![]() |
Ez meg épp most történt, egy föld ütésem után :)
-bocs de azt miért tetted? -Ne haragudj, de valahova mennem kellett földért, és te voltál a legközelebb... -jó, de többet ne csinálj ilyet lécci -ígérem, többet nem leszek rossz:-) |
egyszer a szövim nyitott tk-t valakire, és lopikáltuk. megtámadta a szövim, de lepatant, mi meg visszakisértük 2-3 sereggel fejenként. jött is a ződ, hogy jól fel leszünk jelentve JKSz-ért :)
|
Quote:
|
Kedvenc üzenetem egyike amit kaptam :)
****** (######) - 2006-02-24 17:02:11 Jól van kiscsillag! Lopjál csak nyugodtan csak egyszer kapjalak el még a sz**t is kitaposom belőled!!!!!!!!!!!!! Na azóta 2-3* átgyalogoltunk rajta :):cool: |
Sziasztok.
Egyik kedvencem: meg fel-elf koromban az 5-on lopok egy csavotol, jon a zold,h szeretne ha tobbet nem lopkodnek. Valasz: En nagy hazat szeretnek:). Es feltelt a keszultsegem...:D |
Ilyenem nekem is van.
Lopott a félelf, írtam, nem kéne. Aszongya, tartsak több tolit, ha nem akarom, hogy lopjanak. A sokadik mészár után, mikor egyezkedni próbált írtam tartson több íjat, ha nem akarja, hogy mészárolják... |
Kiváncsiskodóknak küldtem egy módosított gömböt, miszerint a fajom: Mopsz :D
(Igaz már régen volt) |
Most arra próbálsz célozni, hogy régebbi az orid, tehát biztos van talonban 200 millád és majd jól megdobálsz az érmékkel hogy fájjon vagy mi? :)
Ajánlj fel a pápának 50 millió aranyat holnap délig, és áldását adja a túlélésedre. en ezt az uzit kaptam kb 2 perce, kivancsi vagyok hogy fog atjonni 1,5k toronyijon 55% hadugyi tekivel es 2k elittel bevedett orimon, persze ha tamad akkor visszakiserem 2 sereggel, holnap beszamolok rola, ha addig nem gondolja meg magat a gyerek :P csak azert irtam be, mert szerintem eleg vicces :D |
Ez télleg jó:D:D
Különösen a pápaáldásos rész tetszik:) |
Sziasztok!
En eppen a heten nezegettem az esemenylistat es egy erdekes, szerintem vicces dologra lettem figyelmes. Ime: DeathMetal hatalmas meszarlast vegzett Isten fia(Jezus) orszagaban.:D :D |
Szegényt más is bántja?:rolleyes:
|
Egyszer leloptam egy orit es aztan derult ki hogy mar megigertem neki hogy tobbe nem teszem es o ezt szamon is kerte tolem hat ezt uzentem neki igaz egy filmidezet de eleg poenos ra sikeredett o is megbocsajtott :D Hat ime
Hideg fagyos ejszakan egy asszony rozset szedett az erdoben es a hoban talalt egy majdnem megfagyott kigyot ,megsajnalta es haza vitte a testevel melegitette mikor hazaert a kalyha tuze mellet a jo melegben magahoz tert a kigyo es megmarta az asszonyt.Erre az asszony megkerdezte a kigyot ugyan te kigyo megmentettelek a fagyhalaltol a testemmel melegitettelek erre meg te megis megmarsz? A kigyo csak ennyit valaszolt.Bolond asszony hisz tudhatnad hogy nem tagadhatom meg onmagam :) Ez lehet egy Felelf hitvallasa is akar :D kivancsi vagyok ki ismeri fel melyik filmbol szarmazik az idezet?? meg ha nem is szoszerint van |
en egy skorpios valtozatot ismerek, errol meg nem is hallottam
|
Quote:
|
Ok Szuletett gyilkosok :D csalodtam kicsit :confused:
|
nekem is van egy jó sztorim kifosztottam egy srácot aztán nagyon belelendültem és mészároltam meg pusztítottam aztán ő vissza varizott de nem ért semmit és küldött mnt-t én gondoltam miért ne:confused: és elfogadtam eltelt pár hét aztán megtudta a dipiből hogy tolit kersetem szövimbe erre írt nekem hogy ő jönne nagyon ajánlat gondoljam át erre megnéztem a gömböt és vo9lt 600 toli az 5 csoport topjába:D hát megírtam neki hogy érdekes
|
Quote:
|
Ekkora csicska vagy hogy a 4napos orimat pusztítod? kis buta..nyugi haver kapsz még a szádra. egy jó darabig ne gyere feljebb..a 4ik 3ik szintre mert ott halott leszel
hú de kemény valaki.:)Kellet a katmorál:))) De ha ennyire nem bírja viselni a dolgokat akkor minek jáccik? |
:D
ez aranyos, mondjuk ertheto is :) |
Bájos aranyköpések :)
Sziasztok!
