![]() |
Quote:
Nem fáj senkinek 25 másodperccel többet olvasni. |
Quote:
attól nem emelkedik a top,hogy ott van az a 70-80 aktiv ori, ők már benne vannak a topba, és 1-1 ütésváltásukkal 1el sem lesz több vagy kevesebb a top30-as hely. a top határa mindig a top30%-on állo oritól függ, mivel ezt a határat többen probálják átlépni mint amennyi férőhely van így emelkedik a top. az a 80 ország meg csak annyiban különbözik tőletek,hogy ők ütnek is néha és szeretnének bekerülni a top klánok közé. Én nem csesztetem az Elfeket, direkted irtam a megbeszélésekben is, hogy ha már kiheréltük az elfet, akkor a védelmét hagyjuk meg!!! pusztán annyi a célom a topiccal,hogy felmérjem, mennyien gondolják ezt a helyzetet gondnak, esetleg továbbmegyek, hogy néhány nagy elf is elgondolkozik azon,hogy mennyire tesz jót ez az új játékosoknak. a legfőbb dolog amiben különbözünk 1beton elftől aki lentről forog és a top30-ban ücsörög. Mi azért vagyunk itt,mert felfele törünk, probáljuk minnél nagyobb hektárra ütni az országot, hogy majd egyszer akár mi is top klán legyünk és a nagy különbség,hogy ezt másképpen nem lehet elérni!!! mig az elf puszta passioból és lustaságból ücsörög ott. ő elérhetné úgyis a célját,hogy lefordul és mindig elfel felfedez a topig, mert akkor nem lenne ilyen magas sem, mivel az a 200forogni vágyó elf, nem állandóan lenne a topban, hanem cserélődne és így tökéletesen elég hely lenne mindenkinek...) amig nem volt bevett szokás egy elfet fenthagyni és lentről forogni, addig nem is emelkedett ilyen drasztikusan a top. |
Quote:
Ismétlem, nem az Elf fajjal és a beton játékstilussal van a problémám, hanem azzal,hogy összegyülnek és inaktiv országokként, csak a helyet foglalják a pontlistán. |
(Amúgy a szavazás állásán picit meglepödtem és kellemeset csalódtam az elffel játszok hozzáállásán, elsöpröbb főlényt vártam ott eddig:))
|
még egy "antielf" topic... hurrá.... csak azt tudnám mikor unjátok már meg... :confused:
akármit tesztek ez így marad, vagy annyira megváltozik esetleg törlődik az elf, hogy értelmetlen lesz vele játszani... esetleg emberek is mennek el miatta... |
Quote:
|
Quote:
|
Szépen közeledik a top30% határa a top10%-hoz...
Szerintem idővel szépen leszabályozza a rendszer a fedezőket. Sokan lesznek 10% méretű országgal, úgyhogy népességgel lehet majd csak kitűnni... vagy ütéssel, de egy elf mezőnyben elf nem nagyon fog tudni ütni. Eleinte. Aztán az extrém házas elfek megjelenése után elég vicces folyamat fog megindulni... de ez nem probléma szerintem. :) A top 10% határa az elmúlt 5 (ha jól rémlik) évben kb 4500 hekit emelkedett. Na ezt már nem lehet az elfekre fogni. Viszont a kényszer A-sok nélkül sokkal hézagosabb lenne a pontlista, illetve most legalább lehet néha némely fajokkal ütni. :) |
Az elfmocsár előbb utóbb tényleg akkora akadályt fog jelenteni hogy egyszer ha valaki feljut top30% ba az többé nem akarja azt az utat végigszívni megint elffel, ezért ott marad és 2 ról forog.A ban pedig teljes mértékben innaktív.Benéz néha, van vip,meg van 30% torony barakk.Ha netán évente egyszer leverik akkor a békés időkben összeharácsolt pénzből viszafedez és minden megy előlről.A probléma megoldását többen is tudják.Valahogy meg kellene akadályozni ezt a fajta 1/A-ban való ücsörgést a top30% ban.Az én javaslatom az lenne, hogy ha valakinek van egy országa a top30% ban az
1/A ban, akkor az csak egy országot tudjon kedvezményesen fordítani 2/B ből, és akkor elvileg amint ezt kihasználta valaki aki csak azért van fent A ban hogy 2. on forogjon annak értelmetlenné válik az 1/A országának a top30% bantartása.így ezzel is lefordul.Szerintem ez felpörgetné az A-t.Várom a pro és kontra érveket. |
Quote:
|
Quote:
Viszont én egyiknek sem örülnék, mert mocsárlakó vagyok:DD |
Quote:
ezt nem tudom hogyan képzeled!! lefordul vki B-ből 5-be, és A-ból is...?!? 1 szinten egy ország:) A-s nagy orikat ne akarjátok már forgatni, aki akar ugyis megteszi....de kényszeríteni semmiképp nem kellene |
Quote:
Aki majd üt havonta 1-et az már aktív, a többi meg húzzon A-ból? Épp azért lett a B-ből fordulás kitalálva, hogy A-ban több ÉV munkája ne menjen levesbe ilyen "ötletek" miatt... Számomra ez nem támogatható... |
Quote:
Azért gondolkozz már, mielőtt leírsz valamit, vannak, akiknek több 10k topköre van... Szegények, egy nap és lebontja őket a saját népük... |
Quote:
itt háborog mindenki hogy sokáig vannak a topban az országok, hát ne legyenek! a másik a top10 (de lehet akár 15 is, bár odáig már fedezéssel is el lehet jutni) és top30 között eltöltött körökre írtam, tehát ha Te akarsz lenni a legnagyobb mamut A-ban akkor akár 30 évig ott ülhetsz, de ha csak a top30-alján hesszelsz akkor gyújtogatás lesz előbb utóbb.... |
Quote:
Nem csak azért lehet ülni top alján mert ott kényelmes, van amikor a szükség viszi rá a jónépet... |
Quote:
az ötletre reagáltam, meg próbáltam hozzátenni, hátha a nagy reformerek agya ettől elindul...:D nekem megfelel így is, viszont akkor nem fordulok le amíg csak bírom magam tartani ott, mert az első országommal még 3.5k körül volt a top ha jól emlléxem, aztán mire a másodikat felvittem 5.7 lett...most 7.3-7.4körül van, úgyhogy egyre kevesebb kedvem van 2.4-ről odáig felmenni (az időről nem is beszélve...) a beton elf dologról annyit, hogy aki nem hegyezi ki eléggé és nem figyel eleget azt ígyis leszedik, az összes klántagom így járt, szóval az üthetetlenség egy legenda.... azt meg senki se gondolja, hogy majd egyedül gömböz, felmér és beüt, mert az a faj meg nem született meg....ha meg van ideje úgyis épüljön rám, nem igaz? |
Én msot nem játszok A-ban, de mivel évek óta állandó téma az elfek száma a csoportban, valamit lehetne elleni tenni. Kérdés, hogy mit persze. Most lehet lehurrogtok, és ez nem is egy forradalmi ötlet, csak egy kérdés. Hogy miért van lehetőség arra, hogy ha Aban tárolva van egy ori, akkor Bből is lehessen fordulni? Ha csak Aból lehetne fordulni, akkor miért veszne el vele több év munkája??? Ott lenne a szám a neve mellett, jelezve, hogy megcsinálta a 4 alap meg az A-s császári szintet. Ebben benne van a munkája is. Persze azt is tudom, hogy ezt nem lehet már így megcsinálni, hosszú ideje müködik ez a rendszer, a kérdésem inkább ismeretszerző lett, hogy miért lett így kitalálva. Ha nem így lett volna, akkor most az A-ban is küzdelem menne, és az emberek (a nagy klánok formájában) versengenének a fordulásért, és épp annyi elf lenne ott, mint lejjebb.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sokaknak NEM ez a játék célja. |
Quote:
|
Az se célja, hogy 24 órát gépnél üljön ami A-ra hatványozottan igaz, ha nem kíván egy fullos klánba beüllni.Aki hajnalban kel és este vergődik haza,napközben néha wapról benéz,az hagy próbálja már meg A-ban a betonelfjét megtartani a topba.Egyébként lefogadom, hogy megint az orkok sírnak a legjobban...nem a törpék meg a gnómok:P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Amikor A-ba felléptem, hadi gnóm lettem, ütöttem, és ütöttek. Túl sok időm nincs a játékra, komoly klán nem fogadott be, mert az állandó jelenlét feltétel volt. Hamar kiderült, hogy így nem haladok. Láttam a hirdetésekben, hogy törpe kelendő, újráztam, és beléptem klánba törpeként. A klán haladgatott, engem meg egyéniben beütöttek időnként. Hiába vágott vissza hadis társam, a föld ezzel nem jött vissza hozzám. Erősítettem a védelmet, de kellett a fegyver is, a nyers is a többieknek... Következő újrázásom óta elf vagyok, egyfős klánban. Lassan haladok, de biztosan. Azóta nem ütött be senki. A top borzasztó messze van, de most érzem először, hogy elérhető, csak idő kérdése.
És még valami. Fellépéskor az volt a tervem, hogy gyorsan lefordulok. Nincs még kék számom, szeretnék. Most már inkább azt gondolom, hogy ha egyszer fel tudok mászni, és meg tudok ragadni a topban, inkább másik országokkal forgok. Csak azért írtam ezt le, hogy a régóta játszó vérprofi játékosok értsék azok hozzáállását, akik szeretnek játszani, de nincs túl sok idejük és nincs kisujjukban a játék minden csínja-bínja. |
Quote:
Az elfek nem problémáznak azon, hogy el kell érniük a top30%-ot. Az orkok igen, hogy nem akarnak elfet ütni, és nem akarnak felfedezni. Alternatíva lehet valami mágikus gomb, amivel topba kerül felfedezés és csata nélkül. De ha valaki se harcolni nem akar, se felfedezni, akkor vajon gombot nyomogatni akar majd? |
Quote:
De azt gondolom, hogy itt nem az elfekkel van a probléma, hanem azzal, hogy nem akarok felfedezni, pedig ott a kedvezményes felfedezésem, és nem akarok ütni sem. |
Quote:
Akik nem fedeznek és nem ütnek (és nem is fórumoznak), azokról már le lehet mondani, de akik eztán jönnek és hasonló lenne a sorsuk, visszatéríthetők szvsz. |
Quote:
|
Quote:
én vok rá a példa :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az viszont egy érdekes kérdés lehet, hogy hány többszemélyiségű ország verekedte magát végig az A-n, és hány fordult B-ből, miközben A-ban volt országa. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:46. |