![]() |
Hát igen úgy tűnik, a lassú csopikban jobban ki vannak élezve az orik! :D
|
Quote:
|
En angol anarchista csoportba pl. ahogy regiztem orszagokat a 2k-s dragako arany ar, az nagyon jol jott a kezdesnel, s kevesen is vannak a csoportba, valoszinuleg megtartom azt a keveske dragakavicsbanyat, es az en eladasaimbol nem fog lefele huzni az ara.
De pl. a parbajt rendesen atrendezte a kavics ar :) Most pl. 1775 volt kezdesre az ara. |
Quote:
|
1 héttel ezelőtt jónak láttam a drágakő árának növelését, de nagyon durva inflációt okozott.
az esett a legcarabbul, amikor kezdtem a hv-t, és felvittem az adót 100%-ra, majd mentem eladni a drágaköveket... a hv eleje már nem az igazi. van pénzed mindenre, és nem kell mérlegelni, hogy építsek, vagy inkább képezzek. emellett még az emberek morálja is 100%. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nagyon jó, tetszik a gondolatmenet. :D
de nem arról van szó, hogy mindenki ügyes lett, hanem arról, hogy a hv elvesztette az egyik izgi részét, az adózást az elején... szerintem jó móka volt izzadni, hogy ne csökkenjen nagyon le a morál a 100%-os adó miatt. |
Az lesz az elso, aki a legjobban ki tudja hasznalni, hogy az elejen sok penzed van :) Persze, ha van penz, akkor magasabbak a nyersi árak, és a maximalizalt katonaáron konnyebben tudsz venni katonat :)
|
hát igen. a hv eleje már teljesen másról szól. :)
nagyon jó dolog, amit behozott... már nem csak 1 személyiség létezik, hanem azzal is kell cselezgetni. ha jobban belegondolok, csak az adóztatás fog hiányozni... a régi hv-nek is megvolt a varázsa, és az újnak is meglesz, biztos. :D |
Hali!
Én 5/Qban vagyok és NAGYON DRÁGA a piac!! Katona: 30e És voltak még íjászok 38e-ért!! ÉS semmi több!!! Üres a piac!!! Nincsen semmi! Van kevés lóvém,meg minden, és ITT A DRÁGAKŐ 2000 arany.. Ezért van,hogy rettenetesen magasak az árak!! Mi lesz így a fogyasztókkal??? :( a termelők NAGYON jól járnak.... igaz...ki tudja? Én megvagyok így is,mert én is néha adok el katonát, de hát amit ez a drágakő művelt!!! Minden katonai egység (értsd varik,tolik,lovasok,minden) kb. 2x annyiba kerül, a nyersanyagnál a gabona kb. maradt a szinten, de a többi nyersi is 10x annyiba kerül most....:( a fegyver kb. 6e-be.... eddig 800 körül mozgott.... a rúna is nagyon megugrott!!! Ez jó a termelőnek,rossz a fogyasztónak... Ez nem info kiadás,mert aki 5/Q-ban van,az mind tudja ezeket a dolgokat,általánosságot mondtam. Drágák a cuccok,de ez mind a drágakőért????????? Most minden ár felment...... NEm hiszem,hogy MINDENKI folyamatosan drágakövet termelne...... Mondjuk ez a tolis oriknak is jó,mert ha 1x megtalálnak vkit,aki tartogatja a drágaköveket nos, én is találtam vkit 1x... :DDDD az nagyot kaszálhat,az már bizonyos..... de akkor is....az árak igencsak az egekbe szöktek! :mad: |
Jah,egy korábbi hsz-re...
Én is kereskedő vagyok 5/Q-ban......nem kellett volna annak lennem,mert egy bankom sincs most már...:( És MOST FELESLEGESEN VAN a személyiségem!!!! Nem akartok adni a kereskedő személyiséggel rendelkezőknek egy időpontot,amikor át lehet váltani a személyiségemet???? Vagy egyszer megváltani pénzért???? Úgy,hogy 1x a játék folyamán meg lehessen változtatni,többdzör nem (mármint amikor már választottál személyiséget,utána megváltoztatni... ide nem kell beleérteni azt amikr szintet lépsz.... nos????? mert ez így naon gáz.... igaz,akkor lehetne pénzem is,sokkal több, de itt nem éri meg.....:mad: |
Quote:
Úgyhogy infó: ez egy marha olcsó piac! |
Cuyu, szintlepes utan valtoztathatsz szemelyiseget :)
S ne mondd nekem, hogy hirtelen olyan sok dragakobanyad lett! :) (mint amennyi bankod lehetett) |
Olvasd el a sugo cuyu....
Amugy meg az a piac marhara nem draga...Es hol a gond nem ertem.Képzel katonat eladod és lesz léd, ez nem jo? Amugy a dragakonk ehhez az egvilagon semmi köze :D |
Bárcsak ennyi lenne nálunk a katona...
|
Nos,új fejlemények....
az a katona 38e-ért,az ideiglenes volt! Most megvehetem simán a katonát akár 100eért is (igaz h csak 50e a max ára),de most meg SEMMI NINCS a piacon! Üres,nista,nothing,kaputt.... vége. hiába van pénzed ott bármiféle hadis embert nem találsz csak hetente 1-szer 2-szer akkor is csak pár darabot...most kérdem én: NORMÁLIS EZ??? Akkor miért nincs "csak úgy" Ahmednél katona,ha üres a piac, és menne az a pénz a császárhoz?? Mert hát így hiába van pénzem,katonát nem tudok venni. se semmit! se tolit,se semmit,hogy le tudnám fokozni...:( Most akkor mit tegyek??? A pénzt nyersire és tekire használhatom... katonának búcsút inthetek...:( |
ez azok hibája akik nem adnak el katonát. ha meg annyi lesz majd a drágakőbánya a csopotban úgy lezuhan az ára hogy csak leshetsz.
