![]() |
- Ha egy szövetséggel harcban állsz, és közben nekiállsz lopkodni egy másik szövetségtől is, akkor ne lepődj meg azon, hogy ők is esetleg megtámadnak. Ez nem "érthetetlen módon" történt támadás... Ha nem akarod, hogy egy szövetségi háborúba mások is beszálljanak, akkor hagyd őket békén. :)
- Ha a szövetségesedet támadják, akkor a szövetségesed majd veszi a fáradságot, és jelenti. Ha erre nem képes, akkor így járt. :) - Az, hogy többen is folyamatosan lopkodnak, teljesen normális, ha 4. szinten összesen 435 darab tolvajod van. - Az, hogy bemásolod, hogy épp kik támadják az országodat, nem elegendő indoklás arra vonatkozóan, hogy szerinted ez miért egyértelműen szabályszegés. Aki nem tölti ki értelmesen ezt a mezőt, annak kár azzal foglalkoznia, hogy egyáltalán kitölti a jelentőt, mert úgysem lesz vele foglalkozva. - Ha kitámadsz, és otthon nulla védelmed marad, akkor ne csodálkozz, ha ilyenkor kapsz pártucat támadást, ez teljesen normális. Védelemről folyamatosan gondoskodni kell, ha nem szeretnéd, hogy sikeresen megtámadjanak. |
- Ha a 4. szinten (!) 70 darab íjászon (!!) kívül más katonai egységed nincsen, akkor ne csodálkozz, ha 19x mennek rád támadni...
- Ha a szövitársadat "több ország összehangoltan támadta", akkor a szövitársad majd veszi a fáradságot, és jelenti az esetet. :) |
- Ha valaki képes a jksz-bejelentőben azután érdeklődni, hogy hol kell jksz-t jelenteni, akkor az illetőnek olvasási képességeivel még komoly gondjai vannak. :)
- Ha a jksz-jelentőbe nem írsz semmi indoklást, akkor így jártál, kár volt egyáltalán kitöltened, az azonnal kuka. - Ha a szövidet érte a támadás, akkor megintcsak így jártál. Érdemes ilyenkor másik szövi után nézni; ha olyan szövid van, aki saját maga képtelen kitölteni egy jksz-bejelentőt, akkor sok jóra tőle ne számíts. :) - Attól, hogy valaki MF és megtámad, még nem biztos, hogy hulla, és vakon megy. Esetleg érdemes egy gömböt előtte készíteni róla......... ;) - Továbbra se jksz, ha egynél többen is meg tudnak a csoportból gömbözni. :) |
Ha nem magam, vagy más ellen irányuló jksz-t vélek felfedezni, azt hol lehet szóvá tenni?
|
En ugy tudom, hogy csak Ő jelentheti :$
|
Tehát ha megbeszélt ütés volt, akkor semmit se lehet tenni?
|
hm
Morál növelés üres orin is jksz ? tegyük fel nem földre megy.
Seregelütéssel mi a helyzet ? |
Bizonyitsd be, hogy nem véletlen volt az elütés.
A morál növelés meg nonsens sztem :) |
Ha nem ellenem követnek el jkszt, akkor mi a teendő?
Vannak szövik, akik úgy mennek felfele, ha nincs ellen, akkor beverik az egyik szövijüket, aki újrázik. Mikor az utolérte őket, akkor egy másikat vernek le. Ez ellen kéne vmit csinálni, mert enyhén szólva is csúnya jksz. Ideje lenne bevezetni, h baráti ország az exszövetséges, hasonlóan 1A-hoz. Ha ez nem lehetséges, akkor is van biztos vmi megoldás. Pl.: szövibontás után 1000 körig 1-2 hektárt hozhat csak az ütés. Így a földleadás is nehezedne. |
Quote:
|
biztosíthatlak h nem csak ott van :)
|
Quote:
Éppen ezért használhatatlan olyan esetekben, amikor "A szövim ellen volt a jksz, és én jelentem, mert ő blabla..." Ha a szövid tud játszani, akkor jksz-jelentőt is tud írni. |
Quote:
|
Ezt én se értem!
Ha az egész szint látja a JKSZ-t, ebben az esetben megbeszélt leütéseket ami gyakori rendszereséggel előfordul, akkor miért nem jelentheti külső játékos? Ha megbeszélt leütés, akkor se a támadó se a támadott nem fogja jelenteni. A többi játékos meg bambán nézi a folyamatos csalást??? Mert az is játékon kivüli szövetség nem? Vagy akkor ezt hol lehetne jelenteni? |
Quote:
|
No ráérő időmben erre is csinálok majd egy külön bejelentőt... :)
|
Ezeket azért most tedd át:P
|
Quote:
|
Megtörtént:)
|
Szóval, ha zöldben megfenyegetnek, és megzsarolnak, akkor elég az üzenet jobb alsó sarkában levő linkre rákattyintani?
