Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Tizenegyedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3541)

Ati 06-24-2009 16:31

Próbáld most.

[HTPA]GeeForce 06-24-2009 16:33

Rendben, köszönöm szépen!
Most jó volt, elsőre kidobta!

(mi votl a gond eddig?)

Ati 06-24-2009 16:34

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 216768)
(mi votl a gond eddig?)

Az autót kellett volna először megtalálnod... Most átírtam, hogy mindegy legyen.

Ati 06-24-2009 16:35

Akinek vannak cuccai a piacon...

... az vegye meg őket. Később újra ki lehet tenni, de a következő módosítások miatt elveszhetnek a piacon levő áruk.

Ati 06-24-2009 19:05

v0.3

Ami változott:

1. Klánraktár - más klán tagjai nem léphetnek be a raktárba, és mobok se mehetnek be (kivéve banditák, amikor épp bontják). Így a klán számára egy biztonságos terület, ahova csak a klántagok jutnak be, és csak ők vihetnek ki cuccokat (például erős felszerelések kölcsönbe stb.)
  2. A tárgyak élettartama fontos szerepet kapott a piacon, szűkíthető a lista, hogy csak a hosszú élettartamú tárgyakat akarod megvenni, vagy érdekelnek a nemsokára szertefoszló tárgyak is.
  3. A tárgyak élettartamát kijelzi az azonosítás is, valamint az extra tulajdonságokat is. (Ezenkívül a szövegek itt most már kiférnek, és a háttér is az ablak teljes magasságában van...)
  4. Végre nevet kapott a "Know alignment" varázslat... :) Jellem felismerése lett belőle.
  5. A klánterületek (piros, kék, sárga) szinezése kikapcsolható. A térkép ikonra kattintva tudod váltogatni, hoyg szeretnéd-e látni, vagy sem a színezéseket.
  6. Javításra került a súly nélküli tárgyaknál a "Mindet felveszem..." funkció.
  7. Mostantól ihatjátok is a narancssárga varázsitalt.
  8. Helyi menük frissítése néhány helyen átírva.
  9. Néhány javítás.
  10. Néhány plusz admin funkció.
  11. VIP csomagok. Erre a legészrevehetőbb gombot a karakterlapról érhetitek el. Arra kérek mindenkit, hogy NE próbáljon VIP tagságot váltani magának. Be vannak ugyan élesítve, de a teszt alatt nem működnek az egész oldal jelszóvédelme miatt.
Ami függőben:

1. Nulla TP-s csaták. Ilyet kéne produkálni, hogy a logban látszódjanak nálam a körülmények (remélhetőleg...)
  2. Piaci, tanulási lista stb. feltöltődése. Találkoztok-e olyannak, hogy bementek az adott épületbe, ott kéne lennie listának, de nincs, csak második, harmadik próbálkozásra?
Enjoy! :)

Toto 06-24-2009 19:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216774)
  1. Piaci, tanulási lista stb. feltöltődése. Találkoztok-e olyannak, hogy bementek az adott épületbe, ott kéne lennie listának, de nincs, csak második, harmadik próbálkozásra?
Enjoy! :)

Ez ma is volt nálam 4-5 alkalommal, de már hozzászoktam :)

Ati 06-24-2009 19:24

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 216776)
Ez ma is volt nálam 4-5 alkalommal, de már hozzászoktam :)

Most frissítés óta?

Dus 06-24-2009 19:27

Én elsőre tudtam produkálni, a már egyszer leírt módszeremmel...Lépés után azonnal szinte a karakterre kattintok, sőt, még úgy, hogy az előző mezőn van :)

Kattintok, hogy lépjen, a mostani mezején előhozom a helyi menüt, és egy üres listát kapok vissza...

Ildee 06-24-2009 19:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216777)
Most frissítés óta?

Én mászkáltam iskolába meg piacra, de nem jött elő :D

Toto 06-24-2009 19:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216777)
Most frissítés óta?

Igen most is. De valószínűleg nálam is úgy jön elő, mint Dus-nál, hogy a piacra lépéssel szinte egy időben (vagy igen kis eltéréssel) kattintok a piacra.

Toto 06-24-2009 19:35

A VIP-es szövegben a halálfej totemes részben van egy kis zavar. (Vagy csak én nem fogom fel :D)

Élet csomag (mini)
10 darab halálfej-totemet ad. ..... A csomag 15 darab totemet biztosít, ami 15 meghalás alkalmával biztosítja, hogy .....

Élet csomag (maxi)
30 darab halálfej-totemet ad. ..... A csomag 15 darab totemet biztosít, ami 15 meghalás alkalmával biztosítja, hogy .....

Most akkor ez hogy is van? :)

Ati 06-24-2009 19:42

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 216778)
Én elsőre tudtam produkálni, a már egyszer leírt módszeremmel...Lépés után azonnal szinte a karakterre kattintok, sőt, még úgy, hogy az előző mezőn van :)

Kattintok, hogy lépjen, a mostani mezején előhozom a helyi menüt, és egy üres listát kapok vissza...

