![]() |
Próbáld most.
|
Rendben, köszönöm szépen!
Most jó volt, elsőre kidobta! (mi votl a gond eddig?) |
Quote:
|
Akinek vannak cuccai a piacon...
... az vegye meg őket. Később újra ki lehet tenni, de a következő módosítások miatt elveszhetnek a piacon levő áruk. |
v0.3
Ami változott:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én elsőre tudtam produkálni, a már egyszer leírt módszeremmel...Lépés után azonnal szinte a karakterre kattintok, sőt, még úgy, hogy az előző mezőn van :)
Kattintok, hogy lépjen, a mostani mezején előhozom a helyi menüt, és egy üres listát kapok vissza... |
Quote:
|
Quote:
|
A VIP-es szövegben a halálfej totemes részben van egy kis zavar. (Vagy csak én nem fogom fel :D)
Élet csomag (mini) 10 darab halálfej-totemet ad. ..... A csomag 15 darab totemet biztosít, ami 15 meghalás alkalmával biztosítja, hogy ..... Élet csomag (maxi) 30 darab halálfej-totemet ad. ..... A csomag 15 darab totemet biztosít, ami 15 meghalás alkalmával biztosítja, hogy ..... Most akkor ez hogy is van? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Módosít: Izé, nem is nekem írtad, de akkor is :D |
Quote:
Amúgy simán kikerülhető, de ha véletlen ráakadtunk többen is, akkor gyakori jelenség lenne, amit mondjuk lehetne javítani ;) |
Jó pár gyors kattintás után nekem is sikerült megismételni :D
|
Quote:
|
Csak úgy zárójelesen:
"30 nap VIP tagság rendelésé PayPel-en keresztül:" :) |
Továbbra is kiemelten tesztelendő a nulla tp-s harc. Szóval harc, harc, harc. :) Úgyis kell a tapasztalati pont az éles karaktereknek. ;)
|
Quote:
Nem az a gond, hogy visszatermelődik ami van, és folyamatosan maxon van. Az a gond, hogy kevés a maximum, így ritkán van csak 1-1 vaddisznó :( Inkább termelődjön vissza kevesebb, de több legyen a maximum, mert az erdőben oszloponként 2-3 max 4 db van, ami elég kevés... Bár most többet kifogtam egymás után, de csak a véletlen műve ;) |
Quote:
Most felemeltem 1500-ra, de huhh, ez már nagyon sok lesz szerintem... :) |
Quote:
Hol lehet kikapcsolni?? :) |
Quote:
De ne mászkáljanak el erdőn kívülre :p Ők az erdőben élnek :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ez tetszik :D |
Quote:
|
Quote:
Eddig nem találkoztm 0 tp-s harccal, pedig sok vaddisznót leöltem, de még folytatom. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Észrevétel:
Ha a hídra felmegyek, normális mp fogy, ha lejövök róla, akkor 1-el több...Gondolom nem véletlenül van így, de szerintem logikusabb lenne, ha akkor fogyna 1-el több mikor fölmegyek a hídra...Vagy legalább akkor IS. :) |
Elf kard azonosításakor a kiírás még mindig nem jó. Kilóg a mondat, illetve nem lehet rendesen elolvasni :rolleyes:
A szintet is kiírta, hogy mikortól lehet használni, és az élettartamot is (hogy rendesen írta e azt nem tudom :D ) |
Újabb tesztelendő: tanulási lista, piac stb... Most elő tudsz-e hozni olyat, hogy üres maradjon?
Köszi. |
Quote:
Vagy a régi mező helyi menüjét sikerült behozni, és nem léptem arrébb, vagy arrébb léptem és vissza, vagy tökélesen bejött a lista... Szerintem kipipálhatod. ;) |
Quote:
Mostmár a piacnál is. |
Quote:
|
Quote:
Nekem még mindig nem sikerült... U.I.: Viszont lassabban töltődik be. Tehát, Ildi, ha nem vártál pár mp-t, akkor lasús net esetén lehet azér tnem töltődött be... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Kettőtök között a net- és gépsebesség a különbség. Betettem egy kis késleltetést, hogy gyors kattintgatások mellett is legyen ideje a flash-nek utolérnie az oldal kirajzolását, mielőtt kapja bele az adatokat. Azt hiszem, hogy ez most így egy elég jó kompromisszum. Akinek lassú a nete és a gépe, az ne kattintgasson olyan gyorsan. Ezzel a jelenség nagyrésze kiküszöbölve. Akinél még mindig megmarad, az kattint mégegyet, lassabban. Eleve nem értem hogy lehet ilyen tempóban kattintgatni, nekem már totál fáj a kezem tőle... :D |
All times are GMT +1. The time now is 06:53. |