Ismerősöm szövitársa mondta ezeket a klassz beszólásokat, és nem tudtam megállni, hogy ne osszam meg veletek. Annyit tudni kell róla, hogy 17 éves a srác és 3 éve játszik a hódítóban és nagyon profin nyomja (legalábbis ezt mondja magáró:) - nah senki nem akar vipre befizetni?adok érte akármit fát követ anyagot válasz: (kösz nem) -Légszí ******-ról egy éplistát tegyél ide ****!Tekiket nem tudsz tőle lopni mert nincs neki!Én megpróbáltam! válasz: (Igen mert gnóm, nézd meg az gömbjét) -bazzki ilyet még nem basztam elköltöttem az össze pénzem kőre meg fára és írta mert csoportváltás van Utánna meg eltünt az össze kövem De hogyan lehet ez? válasz: (Talán azért mert túl vetted a raktáradat és körváltás volt) -ebből melyik a ****** éplistája? válasz: (Nézd meg felül oda van írva a neve és a száma) és a kedves válaszaira az ismerősömnek, válasza a végén: tudom hogy nem hiszel nekem hogy 3 éve játszok és baszottul unom a lekezelő stílusod Lehet hogy te csak 1 éve játszol látástól vakulásig képzeld nekem nemcsak ez a játék megy egész nap!Én is ember vagyok én is tévedhetek!Fogafdjuk bámit kérdezel erről a játékról kapásból nyögöm! :( Ismerősöm ekkor mondta neki! "anyád " |
Kezdő vagyok , két hete játszom. Szerintem a Diplomácia menüpont alatt találtam két humoros hirdetést
1. 2006-09-01 11:24:17 Helyezés: 56 Érték: 25081 Sziasztok! szövetségünkbe kell még egy hadis faj:élőhalott harcos küldj gömböt és meglássuk na:hello 2. 2006-09-02 19:06:30 Helyezés: 1043 Érték: 9316 Sziasztok! Almákat keresek! 1st Alma -legyen 200 hektráon 10.000 Warázslod és 4000 elited(oriás) 2. ALma -200 hektáron 2000 warázsló 5000 elit 2000 lovas (oriás) 3. ALma -200 hektáron 2000 warázsló 600 tolvaj 5000 elit 1500 lovas.. 4. ALma én lennék! 10.000 warázsló 5000 tolvaj és 2000 elit VÁrom a sok sok jelentkezöt! By ALma? Az én jegyzeteim szerint mindkető butaság. ( A Neveket töröltem de az 5w-ben most is fenn vannak) Tapsztalt Hódítósok modjatok véleményt! |
Quote:
Mér lenne butaság:) A hulla is eltudja küldeni a saját gömbijét. Az Almákat pedig meg meglehet csinálni erre a felépitésre 200 hekin. |
Quote:
|
nem butasag.. :)
mondjuk az elso hirdetes valoban az, ha az elohalottnak harcos szemelyiseget akarnak 5. szinten :D |
utanaszamoltam, az utolsot lehetetlen megcsinalni..