Hú hallod, hát ezt nem egyszerű összehozni. És ezt miért csinálod? :D

Ati 06-24-2009 19:42

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 216784)
Most akkor ez hogy is van? :)

Hehe, hát igen, így járok, ha össze-vissza másolgatok... :D Köszi, javítva (nincs feltöltve).

Toto 06-24-2009 19:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216785)

Mert gyors vagyok mint a gyalogkakukk :p:D

Módosít: Izé, nem is nekem írtad, de akkor is :D

Dus 06-24-2009 19:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216785)

Azért csinálom, mert gyorsan szeretnék hozzájutni a listához :p

Amúgy simán kikerülhető, de ha véletlen ráakadtunk többen is, akkor gyakori jelenség lenne, amit mondjuk lehetne javítani ;)

Ildee 06-24-2009 19:59

Jó pár gyors kattintás után nekem is sikerült megismételni :D

Ati 06-24-2009 20:15

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 216792)
Jó pár gyors kattintás után nekem is sikerült megismételni :D

Ezt érdekes lesz javítani, mert nem fogom tudni, hogy sikerült-e, vagy csak belassultam. :D

BimmBimm 06-24-2009 22:03

Csak úgy zárójelesen:

"30 nap VIP tagság rendelésé PayPel-en keresztül:"

:)

Ati 06-25-2009 09:15

Továbbra is kiemelten tesztelendő a nulla tp-s harc. Szóval harc, harc, harc. :) Úgyis kell a tapasztalati pont az éles karaktereknek. ;)

Dus 06-25-2009 09:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216835)
Továbbra is kiemelten tesztelendő a nulla tp-s harc. Szóval harc, harc, harc. :) Úgyis kell a tapasztalati pont az éles karaktereknek. ;)

Még mindig 10-15 mezőként van csak egy vaddisznó...

Nem az a gond, hogy visszatermelődik ami van, és folyamatosan maxon van.
Az a gond, hogy kevés a maximum, így ritkán van csak 1-1 vaddisznó :(
Inkább termelődjön vissza kevesebb, de több legyen a maximum, mert az erdőben oszloponként 2-3 max 4 db van, ami elég kevés...

Bár most többet kifogtam egymás után, de csak a véletlen műve ;)

Ati 06-25-2009 09:50

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 216836)
Még mindig 10-15 mezőként van csak egy vaddisznó...

Nem az a gond, hogy visszatermelődik ami van, és folyamatosan maxon van.
Az a gond, hogy kevés a maximum, így ritkán van csak 1-1 vaddisznó :(
Inkább termelődjön vissza kevesebb, de több legyen a maximum, mert az erdőben oszloponként 2-3 max 4 db van, ami elég kevés...

Bár most többet kifogtam egymás után, de csak a véletlen műve ;)

1000 vaddisznó van. Nemcsak erdőben lehetnek, onnan ki is merészkednek, amennyire hagyjátok őket!

Most felemeltem 1500-ra, de huhh, ez már nagyon sok lesz szerintem... :)

Dus 06-25-2009 09:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216774)
A klánterületek (piros, kék, sárga) szinezése kikapcsolható. A térkép ikonra kattintva tudod váltogatni, hoyg szeretnéd-e látni, vagy sem a színezéseket.

Öhm, én ezt nem találom! :o

Hol lehet kikapcsolni?? :)

Dus 06-25-2009 09:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216837)
1000 vaddisznó van. Nemcsak erdőben lehetnek, onnan ki is merészkednek, amennyire hagyjátok őket!

Most felemeltem 1500-ra, de huhh, ez már nagyon sok lesz szerintem... :)

Oks...azért köszi :)

De ne mászkáljanak el erdőn kívülre :p
Ők az erdőben élnek :)

Ati 06-25-2009 09:51

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 216838)
Öhm, én ezt nem találom! :o

Hol lehet kikapcsolni?? :)

Térkép ikon. Amivel például a csatajelentésről visszaváltasz a térképre. Ha ott mégegy katt, akkor eltűnnek a színek. Mégegy katt, és visszajönnek. Mégegy, és megint eltűnnek.

Ati 06-25-2009 09:52

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 216839)
De ne mászkáljanak el erdőn kívülre :p

Ne hagyd... :)

Dus 06-25-2009 09:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216840)
Térkép ikon. Amivel például a csatajelentésről visszaváltasz a térképre. Ha ott mégegy katt, akkor eltűnnek a színek. Mégegy katt, és visszajönnek. Mégegy, és megint eltűnnek.