Mert engem megfenyegettek. És megtudhatom, hogy lett-e eredménye a jelentésemnek, vagy nem? |
Quote:
|
Quote:
De most ebből nem leszbajom, hogy ide leírtam? Ezt az üzenetet ki tudom még törölni? |
Quote:
De ez nem ebbe a témába való, ennek (remélhetőleg) semmi köze szabálytalanságokhoz. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ok. Elfogadom, hogy nem jksz. Ez van. De azt már a törvény is bünteti, ha megzsarolnak. És még csak nem is játékpénzel... Köszi a segítsget, s türelmet. Akkor ez van. És én is zsarolhatok nálam gyengébb országokat, hogy fizessen a bankszámlámra 1000ft-ot, vagy megtámadom? Tehát ez teljesen szabájos.:( |
Quote:
|
Viccelsz...:(
|
Quote:
Nem viccelek. Azt mondod megzsarolt. Egy olyan dologgal, ami a játéknak a természetes része, amiről a játék szól. Ne essünk azért már át a ló túloldalára, hogy nem szabad megtámadnia egy háborús stratatégiai játékban... |
Hőőő... félreértettem netalántán valamit...
Szabájos, ha valakinek küldök zöldet miszerint; amennyiben nem fizet 1VIP et, 100ezer hufot a bankszámlámra, nem vesz nekem biciklit, motrot, autót stb szétverem az oriját; - szabájosnak mondható? Nem ismerem a magyar törvényeket; játék ide vagy oda, de ez zsarolás. Vagy mégsem? Játékból zsarolni, fenyegetni ... nem akarok mélyebben belemenni, de mondjuk egy bírót aligha érdekelné, hogy játék e vagy sem. Szerintem! |
Quote:
Ez egy stratégiai játék, ahol ezek mind-mind részei a játéknak. Ahogy a sakknak is része, hogy leütöd az ellenfél bábuit. Attól, hogy a sakkban ez természetes, a való életben nem mész át a szomszéd faluba, és vágod fejbe az ottani földműveseket. És ennek természetesen mind-mind semmi köze a jksz-hez, úgyhogy maradjunk a témánál. Köszönöm. |
Quote:
Párosításként: Virtuális Játék---> pl virtuális milliók, milliárdok. Ok. Etikátlan, de L megy. Virtuális Játék ---> valóságos pénz, amiért egyesek szülei dolgoznak meg, anyagi javak stb. Nah ez szerintem már nem helyes. És a Vip is ide tartozik, mivel hogy a pénz nagyon is valóságos. |
offtopic
http://forum.queosia.com/pic/offtopic.gif
OFFTOPIC FIGYELMEZTETÉS! A fórum a könnyebb olvashatóság érdekében témákra van osztva, minden téma rendelkezik egy címmel. Annak érdekében, hogy mindenki könnyen megtalálhassa, amit keres, valamint a téma résztvevői is pontosan tudják, hogy miről szól az adott téma, a témában csak a címben meghatározottaknak van helye. Ha olyan témát szeretnél felvetni, ami nem illik az aktuális megbeszélésbe, kérlek, hogy ne itt vesd fel, hanem keress egy megfelelő témát, ahol arról van szó, amit írni szeretnél. A legtöbb esetben ilyen témát már fogsz találni. Ha mégse találnál, akkor nyiss egyet, ahol ezután erről lehet beszélgetni. A fórum olvashatósága érdekében köszönöm megértéseteket. |
Quote:
|
ja nekem is tetszik. majd valahova eltmentem:)
|
Üdv.
Érdekelne hogyha a gyanum fent áll, arra h többen összefogtak ellenünk , nem egy szövetség hanem kitudja mennyi. De nem úgy hogy ütnek mindenkit hanem, Pl. Vegyünk alapul egy 30k varis országot. A szövetség akivel van a háború nembír el vele. Tök hirtelen másnap már egy tök más ember olyan szinten gyilkolja a varikat hogy az eszméletlen. De csak a varikat. Semmi más dolga nincs csak a varikat ölje. És az ellenség mozdulata is színtén erre utal hogy tudják. Akkor ezt én mint szöv. vezére jelenthetem vagy ilyenkor mivan pontosan mert nemértem. Légyszíves ati segíts ebben! |
Ha gyanús, és eléggé gyanús, szerintem jelentsd, legfeljebb a kivizsgálásnál úgy döntenek, hogy nem volt jksz.
|
De ahogy ati mondta ha nem velem történik ne én jelentsem. A másik szövim meg elment inni:) És fogadok hogy holnap estig nemlessz itt.
|
Quote:
|
Ha visszajon a szovid, akkor jelentse!
|
All times are GMT +1. The time now is 20:46. |