![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Visszatérve a Windows 7 témához: lassan fél éve használom, és eddig nincs vele rossz tapasztalatom. Az elindulás ideje egy picit megnőtt, a kezdetitől, de nem olyan vészesen, mint azt az XP csinálta rendszeresen. A sebességével eddig úgyszintén semmi probléma, nem lassult be fél év alatt, ugyanolyan gyors, mint eddig - néha ugyan előfordul, hogy valami nem tetszik neki, és akkor pár másodpercig nem reagál, de ez sem maradandó.
Eddig teljes mértékben meg vagyok elégedve. Egyedül az anatómiai atlaszaim nem futnak rajta, de azok is csak azért, mert nem 64 bitesre lettek tervezve. |
Hát nekem a legális egyenlőre random kb fél óránként vagy kék halált játszik és újraindul vagy csak simán újraindul...
vkinek tippje miért csinálhatja ezt? |
Quote:
|
Mi is gondoltunk rá, de nem szerencsére.
Viszont úgy néz ki meg lett a bűnös. Vmiért a régi winyómon maradt XP-t nem szívelhette. Mióta le lett formázva a régi winyó azóta /kopp-kopp/ nem indult újra. |
Sajnos mégse vált be...
Ebből asszem szakemberhez vitel lesz... |
Quote:
elsőre hardverhibának tűnik: memória, proci vagy alaplap |
Azt ki lehet esetleg próbálni, hogy valami oprendszertől független memóriatesztelő progit elindítasz rajta este, és megnézed reggelre mi történt: ha újraindult, akkor nem oprendszer hiba.
|
én nem hiszem hogy hardver hiba
inkább valami driver vagy progi lesz a gond sztem feltelepítetted a wint, és minden egyéb program nélkül fagy? Nálunk éppen legutóbb szülők gépén volt random fagyogatás. Utánakeresve kiderült hogy a torrent kliens volt az oka. És én is gondoltam már hdd-től kezdve proci hűtés és vid kártya, kondenzátor stb minden másra... fagyáskor tiltsd le az automatikus ujraindítást az ottani infók alapján el lehet indulni |
Alg: Hát annak nagyon nem örülnék hisz zsír új mind1ik.
Ati: inkább a szervíz :) Kubbi: Sajnos friss telepítés után is eljátszotta hogy újraindult. Nem fagy hanem vagy újraindul vagy kék halál lesz. |
Most jut eszembe, hogy nekem hasonló volt, mikor megvettem a gépem. Nekem is random indult újra, kb 10-15 percenként. rájöttünk a boltosokkal nagynehezen, hogy a net azavar be, mikor bedugom. Kicserélték alaplapot, szar volt ugyan úgy. Aztán valami olyasmit mondtak, hogy rejtett hiba, és kaptam egy ugyan olyan, de új configot :)
|
Quote:
|
Quote:
Király. Remélem nem kell itt cserélgetni semmit azért. De nem is 10-15 percenként indul újra hanem úgy félóránkét de van hogy kibírt több órát is. Milyen configod volt? |
Nekem anno vadiúj gépem úgy 20 percet bírt ki első alkalommal, utána egyre kevesebbet, ahogy melegedett. Aztán kapott új tápot, és megjavult.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
még reménykedem :) |
No gép el lett cipelve egy szervízbe. Alkatrésstel nem volt probléma.
Egyenlőre úgy néz ki stabil. Passz mit csináltak vele, de ráfogták a mobilrackre, hogy az volt a bűnös mert igen vacak állapotban van. Kétlem hogy ez lett volna a gond... tuti titkolnak vmit :D:rolleyes::D |
Megvolt az első kékhalál, kb. 8 hónap inenzív használat után, de úgy néz ki egyedi eset volt, nem tudtam rekonstruálni...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
XP-vel sikerült egy másfél hetes rekordot elérnem (nekem rekord, amúgy nem tudom mennyi a "hivatalos" rekorja xp-nek), de elég csúnyán dntött úgy, hogy neki elég volt ebből (elsötétült, és aztán semmi). Bár egyelőre nem tervezem még mindig komolyabban a win7-re való áttérést, azt jó lenne tudni, hogy kibír-e hosszabb időt bekapcsolva. |
Quote:
Jah, igen, SC2 Beta Loader kilépéskor lecsapta néhányszor, de szerintem az nem a Win7 hibája :D |
Quote:
nekem a win7 péntek délután négytől hétfő reggel hatig megy folyamatosan |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
én visszaálltam XP-re 2 gépen is, egyedül a laptopon maradt a 7-es a Vistánál jobb. Sajnos a 7-es hálózatkezelése egy katasztrófa
csak akkor látom a másik gép megosztását ha előtte a másik gépet megpingelem:D amúgy nem látom |
Quote:
Mod: a kolis WiFi-re viszont nem hajlandó csatlakozni, mondjuk az már Vistával sem mindig ment... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nekem egyelőre bejön a 7 :) |
Quote:
Nekem is bejön, főleg hogy minimális összegért megküldték az eredetit a Lenovo-tól :cool: (valami 4000 Ft volt) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:49. |