![]() |
Én lépek B-be szerdán 7 szemes orival, onnan 5-re
szal elkísérletezgethetek a személyiségekkel, ha gondolod, az se számít, ha pucér seggel leszel a végére... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
FOLYAMATOSAN van témafelvetési lehetőség: http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=16 A kérdés apropója néhány olyan (már felvetett) téma, amik már minden oldalról körül lettek járva, mindenféle egyetértés nélkül. |
Quote:
én tesztelek, ha kell csak egyet nem vállalok, hogy hulla leszek B-ben :) |
Quote:
|
Quote:
ezzel egyébként utalni akarsz vmire? :) |
Én örülnék neki. Már kezd eléggé egyhangú lenni a játék, egy ilyen kísérletezős dolog nagyon felvidítana :)
|
Quote:
Quote:
Ez az éles teszt jól hangzik, ennél sokkal okosabbat bizonyos kérdéskörökben tényleg nem lehet tenni. |
Quote:
zárójelben: Én akár egy "állandó tesztidőszakot" is el tudnék képzelni. Például ha egy újítás nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, akkor (mondjuk) fél év múlva lecseréljük egy másik javaslatra. Nagyjából fél évente lenne valami változtatás, amely ha nem jó akkor visszavonjuk, vagy lecseréljük, de nagy esély van rá hogy megmarad. (Fél év talán elég hosszú idő, hogy mindenki alkalmazkodjon az új helyzethez) Na jó abbahagyom... mondjátok hogy túl sokat akarok:) |
Quote:
|
Én is támogatom.
És még a B-és hullát is. |
Sziasztok!
Mivel közel sem tudok annyit a Hódítóról, azon belüli hatékony megoldásokról, mint itt a legtöbben, nem feltétlenül tapasztalatokra építem a válaszom. A legtöbb ember fél a változásoktól, még akkor is, ha az adott esetben jó, szerintem ez egy ilyen játékra is igaz. Persze, Ati írta már, hogy nyilvánosság elé tárja előtte a változásokat, erre mondhatják páran, hogy sokan el sem olvassák. Ha játszani kezdek valamivel, evidens, hogy elolvasom a szabályokat, kártyázni sem ül le az ember szabályok ismerete nélkül, ha igen, magára vessen. Személy szerint én támogatom a változásokat, mert azok teszik színesebbé az életünk, és ha ez még jó is, akkor miért ellenkezzünk? Hogy jó-e, úgyis kiderül. Az eredeti kérdésre a válasz pedig, egyáltalán nem utálnék egy kísérleti időszakot. :) (az élet is egy nagy tesztelés) |
Én is támogatom!
Remélem sikerül jó megoldást találni a példaként felhozott hulla fejlesztésre és személyiség bevezetésre...:) |
nem akarok okoskodni, de én nem láttok olyan egetverő ujitást ami miatt ne támogatnám, vagy olyan témát se ami nagyon kihatással lenne a hodra, hogy az emberek fele otthagyná a hodot, vagy ne adj isten a többévi munkája menne tönkre
csupa sallang ujitást láttok a megbeszéléseknél, ha valakinek nem tetszik akár az uj faj vagy a szemiből akkor ne válassza ilyen és kész vagy van valami olyan ami kibőki a szemem és nem láttom?? hajrá én támogatom csendben megjegyzem hogy a külsöt kevesen olvassák, itt is max 10-13 emberke vitatja meg:D gondolom a hodba többen játszanak |
Ha még játszanék, én is örülnék egy kis változatosságnak :)
|
akarom az ujjitast.. nagyon akarom.. tamogatom, tamogatom, tamogatom :)
|
Még egy Káosz Korszaka?:)
Mehet:cool: |
Az általános támogatottság úgy látszik megvan. Én remélem hogy a szándék nem csak látványos reformban, hanem az unalmasabb részeknél, az apróbb szépséghibák kijavításában is meg fog mutatkozni. Netalán még az elavult részek felújításában is. De összességében én is pozitív várakozással tekintek a következő verzió felé, és örülök hogy egyáltalán várható még ilyen. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
szerettem a kihivást:DD én ilyenkor se fogok választani élőhalottat az megigérem:DD |
Szeretném én is az újítást! Bár ezzel is megvagyok, hiszen annyi dolgot nem próbáltam még...pl nem voltam topklán tag, de szerintem ezt nem is fogja befolyásolni :)
|
Quote:
|
Én örömmel fogadnék egy kísérleti időszakot.
Hajrá változások! :) |
Quote:
|
Nagyon nagyon támogatom a változtatást, régóta folynak viták erről! Köszönjük Ati, hogy ennyire előrehaladott lett a dolog!
|
Én is támogatom:)
|
Sajnos ugyan nagyon kevés időm van mostanában Hódozni, de annak nagy részét felajánlom a tesztre :)
|
Quote:
Véleményem szerint is megújulásra van szükség: (tudom, majdnem mindről volt már szó korábban, lehet a nagy része az elvetettek között landolt, de nem biztos hogy ott a helye...) - új személyiségek bevezetése - hulla játszhatóvá tétele - fajokat valahogy 1/A-hoz is igazítani kellene, mert mondhatni elf játszik és ami be tudja ütni az ork, néhány gnóm és klánonként 1 törpe. Ember, fél-elf, óriás, hulla meg főleg játszhatatlan. /kivéve Serget, Ő óriással is kemény :)/ - esetleg újabb fajok bevezetése is szóba jöhetne hátha kicsit felrázná a játékot. - támadó és védő /párbajon kívül, bár nem szoktam játszani/ használhatatlan, ez is egy fejlesztési lehetőség lenne - Monro részklános 1/A-s dolga is előkerülhetne... - a 3/I, 4/N-es gyors csoportokban lassan nem lesz NEM-szabis... Tudom, nem a kérdésre válaszoltam, ezért azt is megteszem: nem zavarna, ha ez a fejlődést szolgálja. :) |
Támogatom a változást és nem fogok rinyálni ha vmi nemjól sül el:)
|
Quote:
|
Nekem így túl általánosan van megfogalmazva, így azt mondom hogy nem tetszene egy teszt időszak.
Mármint nem szeretem a zsákbamacskát. De ha Ati megmondja mit szeretne bevezetni PONTOSAN, akkor lehet tetszene a dolog. De a tesztelendő, teszt elöttli átbeszélését se érezném marhaságnak. |
Quote:
|
Quote:
|
Nem mintha számítana a véleményem, de én nagyon élveznék egy kísérleti időszakot, mert halálra unom magam :D
Reszkessetek hullák :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
CSAK a hullás topikban paplovagtól elkezdve a nem tudom én milyen őrült ötletekig minden volt. ÉS nem tudjuk előre mit szeretnél bevezetni? Ezekre én nemet mondok:) mod: a paplovag az más téma volt bocs :D de az biztos, hogy tele van a hullás topik is őrültségekkel |
All times are GMT +1. The time now is 00:01. |