![]() |
pont a westend mellett, 6os vili/metróval lehet eljutni oda
|
Quote:
már csak az a kérdés ki vállalja el ennek a nemes célnak a megvalósítását :D |
Mégsincs oan nagy kereslet erre a témára ahogy elnézem :(
|
A szervezés része sztem nem problematikus, azt akár el is vállalom.
Csak annyi kérésem lenne, hogy tényleg jan vége, február eleje legyen, mert elsősorban az ifjúság van beleszerelmesedve a csocsóba, mint játékba, s az vizsgaidőszakban erősen nyűgös. Majd körbekérdezősködöm melyik suliban hogy van esetleg szünet (ha van), mikor van vége a szenvedésnek(vizsgaszezon), s a potenciális csocsókedvelők hogy érnek rá, esetleg szétdobom ezt a linket mesin:D:D:D Az Íjászban már párszor megfordult a hódítós társaság, sztem többen ittasan is betéve tudják az utat oda, szal ebből a szempontból kézenfekvő hely. Meg mert van 6 asztal, s 4ig (esetenként csak negyed 3ig:D:D nyitva vannak). |
Quote:
Ha tudok elfogok menni! De a csatáromtól is függ :D Nem megyek oda oan emberrel akivel még nem is jáccottam együtt :) 6 asztal lol :D az már döfi :D abból 3at sztem le is lehet majd nekünk foglalni :D Lehetne egy kisebb bajnokságot rendezni :D vagy akár nagyot is :D Remélem sokan elfognak jönni! :) |
Arrakis, ne hagyj ki a sorból akkor pls! Az íjász az jó, előtte nyugatinál egy gyros?:D
|
Ejjj az a csocsó... valamikor régen nagyon tudtam :rolleyes: Bár asztalfüggő volt a dolog.
Pl a mostani modern asztalokon egyáltalán nem tudok játszani. Azok a régi asztalok voltak az igaziak :) Amikor gólt lőttek csörrgött az egész terem :D Tyűűű de régen volt :) |
A mostani játékokon élvezet játszani szerintem :)
Főleg ha vki tud bánni a labdával :) Egyszer jártam úgy hogy betértünk egy kocsmába haverokkal, tiszta szutyok volt az asztal de azért lehetett vele szórakozni :D több menet után már meguntuk hogy nem lehet semmit se kezdeni vele így tovább álltunk :D találtunk egy zsír új asztalt a környéken :D Igen ám, csak annyira megszoktuk a másik asztal lejtését akadását meg stb. hogy azon se akart eleinte semmi se sikerülmi :) Azért pár menet után belejöttünk persze :D Ez volt vagy fél éve, azóta sztem nem is nagyon játszottam :( Mondjuk a csocsó aon mintha biciklizés :D Azt se lehet elfelejteni :D |
Quote:
Én tizenévesen rengeteget játszottam. A rengeteg alatt érts napi 4-5 órát akár :D Igazi kocsmatöltelék voltam. Nekem valahogy az új asztalok nem jönnek be. Nem a lejtése + a sebessége a gond, hanem a karok súlya; ez most durva lessz :D : másképp hat rá a forgató nyomaték, és valahogy nem áll kézre. Bár játszottam a közelmultban egy asztalon, ami elméletileg méregdrága verseny asztal, de valahogy az sem volt az igazi :) |
Quote:
|
Állj rá a garlandora, gyakorlatilag mindenhol az van manapság...
