Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   1.0 verzió utáni tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3614)

Ati 07-20-2009 13:29

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 219623)
Közben megpróbáltam újra.
Először azonosítottam a gorgbuzogányt, majd a jojomat. A kiírás teljesen ugyanaz most is mint első esetben történt.

http://www.kepfeltoltes.hu/view/0907...toltes.hu_.jpg

Ezek szerint mégis meg tudod ismételni.

Ildee 07-20-2009 13:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 219625)
Ezek szerint mégis meg tudod ismételni.

Van még 26 papirom, ha gondolod végig csinálom még 26szor :)

Ildee 07-20-2009 13:42

Azonosítottam még egyszer, minden ugyanaz, majd azonosítottam egy dobótőrt, utána megint a jojot, ezek után annyi változás történt hogy a 30 helyett 14 jelent meg a 3dik sorban. Nem 1 másodpercre, hanem végig. Utána egy hosszú botot, majd megint a jojot, most 2 lett a 3dik sorban :) Utána egy bőrcsizmát, majd a jojot, így lett 5 a 3dik sorban.
A többi azonosított tárgynál szerintem minden rendben volt a kiírásban.

Ati 07-20-2009 13:43

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 219627)
Azonosítottam még egyszer, minden ugyanaz, majd azonosítottam egy dobótőrt, utána megint a jojot, ezek után annyi változás történt hogy a 30 helyett 14 jelent meg a 3dik sorban. Nem 1 másodpercre, hanem végig. Utána egy hosszú botot, majd megint a jojot, most 2 lett a 3dik sorban :) Utána egy bőrcsizmát, majd a jojot, így lett 5 a 3dik sorban.
A többi azonosított tárgynál szerintem minden rendben volt a kiírásban.

Közben látom, hogy ez csak pergamenes azonosításkor jön elő, varázsláskor teljesen jól mutatja.

Ildee 07-20-2009 22:35

Miért nem tudom elfoglalni az utat, a klánváros mellett?
Utat ahogy láttam el lehet foglalni.

Dus 07-20-2009 22:42

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 219682)

Így tippre lehetséges talán, hogy túl közel van a fővároshoz...Pl. Nekünk a DNY kerposzthoz vezető út eléggé alsó szakaszán nm engedett várost alapítani, pedig elég messze voltunk a fővárostól...

Ati 07-20-2009 22:45

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 219682)

A főváros körüli területeket nem foglalhatod el. A foglalható terület legeslegszélére építettél, így az egyik irányba való terjeszkedés kilőve.

[HTPA]GeeForce 07-21-2009 06:39

Észrevétel 1:

Nem vagyok klán tag (egyikben sem vagyok bent), de a "Klán Chat" fül időnként pirosra vált.
Átkattintok, de nincs ott semmi üzenet.

Zsu_ 07-21-2009 18:10

Egy kisebb hiba:

Menedék varázslat nem működik más karakterek ellen. Illetve csak félig, a rúgás sebzését megfelezi, de a fegyverektől érkezőt nem.

[HTPA]GeeForce 07-21-2009 21:29

Észrevétel 2:

Még mindig nem értem, az MP most akkor töltődik offline módban a házban, vagy sem?

Mert van amikor belépek, és maxon van - pedig nem úgy léptem ki a játékból - és van, amikor alig töltődik feljebb.
Ezt nem először veszem észre, hogy nem egyenletes az offline töltődés.

(minden esetben nagyjából fixen 10 órát nem vagyok a gépnél, dolgozom...)

Ati 07-21-2009 21:31

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 219718)
Észrevétel 2:

Még mindig nem értem, az MP most akkor töltődik offline módban a házban, vagy sem?

Mert van amikor belépek, és maxon van - pedig nem úgy léptem ki a játékból - és van, amikor alig töltődik feljebb.
Ezt nem először veszem észre, hogy nem egyenletes az offline töltődés.

(minden esetben nagyjából fixen 10 órát nem vagyok a gépnél, dolgozom...)

Töltődik, de nem azonnal a maximumra ugrik, amint kilépsz, hanem szép lassan töltődget.

[HTPA]GeeForce 07-21-2009 21:38

2.000 MP-t fel kéne töltődjön 10 óra alatt?

Ha nem, akkor nem szóltam.

Ha igen, lásd fentebb. ;)

ui:
/Maga a számítógép se volt bekapcsolva 10 órán keresztül, és tutira a házban álltam./

ui2:
/kb 1400 MP töltődött vissza ezidő alatt/

Ildee 07-22-2009 09:02

A kovácsolásnak lesznek magasabb szintjei?

Ati 07-22-2009 09:07

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 219742)
A kovácsolásnak lesznek magasabb szintjei?

Jelenleg nincsenek tervezve.

Ildee 07-22-2009 09:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 219743)
Jelenleg nincsenek tervezve.

Akkor át kellene nevezni a képességet Kovácsolásra :)

Ati 07-22-2009 09:19

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 219744)
Akkor át kellene nevezni a képességet Kovácsolásra :)

KÉSŐBB még lehet, hogy lesz. :) Bár inkább fegyverjavítást és egyebeket szánok ide, nem konkrét fegyverkészítést.

