![]() |
Jó ötletnek tartom.
Részleteiben: - 30-50%-al kisebb sereghullás csatáknál (esetleg út közben is) Támogatom és az 50%-ot sem érzem túlzásnak. - 10-30%-al nagyobb esély az út közbeni csaták megnyerésére Ez is jó ötlet, bár normál játékban ritka az összeakadás. De például hétvégin sűrűbben előfordul, lehet többen is élveznék ezt az előnyt. - jóval kevesebb kapott üres hektár foglalásnál Ez az ötlet is tetszik, főleg azért mert nem minden esetben örülünk a beépített hekinek, igy ezzel is számolni kell. - esetleg a mészár hatásfokának csökkentése 10-20%-ot max Én ezt is támogatnám, azzal a kiegészítéssel, hogy akkor a személyiséggel ugyanennyivel többet lehessen mészárolni. A 10-20% -ot azért itt soknak érzem. Esetleg ha a egy sereggel megy, az összes tábornokával, akkor kapjon valami (minimális) bónuszt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Foglalsz 100hektárt, kapsz 20üreset. Felépíteni túlórában 250k arany Foglalsz 100hektárt, kapsz 20üreset, de le kell bontani 30-at: 30k arany, plusz 600k felépíteni. Hmmm, esélyesebb, hogy többször kapsz olyan területet, amit használhatsz, mint olyat, amit egyáltalán nem. Mert 90%, hogy lesz benne ház, tanya, barakk, torony. Ami sok lehet, ha óriással kocsmát kapsz, vagy hullával kocsmát/templomot. De azt így is úgy is kapnál, csak lehet, hogy 3 db nem ér el hozzád a pusztítás miatt. |
Ennél van egy sokkal nagyobb jelentőségű használhatósága is, pl ha törpével ütsz törpét, és a bányák nem a levesbe mennek, hanem szépen bevándorolnak hozzád... :):):):)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pedig már így egymagában is erős szem lenne (főleg, ha még puszti esetén is működne - más se kellene :p) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Az is írtam, hogy lehet, hogy sokszor sokat nyersz rajta, de lehet rajta veszteni is. Nem azt írtam, hogy hátrányos, hanem, hogy az is lehet. És nem nem támogatom, hanem ha lehet dönteni - márpedig lehet - akkor másik javaslatot jobban támogatok, ennyi. |
Quote:
|
Quote:
Az utközbeni csaták kimenetelét az erőviszonyok határozzák meg nempedig a szerencse így gyakorlatilag a mondat 2.része az csak kampányszöveg. Vagy nagyobb a sereged és nyersz útközben vagy kisebb és vesztesz. Vagy lesz olyan, hogy ha kisebb is a sereged mégis 10-ből 3x továbbenged? |
Az úgy érdekes lenne :)
|
Quote:
|
Vagyis a kisebb sereg továbbhalad a nagy meg bukik, annak van értelme. Miért, egyik modern harcászati eszközökkel felszerelt, a másik meg lapát, gereblye?
|
Értem amúgy mire gondolsz, de érdemes ezt bolygatni ezt a csatában ki menjen tovább cuccot?
|
Quote:
(Ezzel nem azt mondom, hogy tetszene egy ilyen dolog, csak igy ertelmesebb lenne) |
Quote:
Jelen helyzetben simán elüthetsz egy olyan sereget összeakadásnál, ami beférne, egy olyannal ami nem fér be, mindenféle személyiség nélkül. ;) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Gondolj bele: nagy kitámadás. foglalsz egy szép nagyot, de kísérnek. Alapvetően a néhány foglalt barakk+koptatás alapján tudsz védeni. Ezzel a személyiséggel pl egy nagy A-s foglalással szép mennyiségű barakkot/tornyot hoznál, amivel szerintem érezhetően javulhat a védési esélyed. |
Quote:
|
Quote:
De egyébként ezt a szemcsit próbáld úgy nézni, mint aminek direkt nem célja, hogy NAGY dolgokat vigyen bele a játékba, hanem inkább ilyen apróságokat amiket adott esetben ki tudsz aknázni, lentebbi szinteket bőven beleértve. Persze ettől nem kell tetszenie, de szerintem ne várd hogy túl táp legyen, inkább az ilyen máshol nem fellelhető apróságokat érdemes belepakolni. |
Nem vagyok ellene, csak nem választanám. Nem is szavaztam szándékosan, mert el tudok képzelni olyan csopit ahol érdemes lehet ezt választani... Csak én még nem voltam ilyen csopiban.
|
Átmozgatva a megfontolás alatt álló javaslatok közé.
A jelenlegi állás szerint csökkentett veszteség csata közben, és területfoglaláskor épületpusztulás mellőzése. Nem vagyok benne biztos, hogy a legnépszerűbb személyiségek egyike lesz, hatalmas előnyöket nem ad. |
Quote:
Teruletfoglalaskor szovisegitsegkor is ervenyesul ez? (Ha a szovim a stratega, vagy csak ha O ut) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Az igaz.
Arra is gondoltam, hogy lehetne egy olyan előnye, hogy 10%-ponttal több segítséget kap a szövetségesektől (pl. 50% helyett 60%-ot tud elhívni egyszerre). Ez már nem akkor előny. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De akkor, mint jó tanácsként megadtad, olvastam, most beszélek. Jó ötlet, hogy valamivel felakarod dobni ezt a személyiséget, mert jelenleg nem túl sok jóval kecsegtet. És lehet, ezzel is színesíteni a stratégát, de én ez esetben nem nagyon hiszek, a "sok kicsi sokra megy" dologban. Rálehet aggatni még plusz felesleges skilleket, de van értelme? |
Quote:
Arra gondolok, hogy amikor pl. szöviháborúban támadsz, akkor nem mindegy, hogy a többi szövidnél egy támadáshoz mekkora sereget kell bekészíteni. Ha az 50% helyett 60% egységet tud vinni vagy hívni, akkor máris kevesebb kell az adott egyésgből, ami pl. egy seregcserés szöviháborúben elég jó pénzkímélő eszköz tud lenni. De ugyanez igaz védelemnél is, amikor háborúban állsz, nem mindegy, hogy egy utsó pillanatos távol esetén mekkora segítséget tudsz behívni/küldeni. |
Quote:
|
Quote:
Csak ötletek próbálok gyűjteni, mert elég silánynak tűnik az alapverzióban ez a személyiség. Esetleg valami statisztika van arra vonatkozóan, hogy milyen a személyiségek eloszlása a játékban? |
All times are GMT +1. The time now is 00:25. |