![]() |
Quote:
Az elfet se kell gyengíteni mégis megoldható a házifeladat. Amúgy nekem a személyes véleményem is az volt hogy az elf ki lett herélve a bunkerségért cserébe és anno nem támogattam ,de jelenleg ez van |
Quote:
Monro azt mondja, hogy egy ennyi tanyával felépített elfhez is 56% barakkos ORK (!!!!!!!!!!!!!!!!) kell. Hol van akkor még a gnóm meg az óriás?? Sehol! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mégis mit vártok? Ezt? Ház 876 Barakk 1500 Tanya 250 Kovácsműhely 0 Könyvtár 0 Raktár 10 Bányák 0 Őrtorony 1500 Kocsma 300 Templom 350 Piac 0 Kórház 0 Bank 13 Üres terület 0 Hektárszám: 4799 Nem is értem komolyan hasraütve kitettem az első éplistát és ti már meg is oldottátok... Gracca ügyesek vagytok csak éjjel menjetek mert a többi elf akik tudjátok csak napi 2x lépnek be 10% barakkal szépen átütik a maradék helyeteket amit egy kajatermelő ori engedélyez :) Simán üthető tudom. Na akkor üsd át ezt a fentit és tedd ki milyen éplistával csinálod ;) |
Quote:
|
Quote:
az eredeti éplistát egy 68% barakkos ork tudós ugy beveri, h kísérésnek sincs értelme azonos morál mellett, mert annyi védelme marad otthon az orknak. |
Jelenleg az elf szerintem tökéletes arra, amire szánták: egyedül, kevesebb időráfordítással haladni, úgy hogy közben össze tudod szedegetni amire szükséged van, de cserébe nem tudsz hatékonyan visszavágni tolikkal-varikkal, és egy értelmesen összerakott szövi átüt.
mod: de szép hosszú mondat lett:D A-ban a sok beton a fordulási rendszer miatt van, még a B-ből való fordulás törlését is támogatnám akár, bár tudom hogy ezt lehetetlen lenne megetetni azzal akinek nem érdeke... |
Quote:
|
Quote:
|
ne haragudjatok, de a szavazás is kész vicc. Azt kihagytátok belőle, hogy hülye felvetésekre és kérdésekre minek szavazzak.
nem hiszem, hogy mindenkire az orkot rá kellene erőltetnetek. Ha nem tudnátok a hódon kívül is van élet, sőt mhely is. Ha nekem így jó, így jó. meg aztán ha saját elmondásotok szerint van 50-100k egységeket elfokozgatni, akkor még kell hogy legyen kedvezményes felfedezésetek és átugorjátok az elfeket. ennyi A-ban mit lop az elf? hmm, klánrakit nem tudja, ergó semmit sem. |
Quote:
|
Quote:
Gondolom ezért választottad az elfet, mert nem érsz rá gép elött lenni ;) |
Na asszem befejeztem köszönöm, hogy meghallgattatok de elegem van. Itt is olyan az arány van sajnos az ellenállásban mint az 1A-ban az ELFEK és NEMELFEK aránya. Szomorú számomra de ez van :(
|
Quote:
de valamit tuti kéne kezdeni velük, csak úgy hogy ne az elf herélés folytatodjon |
Quote:
|
Quote:
Én nem feltétlen az elf védelmét csökkenteném, hanem inkább a klántámadást erősíteném. Akár a legkézenfekvőbb megoldással is: menjenek a tábornokok is klántámadáskor is és számítson bele a bónuszuk. Egyéniben tábornok bónusz miatt még beüthetőek az elfek (persze szinte így is csak orkkal). Innentől én is off, felesleges itt ezt tovább rágni. |
Quote:
Amúgy meg most mentem fel gnómmal pár nap alatt 420k pontra ne mondjátok már hogy nem lehet megoldani... |
Quote:
plusz, kb. 3-4X hiénázhattam volna orkot és gnómot hogy kinn volt klánba ütni, de nem tettem, inkább jól eldumálgattunk és sok sikert kívántam nekik az ütéshez. sőt utána, mnt-ét is ajánlottak és megköszönték, hogy nem hiénáztam le őket. éplistet is csak azért nézek, hogy lássam elég jó-e az elfem, vagy még gyúrni kell rajta. sosem lopok senkit |
Quote:
|
Régebben sokat sírtam a törpe miatt, mert nagyon lopták a tekit. Többen megmondták h ne sírjak hanem tanuljak meg játszani és ne a szabályokat akarjam módosítani. Akkor pipa voltam azokra akik leoltottak, aztán megtanultam törpével játszani, azóta lentebbi csoportokban csak törpéket viszek.
