![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Még mindig jobb, mint most, amikor lövésed nincs, mi az induló ori. Persze így is nyertem már 1-1 párbajt, csak szeretek gondolni a játékostársakra és arra, hogy a játék szórakoztasson, pláne, ha még fizetek is érte, ne meglepetéseket okozzon, hogy jah rosszul emlékeztem nem is 500 az induló fém, csak 400, jah, hogy akkor borul amit terveztem, nem gond, végülis csak időt és pénzt áldoztam rá. . |
Quote:
Így pedig nekem és a hozzám hasonlóknak nehéz az indulás. de ha ki lenne írva akkor úgye az egyértelmű.:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyetértek Elfivel, egyszerübb lenne a "pontos tájékoztatás" |
Quote:
Nem értem, hogy hol a játéktudás abban, ha ismered a kezdő éplistát. |
Quote:
Abban nincs játéktudás, hogy valaki ismeri egy kezdő ország éplistáját, de egy régebbi játékosnak ha van róla fogalma és tud összeadni, akkor ki tudja találni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
(Andrew ötlete is tetszik... ;) ) |
Quote:
Visszatérve a 100 soros tábla aggodalmára. .:D Ha most minden egyes épület és nyersanyag induló mennyiségét megváltoztatom, az sem 100 sor, és akkor is elfér minden infó a táblázatban, szóval nem is értem mi a probléma. .:D |
Hogy már megint mi nem tetszett az üzenetemben Poolnak egy örök rejtély marad számomra. .:D
Lehet inkább figyelmesen kellene elolvasni a hozzászólásokat, és akkor nem lesznek ferdítések. .:D |
Quote:
OFF: juujj... :D sose kaptam 3om felfelé ujjacskát egyszerre, főleg nem lefele nélkül... :D Kössz srácok ;) ON: |
Quote:
|
Nem kifejezetten örülök, hogy újfent szétoffoljátok a megbeszéléseket. Menjetek ki egy kicsit hógolyózni, és csak akkor gyertek vissza, ha arról a témáról tudtok beszélni, amiről szó van. Köszönöm.
|
Látom új párbajok szervezödtek. Úgyanakkor az infórmáció nem lett bővebb:rolleyes:
Valami új javaslat valakitől? Esetleg a régiek közül érdemes lenne megfontolásra érdemesnek tartani valamelyiket (bár a technikai részletekben nem vagyok otthon) mert az nagy segitség lenne ha az informásió teljes lenne:D |
Quote:
Mondd el, mit nem értesz? |
Quote:
80 vip kör Jelentkezők: Felfedezés: nincs Építés ideje: 3/2 Képzés ideje: 3/2 Tekercsírás ideje: 3 ANONYM PÁRBAJ! Ebből nekem semi nem jön le! mennyi épület, nyersanyag, egységek, miből mennyi.....:confused: Bár ezeket már korábban leirtuk illetve ez a vita inditó által szépen meglett fogalmazva az elején:) |
Quote:
Annyi nyersed lesz, mint amikor regisztrálsz egy országot vhol Arany: 100.000 Gabona: 1.000 Fa: 3.500 Kő: 4.000 Fém: 500 Agyag: 2.000 Drágakő: 10 Fegyver: 300 Üres terület: 90 hektár Ház: 40hektár Barakk:10 hektár Kovácsműhely: 2hektár Tanya: 20hektár Könyvtár: 2 hektár Raktár:14 h ektár Fatelep: 3hektár Kőbánya: 3 hektár Fémbánya: 3 hektár Agyagbánya: 3 hektár Drágakőbánya: 3 hektár Őrtorony: 0 hektár Kocsma:1 hektár Templom: 1hektár Kórház: 0hektár Piac: 5 Bank:0 Egység:250 katona 10-10 toli/vari 1.000 népesség Ha nem emléxel már, akkor ezt majd mindig megnézheted... |