|
Az első almát is megnézném h megcsinálja valaki
|
Quote:
|
jaja meglehet csinálni ha nagyon nincs semmi más épület az utolsó az viszont tényleg lehetetlen :eek: várjunk csak ha még van mellé 30% laki teki is akkor az hogy is van:rolleyes: akkor megspórolnak egy pár házat ami mondjuk bank lenne ha kereskedők és akkor már pénz is lenne ;)
|
Valamelyik nap én is olvastam egy aranyos hirdetést, valahogy így szólt:
Hello, szövetséget keresek, tapasztalt vagyok mert már volt több városom is. FAJ: Ork(Varázsló) |
Végül a poén az lett, hogy én vagyok a béna.Néhány lap jegyzetet készítettem a súgó és fórum anyagából .Ott azt olvasom,hogy az élőhalott semmi mágikus cselekményre sem alkalmas .A gömb küldést én kristálygömbre értem.Nem erről van szó?
|
nem;) az akkor van ha neked másról kell küldened ha magadról az nem azt jelenti hogy meggömbözöd magad aztán azt elküldöd:eek: hanem azt hogy elküldöd mid van tehát a fömenüt:D
|
burning te most mirol beszelsz.. ne beszelj mar butasagokat, en 50% lakitekivel szamoltam (tehat gnommal, ami nem eppen a legjobb az 5k toli 10k vari 2k elit felallasra) es azzal is ha jol emlekszem 180 epulet lenne csak a kocsma barakk templom, es 20 hazbol eleg nehez lenne ellatni ennyi epuletet.. es akkor meg nincs raktar (mert ugye ilyet megkozeliteni is csak TF orival lehet)
|
nah az elsot is megneztem, igy nez ki:
72 templom 72 barakk 39 haz 17 raktar 4 korre eleg gabona |
Quote:
|
Quote:
|
regget.
a 39 ház 1 óriásnak nem létxükséglet 200ha-n;) xó ha levisszük 36ra (amibe alapból 60al több fér mint kéne, + kajáná a tullépés) akkor a maradék 3at átrakva rakira 6körös lecc, ami meg lazán megoldható napi 4 etetéssel. xó eléggé életképes, bár mind pénzigényes:) 4. tényleg érdekes.:) |
Drága Barátaim :)
A világért nem szeretnék beleszólni, de azt olvastam vhol, hogy itt poénos beszólásokat olvashatok :) Az utóbbi másfél oldalon vki mutassonmá egy viccet, rég kacagtam :P Civ |
nem tom mi a hülyeség exair ugyanis az biztos hogy az első hármat meglehet csinálni még akkor is ha kicsit szűkösen állnak emberrel az utolsót meg nem lhet ez nem hülyeség
|
Quote:
Szal ne offoljatok nyissatok ennek másik topicot;) |
xy (#) - 2006-09-07 21:58:10
Tod mit ha még nincs bugó csigéd hát ,vegyé egyet azt' ellestek együtt.... előtte :) xy (#) - 2006-09-07 21:35:02 Nézd megértelek.Igyekszem.Akinek üstház volt a járókája,tehén volt a radiátor,ló nézett be az ablakon és a jó anyja is csúzlival etette,nem merte megközelíteni,mert látta,hogy az a mogyorónyi agya mit sem fejlődik...hát ha vki.innen kiszabadul érthető vlahol...ostobaágokra képes...de te mire vered magad?...mond má... xy (#) - 2006-09-07 21:21:47 Te vazzeg télleg nem mész százzal.Hova jársz gyogyiba? xy (#) - 2006-09-07 20:30:42 Ki atköm bántott most-hogy ártózol megen...meg minek is?? Engem szeretnek az emberek :D:cool: |
All times are GMT +1. The time now is 22:42. |