Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   reménytelen háború (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3520)

Pool 06-12-2009 23:06

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215029)
pénz,pénz,pénz...
a szabis orik meg nem érdekelnek senkit.

Aztán, ha teljesen bedöglik a gyors, akkor lehet majd fórumon nyitni egy témát,hogy "jajj miért nem jönnek játszani gyorsba?"

Hát többek között az ilyen hozzáállás miatt.
Valóban nem gond,hogy gyűjtöd a pénzt,pénzt,pénzt,de hogy bármi áron pénzt,pénzt,pénzt akartok az már más kérdés.

No sebaj tobiás :)

Továbbbi jó pénz,pénz,pénz gyűjtést:)

Amikor felléptünk kb. 50-60 helyre olyan 5-6 nem szabis volt felettünk, szóval nem sokat változott a helyzet azóta...
Arról nem tehetek, hogy már az 1., max a 2. támadás után elszabiztak...
Nem bármi áron akarom a pénzt, hanem csak a lehetőségeket kihasználva, szabályos keretek között. Erre a játék lehetőséget ad, nem csalunk, nem hibákat használunk ki, egyszerűen játszunk. Alig fedezve (max 100 heki) értük el az 1.700 hektárt.
Nem értem, mi a gondod a hozzáállásommal? Mint írtam, onnan indultunk, mint más és jó párszor ébredtem hajnalban egy támadás, vagy piaci áruk visszaérése miatt. Én sem mondok ítéletet senkiről, pedig van jó pár érdekes ütés teljesben.
De a második mondatod igaz amúgy, nem érdekel más csak, a szövetségem haszna...

J.Ati 06-12-2009 23:11

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215031)
Amikor felléptünk kb. 50-60 helyre olyan 5-6 nem szabis volt felettünk, szóval nem sokat változott a helyzet azóta...
Arról nem tehetek, hogy már az 1., max a 2. támadás után elszabiztak...
Nem bármi áron akarom a pénzt, hanem csak a lehetőségeket kihasználva, szabályos keretek között. Erre a játék lehetőséget ad, nem csalunk, nem hibákat használunk ki, egyszerűen játszunk. Alig fedezve (max 100 heki) értük el az 1.700 hektárt.
Nem értem, mi a gondod a hozzáállásommal? Mint írtam, onnan indultunk, mint más és jó párszor ébredtem hajnalban egy támadás, vagy piaci áruk visszaérése miatt. Én sem mondok ítéletet senkiről, pedig van jó pár érdekes ütés teljesben.
De az első mondatod igaz amúgy, nem érdekel más csak, a szövetségem haszna...

Írtam,hogy csaltok?
Írtam ,hogy van valami hiba?

Sőt szerintem jól csináljátok, csak így tovább!:rolleyes:
Az 1700 akárhányheki eléréséhez meg gratula.

Még szerezzetek vagy 500 hekit és adok nektek egy koronát:)

Amúgy a csopit se ti tettétek tönkre, de nem is írtam,hogy ti vagytok a hibásak,csak a hozzáállás nem tetszik nekem,de ez meg az én bajom.
Lassúban a 3.szinten mi is fent vagyunk a csúcson ,és gyakhatnánk lefelé,de nem tesszük.
Na,de ez is a mi bajunk:)

Még1-szer sok sikert és hajrá fradi!:)

Pool 06-12-2009 23:12

Egyébként meg senki nem reklamál a támadottak közül, üzenet sem jön, hogy beszéljük meg stb.

laci 06-12-2009 23:13

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215031)
De a második mondatod igaz amúgy, nem érdekel más csak, a szövetségem haszna...

Kívülállóként, és csak puszta kíváncsiságból kérdem: ha alig vannak aktív országok, és feltételezem hogy egyre feljebb lépve még kevesebb lesz, mi értelme a pénzhalmozásnak? Mire, vagy ki ellen akarjátok elkölteni, ha ellenfelek nem, vagy csak alig-alig lesznek?

laci 06-12-2009 23:14

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215033)
Egyébként meg senki nem reklamál a támadottak közül, üzenet sem jön, hogy beszéljük meg stb.

Mondjuk ez érdekes. Attila, meg sem próbáltátok a diplomáciát?

Pool 06-12-2009 23:15

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215032)
Írtam,hogy csaltok?
Írtam ,hogy van valami hiba?

Sőt szerintem jól csináljátok, csak így tovább!:rolleyes:
Az 1700 akárhányheki eléréséhez meg gratula.

Még szerezzetek vagy 500 hekit és adok nektek egy koronát:)

Amúgy a csopit se ti tettétek tönkre, de nem is írtam,hogy ti vagytok a hibásak,csak a hozzáállás nem tetszik nekem,de ez meg az én bajom.
Lassúban a 3.szinten mi is fent vagyunk a csúcson ,és gyakhatnánk lefelé,de nem tesszük.

Még1-szer sok sikert és hajrá fradi!:)

Nem kell korona, nem kell gúnyolódni
Köszönöm.
Lassúban napok mire odaér egy sereg, de itt nem engedhetem, hogy közel érjen bármilyen szövetség is, gondolom érthető...

Pool 06-12-2009 23:16

Quote:

Originally Posted by laci (Post 215034)
Kívülállóként, és csak puszta kíváncsiságból kérdem: ha alig vannak aktív országok, és feltételezem hogy egyre feljebb lépve még kevesebb lesz, mi értelme a pénzhalmozásnak? Mire, vagy ki ellen akarjátok elkölteni, ha ellenfelek nem, vagy csak alig-alig lesznek?

3/I-ből 2/B jön, ott már van kit aprítani, de ha másra nem, akkor majd az a szövim, aki nem lép le B-ből, felhozza A-ba...
Mindig jól egy kis pénzmag...

J.Ati 06-12-2009 23:20

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215033)

Ezt látom teljesből:)

Az szokott lenni,hogy nyomtok egy sereget ,aztán szabiznak.
Talán mi is szabizunk egyszer.

J.Ati 06-12-2009 23:22

Quote:

Originally Posted by laci (Post 215035)
Mondjuk ez érdekes. Attila, meg sem próbáltátok a diplomáciát?

Nem!
Ez esetben még nem:)

Pool 06-12-2009 23:23

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215038)
Ezt látom teljesből:)

Az szokott lenni,hogy nyomtok egy sereget ,aztán szabiznak.
Talán mi is szabizunk egyszer.

Nem teljesen, mert volt egy szövi, aki szépen visszatámadott..
De azt a szövit meg "érdekes módon" pár napja nem is tudom, hány szövi szétverte...

Pool 06-12-2009 23:24

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215039)
Nem!
Ez esetben még nem:)

Majd szabi előtt?

J.Ati 06-12-2009 23:25

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215040)
Nem teljesen, mert volt egy szövi, aki szépen visszatámadott..
De azt a szövit meg "érdekes módon" pár napja nem is tudom, hány szövi szétverte...

Egy szövi verte szét!
A többi ,csak csipegetett a maradékból...

J.Ati 06-12-2009 23:26

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215041)
Majd szabi előtt?

Igen.
Addig legalább gyűlik a hekid és a pénz,pénz,pénzed:):p

Pool 06-12-2009 23:26

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215042)
Egy szövi verte szét!
A többi ,csak csipegetett a maradékból...

Legyen...
Na, ezt a témát jól megbeszéltük...
Jó éjt!

J.Ati 06-12-2009 23:27

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215044)
Legyen...
Na, ezt a témát jól megbeszéltük...
Jó éjt!

Ezt valóban megbeszéltük.
Jó éjt.
Szép álmokat:p

Pool 06-12-2009 23:27

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215043)
Igen.
Addig legalább gyűlik a hekid és a pénz,pénz,pénzed:):p

Nincs nálunk én pénzem, te pénzed, mi pénzünk van...
A foglalt hekim 75%-át is átadom nekik...

