![]() |
|
reméltem elég lesz 6milla egy kecóra,de mire géphez kerültem, már licitálni sem tudok:D
|
Quote:
|
Majd holnap ráfekszem,hátha jobb árak lesznek a piacon:)
Mára már csak az aktív pihenés marad |
Quote:
|
Quote:
|
egyenlőre nemtom hogy lehet tetszést vagy nemtetszést nyilvánítani,de ez az ötlet nekem is bejön nagyon:)
|
Quote:
De tényleg nagyon jó lenne, a távolságok miatt is :D |
Quote:
|
|
Nem akarok szemét lenni és tovább húzni a licitálás időtartamát, szóval nem ajánlok új összeget, meg kicsit soknak is tartom az árat egy házért, de azért az első licitálásra való tekintettel szép gesztus lenne Atitól, ha mind az ötünknek felajánlana egy házat, még ha nagyobb összeget is kell ajánlanom, mint a jelenlegi 3,5 milliós licitem. Persze ha nem igy lesz, az sem olyan nagy gond, de most másra is kell az arany, igy nem akarok meggondolatlanul költekezni :)
|
Quote:
Az első árverésre tekintettel egyelőre egész olcsók a házak, később szerintem ennél sokkal többért fognak elkelni. |
Ennél én is hosszabbra számítottam, és nagyobb árakra is :)
|
Quote:
|
pokerface (#106) - 7.000.000 arany
|
Quote:
|
És itt a vége. A végső sorrend kialakult. Köszönöm mindnyájatoknak a részvételt, máris írom a további teendőket. :)
Új licitet most már nem fogadunk, az első árverés ezennel végetért. |
Mikor várható új licitálás?
|
A következő teendő a házak kiválasztása lesz. Arra kérem mindhármotokat, hogy a kút fölötti házak között (ezek azok, ahol "dupla" házak vannak, itt mindegy melyik oszlopból) keressetek egy szimpatikus házat, ahova be tudtok menni, maradjatok ott (akár ki is léphettek a játékból), és jelezzétek, hogy megvagytok, azt kéritek, ahol most a karakter áll. Ha három különbözőt sikerült választani, akkor mindenki azt kapja. Ha vannak egyformák, akkor a fenti sorrend a döntő, az kapja a kiválasztott házat, aki előrébb van a listában, a többieknek másikat kell keresni. Jó válogatást! :) |
Quote:
|
Jó lenne pedig minél hamarabb, mert 3 ház kiosztása elég kevésnek bizonyult szerintem, akár még 3 is elkelt volna már most, szóval jó lenne nem hónapokat várni a következő licitálásra :)
|
Quote:
|
Tudok még egy emberről, aki 1 perccel késte le a licitálást, tehát az már 6 ember, meg bizonyára voltak olyanok is akik csak azért nem tettek ajánlatot, mert úgysem kerültek volna be az első háromba.
|
Jelentem, bementem a helyemre :)
|
Hazaértem én is :)
Jaj de jóó lesz házam? :) köszönöm :) Én is beálltam a kiszemelt parcellára, pazar kilátás van innen a temetőre :) |
frankó:)
hajnal óta pesten vagyok és ilyen jó hírekre kell hazaérnem:))) köszi a kecót. mindjárt beparkolok:) |
Ezek szerint lassan mindenki ahelyén? Szuper. Egy kis türelmeteket kérem most, mert épp új küldetés készül, azt már be akarom előtte fejezni. :)
|
most az a para, hogy lépnék, de állok egy házon és nem tudom, hogy yagi nem-e ugyanezen a házon áll kilépve....
ati! help me! |
Quote:
|
Quote:
|
várok még kicsit hátha meglesz:) ha kilépek és nem jó helyen vagyok akkor az egyel a tartózkodási helyem fölött lévő házat kérném - márha lehet így:)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: