Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Piaci minimál árak (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3894)

Ati 11-04-2009 20:43

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 227907)
miért csak volt???? :)

Mert már cirka 6 éve nincs erre lehetőség. :)

Ati 11-04-2009 20:47

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 227909)
szerintem azért ha megsokasodnak ellenük a támadások, akkor valamilyen szinten az ezt ellenőrző hatóságok (nevezzük Atinak :D ) kötelesek megvizsgálni a körülményeket. például, ha az országok kaptak olyan üzenetet, hogy "vegyél fel msnen! címem stb.", vagy "írj emailt: izé@izé.hu", stb... akkor jogos az anarch, amúgy ha nincs érintkezés a támadók között, akkor meg megérdemli a négyes, amiért lebuktak... :D támadni nem bűn ;)

(nem tudom mennyire van lehetőség leszűrni mondjuk az támadó országok sorszámára tekintve a levelezéseket, esetleg egy iwiw "legrövidebb út" jellegű szűrést csinálni, és csak a kérdésesekbe beleolvasni, illetve mennyire szabályos (jogok, stb..) de gondolom megvan erre a megfelelő eljárás, eszköz. )

No de miért kell a szabályok igen durva megszegését egy játékbeli stratégiai elemmel hasonlítgatni?

Gabytz 11-04-2009 20:47

Quote:

Originally Posted by Sataniac (Post 227908)
Kiemelném: "már nem a játék normál menetét szolgálja, és nem arra használja a játékot, amire való"

Majd ezután:

Csak én érzem, hogy ez inkonzisztens?

Nem, nem csak Te erzed, sztem is ellentmondo... amugy nagyon orulok h nyitottatok ezt a topicot, mindazokutan amik ma tortentek "egy bizonyos csoportban" Bahianal...

Hex 11-04-2009 20:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 227912)
Mert már cirka 6 éve nincs erre lehetőség. :)

nem teljesen értek vele egyet. :)

szövi:
nekem van 10k paci 3k ijj - hadis
varis 4k paci - 3k ijj

sereg megy: 10k+2k

kv előtt a varis vesz még 4k pacit

sereg megy: 10k paci + 4k paci a varistól. a maradék 4k pacit meg kidobja piacra. :)

bizonyos tekintetben ez is túltöltés, :) mert alapesetben nem tudnám elvinni az összes paciját

Ati 11-04-2009 20:51

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 227916)
bizonyos tekintetben ez is túltöltés, :)

Összességében nem megy több sereg, mint ami elfér az országokban.

"Az" a bizonyos túltöltés az otthoni seregen FELÜLI támadósereget jelentette. Volt 100k barakkhelyed, akkor volt benne 100k íjász, ÉS ezen felül mondjuk kint támadni még 4millió lovas.

Szó volt itt ennek kapcsán mindenféle anarchba helyezésről, de nincs párhuzam, hiszen aki ezt a fajta túltöltést használta, az sem került anarchba.

Hex 11-04-2009 20:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 227918)
Összességében nem megy több sereg, mint ami elfér az országokban.

"Az" a bizonyos túltöltés az otthoni seregen FELÜLI támadósereget jelentette. Volt 100k barakkhelyed, akkor volt benne 100k íjász, ÉS ezen felül mondjuk kint támadni még 4millió lovas.

Szó volt itt ennek kapcsán mindenféle anarchba helyezésről, de nincs párhuzam, hiszen aki ezt a fajta túltöltést használta, az sem került anarchba.

tudom, hogy te hogy értetted :) de lényegében ennyi azért megmaradt :)

de hogy ne csak off legyen, nem értek egyet a javaslattal :)

All times are GMT +1. The time now is 12:24.