Dejóóóó :)
Ez tetszik :D

Ati 06-25-2009 09:54

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 216842)
Dejóóóó :)
Ez tetszik :D

Fél óránál többet azért remélem nem fogsz vele játszani. :D:D:D

Dus 06-25-2009 09:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216843)
Fél óránál többet azért remélem nem fogsz vele játszani. :D:D:D

20 perc is elég lesz... :D

Eddig nem találkoztm 0 tp-s harccal, pedig sok vaddisznót leöltem, de még folytatom. :)

Ati 06-25-2009 09:58

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 216844)
Eddig nem találkoztm 0 tp-s harccal, pedig sok vaddisznót leöltem, de még folytatom. :)

Látom, hogy nem... Logolom a nulla tp-seket, és tegnapelőtt óta egyedül az 1 tp-t adók sokadszori megölése adott nulla tp-t, az meg teljesen normális. Azóta volt többezer moblegyőzés, és mindegyik jól adta.

Dus 06-25-2009 09:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216845)
Látom, hogy nem... Logolom a nulla tp-seket, és tegnapelőtt óta egyedül az 1 tp-t adók sokadszori megölése adott nulla tp-t, az meg teljesen normális. Azóta volt többezer moblegyőzés, és mindegyik jól adta.

OK. Akkor csak azt ellenőriztem, hogy jó-e a log-olásod! :D

Dus 06-25-2009 11:24

Észrevétel:
Ha a hídra felmegyek, normális mp fogy, ha lejövök róla, akkor 1-el több...Gondolom nem véletlenül van így, de szerintem logikusabb lenne, ha akkor fogyna 1-el több mikor fölmegyek a hídra...Vagy legalább akkor IS. :)

Ildee 06-25-2009 11:46

Elf kard azonosításakor a kiírás még mindig nem jó. Kilóg a mondat, illetve nem lehet rendesen elolvasni :rolleyes:
A szintet is kiírta, hogy mikortól lehet használni, és az élettartamot is (hogy rendesen írta e azt nem tudom :D )

Ati 06-25-2009 11:47

Újabb tesztelendő: tanulási lista, piac stb... Most elő tudsz-e hozni olyat, hogy üres maradjon?

Köszi.

Dus 06-25-2009 11:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216864)
Újabb tesztelendő: tanulási lista, piac stb... Most elő tudsz-e hozni olyat, hogy üres maradjon?

Köszi.

NEM sikerült előhozni a problémát, kb 50-60 kísérletből! :)

Vagy a régi mező helyi menüjét sikerült behozni, és nem léptem arrébb, vagy arrébb léptem és vissza, vagy tökélesen bejött a lista...

Szerintem kipipálhatod. ;)

Ildee 06-25-2009 11:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216864)

Köszi.

Iskolánál gyors kattintásokkal sikerült előhozni h üres legyen.
Mostmár a piacnál is.

Ati 06-25-2009 11:53

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 216863)
Elf kard azonosításakor a kiírás még mindig nem jó. Kilóg a mondat, illetve nem lehet rendesen elolvasni :rolleyes:
A szintet is kiírta, hogy mikortól lehet használni, és az élettartamot is (hogy rendesen írta e azt nem tudom :D )

Leírás szövegdoboza átméretezve. Nincs feltöltve, majd.

Dus 06-25-2009 11:54

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 216867)
Mostmár a piacnál is.

Piszok gyors vagy akkor. :D
Nekem még mindig nem sikerült...

U.I.: Viszont lassabban töltődik be. Tehát, Ildi, ha nem vártál pár mp-t, akkor lasús net esetén lehet azér tnem töltődött be...

Ildee 06-25-2009 11:56

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 216870)

U.I.: Viszont lassabban töltődik be. Tehát, Ildi, ha nem vártál pár mp-t, akkor lasús net esetén lehet azér tnem töltődött be...

Irtó gyorsan is kellett hozzá kattintgassak, de 10edjére előjött mindkét helyen :D

Ildee 06-25-2009 11:57

Quote:

Köszi a felvilágosítást Dus, de egy percet is vártam, és gyors netem van :D

Ati 06-25-2009 11:58

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 216866)
NEM sikerült előhozni a problémát, kb 50-60 kísérletből! :)

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 216867)
Mostmár a piacnál is.

Quote:

Köszi mindkettőtöknek.

Kettőtök között a net- és gépsebesség a különbség.

Betettem egy kis késleltetést, hogy gyors kattintgatások mellett is legyen ideje a flash-nek utolérnie az oldal kirajzolását, mielőtt kapja bele az adatokat. Azt hiszem, hogy ez most így egy elég jó kompromisszum. Akinek lassú a nete és a gépe, az ne kattintgasson olyan gyorsan. Ezzel a jelenség nagyrésze kiküszöbölve. Akinél még mindig megmarad, az kattint mégegyet, lassabban. Eleve nem értem hogy lehet ilyen tempóban kattintgatni, nekem már totál fáj a kezem tőle... :D

All times are GMT +1. The time now is 06:53.