Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3987)

J.Ati 01-02-2010 12:18

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 234599)
Annyira mondjuk már nem zavar, ha üres a hv és aréna, én se nagyon járok oda, nincs miért...

Miért? .

Pool 01-02-2010 12:22

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 234601)
Rádfért .

ide fogok jönni, ha offolhatnékom lesz :D

Pool 01-02-2010 12:23

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 234602)
Miért? .

Mert nincs kedvem nekem sem játszani+időm se nagyon, hv-nél meg 99%-ban sose vagyok gépnél a kezdéskor, utána meg már nincs értelme...

J.Ati 01-02-2010 12:25

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 234610)
Mert nincs kedvem nekem sem játszani+időm se nagyon, hv-nél meg 99%-ban sose vagyok gépnél a kezdéskor, utána meg már nincs értelme...

Na épp ez az.
Nekem sincs kedvem.

A párbaj még beleférne az embereknél, de már ahhoz sincs kedvük.
És itt pont.

Ezért se leszünk 16an a párbajokon, ezért rendezett Ati is a végén már 6 meg 8 főre, mert nem voltunk még annyian se.

Ati 01-02-2010 13:14

Attila, Pool: Ti most min kaptatok össze ilyen látványosan? :eek:

J.Ati 01-02-2010 13:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 234627)

nem kaptunk össze:)

alapból nem kedveljük egymást:D

J.Ati 01-02-2010 13:18

Mi nem tetszik Pool?

Te kedvelsz engem?:D
Vagy már megint megsértődtél:confused::D

J.Ati 01-02-2010 13:23

Azt hiszem pár napig megint nem szólok a kiscsajhoz, mert megint bedurcizott.

Andrew 01-02-2010 13:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 234627)

Még tart a karácsonyi feszültség... Te is kiraktad a Tsobit :D

Dragi 01-02-2010 14:33

Pool nagyon Ókori Római Császár bőrébe képzeli magát :D Hozzátok a Gladiátorokat azoknak hadd mutogassa a lefele ujját :D

Batu 01-02-2010 18:34

Amúgy Tsobit miért bannolta Ati? Nem találom.....

vityu 01-02-2010 19:05

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 234667)
Amúgy Tsobit miért bannolta Ati? Nem találom.....

Politikai téma nem odavaló helyen.

csákány 01-02-2010 21:13

Már nem először :)

Hex 01-02-2010 21:34

nem vityunak akart menni, bocsi vityu

csákány 01-02-2010 23:11

Nem is neki ment :p

Batu 01-03-2010 03:10

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 234668)
Politikai téma nem odavaló helyen.

Köszi! Kár érte.

Redback 01-03-2010 21:43

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 234842)
Ideje volt már, elhanyagolsz minket :p

Azért ide írom, hogy ne offoljam szét Ati topicját :D
Szóval még van 1-2 hónapom a T betűs ellenfélnél, aztán vége a szervernek, akkor talán visszajövök hozzátok. Forumra mostmár be-be fogok nézni, mert azért el kell olvasni a változásokat :)

Pool 01-03-2010 22:27

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 234843)
Azért ide írom, hogy ne offoljam szét Ati topicját :D
Szóval még van 1-2 hónapom a T betűs ellenfélnél, aztán vége a szervernek, akkor talán visszajövök hozzátok. Forumra mostmár be-be fogok nézni, mert azért el kell olvasni a változásokat :)

miről beszélsz?
travianozol?
én is, mégis van időm mindegyikre :)

Redback 01-04-2010 05:10

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 234853)
miről beszélsz?
travianozol?
én is, mégis van időm mindegyikre :)

Igen azt :D S6-on top1 klánban, túlerő ellen hadakozunk, illetve húzzuk a csodát. Nekem most épp elég időt vesz el a suli, az edzés és a haverok ahhoz, hogy arra sincs már sok időm.:(

vityu 01-04-2010 06:47

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 234862)
Nekem most épp elég időt vesz el a suli, az edzés és a haverok ahhoz, hogy arra sincs már sok időm.:(

Jajj, már milliószor hallottam :D

Andrew 01-04-2010 22:00

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 235043)
Ezt az utolsó mondatot kéretik jól megjegyezni Atinak...:D

Néhányan már csak ezért is támogatni fogják :p

Tsobi 01-04-2010 22:11

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 234727)
Köszi! Kár érte.

Köszi. :)

Remedy 01-04-2010 22:15

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 235049)
Ugyan Remy, én is láttam azokat az ütéseket, amikkel megközelítettétek a Pannont anno. Kérlek Te nekem ne papolj.

1. Ennek semmi, de semmi koze az egesz temahoz.

2. Nekem minden masodik utesemre mondtak A-ban, hogy csalas, az irigyseged semmi ujdonsagot nem hoz magaval.

3. Inkabb Te ne papolj, aki teljesen nyilvanvalo dolgokat csinalt, meg is bunhodott egy reszukert, es meg most van kepe mas, szabalyosan jatszo embereket gyanusitgatni... Ez mar tenyleg pofatlansag...