Quote:
illetve mekkora népesség?:confused: szóval ez sem teljes és pontos! de itt nem csak rólam van szó! nyílván sokan vannak olyanok is akik nincsenek jelen ezen a fórumon. azoknak nagy segtség lenne ha teljes képet kapnának a párbajról. illetve zavaró az is amikor esetleg van benne mindenféle varia, (lásd a saját párbajod) ott meg aztán tényleg elviszik az embert a sürűbe...:) |
Quote:
|
Quote:
Mert szerintem az én párbajom eléggé átlátható... Hogy lehetne akkor megoldani? Legyen betéve egy Országod és egy Tanácsadó oldal is? :) |
Quote:
1186 Pool (#160521) Faj: Ork Személyiség: Tábornok Kizárt egységek: Védő Támadó Íjász Lovas Varázsló Tolvaj Kizárt épületek: Könyvtár Őrtorony Kocsma Templom Kezdő arany: 666.666.666 Kezdő étel: 30.000 Kezdő fa: 20.000 Kezdő kő: 20.000 Kezdő fém: 9.000 Kezdő agyag: 20.000 Kezdő drágakő: 0 Kezdő fegyver: 5.000 Üres terület: 50 Barakk: 40 Kovácsműhely: 15 Könyvtár: 0 Raktár: 30 Fatelep: 10 Kőbánya: 20 Fémbánya: 10 Agyagbánya: 10 Drágakőbánya: 0 Kocsma: 0 Templom: 0 Piac: 0 Népesség: 3.000 Katona: 1.600 Varázsló: 0 Tolvaj: 0 Felfedezés: nincs Építés ideje: 3/2 Képzés ideje: 3/2 Tekercsírás ideje: 3 ANONYM PÁRBAJ! Egy kis kivonás, összeadás, máris egyértelmű, hogy milyen országot kapsz. .:D Azt mondja van egyszer egy párbaj infó az országról, meg van egyszer egy alap ország infó, már csak össze kell fésülni, mi sem egyszerűbb. .:D |
Az én párbajomon ott az összes, majd megjelenő épület+egységek...
|
Quote:
Tanya nem lesz, vagy mégis fésüljek?:D |
Quote:
|
Quote:
Ne csak azok amik változnak az alaphoz épest. |
Quote:
|
Quote:
Ha egyszer résztveszel egy alap párbajon, onnantól nem érnek majd meglepetések és nagyobb erőfeszítés nélkül össze tudod illeszteni a bonyolultabb összeállításokat is. Tanulópénz. |
Quote:
Nem beszélve arról, hogy nem kap teljes képet egy esetleges párbajról aztán az első 3-4 körben elúszik, elverik, elmegy a kedve és nem áldoz több időt, pénzt párbajra! Mindez amiatt a 7-8 plusz sor miatt! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Valóban nem párbajoztam okszor, kb háromszor és nem is jutottam feljebb a harmadik helytől de ha teljes az infóm akkor nem csinálok olyan bakikat mint amilyeneket vétettem. |
Quote:
|
Én nem bánom, legyen ott minden, tök mindegy, de aztán az itt kardoskodók legyenek is ott a párbajokon...
|
Quote:
Mert sokan belépnek, építenek, képeznek, mint a bolond, aztán néznek első kv után, hogy se egység, se nyers az oriban. Akkor jön a sírás fórumon, hogy jajj, de elrontottam... A párbajon nem az épületek/nyers/egység a legfontosabb, hanem az Intéző Talán kellene akkor egy olyan is, hogy a kezdő néppel milyen épület hány %-ban fog menni, nem? (ezt most nem viccből írom) |
Quote:
|
Quote:
Viszont akkor már az én hibámból nem szerepelek úgy ahogy szeretnék és ezeket a hibákat lehet rutinnal pótolni:) Javaslatod biztos nem ártana ha megvalosulna:D |
All times are GMT +1. The time now is 00:19. |