![]() |
Quote:
Igy belegondolva, a hazahivast nem is tamogatom, csak a hosszabbitast... :) |
Esetleg hazahívás helyett egy olyan lehetőség, hogy folyamatosan láthatja a piaci árakat?
Szóval ha belép a piacra, de azt nem használja, azaz nem vásárol, nem ad el semmit, és még csak nem is hosszabbít, akkor ne vonjon le piacbelépőt. Ha már kereskedő, legyen tisztában az árakkal :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Annyira nagy visszaélésekre azért nem adna lehetőségeket, legalábbis a mostani helyzethez képest, mert most is meg lehet oldani, hogy abban a 2,5 órában figyeljék a piacot folyamatosan, és ha 2 szöviről van szó, akkor az fejenként 1db piacbelépőt jelent csak. |
Én sem támogatnám a hazahívást.
A támadó felől most azért eleget kell taktikázni, hogy egyszerre jöjjön mindenkinek haza egy barakknyi lova, amivel támadni lehet, hogy utána maradjon pénz, ha esetleg védeni kell... Lényeges könnyítés lenne nekik, de a védőknek még több. Ha nincs rettenetesen rosszul felépítve egy védő klán, akkor teletöltve nagyon sok az esélye, hogy egy nem csak orkokból álló klánsereget kivédjen. Behalnának az A-s nagy klántámadások. |
Quote:
|
Quote:
és akkor is csak heti egyszer játszható meg.. |
Quote:
Hát akkor így már tetszik.... dupla ár, dupla élvezet... |
Quote:
|
Quote:
vagy, ha ennyire kétes akkor legyen, hogy csak a tekit és a nyersanyagot lehet visszahívni... |
hmmm... és ha visszahivás helyett árváltoztatás lenne? Ha gyorsan kell pénz, fel lehet szabaditani a tartalékokat...
Mod: sztornó, utalás miatt megint csak nem jó... |
A visszahívás fő apropója az elrontott ár. Ezt lehetne azzal korrigálni, hogy heti 1x nem visszahívást, hanem ÁRVÁLTOZTATÁST engedünk neki, de ilyenkor a megváltozttatott áru nem kerül ki azonnal (kerülendő a visszaéléseket), hanem mintha új áru lenne, fél óra és 3 óra közötti késleltetéssel jelenne meg valamikor.
|
Quote:
|
Jobban tetszik! :)
|
jah, ez igy nekem is tetszene
nekem is tetszene |
Quote:
Ugyanaz a helyzet mint eddig, kinn van az ijam magasan, hogy ne vegyek meg, de a rablok se vigyek el. Latom, hogy a klanra rankallnak, ilyenkor vedeni bevenni az ijakat van majdnem 2 ora hosszam. Megnyomom ezt a gombot, es megadok joval eladasi ar ala egy osszeget. Aztan ha kiert, megveszem. :) Aki meg sokallja a 3 orat, megvarja, mig hazajon, es kirakja olcsobban... :) ps: Algnak igaza van, mondjuk az utalast erosen megkonnyitene ez a szemelyiseg, de hat ez van... :) |
Quote:
|
Quote:
Egy kics csorgas meg meger egy nagy klanutes esetleges vedeset... Szerintem. :) (6 piacfigyeles kell 2 ora alatt. 10 fos klannal ez megoldhato, ha nem csak a villogot figyelik az emberek...) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
akkor ha kv előtt jönnek ki, és kv után látod, csak akkor a sereg nem ér vissza, már mielőtt beütnének.. vagyis nem hiszem, hogy a kör közepén jönne haza.. és ha csak haza hívhatod, és ki is szúrod hogy rád állnak klánban, akkor is csak akkor tudod védeni, ha több tagnak van ilyen személyisége, és mind kiszúrja időben..:) bár igaz, hogy simán visszahívhatod a pacikat, és vissza mehetsz..:) |
Quote:
egy mondjuk 10k hekis országot te már nem töltessz fel max kp-ból,de ha hazahívod a piacról a lovat máris lehet támadni!arról nem is beszélve a 4,94 yard megmarad az esetleges védésekre.ez nagyon megkönnyítené a klántámadásokat. |
akarod mondani 4.294 :)
|
Quote:
|
Ha a visszahívás csak az utolsó 3 órában lehetséges,akkor szerintem határozottan kicsi arra az esély,hogy a támadó ill. a védő klánnak ez pont egybevág.
|
Quote:
|
Quote:
jaja a 2-es kimaradt:) |
Quote:
le merném fogadni hogy a mostanában elkövetett nagy ütések a horror drága íjjaknak köszönhetőek;) |
Quote:
Viszont nem lenne jobb,ha a visszahívást is csak az utolsó 3 órában lehetne megejteni? :) |
Mivel a visszahívás azért lenne, ha véletlen elírná valaki az árat, ha jól értettem.. mi lenne ha 500-1000 körönként egyszer lehetne visszahívni?..
nem hiszem hogy minden nap elüti az ember az árakat, ha meg nem tudja jó áron kitenni magára vessen..:) és ha 500-1000 körönként egyszer lehet ilyet az a klántámadásokat se befolyásolná, olyan jelentőssen.. Vagy esetleg, ha heti egy alkalomhoz ragaszkodunk, akkor ha vissza akarja kapni, mert elütötte az árát, vagy változott a piac, akkor visszahívhatja, de ugyanakkor jön vissza, mint eredetileg jönne vissza, csak most tuti visszajön.. Esetleg amit Tsobi írt, hogy utolsó 3 órában lehessen, csak visszahívni.. Több ötlet most nem ugrott be..:) |
gyorsan átfutottam csak, nagyon megszaporodtak a hozzászolások:DD
olyan ötlet volt már hogyha valaki felveszi ezt a szemit, akkor esetleg a nyersit mondjuk a helytarto kiteszi neki??, mondjuk heti 4x be tudja ezt állitani. Mert ha már kereskedő ugymond hogy tudjon biznyákolni a piacon, akkor ez tényleg egy könnyités példát irok:) gyüjtögettm a nyersit az egyik csopiba, szépen tollasodom, összegyülik 1-2-10 millio nyersi (a szám lényegtelen) éjjel jön vissza és bealszom, vagy ne adj isten áramszünet van, vagy mit tudom én, moziba megyek és tudom hogy visszjön ez a mennyiség akkor mondjuk ilyenkor elhasználom az egyik lehöséget |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Úgy látom, hogy az árváltozattással az egyetlen probléma, hogy a piacon olcsón megjelenést befolyásolni lehet vele esetlegesen. Bár ezt szerintem most ios meg lehet tenni: kirakom olcsón, és max 3 órán belül megjelenik.
Mindenesetre ezen szerintem elég egyszerűen túl lehet lépni: az ár csak akkor módosítható, ha még nem volt az adott áru hosszabbítva (hazaérkezés nélkül újabb 24 órára kinthagyva), a módosítással ugrik a hosszabbítás lehetősége, és egy viszonylag tág intervallumban kerül ki a piacra, akár 24 órán belül is valamikor, hogy teljesen kiszámíthatatlan legyen, vagyis tényleg csak eladásra legyen használva, ne arra, hogy majd jól kiszámolom mikor ér vissza, hogy aztán újra kitehessem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De akar lehet 3-6 is felolem, hogy legyen hasonlosag a kezzel kirakashoz... :) |
All times are GMT +1. The time now is 05:57. |