudtam tenni 1 db tolival is, azt meg nem lehet lemészárolni, nem fogom benthagyni a tolikat varikat a mészárszéken azért hogy te örülj, így gyakorlatilag a katmorál az ami leverhető semmi egyéb, és 200 hekin igenis vicc háborúzni , a 0 ra bontás és újjáépítés kb 5 millából megvan de ha találok egy jó hullát(1 tolival nem lehet törpét lopni ) akkor gyakorlatilag ingyen. majdnem az összes varim tolim megvan amivel kezdtem, tekik is szintén , az emberek visszajönnek a katmorál felmegy , veszteségem gyakorlatilag annyi , hogy nem tudtam lopni úgy mint rendes orival , veletek lebontattam a fél országotokat vagy háromszor , szerintem volt fokozás is mikor felfelé kellet mellém érni, nem hiszem hogy megérte és még nem is loptam igazán. azt meg hogy nevetek vagy sírok épp, el sem mondom mert rögtön kezdődik előről minden. a varinkat köszönöm , hogy nem bántottátok de nem kilépett hanem kitettem ,ő itt csapódott csak hozzánk és már az afférunk előtt vagy három napja be sem lépett azóta sem láttam :) na ő aztán ártatlan abban biztos lehetsz. |
Quote:
Rinyálásról szó nincs nem érdemel annyit az egész , a témát sem saját részre indítottam csak összetalálkoztunk és ez lett belőle. azért érdeklődve figyelem a vélemények megoszlását leginkább a szerzők szerint :) |
Quote:
|
taszi jól tetted, amit tettél és senkinek semmi köze hozzá, hogy játszol
nekem ennyi a véleményem :D |
Quote:
Én egymagam vagyok itt az x es csapatból de jobb is ismervén a többieket:) |
Én is X-es csapatból vagyok. :)
|
Quote:
|
csak egy kérdés, akkor is minek nyilt ez a topik??
|
Quote:
Mostanában nem Te vagy az első, aki ezt a kérdést felteszi, és én értetlenül nézek minden alkalommal, amikor ezzel szembesülök. Hogyhogy minek nyílt? Mert valaki egy adott témában beszélgetni szeretne, vagy valamit el szeretne mondani, vagy kérdése van. |
Quote:
|
Quote:
|
nem irtam tovább ...
direkt nem irtam tovább :D na ja nyilt egy topik , értem az eredeti feltevést, de aztán már nagyon átment egyéniskedésbe, hogy most fényezem magam vagy nem fényezem magamat, amihez semmi köze az eredeti elképzeléshez hogy hol a határ?? viccesen ott a határ mig Ati ki nem dob a hodbol tulzott ütésért:D viccen kivül pedig addig ütöm az egyént mig normálisan nem szol, hogy igen gyöztél küldöm az mnt-ét báár mostanába már 1 fosztinál is fenyegetnek hogy kidobatnak az anarchba, ugyhogy nagyon finoman állok a dologhoz |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sőt azt is eltudom fogadni, hogy vannak játékosok akik kinyitják a bicskát az ember zsebében ha meglátod őket és ösztönösen meg akarod "tisztítani" tőlük a csoportot... De ez a topic első ránézésre ugy tűnt, hogy nem ilyen játékosról szól. (itt jön elő hogy a konkrét esetet nem látom át)
Nekem egy ilyen tag volt eddig a "pályám" során (10 év)... De egy barátom miatt ennek a senkiházinak is megbocsátottam. És sokáig ugy tűnt, hogy megváltozott ugyhogy ürültem is a döntésnek. |
Quote:
a tekizés nem nagyon izgatott fel ha valaki nem tekivédett fajt választ az benne van a pakliban azért legfeljebb az első 2 garnitúra sereget kapta volna nem 70-et. |
Quote:
|
Quote:
|
kérdeznék még egyet , mi a helyes viselkedési mód ha találkozom egy ilyen esettel mint ez , Taszi te mit tettél volna a helyemben ?
|
ennyi sereget még anarchban sem küldök senkire, még aki megérdemelné, arra sem.
Egyszer szakadt eddig csak el a cérna és akkor egy körben 32 ork tábi ment földért |
én nem játszanék ilyen szövivel.
|
Quote:
Annyi az egészben a titok, hogy érdemes megkeresni az elgurult gyógyszert a dühöngés után. |
Quote:
Sem a lopkodást sem a csúfolkodó levelezést nem én kezdtem , de semmi jelentősége nincs ennek már, ráfaragtam a levelezésre de úgy érzem e-nélkül is ugyanez történt volna , tanultam az esetből , életemben először és utoljára voltam toli , cipész maradjon a kaptafánál :) hadist játszom mindenhol , és nem szeretem a tolvajokat :) |
Quote:
de inkább , ha már megtörtént az oda vissza lopás akkor mit tettél volna a helyemben |
Quote:
Igazából onnantól értetem egyet a szinteken átnyúló csatározással, miután kijöttek a külsőre, és képesek voltak szabályok megváltoztatását követelni, csak hogy tovább folytassák az áldozat nyúzását. Nagy általánosságban egyetértek veled. De az általam elmesélt történet egy ritka és különös eset volt. Az agresszorok tényleg jó játékosok voltak, de ugyan ennyire gátlástalanok is. |
Nem voltam reggeltől gép előtt, mert hazajöttem. Az egyik országomban (úgyse tudjátok melyikben) ezidő alatt egy ország/szövetség 6körön keresztül minden körben belopott tekercsért, egyszer sokszor, utána már csak körönként 2x. A ht kiment 5x a piacra. A tartalékom 90% fog a mai nap elvándorolni.
Ez elegendő indok arra, hogy üssem addig, ameddig kedvem van? Mondhatnánk, hogy az én hibám, de nem, mert úgy volt a ht beállítva, hogy egy teljes képzéssel megy csak ki a piacra... |
Gondolom akkor mf vagy , ők nem tudták , hogy nem fogsz belépni hosszú órákon át , valószínű fel is mértek és mérlegelték a helyzetet ha nem akkor pórul járnak , ha viszont igen akkor lehet úgy gondolják legyőzhetnek.
A tartalékod elmenetele talán legalább 50-50 % saját és toli hiba , arról nem beszélve hogy még újraképezheted őket akkor is ha nincs piacod . Állj bosszút ha tudsz, de tarts mértéket. :) |
All times are GMT +1. The time now is 21:49. |