Na akkor ide irom. :)

Batu 01-04-2010 22:26

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 235077)
1. Ennek semmi, de semmi koze az egesz temahoz.

2. Nekem minden masodik utesemre mondtak A-ban, hogy csalas, az irigyseged semmi ujdonsagot nem hoz magaval.

3. Inkabb Te ne papolj, aki teljesen nyilvanvalo dolgokat csinalt, meg is bunhodott egy reszukert, es meg most van kepe mas, szabalyosan jatszo embereket gyanusitgatni... Ez mar tenyleg pofatlansag...

Na akkor ide irom. :)

Te kezdtél el csalózni nem én Remy. De kár erről vitáznunk és nem is áll szándékomban.
Az irigység az meg szerintem természetes. Úgy érzem van mit irigyelni Tőled.:)

Remedy 01-04-2010 22:31

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 235086)
Te kezdtél el csalózni nem én Remy. De kár erről vitáznunk és nem is áll szándékomban.

Nem csaloztam, felreertetted. Felteteles modban irtam, meg nem tortent esemenyekrol, pontosabban ezt:

"Nyilvan sokkal egyszerubb lenne csalva nagy vagyonokat osszeszedni, es 500 koronkent megnyomni egy gombot par orszagbol..."

Ha ezt magadra vetted, sajnalom. De teljesen biztos vagyok abban, hogy mondjuk 2 milliard tekercset eleg nehez tisztesseges eszkozokkel eloallitani, vagy nagyon-nagyon hosszu ido.... :)

Batu 01-04-2010 22:47

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 235090)
Nem csaloztam, felreertetted. Felteteles modban irtam, meg nem tortent esemenyekrol, pontosabban ezt:

"Nyilvan sokkal egyszerubb lenne csalva nagy vagyonokat osszeszedni, es 500 koronkent megnyomni egy gombot par orszagbol..."

Ha ezt magadra vetted, sajnalom. De teljesen biztos vagyok abban, hogy mondjuk 2 milliard tekercset eleg nehez tisztesseges eszkozokkel eloallitani, vagy nagyon-nagyon hosszu ido.... :)

Akkor elnézést kérek! Pool néha úgy fel tud húzni, mint az asszony.:) Nem állt szándékomban beléd kötni, mint ahogy senkibe sem.
Annyi tekercs előállítása valóban nagyon hosszú idő lehet. Úgy érzem, ha valaki veszi a fáradságot a megtermelésére, akkor megérdemli, hogy újrázhassa. De azt hiszem ezzel a véleménnyel zárt kapukat döngetek és nem marad más, mint hogy csendben maradjak az ügyben lassan.

Alg 01-04-2010 22:50

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 235099)
Akkor elnézést kérek! Pool néha úgy fel tud húzni, mint az asszony.:) Nem állt szándékomban beléd kötni, mint ahogy senkibe sem.
Annyi tekercs előállítása valóban nagyon hosszú idő lehet. Úgy érzem, ha valaki veszi a fáradságot a megtermelésére, akkor megérdemli, hogy újrázhassa. De azt hiszem ezzel a véleménnyel zárt kapukat döngetek és nem marad más, mint hogy csendben maradjak az ügyben lassan.

Úgy érzem, ha valaki veszi a fáradságot a megtermelésére, akkor megérdemli, hogy a megtermelt mennyiségből gond nélkül eljusson A-ig, ahol aztán elhasználhatja;)

Batu 01-04-2010 22:56

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 235095)
nos erre reagálnék egy picit:)
Batu arról hogy a toppos orik mennyire be vannak tojva tőletek szerintem felesleges beszélni:)szinte fillér nélkül hetek alatt szét lettetek kapva B-ben,tehát számomra bebizonyítottátok hogy sok vizet nem zavartok A-ban bármennyi a pénzetek!engem inkább az zavart,hogy az alsó 4 szint játékát teljesen elcseszitek!főleg Tibu fűrer a "B vezére" akinek tejelni kell ha fordulni akarsz a csopiból.tehát számomra a topic egyáltalán nem az A csoportban fenyegető "rettenetes" veszély elhárításáról szól,hanem az alsó 4 szint játszhatóságáról!gondolom ezzel nem vagyok egyedül:D

2 ori leföldelése szerintem messze áll a "szétkapástól". Tudtommal a többiek mentek maguktól a b topjából.De...
Nem tudom mire gondolsz az alsó 4 szint szétcseszésével? Itt-ott olcsó a teki vagy a nyersi? Másra nem tudok gondolni.
Nem szoktam sarcot kérni, nem szoktam ok nélkül pusztítani senki oriját. Túlságosan összemostok Tibuval, de ezek szerint ez az én keresztem. Megérdemlem.

Killer 01-04-2010 22:58

én úgy éreztem az a hsz odavaló Batu,de többet valóban nem irkálok oda:)
mondjuk ide se nagyon a témában,mert kifejtettem a véleményemet rendesen:)

Pool 01-04-2010 23:00

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 235086)

Azt mindenképp, hogy tisztességesen jáccik és nem feküdt le Tibunak...

Batu 01-04-2010 23:01

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 235103)
én úgy éreztem az a hsz odavaló Batu,de többet valóban nem irkálok oda:)
mondjuk ide se nagyon a témában,mert kifejtettem a véleményemet rendesen:)

Ahogy érzed, ezzel nem tudok mit kezdeni.

Killer 01-04-2010 23:02

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 235102)
2 ori leföldelése szerintem messze áll a "szétkapástól". Tudtommal a többiek mentek maguktól a b topjából.De...
Nem tudom mire gondolsz az alsó 4 szint szétcseszésével? Itt-ott olcsó a teki vagy a nyersi? Másra nem tudok gondolni.
Nem szoktam sarcot kérni, nem szoktam ok nélkül pusztítani senki oriját. Túlságosan összemostok Tibuval, de ezek szerint ez az én keresztem. Megérdemlem.

a szétkapást azt nem úgy értettem hogy mi "hősök" mennyire elvertük az orikat:)nekünk sajna nem sok jutott a mókából,a kezdőlökés után a csoport lerendezte a dolgokat:D
ja ezúton is köszi azt pár milliárdot amivel megszponzoráltatok minket:)
nem kell az a sok bank:D

Pool 01-04-2010 23:03

Quote:

Mivel a szövijeként lettél anarchos vele együtt, mégis hová mossunk?
A Tiszába?

Pool 01-04-2010 23:04

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 235107)
a szétkapást azt nem úgy értettem hogy mi "hősök" mennyire elvertük az orikat:)nekünk sajna nem sok jutott a mókából,a kezdőlökés után a csoport lerendezte a dolgokat:D
ja ezúton is köszi azt pár milliárdot amivel megszponzoráltatok minket:)
nem kell az a sok bank:D

A Legnagyobb Király Turul szövöetségesem, aki még azt is elbírta, hogy Tibu írkált neki msn és Papó fenyegett az orijából :)
Nem hiába tökös MAGYAR EMBER, aki nem tűri a szemetet :)

Remedy 01-04-2010 23:04

Quote:

Nos, ha mondjuk 200 hekin egy 8-as szovi (8 ember, nem egy!) ir mondjuk tekercset, mondjuk fejenkent 120 konyvtarral, es megujrazzak egyszer L-ben, hogy G-s fellepesre osszejojjon az a 2 milliard tekercs, akkor ahhoz ugye 1 milliard tekercset kellett felvinni L-be. Ezt a 8as szovetseg 23 ev alatt tudja megirni, ha jol szamoltam. Tudod mit, ha veszi a faradsagot, hogy 23 evig irja, en is azt mondom, hogy megerdemli. (De persze feltehetoleg nem ez lenne az, ami zavarna engem, ugye?)

Pool 01-04-2010 23:07

Quote:

Túlságosan összemostok Tibuval, de ezek szerint ez az én keresztem. Megérdemlem.

Bezzeg -amikor lekaptuk Aquaut-ot és írtam Neked, lépj fel/fordulj le, amíg még lehet és nem leszel Tibuval egy lapon véve, azt írtad nem számít, ha kell G-ből jöttök sok pénzel, mert az kell a háborúhoz, mi úgysem bírjuk lével- nem voltál ennyire bűnbánó.
Egyáltalán nem sajnállak, max azt, hogy nem jól ismertelek eddig...:mad:

Batu 01-04-2010 23:08

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 235108)
Mivel a szövijeként lettél anarchos vele együtt, mégis hová mossunk?
A Tiszába?

Tisztában vagyok vele, hogy miket tettem. Sajnos ezen már nem tudok változtatni Pool. Megpróbálom a jövőt formálni, mást nem tehetek.
Az bánt, hogy ahol tehetitek belém rúgtok, de asszem megérdemlem.
Néha olyan stílusban tudsz írni, hogy kinyílik a bicska az ember zsebében.:)

Remedy 01-04-2010 23:09

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 235112)
lépj fel/fordulj le, amíg még lehet

Inkabb azt ird vkinek, hogy lepjen fel/forduljon le, mint azt, hogy lepjen le/forduljon fel...

Bocs, gondoltam egy vicc belefer itt is... :)

Pool 01-04-2010 23:10

Quote:

Pool néha úgy fel tud húzni, mint az asszony.:)

Mindennek én vok az oka? hmmm, lehet, hiszen a topból is nekem irogattak állandóan, hogy grrrbrrrajjaj
Kezdem magam úgy érezni, mint vmi Keresztes Vitéz :)
De én sose haragszom érte, hogy ennyire népszerű vagyok...

Pool 01-04-2010 23:11

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 235114)
Inkabb azt ird vkinek, hogy lepjen fel/forduljon le, mint azt, hogy lepjen le/forduljon fel...

Bocs, gondoltam egy vicc belefer itt is... :)

Miközben írtam, nekem is ez jutott eszembe :)

All times are GMT +1. The time now is 04:26.