[HTPA]GeeForce 07-22-2009 09:21

Remek ötlet. Épp javasolni akartam egy ilyen lehetőséget, melyet indokolnék is.

Itt kifejthetem a véleményem, vagy nyissak neki új topicot?

Ati 07-22-2009 09:23

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 219746)
Remek ötlet. Épp javasolni akartam egy ilyen lehetőséget, melyet indokolnék is.

Itt kifejthetem a véleményem, vagy nyissak neki új topicot?

Új topic inkább, ne folyjon minden egybe.

Ildee 07-22-2009 16:15

Alig található kutya macska, polgár, takarító, és úrhölgy a fővárosban...
Ismerem a válaszodat erre, de biztos hogy jó ez az új játékosoknak?

Dus 07-22-2009 16:16

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 219785)
Alig található kutya macska, polgár, takarító, és úrhölgy a fővárosban...
Ismerem a válaszodat erre, de biztos hogy jó ez az új játékosoknak?

Egér is alig volt tegnap...egyszerűen 1 karival sem tudtam megcsinálni az egérfarkas küldit, mert 3 egér jött össze 2K mp-ből, és meguntam...Így az kimaradt. :)

És akkor már:
Hajléktalan, giliszta és fiatal csatornalakó is valami hihetetlen kevés van...

J.Ati 07-22-2009 16:19

Én az egerest éjjel csináltam meg ,és leöltem vagy 20-at.
Mondjuk éjjel lehet kevesebb ember van online..

Ildee 07-22-2009 16:21

A csatorna annyira még nem gáz, illetve az a baj, hogy minden 8+os kari ott nyomul, aztán nekik áll feljebb ha a "nagy" karik leölik a "gilisztájukat".

Ati 07-22-2009 16:23

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 219786)
Egér is alig volt tegnap...

Ezért nem egyszerre vannak a karekterek elfogadva. Tegnap jött egy csomó új karakter, akik segítettek kicsit a főváros egér-problémájának megoldásában. :) Most megint el vannak szaporodva a dögök, alig léptem párat, és 10-15-be legalább belefutottam.

Dus 07-22-2009 18:31

Nem tudom miért, de volt ilyen, ha megittam a sötétkék varázsitalt:
"Megiszod, de semmi sem történik."
Eddig rendben is van, de a varázsital nem tűnt el tőlem, és bármit szeretnék vele csinálni, kiírja, hogy "Nincs nálad ilyen tárgy."!

Ildee 07-24-2009 13:48

"Lehet, hogy csak egy kósza érzés, de mintha követnének..."
Mi ez? :D

J.Ati 07-24-2009 13:51

"Az az érzésed támad, mintha egy kenyérrel kevesebbed lenne..."

Nekem meg ilyen érzéseim vannak:D

Ati 07-24-2009 13:52

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 219948)
"Az az érzésed támad, mintha egy kenyérrel kevesebbed lenne..."

Nekem meg ilyen érzéseim vannak:D

Te mondtad, hogy lopjunk Tőled kenyeret. :p :D:D:D

Ildee 07-24-2009 13:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 219949)

Én nem mondtam hogy kövessenek... :)

J.Ati 07-24-2009 13:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 219949)

Na ez nem volt szép dolog:o
bár ez csak egy érzés volt,fogalmam sincs mennyi kenyerem volt:D

Ati 07-24-2009 16:11

Ha az új küldetéssel valami hibát észleltek, akkor légyszi jelezzétek. Megint olyan jellegű küldetés lett, amire eredetileg nem volt felkészítve a küldetés-motor... :)

J.Ati 07-24-2009 16:53

"Beszéltél egy fáradt öregemberrel" küldetést vettem fel,és a "hogy"- "hoyg"-nak írva.

Ildee 07-24-2009 19:41

Az elrontott küldim után olvasgattam a naplót, és kétszer van benne. Egyrészt benne van, hogy visszavittem az iratot az öregnek, másrészt megoldatlan küldetésként is benne van fehérrel...

Swiss 07-25-2009 22:28

Szia Ati,

kérlek nézz rá a 29-es karaterre ha van időd, van egy tanulási lehetősége, ami szerintem nem lenne jogos.

Ati 07-25-2009 22:32

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 220021)
Szia Ati,

kérlek nézz rá a 29-es karaterre ha van időd, van egy tanulási lehetősége, ami szerintem nem lenne jogos.

14. szinten vagy, tanultál 16-ot, van még 1, az összesen 17.

A 14 szint az 14 tanulási lehetőség, plusz 5-10. szint +1+1, az 16. Vakbácsis küldetés +1, az 17.

Szerintem jó, ha azt megcsináltad.

Swiss 07-25-2009 22:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 220022)
14. szinten vagy, tanultál 16-ot, van még 1, az összesen 17.

A 14 szint az 14 tanulási lehetőség, plusz 5-10. szint +1+1, az 16. Vakbácsis küldetés +1, az 17.

Szerintem jó, ha azt megcsináltad.

A vakbácsist megcsináltam, én is számolgattam, de olyan hihetetlen volt, hogy szintlépésnél nem tanultam el.

