![]() |
UPDATE:
A következő leállást csütörtök délutánra tervezzük. Ekkor a játék hosszabb időre nem lesz elérhető, ez a kimaradás akár több óra is lehet. Ezidő alatt a körök nem telnek. A leállás alatt itt, a külső fórumon nyomonkövetheted az eseményeket. |
Remélem nem felejtette el senki, hogy ma délután leállás, egy vagy több, attól függően, hogy mi hogyan halad. Én már készítek ide mindent (popcorn, kóla, ilyesmi :D), úgyhogy hamarosan neki is kezdek. Tessék befejezni, ha bármi fontosat csinálsz épp. :)
|
Kezdjük... A Hódító mostantól egy ideig nem elérhető.
|
Szia Ati!
Elorelathatolag meddig fog tartani, ha ezt meglehet itelni meg most az elejen??? |
Hi Ati!
Wapon az idözóna a magyarországi beállitás ellenére két óra különbséget mutat minuszban. Kezdem mexokni, de háborúnál macerás. Ez miért van? Üdv, King |
Egyelőre elindultunk, a körök még nem telnek. Leállás még lehetséges.
|
Sőt, még sokminden nem megy, de szép lassan... :D
|
Quote:
|
Quote:
Más: Queosiában és Cuceritorban is van némi gond, annak nincs köze a mostani szereléshez, az attól függetlenül romlik el időnként, nyomozás folyamatban. :) |
Fő hogy zajlik az elet! :P:P:P
|
Újabb rövidke leállás.
|
Nézzük a jó oldalát ezeknek a leállásoknak:)
legalább tudok most tanulni akkor:D :cool: |
Quote:
|
Egy kicsit megint megy... Már van pár meglepetés, úgyhogy ha valami nagyon furát tapasztaltok, akkor szóljatok... :D
Körváltás még mindig nincs. |
Anarchban időnként lezavarok egy-egy körváltást, cserébe majd kap a csoport némi telített piacot. :D
|
Tanulás
Én is így vok ezzel. Bár elvileg most is tanulok, de gyakorlatilag függök a fórumon. :D Remélem, már nem tart sokáig a szünet, mert kezdenek előjönni az elvonási tünetek. :D
|
engem már zavar hogy nem látom hogy telik be a barakkom mert nem vált a kör :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mire számítsak???:eek: |
Atis!
Reggel queosia-ban is volt kimaradás, ezért a szövimnek elment kb 2k egysége... Ez kompenzálva lesz? Meg a queosia-ban van 1-2 bug.. Azokat hova írhatom? :D (Support kilőve) :D |
Queosia support címe: support@queosia.com
Meglepetések terén még nem tudom mire kell számolni, engem már értek kisebb-nagyobb meglepetések, az biztos. :D Meddig nem telnek a körök: pár óra még biztosan. Anarch 5-be időnként adok 1-1 körváltást, máshova egyelőre nem. |
Quote:
|
Quote:
Atis, nem egyszerűbb, ha neked írok? :D Hátha akkor kapok ingyen VIP-et is :D |
Quote:
naon reméélem |
Quote:
Az ingyen vip köröket a 198-as sorszámú orinak lehet nyomni! Thx Atis :D |
Quote:
|
Quote:
nem :D javítva |
Quote:
|
Quote:
De én azért írogatom őket rendesen :D MInd1, majd a support lerendezi :D (ha még tudnak magyarul) |
haliho!
Átmenetileg ki vagy tiltva a rendszerből. Még 12 körig nem fogsz tudni belépni, és országod sem fejlődik. Ez idő alatt azonban rendesen támadható vagy. Indoklás: Piaci információ kiadása tilos. szerintetek akkor en most orok idokre ki vagyok tiltva? CAD |
Quote:
|
akkor te meg jo helyzetben vagy, nekem a queosiäban az összes M-es orim eltünt:PP szegyentäblän sincsenek, de belepni se tok, es meg a keresö sem adja ki öket mint letezö orikat...:P de holnapra hätha ez megjavul:P
|
Üdv! Sztem akkor én is ki leszek tiltva a hódítóból pár körre,saját ori info kiadása matt, de amúgy csak a többieknek akartam írni,hogy seregeket ne is akarjanak elindítani...nah,mind1, az én hibám..:(
AtI: ezt nézd meg,ilyet még nem láttam: Fegyver 140 900 126.000 arany hazafele tart... ez remélem nem piaci info kiadás,mert nem mondtam meg,h melyik csopiban volt.... :) de ez tetszik, megjegyzés: "hazafele tart..." :) |
Quote:
|
Újabb leállás weben is, hamarosan jövünk vissza... :D
|
Szerintem, ha ez a topic a fontos bejelentésekről szól, akkor nem kéne megengedni, hogy szétoffolják. Legjobb lenne, ha ide csak Ati írhatna...
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem árt, ha előkerülnek azok a dolgok, amik esetleg nekem nem tűnnek fel, de aki után takarítanom kell, azok természetesen a fórumról örökre ki lesznek tiltva, nem tudom miért gondolják egyesek, hogy poénból áll minden, én meg elmentem valahova épp nyaralni. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 16:28. |