Pool 06-12-2009 23:28

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215045)
Ezt valóban megbeszéltük.
Jó éjt.
Szép álmokat:p

Nyugodt álom, ezért jó 20+ körre letolni, akit lehet :)

J.Ati 06-12-2009 23:30

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215047)
Nyugodt álom, ezért jó 20+ körre letolni, akit lehet :)

Aztán ne lépjetek szintet még vagy 5000 körig,mert akkor sok heki fog kárba veszni.

Pool 06-12-2009 23:31

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215048)
Aztán ne lépjetek szintet még vagy 5000 körig,mert akkor sok heki fog kárba veszni.

Még kb. 2k gyors körig maradunk...
Na bye!

Tsobi 06-13-2009 04:18

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 214936)
Én naiv.. miért gondolom,hogy ebben Pool keze is bennevan? :p :rolleyes:

Miért nem fogadott velem senki? :D

Princ 06-13-2009 07:45

Quote:

Originally Posted by laci (Post 215006)
Érdekes hogy erre senki nem reagált ebben a témában, pedig szerintem alap dolog.

A saját tapasztalataim szerint a legtöbb dolgot meg lehet beszélni, és itt nem könyörgésről vagy bármilyen megalázkodásról beszélek, de nem is ostoba fenyegetőzésről, hanem egy értelmes és barátságos üzenetváltásról.

Ezt én is így tapasztaltam, de Attiláék teljesen jól ítélték meg hogy ebben az esetben fölösleges. Pool ennél sokkal értelmetlenebb dolgot is szokott csinálni a 2B fordulások előtt, szvl nincs ebben semmi meglepő. Hacsak az nem hogy hogy nem tud hosszú távon egy szövi összserege megfogni egy mondjuk másfélszer nagyobb területen lévő támadót. Lehet hogy inkább megéri 5x annyit fedezni a 170 hekiért?

laci 06-13-2009 07:54

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 215054)
Ezt én is így tapasztaltam, de Attiláék teljesen jól ítélték meg hogy ebben az esetben fölösleges.

Lehet hogy igazad van, de ha meg sem próbálok írni, akkor egészen biztosan nem fog sikerülni a megbeszélés, míg ha küldök egy üzenetet, akkor legalább az esélyt megadtam a békés megoldásnak.

Egy próbát szerintem megért volna a dolog.

sutike31005 06-13-2009 09:54

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215032)

nehogy már az legyen a dicső magatartás, hogy nem ütsz lefele kihasználva az orid nagyságát... ez kb olyan, mint amikor anno minket szidott egy orszag tulajdonosa, mert a fullra kitamadott orijat bevertuk 20+ sereggel és, hogy elég lett volna, ha csak 1 sereggel megyünk, meg amugy is ez aztán játék, hogy szegényektől elvesszük a kedvét, hogy neki honapokba telt, mire feljutott oda ahonnan egy pillanat alatt zuhant a mélybe.. igenis ha látok full kitámadott vagy gyenge orit attól elveszem amire szükségem van aztán hello... a diplomácia meg fontos dolog szerintem is, de ahhoz, hogy valaki jó diplomata legyen elösször is meg kéne tanulnia évekig csak csöndbe lenni és nem forumozni(max semleges temakba vicceket mesélve vagy vicces képeket) meg jopofizni, mert ahany baratot szerez valaki egy egy poenaos beszolasaval annyi ellenseget is szerezhet... jaa és még valami a legnagyobb probléma az az hogy a játékosok többsége nem is tud normális hangvételű levelet írni a hodba Én úgy vettem észre...egy kétszer kaptam csupán az eltelt évek alatt olyan levelet amire azt mondtam, hogy ez az ori tulajdonos nagyon korrekt volt, rendesen udvariasan leírta a búját baját és pont bevállt (de tegyük hozzá, hogy láttam olyat is, hogy a levélre nem is válaszolva folytatodott tovább harc és szerintem az is teljesen normális.. ez nem egy levelező csetelős játék, hanem harcolgatós földszerzős.. , azért, mert engem meghat, ha valaki tud normális hangnembe levelet írni még lehet lesz olyan kit nem... és olyankor se anyázni kell, hanem megoldást keresni..)

J.Ati 06-13-2009 11:32

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 215069)
nehogy már az legyen a dicső magatartás, hogy nem ütsz lefele kihasználva az orid nagyságát... ez kb olyan, mint amikor anno minket szidott egy orszag tulajdonosa, mert a fullra kitamadott orijat bevertuk 20+ sereggel és, hogy elég lett volna, ha csak 1 sereggel megyünk, meg amugy is ez aztán játék, hogy szegényektől elvesszük a kedvét, hogy neki honapokba telt, mire feljutott oda ahonnan egy pillanat alatt zuhant a mélybe.. igenis ha látok full kitámadott vagy gyenge orit attól elveszem amire szükségem van aztán hello... a diplomácia meg fontos dolog szerintem is, de ahhoz, hogy valaki jó diplomata legyen elösször is meg kéne tanulnia évekig csak csöndbe lenni és nem forumozni(max semleges temakba vicceket mesélve vagy vicces képeket) meg jopofizni, mert ahany baratot szerez valaki egy egy poenaos beszolasaval annyi ellenseget is szerezhet... jaa és még valami a legnagyobb probléma az az hogy a játékosok többsége nem is tud normális hangvételű levelet írni a hodba Én úgy vettem észre...egy kétszer kaptam csupán az eltelt évek alatt olyan levelet amire azt mondtam, hogy ez az ori tulajdonos nagyon korrekt volt, rendesen udvariasan leírta a búját baját és pont bevállt (de tegyük hozzá, hogy láttam olyat is, hogy a levélre nem is válaszolva folytatodott tovább harc és szerintem az is teljesen normális.. ez nem egy levelező csetelős játék, hanem harcolgatós földszerzős.. , azért, mert engem meghat, ha valaki tud normális hangnembe levelet írni még lehet lesz olyan kit nem... és olyankor se anyázni kell, hanem megoldást keresni..)

Először is tanulj meg idézni, ha már így megpróbálsz kioktatni.

Másodszor, pedig szó sincs FULLRA kitámadott orikról. Nem tudom miért kell keverni a dolgokat.

Kitárgyaltunk mindent, Pool is elmondta a véleményét és pont.
Talán ,majd küldök neki egy normális hangvételű zöldet, mert képzeld tudok normálisan, udvariasan is fogalmazni.
Egyelőre nem ártottak nekünk annyit ,hogy rögtön nyivákoljak.
Az meg más kérdés, hogy előttünk sokakat szabira vágtak, én biztos nem növelném fölöslegesen az orim nagyságát úgy, hogy tulajdonképpen nem sok hasznom van belőle,sőőt még ártok is magamnak ,mert még több ember kedve megy el a gyorstól.
Na ennyi:)

Pool 06-13-2009 12:46

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215106)

Másodszor, pedig szó sincs FULLRA kitámadott orikról. Nem tudom miért kell keverni a dolgokat.

Talán ,majd küldök neki egy normális hangvételű zöldet, mert képzeld tudok normálisan, udvariasan is fogalmazni.
Az meg más kérdés, hogy előttünk sokakat szabira vágtak, én biztos nem növelném fölöslegesen az orim nagyságát úgy, hogy tulajdonképpen nem sok hasznom van belőle,sőőt még ártok is magamnak ,mert még több ember kedve megy el a gyorstól.

Sztem sok hasznunk van belőle, emlékezz: nyugodt éjjelek, nagy bevételek...
Ártani meg nem ártok magamnak, sőt, az a kevés játékban levő ori úgy kapkod minden dologért a piacon, mintha cukorból lenne...
Az, hogy hány embernek megy el a kedve a gyorstól nem érdekel, de figy:

"A gyors csoportot nem javasoljuk kezdő játékosoknak, mivel a profi játékosok között többnyire csak kudarc vár rájuk itt! Sokan azt hiszik, hogy ezt viccből írtuk le, pedig nem! Ha kezdő játékosként a gyors csoportba jelentkezel, ne csodálkozz, ha mindenki azonnal téged kezd támadni!"

El kell gondolkozni, hogy ki hová tartozik... :)
Aki itt van, elvileg már nem kezdő, egy ilyen kis problémát, mint ez már simán tudni kell kezelnie...
Szép napot!

sutike31005 06-13-2009 12:54

Quote:

pff... wahaha, mert ugye az idezni tudas kell ahhoz, hogy kioktathassalak?
na ne röhögtess...

. nem kioktatni akartalak és az idézést megoldottam
. ok nem keverem ide, viszont nem pont rád értettem sem a levelet sem a többit.. azt csak, mint példát mondtam el.. ha nem inged ne vedd magadra, ha meg már neki allsz sertodoset jatszani, akkor tenyleg elnezest kerek, mert mint ela akarom mondani es el is mondom nem volt szandekomba sem sertegetni sem megserteni senkit, ha van olyan resz ami valakire nezve serto akkor kiveszem belole csak jelezze.. koszonom!
.nekem nincs személyes problémám senkivel így veled sem, csak leírtam, hogy nehogy már bárki az erkölcs bajnokának érezze magát, mert nem használja ki a játék adta lehetőségeket... ha ez szerinted kioktatás, elnézésedet kérem, mert tényleg nem az volt a célom, hogy kiokatssak bárkit, ehhez nincs jogom és tudom magamról én se vok makulátlan...

Remedy 06-13-2009 17:21

Nekem is lenne egy hozzaszolasom: egy haboru sem remenytelen, csak ha feladod a kuzdelmet!

J.Ati 06-13-2009 17:25

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215114)
Sztem sok hasznunk van belőle, emlékezz: nyugodt éjjelek, nagy bevételek...
Ártani meg nem ártok magamnak, sőt, az a kevés játékban levő ori úgy kapkod minden dologért a piacon, mintha cukorból lenne...
Az, hogy hány embernek megy el a kedve a gyorstól nem érdekel, de figy:

"A gyors csoportot nem javasoljuk kezdő játékosoknak, mivel a profi játékosok között többnyire csak kudarc vár rájuk itt! Sokan azt hiszik, hogy ezt viccből írtuk le, pedig nem! Ha kezdő játékosként a gyors csoportba jelentkezel, ne csodálkozz, ha mindenki azonnal téged kezd támadni!"

El kell gondolkozni, hogy ki hová tartozik... :)
Aki itt van, elvileg már nem kezdő, egy ilyen kis problémát, mint ez már simán tudni kell kezelnie...
Szép napot!

Látom jót tett neked a 12 óra alvás, mert megint félre beszélsz.

Ezt még külön kiemelném: „Az, hogy hány embernek megy el a kedve a gyorstól nem érdekel”

Téged általában nem érdekel semmi, de nem fejtem ki rólad a véleményem ,mert repülnék innen az tuti.

A többire meg már nem is reagálnék inkább.

J.Ati 06-13-2009 17:32

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 215118)
pff... wahaha, mert ugye az idezni tudas kell ahhoz, hogy kioktathassalak?
na ne röhögtess...

