![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a vari sztrem sok még 2k is sok lenne mert nem szaladgálnak 10k varival 200 hekinél. de sztem bőven találna az ezer tolival is olyanokat akiket lelop keményen. az én óriásocskám is fossza a törpéket az 5 kocsmájával lol:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
őszintén nem toom...embert még nem próbáltam, de hogy mindenből legyen az sztem nem a legjobb megoldás...valamire egy kicsit akkor is élezni kellene, mivel az ember elsősorban tolvajként hasznosítható, ezért legyen 1500tornyos ijjad, 2k varid a többi meg tolvaj, azzal már szépen ellavírozhatsz :) |
Quote:
|
Quote:
nem igazán van olyan faj, amivel katonai akciót is lehessen végezni és még lopjon is jól tolvajként is kimehetsz valakire földért, ha épp kitámad és üres az orija, bár akkor leszel igazán sunyi :) röviden ennyi: választanod kell, hogy lopni, vagy támadni szeretnél? |
A világért sem szeretnék beleszólni, de emberként túl sok az 50 ház...
Amúgy, bármelyik csoportban van többször 3 ori is, amelyik 200 hekin lazán átgyalogolna a tervezett / megadott felépítésű orin... Úgyhogy lehet küldeni a (többszöri) kisfröccsöket... :) |
Quote:
hát ja elveted a katonai támadásokat mert nagy fölényt kellene ahhoz gyűjtened h egy valamire való -itt nem a láma védő+támadókra gondolok- orit beüss. de egy jó szöviben egy jó toli az már hasznosabb. persze számolnod kell azzal h valszeg minden nap gyilkolják a toliaidat -legalábbis fentebb már igen- |
Quote:
bár az utolsó mondattal nem értek egyet, mert ha ember marad a faja, akkor erre nem igazán kell számítania ;) |
Quote:
az egyetlen varis orimmal úgy kezdek el tolit gyepálni h készöltséget nullázok:D |
Quote:
|
Most veszem csak észre ez egy kovács-, tanya-, könyvtár- és bányafree ori lenne?
Mert akkor érthető a sok raktár, de az 50 ház mindenképp túlzás... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Másrészt ha nem leszel tolis, akkor is maxon kell lenni a tekijeidnek, mert majdnem mindenkinek azon van, azért nem fogják minden nap lelopni őket. Nem hiszem, hogy tekik nélkül nagyon lehetne játszani, az a játék szerves része. |
Quote:
|
Quote:
de lásd hiszek neked zöldelek egyet mert korán van még az iváshoz:D;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem hullával nem is lehet játszani :D (egyébként a hulla csak azért van el teki nélkül, mert nem kell hely tanyának, kocsmának, templomnak, de még ígyse valami erős faj.) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mert a kis óriás hadis orim 3300pacija simán átgyalogol rajta annyiszor amíg meg nem unom :) és nem is tanyafree, hanem még túltermelésem is van :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Fradical: nem muszáj nekem hinned, de eléggé tapasztalatlanként én is az embert választottam kezdőként és eléggé beletanultam... Mindig elég volt a 20 % ház (még sok is).
Még az 1/A-ba is emberként kerültem fel és játszottam is ott néhányezer kört, amíg lehetett... |
Quote:
korán van még... ejnye bejnye:D ha tudok egy zöldel pótolom. de nem tudom:S ON: végülis egy tolis szövibe érdemes mert persze neki lehet menni annyiszor amennyiszer akarsz de te mész neki alád megy már keveset viszel ő mega ddig szedi a tekiket tőled:D -tapasztalat:D- |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
[quote=Phoenix;55761]könyvtár nélkül is tárolható, de az elején jó ha van egy kevés, mert csak olyan tekiket lophatsz, amik neked is vannak és minél több van neked annál többet hozol :)[/QUOTE
Amennyire visszaemléxem, ez így nem igaz... Ha jól tudom, akkor így helyes: "csak olyan tekiket lophatsz, amikből te is ÍRTÁL és neked is van"... |
na a tolis szövi megint más tészta :) MFként egyel még esetleg két félelfel el is tudnék bánni, de azért 4 toli kicsit sok ;) de 4vs4 ben azért sztem a hadisok nyernének, mert mindig levinni a készülit és folyamatosan mészire menni, de ez ember ellenfélnél sajna nem alkalmazható, bár valammit ellenük is ki lehetne találni :)[/quote]
én nem egy tolis szövire gondoltam hanem egy tolira aki szöviben van:D |
Quote:
Csak olyan tekercset lophatsz, amilyet már a Te országodbeli tudósok is megírtak. Az ellopott tekercsek típusának megoszlása megfelel annak az aránynak, ami a már birtokodban levő tekercsek között áll fenn. Figyeljetek már az idézésre, légyszi. |
All times are GMT +1. The time now is 20:23. |