Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Új személyiség - Szállító (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3897)

J.Ati 11-16-2009 18:09

Legyen transporter ;)
Talán ez tetszik Kubbinak is:)

Hex 11-16-2009 18:11

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 229419)
Legyen transporter ;)
Talán ez tetszik Kubbinak is:)

VW? vagy milyenre gondoltál? szerintem maradjunk magyar névnél :)
nekem tetszik

Tsobi 11-16-2009 18:18

Nekem is tetszik a név,legfeljebb még a Karavánmester-t tudnám elképzelni :)

Démonka 11-16-2009 19:18

nem elvetendő az ötlet...sőt.Ellenben ha már új személyiségeket kreálunk ne zárjuk már ki a vip nélküli játékosokat az új személyiségek választásának lehetőségétől, mondom ezt úgy, hogy kezdetektől vip van az orijaimon.
Jöhetnek a lefelé mutató újjacskák:P

Ati 11-16-2009 19:22

Quote:

Originally Posted by Démonka (Post 229424)
nem elvetendő az ötlet...sőt.Ellenben ha már új személyiségeket kreálunk ne zárjuk már ki a vip nélküli játékosokat az új személyiségek választásának lehetőségétől, mondom ezt úgy, hogy kezdetektől vip van az orijaimon.
Jöhetnek a lefelé mutató újjacskák:P

Bárki választhatja ezt a személyiséget is. Más kérdés, hogy karaván nélkül annyi a haszna, mint a varázsló hullának.

Démonka 11-16-2009 19:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 229425)
Bárki választhatja ezt a személyiséget is. Más kérdés, hogy karaván nélkül annyi a haszna, mint a varázsló hullának.

Ez a varázsló hulla neked nagyon bejön:D
Már neharagudj nagyfőnök, de például a varázsló, a hullán kívül minden fajnak ad pluszt még ha nem is a leghasznosabbat.Ráadásul a hullán is éppen most próbálunk kicsit tuningolni.Még lehet, hogy varázsolni is fog.:rolleyes:
Szóval tényleg nem az ebet akarom kötni a karóhoz, de a nemvippesek kicsit nagyobb tábor mint a hullák:)

Ati 11-16-2009 19:53

Quote:

Originally Posted by Démonka (Post 229426)
Szóval tényleg nem az ebet akarom kötni a karóhoz, de a nemvippesek kicsit nagyobb tábor mint a hullák:)

Akkor nem olyan személyiséget választanak, ami számukra haszontalan. Eddig is teljesen jól megvoltak enélkül a személyiség nélkül, most pedig akár több új is bekerülhet, bőven tudnak válogatni. Úgy érzem, hogy a karaván egy olyan kényelmi funkció, ami nélkül teljesen jól el lehet lenni a piac segítségével. Tény, hogy egy kicsit kilóg a sorból olyan értelemben, hogy egy kényelmi funkciót bővít mégtovább, mintha teszemazt kapnál mégegy saját pontlistát, hogy több szempont szerinti országokat is nyomon követhess. De ha nem használja senki, akkor max meg lesz szüntteve, a "tesztidőszak" azért lesz, hogy ez kiderüljön.

Remedy 11-16-2009 19:55

Quote:

Már neharagudj nagyfőnök, de például a varázsló, a hullán kívül minden fajnak ad pluszt még ha nem is a leghasznosabbat.Ráadásul a hullán is éppen most próbálunk kicsit tuningolni.Még lehet, hogy varázsolni is fog.:rolleyes:

Elvileg szinesiteni akarjuk a jatekot, tobbfele lehetoseget is felajanlani...

Azert, mert nem vipeseknek nem eri ezt meg valasztani, miert akarnad kihagyni?

Szerintem igy is kellene vagy 10 uj szemelyiseg legalabb, hogy jo ideig megint ne kelljen ezeken agyalni... :D

Démonka 11-16-2009 19:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 229427)
Akkor nem olyan személyiséget választanak, ami számukra haszontalan. Eddig is teljesen jól megvoltak enélkül a személyiség nélkül, most pedig akár több új is bekerülhet, bőven tudnak válogatni. Úgy érzem, hogy a karaván egy olyan kényelmi funkció, ami nélkül teljesen jól el lehet lenni a piac segítségével. Tény, hogy egy kicsit kilóg a sorból olyan értelemben, hogy egy kényelmi funkciót bővít mégtovább, mintha teszemazt kapnál mégegy saját pontlistát, hogy több szempont szerinti országokat is nyomon követhess. De ha nem használja senki, akkor max meg lesz szüntteve, a "tesztidőszak" azért lesz, hogy ez kiderüljön.

Így korrekt!:)

Természetesen támogatom:)

Tsobi 11-16-2009 20:02

Quote:

A nemvipesekhez hozzácsapósnak még az A-sok is és egész szép kis szám jön össze :)

blade75 11-17-2009 22:06

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 229430)
A nemvipesekhez hozzácsapósnak még az A-sok is és egész szép kis szám jön össze :)

hehe, Tsobi bácsi, A-ban vagyunk vagy 600-an aktívak... :D
amúgy az a véleményem, hogy egy rendszert sem lehet "hülyebiztos"-ra csinálni, a lényeg, hogy nem rossz ötlet, én is támogatom.

Járkál a farkas 11-24-2009 14:20

Nagyon jó ötlet!

Én úgy fogalmaznék, hogy aki ezt felveszi az kapjon egy karavánt pluszba.
Nem VIP-esnek is lehetne karavánja, de beáldozna egy személyiséget.
Maradna a VIP-nek más sokkal hasznosabb bónusza..

Ati 11-24-2009 14:27

Quote:

Originally Posted by Járkál a farkas (Post 230096)
Én úgy fogalmaznék, hogy aki ezt felveszi az kapjon egy karavánt pluszba.
Nem VIP-esnek is lehetne karavánja, de beáldozna egy személyiséget.

Karavánt csak VIP tagok használhatnak, ezen nem tervezek változtatni.

szinkoly 11-25-2009 18:46

Szerintem is remek az ötlet, tényleg egy egyedi elgondolás, és éppúgy hasznos is személyiségnek, viszont szvsz a nonvipesek miatt még finomitásra szorul a dolog. Mert lehet mondani, hogy aki nem vipes, nem veszi fel (magyarul annak nem lehet, mert nincs értelme), de ennyi erővel ez nem lehetne kizáró ok, mondjuk a vicceskedő hulla és lich topikban sem (pedig szerintem egy eleve rossz ötlet az).

Gabro 11-26-2009 13:00

Quote:

Originally Posted by szinkoly (Post 230292)
Szerintem is remek az ötlet, tényleg egy egyedi elgondolás, és éppúgy hasznos is személyiségnek, viszont szvsz a nonvipesek miatt még finomitásra szorul a dolog. Mert lehet mondani, hogy aki nem vipes, nem veszi fel (magyarul annak nem lehet, mert nincs értelme), de ennyi erővel ez nem lehetne kizáró ok, mondjuk a vicceskedő hulla és lich topikban sem (pedig szerintem egy eleve rossz ötlet az).

nekem is tetszik az ötlet, a nemvipeseknek nyilván nem érdemes választani, bár ez úgysem tipikus első szem., a vipeseknek meg nagyon-nagyon hasznos tud lenni:D
két orkot lehet egyszerre etetni:D a lóvét két körönként tudom átnyomni folyamatosan:D tiszta Amerika..

richardka 11-30-2009 20:36

ha valaki nem vipes és ezt választja akkor ugy fog járni mint az aki hulla és tudos, vagy varis szemit választ

ennyi

mondjuk nehezitésképpen hogy ne legyen tul könnyü, több lenne a veszteség körönként. Mondjuk 5%-al
Ezt csak azért irtam hogy ne legyen tul jo a szállitónak

vityu 11-30-2009 20:44

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 231058)
ha valaki nem vipes és ezt választja akkor ugy fog járni mint az aki hulla és tudos, vagy varis szemit választ

ennyi

mondjuk nehezitésképpen hogy ne legyen tul könnyü, több lenne a veszteség körönként. Mondjuk 5%-al

A hulla tudós használja az 5%-ot, asszem :)

Ati véleménye szerint a személyiségek csak bónuszt adnak. Nem hiszem, hogy ezért több lesz az elhullás a karavánnál.

Tsobi 11-30-2009 20:49

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 231059)
A hulla tudós használja az 5%-ot, asszem :)

Így van. :)

Remedy 11-30-2009 21:37

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 231058)

ennyi

Ez mekkora butasag. Tessek elolvasni a nyito hozzaszolast. Epphogy kevesebb kell hogy leessen. Mi a fenet akarsz egy ilyenen neheziteni? Ez nem ad tul nagy elonyt. Ha tobb esik le, akkor senki sem fogja valasztani, ertelme se lenne bevezetni.

richardka 12-04-2009 08:55

:D

nekem igazábol az tetszene hogy 2 karavánom van ergo párhuzamosan tudok inditani 2 helyre. Én már ezzel boldog lennék. a hullás másodlagos számomra

Hányszor van hogy rápillantva a szövimre 2-3 helyre is kénne karavánoznom mondjuk kaját
vagy szolnak 2 helyről is hogy kérek nyersit pl, vagy pénzt, vagy mittudomén

ilyenkor jön a sorshuzás:D
ezért is haraptam rá a szállítóra. Talán az egyik legjobb fejlesztés lenne a számomra amit én is tudnék hasznosítani

off
vitya
majd a hullát majd kipróbálom, úgyse voltam még vele. mondjuk a 1A-ba poénból, igy elnézést hogy nem tudtam

richardka 01-26-2010 14:25

hmm

ez már feledésbe is kerül?? pedig nagyon kénne a 2 karaván :D

Iron 01-26-2010 14:48

Quote:

Originally Posted by Ga'briii (Post 228328)
jó ötlet...

viszont az eddigi személyiségek minden csopiban használhatóak voltak, ez A-ba nem lesz az a raki rendszer miatt.
a másik meg tegyük fel szövibe van az emberünk, de hirtelen mf lesz bizonyos okokból kifolyólag, akkor elveszti azt a + dolgot amit minden más szem MF-be is ugyanúgy megad.....

szóval mf-ek részére vmit ki kellene találni,egyébként télleg jó támogatom

1/A-ban nem használható! MF nem hazsnálhatja! Viphez kötött!

Nem támogatom!

Ati 01-26-2010 14:53

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 238571)
hmm

ez már feledésbe is kerül?? pedig nagyon kénne a 2 karaván :D

Nem merült feledésbe, azért van a megfontolás alatt álló javaslatok között, mert elképzelhető, hogy bekerül.

Ati 01-26-2010 14:54

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 238572)

Nem támogatom!

Ez esetben 1/A-ban nem választod, MF nem választja, nem VIP nem választja.

Pool 01-26-2010 14:59

Quote:

Nem támogatom!

hulla sem használhatja a varázsló, tolvaj szemeket, mégis vannak :)
sok minden vip-hez kötött :)
mf meg eddig sem karavánozott, neki aztán mindegy, 1 v 2 kari küldhető ecerre, vagy mennyi potyog le :)

Dynosaur 01-26-2010 20:07

Quote:

Nem támogatom!

A játékosok többsége nem az 1/A-ban játszik... Lennebb meg klánraktár nem alkalmazható... Akkor inkább töröljük azt, és karavánozzanak a gabonatermelők 10 tagnak egyszerre kaját az A-ban... (nehogy valaki komoly javaslatnak vegye, mert feláll a hátamon a szőr... :D)
a karaván már amúgy is VIP-hez kötött...

amúgy én támogatom ezt a személyiséget, rendkívül hasznos lenne... :)

richardka 01-26-2010 22:18

Quote:

Nem támogatom!

ami az 1A-ba nem használatos akkor dobjuk ki?? Ha meg MF vagyok nem választom. Vip meg az alap

ezt most fogjuk fel nem te irtad:D ezek nem kifogások :D

Remedy 01-26-2010 22:21

Quote:

Nem támogatom!

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 238574)
Ez esetben 1/A-ban nem választod, MF nem választja, nem VIP nem választja.

Ja. Kulonben meg, ahogy vki mondani szokta: ALKALMAZKODJ!

