![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Azonosítottam még egyszer, minden ugyanaz, majd azonosítottam egy dobótőrt, utána megint a jojot, ezek után annyi változás történt hogy a 30 helyett 14 jelent meg a 3dik sorban. Nem 1 másodpercre, hanem végig. Utána egy hosszú botot, majd megint a jojot, most 2 lett a 3dik sorban :) Utána egy bőrcsizmát, majd a jojot, így lett 5 a 3dik sorban.
A többi azonosított tárgynál szerintem minden rendben volt a kiírásban. |
Quote:
|
Miért nem tudom elfoglalni az utat, a klánváros mellett?
Utat ahogy láttam el lehet foglalni. |
Quote:
|
Quote:
|
Észrevétel 1:
Nem vagyok klán tag (egyikben sem vagyok bent), de a "Klán Chat" fül időnként pirosra vált. Átkattintok, de nincs ott semmi üzenet. |
Egy kisebb hiba:
Menedék varázslat nem működik más karakterek ellen. Illetve csak félig, a rúgás sebzését megfelezi, de a fegyverektől érkezőt nem. |
Észrevétel 2:
Még mindig nem értem, az MP most akkor töltődik offline módban a házban, vagy sem? Mert van amikor belépek, és maxon van - pedig nem úgy léptem ki a játékból - és van, amikor alig töltődik feljebb. Ezt nem először veszem észre, hogy nem egyenletes az offline töltődés. (minden esetben nagyjából fixen 10 órát nem vagyok a gépnél, dolgozom...) |
Quote:
|
2.000 MP-t fel kéne töltődjön 10 óra alatt?
Ha nem, akkor nem szóltam. Ha igen, lásd fentebb. ;) ui: /Maga a számítógép se volt bekapcsolva 10 órán keresztül, és tutira a házban álltam./ ui2: /kb 1400 MP töltődött vissza ezidő alatt/ |
A kovácsolásnak lesznek magasabb szintjei?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Remek ötlet. Épp javasolni akartam egy ilyen lehetőséget, melyet indokolnék is.
Itt kifejthetem a véleményem, vagy nyissak neki új topicot? |
Quote:
|
Alig található kutya macska, polgár, takarító, és úrhölgy a fővárosban...
Ismerem a válaszodat erre, de biztos hogy jó ez az új játékosoknak? |
Quote:
És akkor már: Hajléktalan, giliszta és fiatal csatornalakó is valami hihetetlen kevés van... |
Én az egerest éjjel csináltam meg ,és leöltem vagy 20-at.
Mondjuk éjjel lehet kevesebb ember van online.. |
A csatorna annyira még nem gáz, illetve az a baj, hogy minden 8+os kari ott nyomul, aztán nekik áll feljebb ha a "nagy" karik leölik a "gilisztájukat".
|
Quote:
|
Nem tudom miért, de volt ilyen, ha megittam a sötétkék varázsitalt:
"Megiszod, de semmi sem történik." Eddig rendben is van, de a varázsital nem tűnt el tőlem, és bármit szeretnék vele csinálni, kiírja, hogy "Nincs nálad ilyen tárgy."! |
"Lehet, hogy csak egy kósza érzés, de mintha követnének..."
Mi ez? :D |
"Az az érzésed támad, mintha egy kenyérrel kevesebbed lenne..."
Nekem meg ilyen érzéseim vannak:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bár ez csak egy érzés volt,fogalmam sincs mennyi kenyerem volt:D |
Ha az új küldetéssel valami hibát észleltek, akkor légyszi jelezzétek. Megint olyan jellegű küldetés lett, amire eredetileg nem volt felkészítve a küldetés-motor... :)
|
"Beszéltél egy fáradt öregemberrel" küldetést vettem fel,és a "hogy"- "hoyg"-nak írva.
|
Az elrontott küldim után olvasgattam a naplót, és kétszer van benne. Egyrészt benne van, hogy visszavittem az iratot az öregnek, másrészt megoldatlan küldetésként is benne van fehérrel...
|
Szia Ati,
kérlek nézz rá a 29-es karaterre ha van időd, van egy tanulási lehetősége, ami szerintem nem lenne jogos. |
Quote:
A 14 szint az 14 tanulási lehetőség, plusz 5-10. szint +1+1, az 16. Vakbácsis küldetés +1, az 17. Szerintem jó, ha azt megcsináltad. |
Quote:
Köszönöm, hogy megnézted! |
Egy olyan kérdésem lenne elsőként, hogy azok tudnak valahogy a fórumra akik nem hódítóznak? Csak, mert azt írja, hogy nincs e-mail egyezés.
Addig is pár dolog by Vajling: 1, Zsiványoknál maximálni kéne az egy sátorban lévő zsiványok maximális létszámát, csak mert így egy idő után minden zsivány egy sátorba kerül. Jelenleg 100 zsivány 4 sátorba tömörül, amit már esélytelen megverni. A másik 15 sátor meg teljesen üres. Aki eddig megszerezte a szükséges küldi cuccokat tőlük az jól járt, de másnak így esélye sem lesz megszerezni egy ideig, mert benéz a sátorba és kb. azonnal meghal. 2, Mikor lesznek erősebb szörnyek? Kb. az elfeknél vagy a gorgoknál 2-3-szor. 3, Az elfek és a gorgok száma nagyon alacsony már, mivel nagy területen vannak és egyre többen ölik őket, ezért van olyan, hogy több tickni mozgáspontot elhasználva sem lehet találni egyet sem. Jelenleg a nagy szintű karaktereknek nincs semmi kihívás a játékban, csak az agyatlan tp gyűjtés. |
Quote:
lol *rövid* |
Én ránéznék Vajling karijára, hogy miért is nincs számára kihívás :rolleyes:
A zsiványossal egyáltalán nem értek egyet, tessék ott a kihívás... Az hogy kisebb karakterek nem bírnak el 25 zsivánnyal, az miért baj? Majd ha nagyobbak lesznek akkor elbírnak majd velük. Ha pedig számodra(Vajling számára) nincs kihívás, akkor minek játszik? :eek: |
Quote:
Anno én is mekkora kamu voltam, hogy 40k tp-t csináltam óránként. Itt a bizonyíték, hogy lehet 2-szer annyit is csinálni. Ja én adtam cheatet Vajling-nak is, biztos ezért halad így. |
Quote:
Valóban lehet hogy én vagyok a béna mert 100k tpét nem szedek egy óra altt, azért a 100 és a 40 között elég nagy különbség van. Na de ez már off... A lényeg hogy szerintem igenis vannak kihívások benne. Nekem pl a jelenlegi, hogy elérjem a 27est és használhassam az elfkardomat, utána, hogy legyen menedékem, aztán pedig a jó jellem elérése. Ha van cél akkor van kihívás is :) És akkor még megemlíteném a küldetéseket, persze lehet hogy azzal nem lépsz szintet fél nap alatt, de érdekesek, és egy-egy küldi megoldása is lehet egy kihívás. |
All times are GMT +1. The time now is 11:36. |