. nem kioktatni akartalak és az idézést megoldottam
. ok nem keverem ide, viszont nem pont rád értettem sem a levelet sem a többit.. azt csak, mint példát mondtam el.. ha nem inged ne vedd magadra, ha meg már neki allsz sertodoset jatszani, akkor tenyleg elnezest kerek, mert mint ela akarom mondani es el is mondom nem volt szandekomba sem sertegetni sem megserteni senkit, ha van olyan resz ami valakire nezve serto akkor kiveszem belole csak jelezze.. koszonom!
.nekem nincs személyes problémám senkivel így veled sem, csak leírtam, hogy nehogy már bárki az erkölcs bajnokának érezze magát, mert nem használja ki a játék adta lehetőségeket... ha ez szerinted kioktatás, elnézésedet kérem, mert tényleg nem az volt a célom, hogy kiokatssak bárkit, ehhez nincs jogom és tudom magamról én se vok makulátlan...

Nem vagyok megsértődve.
Az idézéshez meg gratula:)
A diplomáciát pool esetében meg kihagyom inkább.

J.Ati 06-13-2009 17:40

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 215137)
Nekem is lenne egy hozzaszolasom: egy haboru sem remenytelen, csak ha feladod a kuzdelmet!

Laci témájában meg ezt írtad:

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 68219)
Ilyen lefele utos helyzetekben tenyleg nem nagyon van mit tenni, ha nincs esely visszautni. Szabi, vagy szovik akikkel ki tudjatok vedeni. Persze ilyenkor meg altalaban jon tobb sereg a szovikre is, hogy mindent ne tudjatok vedeni...

Vagy szepen visszafedezgeted, es varsz, varsz....

Ez van, ezt kell szeretni, a jatekkedved ne veszd el :)

Esetleg irj neki zoldet (ugye a diplomaciat meg se emlitettetek), hogy ha lehet ne mindig rad menjen, mert ez igy eleg hervaszto, neha menjen masra is, hatha megerti :)

A helyzet dettó ugyanaz.
Ahogy írtad nem nagyon van mit tenni. Szabizás a végső megoldás.

Xeper 06-13-2009 18:50

Quote:

:confused:
Ha nem vagy képes a játékban egy levelet írni, míg itt nyitogatod a topicot, addig ez nyivákolásnak hat itt is.
Ha pedig még te utasítasz 'rendre' olyanokat, akik megírják a tiédtől különböző véleményüket, akkor elgondolkodhatnál, hogy mi volt a célod itt a fórumon ezzel.

Harcosok 06-13-2009 18:57

Mesélje már el valaki nekem,hogy miért jó ilyen témában levelet írni.

A támadó fél tisztában van azzal,hogy másnak ezzel nem okoz örömet nem kell ahhoz megírnia .
A szenvedő fél meg amikor regisztrált tudta hova regisztrál háborús játék stb...

Amíg az akciók egymás ellen nem kölcsönösek addig nem diplomáciáról hanem könyörgésről lehet szó.
Komolyan óriási ötlet: Könyörögd ki,hogy megkegyelmezzenek:D

Nagyon rég nem hódozom de engem egyéb játékokban nem érdekelnek az ilyen levelek amíg a harc nem kölcsönös. Nem is írok ilyen témában soha levelet, mert kegyelemből nem kell béke...
Nem hiszek én például abban sem,hogy Pool abbahagyná a támadásokat egy levél miatt. Ír neki az egész csoport és átmegy teveclubba:D

Szerk: Pedig én igen vallásos , jóakaratú ember vagyok ,de ez egy játék és itt ilyenek a szabályok aki nem így akar játszani nem regisztrál.
Ezért én a levélküldést értelmetlennek érzem.

sutike31005 06-13-2009 19:03

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 215154)
Mesélje már el valaki nekem,hogy miért jó ilyen témában levelet írni.

A támadó fél tisztában van azzal,hogy másnak ezzel nem okoz örömet nem kell ahhoz megírnia .
A szenvedő fél meg amikor regisztrált tudta hova regisztrál háborús játék stb...

