![]() |
Szerintem tök fölösleges olyanokkal telepakolni, amiket úgyis megjegyez az ember. Nem hiszem el, hogy van olyan, aki nem tudja fejből, melyik oriján milyen kék szám van...Mondjuk engem nem zavarna, mert semmi nem változna az országlistámon. :D
|
Quote:
Megjegyzem.. ez az inaktív felirat elég helyigényes, lehetne rajta módosítani,hogy elkerüljük a mostanra tényleg karácsonyfa effektust. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A csoportot esetleg még lehet tudni fejből, de az egy annyira alap információ - szerintem - , hogy mindenképp kell. :) |
Quote:
Egyébként akkor most úgy szelektálunk, hogy melyik alap információ és melyiket kell tudni fejből? |
Quote:
És a kék szám, már csak azért sem nagyon tartozik ebbe a kategóriába, mert nem változik folyamatosan, sőt, igencsak ritkán... |
Szerintem erre nincs olyan oltári nagy szükség, inkább átláthatósági, kényelmi fejlesztés, szvsz ez csak akkor fog megvalósulni, ha lesz idő ilyen apró dolgokkal törődni.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ki akarsz venni valamit, aminek van gyakorlati haszna, és betenni helyette valamit, aminek nincs. |
Quote:
Az ----inaktív---- jelzésnek pedig most kapásból nem tudnám megmondani mi a gyakorlati haszna. :o |
Quote:
|
Quote:
Okés. Viszont a karácsonyfa effektust el lehetne kerülni mondjuk ennek a rövidített jelzésével (pl. [SZ] mellé kis csillag..) :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:16. |