![]() |
Ati, hogy bírod?? 4800 ismerős, nem gyenge. :D
|
Quote:
(Napi morgolódásom: ha Facebook alkalmazást akarsz fejleszteni, akkor el kell fogadnod a felhasználás feltételeit, ahol világosan le van írva, hogy semmi előnyt nem adhatsz az ismerősök száma alapján. Ehhez képest a farmos játék, és az összes többi, amit ők csinálnak, másról se szól, csak spammeld tele az ismerőseidet, mert máshogy nem tudsz haladni, csak ha minél több ismerősöd játszik. Dehát ők sok pénzt hoznak a facebook-nak, így valószínűleg ebből az okból nekik nem kell betartani a mindenki más által betartandó feltételeket. :-/ ) |
Hát igen, ez már csak így van...
Még jó, hogy direkt nem kezdtem el játszani az fb-n, mondván, már az is nagy teljesítmény tőlem, hogy hajlandó voltam beregisztrálni. :D |
Nektek is rosszalkodik mostanában a facebook? Nekem kommenteket nem jelenít meg egy-egy üzenőfali bejegyzésemnél :(
|
Quote:
Vagy más spammel, és mire odaérsz, már törölve van? Ez utóbbi esetben örülj neki. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nekem pár száz ismerősöm van, de kb a feléről fogalmam sincs, hogy ki az, de a munkám miatt muszáj visszajelölnöm, ha bejelöl. Utálom az összes közösségi oldalt. Ha nem muszáj be sem nézek.
|
Quote:
|
Könyvesboltot üzemeltetünk a feleségemmel. A vásárlókat nem utasíthatom el. :) Többet nem jönnek vásárolni.
|
Nekem most van 626 és azt hiszem mindet ismerem. :)
|
én pont fordítva működöm.. csak annak jelölök vissza és azt jelölöm be akit nem ismerek :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Most láttam:D
|
Facebook a mostani újításával adott egy hatalmas pofont Google+-nak :)
https://www.facebook.com/about/timeline |
Még fel kell fognom, hogy ez mire jó... :)
|
tudnám, hogy kinek mi köze hozzá, hogy mióta megszülettem mi történt velem. Fenn vagyok, de max. matyikáról teszek fel képeket, meg néha linkelek pár youtube-os videót.
Az életet nem közösségi oldalakon kell élni. szvsz |
A barátnőm írta nekem, hogy nézzétek már meg ezt, és szavazzatok, akire akartok (bár úgy szeretné, hogy ahova visz, oda kell szavazni). A barátnőm húga van valamilyen versenyen vagy mi, de én nem tudom pontosan, hogy mi ez, mert nem vagyok fészbukkon. Sajnos vannak olyan kérések, amikre nem lehet nemet mondani. :) Úgyhogy ne utáljatok, ha van kedvetek kattintsatok, ha nincs, akkor ne. :)
Ide kell kattintani |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De jó, mert megvárhatod az ilyen korúakat a sulinál, meg lehet velük délután matekozni, mert "tz lesz holnap, LOL" :D |
| All times are GMT +1. The time now is 00:08. |