|
Cuyu: álljál rá katonaképzésre... nekem sajna nem megy, mert hadi vagyok, és általában nagyobbak a veszteségek, mint amennyi képzés bejön.
ennek a helyzetnek a nagy előnye, hogy a mészárlással nagyon durva dolgokat lehet művelni. :D Senki: nem hiszem, hogy lesz annyi drágakőbánya. össz-vissz 600-an vagyunk. ezen valószínűleg csak az segítene, ha a kavics árát a csoportban levő orik (vagy hekik) száma folyásolná be. de már így is el kellene teljen 1 kis idő, amíg katonák kerülnének a piacra. |
csunyabogár->van egy hírem. HADIS VAGYOK
és a mészárlásos dologra már rájöttem, és sikerrel is alkalmazom... :) (tudod,hogy hol lehet megnézni...) mivel elmegyek mindsig támadni, ezért 20 körönként nagyjából 20-30 lovassal lesz csak több emberem... szóval szegény szövijeim nem fognak mostanság felfele menni,ha máshogy nem,hát nélkülem,de akkor búcsút is itnünk egymásnak,nah mindegy. Vége az offnak.. Szóval... a piacos dologgal csak annyit, hogy a teki a 3-szorosára ugrott nálunk (ez nem baj annyira,engem nagyon nem érdekel EGYELŐRE!) a katonai piac kiürült,ami már nagyon is érdekel,mert a pénzemet SEMMI ÉRTELMES dolgora nem tudom elhasználni/felhasználni, a fajom miatt a tekit még oké,hogy kell vennem,met könnyen lecsórhatnak, de én katonát szeretnék venni,azt meg...ááá.....:mad: csak úgy lehet,hogy az egyik szövim kiteszi a katonát a piacra.... igaz,ilyen még nem volt, de hát szöviben kereskedni... :( Az lenne a jó,ha a karavánnal lehetne küldeni katonát meg tekit úgy,hogy ÖRÖKRE ott maradjanak nálam.... én örülnék neki,de sok ember nem nagyon... :( Nah,azért köszi a reagálást,mivel mást úgysem csinálhatok,hát megszokom a rendszert,ha tudom... habár nem fűllik a fogamra,hogy üres a katonai piac.... |
a teki ára úgysem számít annyira az 5. szinten... amit gyűjtögetsz, azt úgyis vagy a B-ben, vagy pedig az A-ban fogod eladni.
egyébként fennebb lehet menni anélkül is, hogy nincs katona a piacon. nem tudom, nekem mindig meg szoktak telni a barakkok így vagy úgy, akármit csinálok. :D |
az előző hsz-ben rosszul írtam. A TEKI ÁRA IGENIS SZÁMÍT. nem mindegy, hogy neked most 100k tekit kell összegyűjtened, vagy pedig 2 millát ahhoz, hogy 5MRD kp-d lehessen.
amúgy már komolyan kezd zavaró lenni a nagy infláció. nagy léptekben közelít a teki ára az árhatár fele (a Q-ról van szó). ez egyrészt nem is lenne baj, mivel sokat érnek a tekik. másrészt meg lassan gyakorlatilag lehetetlen lesz a tartalékolás. egyre csak gyűl a pénz, és előbb-utóbb 50k-ért is meg fogják venni azt a néhány millácska tekit a piacról. otthon tartani meg... orkként, törpeként stb. kicsit necces. :( és egyezzünk meg, rúnában tartani 5-10MRD aranyat kicsit vicces. de előbb-utóbb az is 50k lesz, majd az is el fog tűnni a piacról, ha így haladunk tovább. érdekes, hogy az 570 fős csopiban 2000 a kavics ára, de a románban pl a 200 fős csoportban 1000 alatt van (mind2 csopi 5. szint). ezek szerint a románban LEGALÁBB 3* annyi drágakőbánya lenne orinként? kötve hiszem. nagyon furcsa, hogy bekerült 1 csomó pénz a játékba, és még így is 2000-n áll az ár. az egész csoportot láthatóan zavarja a nagy infláció. komoly problémáról van szó. minden jöttment országban van 20-30 milla, de senki sem tud, mit kezdeni a pénzével. 200 védős-támadós orik vannak a top100-ban, a top10-ben ott van egy utra-lufi szövi, akiknek 2-3 évvel ezelőtt esélyük sem lett oda felmászni. így utólag, lehet a lassú csopiban másképp kellett volna kiszámítani a drágakő árát. ez az infláció most már nem csak az 5. szinten érezhető, hanem már a J-ben meg az E-ben is. |
a tekik nam csak drágulnak én például jó bevételnek tartom őket hullával eladom 200 ér azt ami a szövetségesektől jön mikor egymásnak irnak azt aki elcsípi jó neki :) nekem meg a bevétel mindegy ugyis ingyen kaptam:D
|
Quote:
te jó ég. Te aztán karitatív vagy :D |
Quote:
|
annyit adok el amennyit csak tudok de ha olyan kedvem van 100 ért is adom de egyszer nyersanyagot és tekit is adtam 1 arany áron:) :) :(
új orival nyersanyagot adok miután nőtt a nyersanyag száma jelenleg csak raktár van:) |
All times are GMT +1. The time now is 21:03. |