![]() |
http://forum.hodito.hu/pic/H7/H7.4-68.jpg
Azt hiszem kész van minden, amit a tesztidőszakra be akarok tenni... Hétvégén átgondolom még, jövőhét elején pedig jön egy összefoglaló minden érintett témához. |
Quote:
Ez nagyon jó hír, de mi lesz a maradék 32%-al? Az mit tartalmaz, ha a mostani változások listáját elmondásaid szerint nyomon követhetjük a fórumokon? Azokról hol, milyen formában értesülhetünk? |
Quote:
|
Quote:
A lehelet, amit a hulla fúj majd felénk egy kicsit lehet, hogy kellemetlen lesz elsőre....:D |
Quote:
|
No, Ati, mire jutottál?
Azt mondtad a HV-n átgondolod aztán gyí bele....! :) Én már azt hittem ma reggel azzal kezdődő mondatot látok majd a főoldalon, hogy: " Elérkeztünk az újabb változásokhoz....":D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Jó, igen. Egy kicsit eltúloztam, de attól függetlenül már annak a jövő hétnek van az eleje..:D |
Azt hiszem, hogy minden témához írtam egy rövid összefoglalót. Bármilyen utolsópillanatbeli észrevétel jöhet ezekkel kapcsolatban (a megfelelő témában), még mindig nincs semmi kőbe vésve.
|
Lassan ismét eltelik egy hét..:)
Mikor jön az új verzió? |
Quote:
|
Quote:
|
Nyugi skacok, lassan kialakul minden.
Aztán majd próbálgatunk:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Az 1/A fordulási rendszerben lesz változás?
Kerestem a többi témában, de nem találtam. Pedig nagyon vártam, hogy legyen ott is valami :) |
Quote:
|
Erőteljes hétvégi melóval a "last-minute" módosítási javaslatok is elkészültek, úgyhogy most éppen azt gondolom, hogy készen állunk arra, hogy a meghirdetett héten bekerüljenek a bővítések. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
addig legalább gyorsan ujrázok is egyett:D |
Quote:
Na ennek még csak a gondolatát is felejtsd el!:mad: Már most is késő!:( Arról volt szó, hogy a téli ünnepek után jönnek a változások és már a tavasziak után vagyunk lassan! Már csak pünközsd és húsvét hiányzik ahhoz, hogy az állam-alapításig várjunk!:cool: |
Quote:
|
Quote:
olvasd el és rájösz miért irtam, tetejébe vicceskedve |
De figyeltem! Tudom, hogy viccként gondoltad, de szerintem már viccnek is rossz, mert Ati már a téli ünnepek előtt bejelentette, hogy az ünnepek után változások lesznek, de már lassan ismét ünnepek előtt vagyunk.
Konkrét időpont tényleg nem volt, de azt sejtette, hogy a január már változásokat fog hozni. |
Quote:
|
Quote:
|
A terv továbbra is az, hogy a jövő héten kerülnek be a bővítések. Egészen biztos, hogy nem hétfőn, de a keddet talán már becélzom. Úgyhogy aki a változások előtt szabadságra szeretne menni, az hétfőn tegye meg a biztonság kedvéért.
Ui: ha mégse kedd, akkor nem az. Ezt senki ne vegye fixnek. Akkor szerda, vagy nem. Ha az se, akkor csütörtök, vagy nem. Ha mégse az a hét, akkor nem az a hét. Bekerül, amikor bekerül. Bocs, de már kénytelen vagyok ennyire szájbarágósan leírni, hogy a terv nem jelenti azt, hogy akkor 100%, hogy be is fog kerülni... |
Vígadj, ó, Hódító népe, a héten jön a 7.4!!!:D:D:D:D:D:D
|
Quote:
|
Mára befejeztem a városban rohangászásaimat, úgyhogy némi fizikai rákészülés (kaja :D) után neki látok az előkészületeknek, és a megvalósításnak... :)
100%, hogy lesznek olyan dolgok, amire nem gondoltam, elfelejtettem, vagy simán csak el van rontva, úgyhogy mindenki úgy készüljön, hogy hibák lesznek, és ezeket majd légyszi jelezzétek is, hogy minél kevesebb ideig legyenek. A fontos dolgokat gyorsan csináljátok meg, mert pár perc múlva csinálok teljes mentést, ha minden összeomlana, akkor arra lesz visszaállítva a játék. ;) |
Elvileg meg is vagyunk, mindjárt írom a bejelentést hozzá. Már lehet tesztelgetni. :)
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|