![]() |
Quote:
na mentem aludni, holnap re :) |
Quote:
|
Quote:
|
7.szintre léptem:)
ölök ezerrel:D CSak nem tudom meddig kell ölni ,és mit csináljak még. |
Remy köszi a sok segítséget :)
|
Quote:
|
Nem tudok aratni. Folyton azt írja ki, hogy ezt itt nem teheted.
5. szinten vagyok, megtanultam a mezőgazdaságot, és a péket. |
Quote:
Ha mászkálsz a városban, akkor még találkozol pár küldetéssel, amiket meg tudsz oldani, ezek újabb tapasztalati pontokat (vagy mást) adnak. Éhes leszel hamarosan, úgyhogy az élelemről is gondoskodni kell lassan. Vannak élelemszerző képességek, például halászat. |
Quote:
Saját gabonához, amit learathatsz, úgy juthatsz, ha csatlakozol egy klánhoz, akinek van klánvárosa, és ott saját gabonatáblája. Ezt használhatja a klán teljes tagsága. A kezdeti időszakban a Fehérmágusok nevű klán szeretettel várja a kezdők jelentkezését, akik ilyen okból csatlakozni szeretnének. Később ez a nevéhez híven a jó jellemű mágusok csapata lesz, de most minden lehetséges módon segítsük az indulást. Klánváros még nincs, de a jó ügy érdekében akár csinálok is egyet, hogy minden ilyen képességet használni tudjatok. Később más klánokban, vagy saját klánban ugyenezek megmaradnak, és használhatók. |
Köszönöm a segítséget.
|
üdv!
Tegnap regisztráltam,de azóta hiába próbálok belépni nem enged,(a szerver nem elérhető)kaptam visszaigazolást h. a karakterem kész.Mit tegyek h. beengedjen? |
Quote:
|
Nem tudom rábírni az eltévedt városlakót arra, hogy ki tudjam vinni. Kirakta az üzenetet, elolvastam, bezártam, és ki szeretném vinni. Hogyan?
Szerkesztés: a bölccsel is megpróbáltam beszélni. |
Quote:
|
Már megint hol marad a felfedezés öröme? :(
|
Aki nem szeretné előre tudni a megfejtést, azzal mi lesz? :)
|
Quote:
|
Quote:
Ha van egy külön ilyen téma, akkor azt max nem olvassa, akit nem érdekel, de ha tök másróül szól, és ide beírod, akkor az nem olyan jó. :( |
sziasztok
nekem az a problémám van 1 térképem valami kislányos küldihez.2 napja megvan a térképem lassan lejár már,és már nem is emlékszem,hogy konkrétan mi is a feladat. köszi a segitséget richie |
Quote:
|
zöldben keressem a kiscsajt a városon kivül?ha jól emlékszem ott kaptam a térképet.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
robertnek van köze a kislányhoz?
|
Quote:
|
Mikor be szeretnék lépni, azt írja ki, töltsem újra az oldalt
újratöltöm, megint belépnék, megint ezt írja ki... |
Quote:
|
semmi....
kipróbáltam frissítés, ctrlf5, shiftf5, együtt bezárás stb. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mozillával tolom amúgy |
Quote:
|
Quote:
Amikor újra kell töltenem, akkor én mindig "biztosra megyek", és nyomok 5 újratöltést, 5 shift újratöltést, 5 ctrl újratöltést és 5 ctrl+shift újratöltést. 100% eredmény. :) Viszont most megtréfált az új firefox, mert erre a ctrl miatt megnyitotta még 10x ugyanazt az ablakot. :D De újratöltötte gond nélkül így is, szó se róla, csak kicsit meglepődtem az eredményen... :) |
Ctrl Shift Del
csak a cache legyen bepipálva, és katt :) utána jónak kell lenni |
Quote:
most poker, utána majd megpróbálom köc mindenkinek |
Quote:
|
Quote:
köc |
All times are GMT +1. The time now is 23:12. |