Mondom ezt én aki mindennap csocsózik vmi noname vackon, dehát ha ingyen van:) |
Quote:
És nekem pont azok a 20éves noname vackok jönnek be :D Egy kis súrolás, fényezés + egy vagon varrógépolaj és jobb mint bármelyik modern kori asztal ;) |
Quote:
Szerencsénkre az is ingyen volt csak a labdát kellett vinni meg a szilikon sprayt hogy a rúd csússzon is egy kicsit :D Üveg nem volt rajta, nem győztünk le fel szaladgálni az emeletek közt :D (lépcsőfordulóba tették az asztalt) |
Quote:
Nekem még a mai napig is van egy kis gyerekcsocsóm :D Falabdát adtak hozzá, gumiból vannak a bábuk :D Volt már rá példa hogy előszedtem a szekrény mélyéről és hajnalig megse álltunk :D Azon aztán nem lehetett semmit se csinálni :D CSak rúgni össze vissza :D Voltak is érdekes kombók belőle, amiktől legtöbbször szakadtunk a röhögéstől :D |
Héló én meg odatolom a képem egyedül ?:) Nekem nincs olyan hogy állandó partner tsalán faterom :) de hát ő meg ilyenre nem hiszem hogy ráér :( Úgyhogy ha én megyek párosról mondjatok le :p hacsak nem mer valaki beállni mellém :D És nem szégyell kikapni :D:D:D
|
na jó,én is elnézek majd csocsozni oda ;)
köszi Arra h szóltál :) és a Tornado pl jobb mint a Garlando :P |
Quote:
Magam részéről inkább kihagyom:) |
sztem egész ehető volt :)
Xepi még 2őt is vállalt ha jól mlékszem :) |
Quote:
Tényleg, Xepit látta azóta vki?:D:D:D |
hát nem volt kedvem átolvasni a témát, de csocsózni én is szeretek:)
|
Quote:
Én is sokat játszottam régen, de ez azért már nagyon ott van:-)) |
Xepi előtte mesélte büszkén hogy hogyan nehezítette a fedezést, úgyhogy szóltam a csajszinak amikor nem néztetek oda...:D
Amúgy asszem előbb habi volt és csak utána gyros, bár az az este tiszta zabálás volt:D Ha olyan lesz az időpont sztem leviném a szobatársam, mint partnert, hogy legyen kis esélyem is :) |
Akkor kicsit felelevenítve a korábbiakat..
Február első hetében csocsós tali, mindenki így készüljön:) Viszont hogy ne legyen probléma az időpontból, szavazásra bocsátom, hétköznap, vagy hétvégét szeretnétek? Az egyszerűség kedvéért, febr 1 csütörtök, 2 péntek, 3 szombat, vasárnap feltételezem senkisem szeretné, utánna megint hétköznap.. szal akkor majd mindegy, hogy az elején, vagy utánna jövő hétköznapon. Szal nagyjából arra várnék tippeket, hogy 1 - 2 - 3? Ha vkinek nagyon nem jó ez az első hét, az is jelezze, ha sokan vagytok ilyenek, akkor keresünk egy másik időpontot. Helyszín pedig még mindig az Íjász, sarkalatos kifogás úgy gondolom nem érkezett ellene. |
:DD Ennyire nincs rá igény, vagy ennyire nem olvassátok ezt a kieső topicot?:)
Vagy már megint körmsneznem kell?:) |
Hogy valaki írjon is ide bár neked már mondtam: nekem most úgy tűnik hogy midegyik nap jó lesz:)
|
A talival kapcsolatosan itt lesz bővebben... :)
http://forum.queosia.com/showthread....6016#post66016 |
Quote:
A végén meg az ollózás kizárólag gyakorlás kérdése 4-5 nap alatt meg lehet tanulni, persze ha van kitartása az embernek:D vannak ennél sokkal durvább trükkök amiket kb lehetetlen megcsinálni:) |
Quote:
ha egyszer vki kitalálta az akkor meg is csinálta mert ha nem lenne így akkor nem látnánk viszont azoktól akik már mesterfokozaton játszák a csocsót :) |
nah akkor írok ide...
:D Arrakissal nyertünk ma egy csócsó bajnokságot... ;) |
pedig vele nehéz ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Emberek volna kedve valakinek egy kisebb csocsó bajnoksághoz ? vagy csak baráti csocsózás ? Esetleg baráti csocsózásnak induló versengés ?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Óóóóó, ez egy régi témám :) Jó látni újra! :D
Én biztosan mennék, ha nem kéne érte Pestre ugrani :o |
Quote:
|
Quote:
|
Dehát ezen könnyű segíteni a 21. században! Játszol külön, és ide fórumra beírod, hogy nyertél-e! :D
|
Nem lesz vmikor egy hódos csocsóbajnokság ?:)
|
All times are GMT +1. The time now is 08:52. |