NATO 01-27-2010 08:19

Jó ötletnek tartom :)

Gabro 01-27-2010 08:24

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 238678)

+a termelő törpéknek olyan mint egy falat kenyér:D
nekem kell!

richardka 01-27-2010 09:48

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 238703)
+a termelő törpéknek olyan mint egy falat kenyér:D
nekem kell!

nekem is kell:DD

láttok benne fantáziát, szét fogom karavánozni az agyamat:D

Tudom hogy nincs feledésbe, és itt van, de nem baj ha felemelegitjük ezt.
már beleéltem magamat:p

Dynosaur 01-27-2010 10:20

off:

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 238678)

Ha jól emlékszem Iron mondta először Az el nem férő lakosok szabin témában... :) Aztán lett nagy szlogen belőle... :p

on:

Remedy 01-27-2010 10:29

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 238715)
off:

Ha jól emlékszem Iron mondta először Az el nem férő lakosok szabin témában... :) Aztán lett nagy szlogen belőle... :p

on:

Eh. Mit gondolsz miert irtam epp ezt. Gondolkodj mar neha picit... :P

Pepa, nem kell tovabb tanitani, tokeletesen tudja mar hogy kell total ertetlenul hozzaallni beirasokhoz... :)

Dynosaur 01-27-2010 12:14

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 238716)
Eh. Mit gondolsz miert irtam epp ezt. Gondolkodj mar neha picit... :P

Pepa, nem kell tovabb tanitani, tokeletesen tudja mar hogy kell total ertetlenul hozzaallni beirasokhoz... :)

lol... :D értem, hogy Iron mostani állítását, véleményét akarod a saját idézetével megfúrni... De nem biztos, hogy azt a témát mindenki követte, én is kihagytam pár oldalt annyi ideig szajkóztátok ugyanazt feleslegesen... :p

Pepával meg még soha sem beszéltem... amúgy meg nem értem mi bajotok van Vele... :p

(elnézést az offért, itt befejeztem... :o)

richardka 02-26-2010 13:57

ez a szemi tetszik még nekem:DD esetleg Ati az elképzelésedre kiváncsi lennék, hogy ha hozzányulsz akkor most milyen irányba nyulnál hozzá

Ati 03-01-2010 18:10

Összefoglaló

Szintén egy egyszerű módosítás: a karavánok számát megduplázza. Nem VIP országoknál a nulla duplája is nulla, tehát nekik továbbra se lesz karavánjuk, VIP országoknál az egy helyett kettő lesz.

Egyéb változást ez a személyiség nem ad, tehát ettől nem lesz at útközbeni veszteség kevesebb.

Remedy 03-01-2010 18:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 243050)
Egyéb változást ez a személyiség nem ad, tehát ettől nem lesz at útközbeni veszteség kevesebb.

Rövid leszek. Mé nem? :)

siQ 03-01-2010 18:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 243050)

Szerintem simán belefért volna, hogy mondjuk a körönkénti 5% helyett csak 4 vagy 4,5% hullik.. nem értem, hogy ez a fele az ötletnek miért lett kihagyva teljesen.

Ati 03-01-2010 18:50

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 243058)
Szerintem simán belefért volna, hogy mondjuk a körönkénti 5% helyett csak 4 vagy 4,5% hullik.. nem értem, hogy ez a fele az ötletnek miért lett kihagyva teljesen.

Alapból túl erősnek érzem ezt a személyiséget. Egy jól működő szövetségben hatalmas taktikai előnyt jelent. Talán az első olyan modul, amire azt tudom mondani, hogy VIPeseknek előnyt jelent. Azért támogatom mégis, mert ezt az előnyt egy friss ország nem tudja kihasználni, ehhez olyan szintű együttjátszás kell a szövetség tagjai között, hogy ha valaki ilyen szintre eljut, akkor ott már feltételezhető a VIP tagság részéről.

Ezt az előnyt nem akartam mégtovább fokozni.

Remedy 03-01-2010 19:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 243067)
Alapból túl erősnek érzem ezt a személyiséget. Egy jól működő szövetségben hatalmas taktikai előnyt jelent. Talán az első olyan modul, amire azt tudom mondani, hogy VIPeseknek előnyt jelent. Azért támogatom mégis, mert ezt az előnyt egy friss ország nem tudja kihasználni, ehhez olyan szintű együttjátszás kell a szövetség tagjai között, hogy ha valaki ilyen szintre eljut, akkor ott már feltételezhető a VIP tagság részéről.

Ezt az előnyt nem akartam mégtovább fokozni.

Ati, szerintem az epitesz +1 kore eleve taposabb, mint ebben a javaslatban mindketto, es a kereskedo2 + piaca is.... Mindegyik erosebb, mint ez. Nem kicsit, nagyon. :) (es azok meg mast is adnak ezeken kivul...) :)

All times are GMT +1. The time now is 15:00.