Köszönöm, hogy megnézted!

Zsu_ 07-26-2009 08:01

Egy olyan kérdésem lenne elsőként, hogy azok tudnak valahogy a fórumra akik nem hódítóznak? Csak, mert azt írja, hogy nincs e-mail egyezés.

Addig is pár dolog by Vajling:

1, Zsiványoknál maximálni kéne az egy sátorban lévő zsiványok maximális létszámát, csak mert így egy idő után minden zsivány egy sátorba kerül. Jelenleg 100 zsivány 4 sátorba tömörül, amit már esélytelen megverni. A másik 15 sátor meg teljesen üres. Aki eddig megszerezte a szükséges küldi cuccokat tőlük az jól járt, de másnak így esélye sem lesz megszerezni egy ideig, mert benéz a sátorba és kb. azonnal meghal.

2, Mikor lesznek erősebb szörnyek? Kb. az elfeknél vagy a gorgoknál 2-3-szor.

3, Az elfek és a gorgok száma nagyon alacsony már, mivel nagy területen vannak és egyre többen ölik őket, ezért van olyan, hogy több tickni mozgáspontot elhasználva sem lehet találni egyet sem.

Jelenleg a nagy szintű karaktereknek nincs semmi kihívás a játékban, csak az agyatlan tp gyűjtés.

Swiss 07-26-2009 08:24

Quote:

Originally Posted by Zsu_ (Post 220043)
Egy olyan kérdésem lenne elsőként, hogy azok tudnak valahogy a fórumra akik nem hódítóznak? Csak, mert azt írja, hogy nincs e-mail egyezés.

Addig is pár dolog by Vajling:

1, Zsiványoknál maximálni kéne az egy sátorban lévő zsiványok maximális létszámát, csak mert így egy idő után minden zsivány egy sátorba kerül. Jelenleg 100 zsivány 4 sátorba tömörül, amit már esélytelen megverni. A másik 15 sátor meg teljesen üres. Aki eddig megszerezte a szükséges küldi cuccokat tőlük az jól járt, de másnak így esélye sem lesz megszerezni egy ideig, mert benéz a sátorba és kb. azonnal meghal.

2, Mikor lesznek erősebb szörnyek? Kb. az elfeknél vagy a gorgoknál 2-3-szor.

3, Az elfek és a gorgok száma nagyon alacsony már, mivel nagy területen vannak és egyre többen ölik őket, ezért van olyan, hogy több tickni mozgáspontot elhasználva sem lehet találni egyet sem.

Jelenleg a nagy szintű karaktereknek nincs semmi kihívás a játékban, csak az agyatlan tp gyűjtés.

lol *rövid*

Ildee 07-26-2009 08:40

Én ránéznék Vajling karijára, hogy miért is nincs számára kihívás :rolleyes:
A zsiványossal egyáltalán nem értek egyet, tessék ott a kihívás... Az hogy kisebb karakterek nem bírnak el 25 zsivánnyal, az miért baj? Majd ha nagyobbak lesznek akkor elbírnak majd velük.

Ha pedig számodra(Vajling számára) nincs kihívás, akkor minek játszik? :eek:

Zsu_ 07-26-2009 09:03

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 220048)
Én ránéznék Vajling karijára, hogy miért is nincs számára kihívás :rolleyes:
A zsiványossal egyáltalán nem értek egyet, tessék ott a kihívás... Az hogy kisebb karakterek nem bírnak el 25 zsivánnyal, az miért baj? Majd ha nagyobbak lesznek akkor elbírnak majd velük.

Ha pedig számodra(Vajling számára) nincs kihívás, akkor minek játszik? :eek:

Látom, az irigykedés még mindig megy vadul, ha valakinek jobban megy.

Anno én is mekkora kamu voltam, hogy 40k tp-t csináltam óránként. Itt a bizonyíték, hogy lehet 2-szer annyit is csinálni.

Ja én adtam cheatet Vajling-nak is, biztos ezért halad így.

Ildee 07-26-2009 09:10

Quote:

Originally Posted by Zsu_ (Post 220051)
Látom, az irigykedés még mindig megy vadul, ha valakinek jobban megy.

Anno én is mekkora kamu voltam, hogy 40k tp-t csináltam óránként. Itt a bizonyíték, hogy lehet 2-szer annyit is csinálni.

Ja én adtam cheatet Vajling-nak is, biztos ezért halad így.

Ez nem irigykedés, én csak arra reagáltam amit Te írtál :)
Valóban lehet hogy én vagyok a béna mert 100k tpét nem szedek egy óra altt, azért a 100 és a 40 között elég nagy különbség van. Na de ez már off...
A lényeg hogy szerintem igenis vannak kihívások benne.
Nekem pl a jelenlegi, hogy elérjem a 27est és használhassam az elfkardomat, utána, hogy legyen menedékem, aztán pedig a jó jellem elérése. Ha van cél akkor van kihívás is :)
És akkor még megemlíteném a küldetéseket, persze lehet hogy azzal nem lépsz szintet fél nap alatt, de érdekesek, és egy-egy küldi megoldása is lehet egy kihívás.

All times are GMT +1. The time now is 11:36.