Ezt tudnám itt is javasolni, tanuljatok meg az elf ellen játszani :) De komolyra forditva a szót, nekem is van az A-ban egy nagyobbacska elfem, egyetlen egy hektár felfedezés nincs benne, ütöttem vele orkot, elfet gnómot, mindenkit akihez befértem. Nem örülnék ha módosítva lenne az elf megint, az utolsó módosításnál is pipa voltam. Ettöl függetlenül el kell ismerni, abban igaza van Monrónak, hogy valóban sok az inaktiv elf akik csak ülnek a bunkerben és tolják felfelé a top30 alját. Ezzel a problémával kell valamit kezdeni, de semmiképp sem az elf piszkálásval kellene megoldani a problémát. |
Nekem is elf-em van A-ban és derekasan bevallom, hogy azért, mert nem akarok jelenleg A-ban játszani. De kell hogy legyen ahhoz hogy fordulni tudjak másik országommal. Azzal nyilván mindenki egyetért, hogy Elf-el lehet a legkisebb energia befektetéssel bent maradni A topjában hosszú időre.
A legegyszerűbb nyilván az volna ha nem is lenne A-ban országom.(de a forduláshoz nyilván kell) Ettől függetlenül nem zárnám ki a lehetőségét hogy később esetleg aktivan is A -znék szívesen, de jelenleg nem ez a helyet. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Elnézést a személyeskedésért, az ötletet továbbra is ellenzem... Nekem is van elf orim, ugyan nem A-ban, hanem lentebbi csoportban, és szépeket ütök is vele, meg lopkodok is, és már többször vertek is le, elég masszív védelemmel, és úgy látom, hogy most jól van kialakítva az elf, nem kéne rajta változtatni... |
Nyilván az 1/A-hoz áll legközelebb a probléma,többek közt azért is,mert ott merőben más játékstílusra és taktikai arzenálra van szükség,mint az alsó 4 szinten.
Kérdem én: nem lenne megoldás minden gondra az,ha az alsó 4 szinthez hasonlóan A-ban is létezne a szövetségesi segítségnyújtás támadásban és védekezésben egyaránt? Módosítva egy picikét nyilván,hogy a hulla (és senki más) ne tudja mind a 9 klántársát vinni támadni,így beütve bárkit. Mondjuk 1 főben maximálva? |
Quote:
Sztem ez rossz ötlet |
Quote:
Bár ha én kimegyek támadni most és a környékemen van 4 klántársam (vagy 9,mindegy),akkor az,akire támadtam meggondolja,hogy most csak védjen,vagy szembe is menjen,vagy csak kísérjen... ugyanígy a hiénák esetében. Szóval ez az előny most is adott az egy kupacos klánoknak. :) |
Quote:
Quote:
-szeretnek ott játszani -új játékosok és most először próbálják elérni a top 30%-t. Akik szeretnek az 1A-ban játszani, azok többsége szerintem nem elfet választ. Az új játékosok egy része elfet választana, de nem hiszem, hogy olyan nagyon nagy probléma most először az 1A-ban játszó elfet beverni. Ha nem az elfet gyöngítjük tovább, hanem az elfek elszaporodásának okát (fordulási rendszer) változtatjuk, akkor kevesebb lesz az elf az 1A-ban. (A 2009. év legjobb hódítósa pedig ne válaszolja javaslatomra ötvenedszer, hogy inkább játszak.:) ) |
Quote:
Pedig jó lenne, ha jáccanál :D:D:D A B-ből való fordulást megtiltani sztem nem lenne jó, mert nem szívesen fordítanék le egy 530k-s orit, hogy a többi pörögjön... A többi meg nem tudna haladni, topkör gyűlne, égnének, mint a karácsonyfa... Az első ötlet nem hülyeség, de kivi lennék, hogy változna (csökkenne) a létszám A-ban, ha elég lenne SZK-s ori fordulni (ami most is elég, játszol pár évet topban, aztán nincs egy darabig gondod) Lehet maradnának az elfek és lefordulnának az orkok, akik előtte könnyebben felértek topba :) |
Az elf-fel, mint fajjal nincs semmi gond, sztem. Talán a fordulási rendszer hozhat megoldást a bunkermocsárra, de ki tudja, hátha van más megoldás is - ami még senkinek se jutott eszébe...
Egyébként van egy teljesen hasonló téma 1/A felpörgetése címmel http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3873 |
Quote:
Quote:
|
Quote:
meg hová tegyem a több milla egységet? :eek: |
Quote:
|
Quote:
|
Ez sajna jó ötlet
Összeségében úgy ahogyan van, jó ötletnek tartom az elf módosítását. A toli akcióit kapja vissza, a tornyok védő értéke legyen 8 helyett 6. Aki meg csak unatkozni akar, az majd játszon a fölturbózott hullával. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Harcoltam már eleget, most harcoljanak a fiatalok... |
A bunkerelfek ellen hatásos lenne, ha mondjuk a tolvajok őrtornyokat is gyújthatnának. Persze, akkor kéne az a hülyeség is, hogy a varázslók pedig katmorált csökkenthetnek. Mindjárt több lenne az 1A-ban a varázsló és tolvaj beállítottságú ország.
De ilyen újabb hülyeséget fel sem merek vetni. :) |
Quote:
|
Quote:
Mondtam, hogy nem vetem fel. :) |
All times are GMT +1. The time now is 00:03. |