Amíg az akciók egymás ellen nem kölcsönösek addig nem diplomáciáról hanem könyörgésről lehet szó.
Komolyan óriási ötlet: Könyörögd ki,hogy megkegyelmezzenek:D

Nagyon rég nem hódozom de engem egyéb játékokban nem érdekelnek az ilyen levelek amíg a harc nem kölcsönös. Nem is írok ilyen témában soha levelet, mert kegyelemből nem kell béke...
Nem hiszek én például abban sem,hogy Pool abbahagyná a támadásokat egy levél miatt. Ír neki az egész csoport és átmegy teveclubba:D

hát.. nincs igazad teljesen.. mondom van akit meghat, ha írnak neki levelet.. pl én is szeretek levelezni... meg vertek már engem is ugy, hogy csak pusztitasra jottek napokig, hogy vegig alattunk maradjanak, erre leujraztunk, aztan utolag kezdtunk el beszelgetni.. es vegulis abba hagytuk egymas piszkalasat.. raadasul az egesz allitolag egy felre ertesen alapult.. szoval.. ha megse probalod a level irast ... egyebkent meg Pool-t szerintem meglehet győzni, Én rendes, tisztességes hódítósnak ismertem meg.. bár nem is tudnék olyat mondani aki nem rendes hódítós :)

Pool 06-13-2009 20:19

Kaptam egy levelet, igaz nem Attila írta...
Normális hangnemű levél, annyi volt a válaszom, hogy a szövim megszavazza a kérést a béke felől
ennyi...
köszönöm

Pool 06-13-2009 20:20

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215138)
Látom jót tett neked a 12 óra alvás, mert megint félre beszélsz.

Ezt még külön kiemelném: „Az, hogy hány embernek megy el a kedve a gyorstól nem érdekel”

Téged általában nem érdekel semmi, de nem fejtem ki rólad a véleményem ,mert repülnék innen az tuti.

A többire meg már nem is reagálnék inkább.

Így van, nem érdekel, csak a szövetségem haszna és kész...
Akinek elmegy a kedve a gyorstól, akkor menjen a normálba, vagy a lassúba, ott úgyis Te vagy, aki nem támad, pedig megtehetné... :D

Pool 06-13-2009 20:23

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215139)
Nem vagyok megsértődve.
Az idézéshez meg gratula:)
A diplomáciát pool esetében meg kihagyom inkább.

Tudod, mit, ne is írj nekem.
Amennyit zrikálsz és viccelődsz rajtam, Te lennél az utolsó, akivel bármilyen diplomáciai dolgot elkezdenék...

Ati 06-13-2009 20:25

Quote:

Originally Posted by liverpool (Post 215159)
normális hangnemű levél, annyi volt a válaszom, hogy a szövim megszavazza a kérést a béke felől
ennyi...

-->

Quote:

Originally Posted by liverpool (Post 213476)
eccerű a dolog nálunk, én eldöntöm a többiek tudomásul veszik...

:d

Pool 06-13-2009 20:32

A-ban más a helyzet, ott nem engedhetem meg, hogy 9 ori 9 félét akarjon...

J.Ati 06-13-2009 20:52

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 215153)
:confused:
Ha nem vagy képes a játékban egy levelet írni, míg itt nyitogatod a topicot, addig ez nyivákolásnak hat itt is.
Ha pedig még te utasítasz 'rendre' olyanokat, akik megírják a tiédtől különböző véleményüket, akkor elgondolkodhatnál, hogy mi volt a célod itt a fórumon ezzel.

CSak a topic címét kéne elolvasnod ,és akkor rájönnél ,hogy mi volt a célom ezzel.
Nem a diplomáciai kézséget akarom fejeleszteni,de azért köszi az építőjellegű hozzászólást.

J.Ati 06-13-2009 20:56

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215160)
Így van, nem érdekel, csak a szövetségem haszna és kész...
Akinek elmegy a kedve a gyorstól, akkor menjen a normálba, vagy a lassúba, ott úgyis Te vagy, aki nem támad, pedig megtehetné... :D

Jó.
Ezt is megbeszéltük:)

All times are GMT +1. The time now is 02:56.