![]() |
Legyen transporter ;)
Talán ez tetszik Kubbinak is:) |
Quote:
nekem tetszik |
Nekem is tetszik a név,legfeljebb még a Karavánmester-t tudnám elképzelni :)
|
nem elvetendő az ötlet...sőt.Ellenben ha már új személyiségeket kreálunk ne zárjuk már ki a vip nélküli játékosokat az új személyiségek választásának lehetőségétől, mondom ezt úgy, hogy kezdetektől vip van az orijaimon.
Jöhetnek a lefelé mutató újjacskák:P |
Quote:
|
Quote:
Már neharagudj nagyfőnök, de például a varázsló, a hullán kívül minden fajnak ad pluszt még ha nem is a leghasznosabbat.Ráadásul a hullán is éppen most próbálunk kicsit tuningolni.Még lehet, hogy varázsolni is fog.:rolleyes: Szóval tényleg nem az ebet akarom kötni a karóhoz, de a nemvippesek kicsit nagyobb tábor mint a hullák:) |
Quote:
|
Quote:
Azert, mert nem vipeseknek nem eri ezt meg valasztani, miert akarnad kihagyni? Szerintem igy is kellene vagy 10 uj szemelyiseg legalabb, hogy jo ideig megint ne kelljen ezeken agyalni... :D |
Quote:
Természetesen támogatom:) |
Quote:
|
Quote:
amúgy az a véleményem, hogy egy rendszert sem lehet "hülyebiztos"-ra csinálni, a lényeg, hogy nem rossz ötlet, én is támogatom. |
Nagyon jó ötlet!
Én úgy fogalmaznék, hogy aki ezt felveszi az kapjon egy karavánt pluszba. Nem VIP-esnek is lehetne karavánja, de beáldozna egy személyiséget. Maradna a VIP-nek más sokkal hasznosabb bónusza.. |
Quote:
|
Szerintem is remek az ötlet, tényleg egy egyedi elgondolás, és éppúgy hasznos is személyiségnek, viszont szvsz a nonvipesek miatt még finomitásra szorul a dolog. Mert lehet mondani, hogy aki nem vipes, nem veszi fel (magyarul annak nem lehet, mert nincs értelme), de ennyi erővel ez nem lehetne kizáró ok, mondjuk a vicceskedő hulla és lich topikban sem (pedig szerintem egy eleve rossz ötlet az).
|
Quote:
két orkot lehet egyszerre etetni:D a lóvét két körönként tudom átnyomni folyamatosan:D tiszta Amerika.. |
ha valaki nem vipes és ezt választja akkor ugy fog járni mint az aki hulla és tudos, vagy varis szemit választ
ennyi mondjuk nehezitésképpen hogy ne legyen tul könnyü, több lenne a veszteség körönként. Mondjuk 5%-al Ezt csak azért irtam hogy ne legyen tul jo a szállitónak |
Quote:
Ati véleménye szerint a személyiségek csak bónuszt adnak. Nem hiszem, hogy ezért több lesz az elhullás a karavánnál. |
Quote:
|
Quote:
|
:D
nekem igazábol az tetszene hogy 2 karavánom van ergo párhuzamosan tudok inditani 2 helyre. Én már ezzel boldog lennék. a hullás másodlagos számomra Hányszor van hogy rápillantva a szövimre 2-3 helyre is kénne karavánoznom mondjuk kaját vagy szolnak 2 helyről is hogy kérek nyersit pl, vagy pénzt, vagy mittudomén ilyenkor jön a sorshuzás:D ezért is haraptam rá a szállítóra. Talán az egyik legjobb fejlesztés lenne a számomra amit én is tudnék hasznosítani off vitya majd a hullát majd kipróbálom, úgyse voltam még vele. mondjuk a 1A-ba poénból, igy elnézést hogy nem tudtam |
hmm
ez már feledésbe is kerül?? pedig nagyon kénne a 2 karaván :D |
Quote:
1/A-ban nem használható! MF nem hazsnálhatja! Viphez kötött! Nem támogatom! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sok minden vip-hez kötött :) mf meg eddig sem karavánozott, neki aztán mindegy, 1 v 2 kari küldhető ecerre, vagy mennyi potyog le :) |
Quote:
a karaván már amúgy is VIP-hez kötött... amúgy én támogatom ezt a személyiséget, rendkívül hasznos lenne... :) |
Quote:
ami az 1A-ba nem használatos akkor dobjuk ki?? Ha meg MF vagyok nem választom. Vip meg az alap ezt most fogjuk fel nem te irtad:D ezek nem kifogások :D |
Quote:
Quote:
|
Jó ötletnek tartom :)
|
Quote:
nekem kell! |
Quote:
láttok benne fantáziát, szét fogom karavánozni az agyamat:D Tudom hogy nincs feledésbe, és itt van, de nem baj ha felemelegitjük ezt. már beleéltem magamat:p |
off:
Quote:
on: |
Quote:
Pepa, nem kell tovabb tanitani, tokeletesen tudja mar hogy kell total ertetlenul hozzaallni beirasokhoz... :) |
Quote:
Pepával meg még soha sem beszéltem... amúgy meg nem értem mi bajotok van Vele... :p (elnézést az offért, itt befejeztem... :o) |
ez a szemi tetszik még nekem:DD esetleg Ati az elképzelésedre kiváncsi lennék, hogy ha hozzányulsz akkor most milyen irányba nyulnál hozzá
|
Összefoglaló
Szintén egy egyszerű módosítás: a karavánok számát megduplázza. Nem VIP országoknál a nulla duplája is nulla, tehát nekik továbbra se lesz karavánjuk, VIP országoknál az egy helyett kettő lesz. Egyéb változást ez a személyiség nem ad, tehát ettől nem lesz at útközbeni veszteség kevesebb. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezt az előnyt nem akartam mégtovább fokozni. |
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 15:00. |