![]() |
Quote:
Amikor felléptünk kb. 50-60 helyre olyan 5-6 nem szabis volt felettünk, szóval nem sokat változott a helyzet azóta... Arról nem tehetek, hogy már az 1., max a 2. támadás után elszabiztak... Nem bármi áron akarom a pénzt, hanem csak a lehetőségeket kihasználva, szabályos keretek között. Erre a játék lehetőséget ad, nem csalunk, nem hibákat használunk ki, egyszerűen játszunk. Alig fedezve (max 100 heki) értük el az 1.700 hektárt. Nem értem, mi a gondod a hozzáállásommal? Mint írtam, onnan indultunk, mint más és jó párszor ébredtem hajnalban egy támadás, vagy piaci áruk visszaérése miatt. Én sem mondok ítéletet senkiről, pedig van jó pár érdekes ütés teljesben. De a második mondatod igaz amúgy, nem érdekel más csak, a szövetségem haszna... |
Quote:
Írtam ,hogy van valami hiba? Sőt szerintem jól csináljátok, csak így tovább!:rolleyes: Az 1700 akárhányheki eléréséhez meg gratula. Még szerezzetek vagy 500 hekit és adok nektek egy koronát:) Amúgy a csopit se ti tettétek tönkre, de nem is írtam,hogy ti vagytok a hibásak,csak a hozzáállás nem tetszik nekem,de ez meg az én bajom. Lassúban a 3.szinten mi is fent vagyunk a csúcson ,és gyakhatnánk lefelé,de nem tesszük. Na,de ez is a mi bajunk:) Még1-szer sok sikert és hajrá fradi!:) |
Egyébként meg senki nem reklamál a támadottak közül, üzenet sem jön, hogy beszéljük meg stb.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem kell korona, nem kell gúnyolódni Köszönöm. Lassúban napok mire odaér egy sereg, de itt nem engedhetem, hogy közel érjen bármilyen szövetség is, gondolom érthető... |
Quote:
Mindig jól egy kis pénzmag... |
Quote:
Az szokott lenni,hogy nyomtok egy sereget ,aztán szabiznak. Talán mi is szabizunk egyszer. |
Quote:
Ez esetben még nem:) |
Quote:
De azt a szövit meg "érdekes módon" pár napja nem is tudom, hány szövi szétverte... |
Quote:
|
Quote:
A többi ,csak csipegetett a maradékból... |
Quote:
Addig legalább gyűlik a hekid és a pénz,pénz,pénzed:):p |
Quote:
Na, ezt a témát jól megbeszéltük... Jó éjt! |
Quote:
Jó éjt. Szép álmokat:p |
Quote:
A foglalt hekim 75%-át is átadom nekik... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na bye! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egy próbát szerintem megért volna a dolog. |
Quote:
|
Quote:
Másodszor, pedig szó sincs FULLRA kitámadott orikról. Nem tudom miért kell keverni a dolgokat. Kitárgyaltunk mindent, Pool is elmondta a véleményét és pont. Talán ,majd küldök neki egy normális hangvételű zöldet, mert képzeld tudok normálisan, udvariasan is fogalmazni. Egyelőre nem ártottak nekünk annyit ,hogy rögtön nyivákoljak. Az meg más kérdés, hogy előttünk sokakat szabira vágtak, én biztos nem növelném fölöslegesen az orim nagyságát úgy, hogy tulajdonképpen nem sok hasznom van belőle,sőőt még ártok is magamnak ,mert még több ember kedve megy el a gyorstól. Na ennyi:) |
Quote:
Sztem sok hasznunk van belőle, emlékezz: nyugodt éjjelek, nagy bevételek... Ártani meg nem ártok magamnak, sőt, az a kevés játékban levő ori úgy kapkod minden dologért a piacon, mintha cukorból lenne... Az, hogy hány embernek megy el a kedve a gyorstól nem érdekel, de figy: "A gyors csoportot nem javasoljuk kezdő játékosoknak, mivel a profi játékosok között többnyire csak kudarc vár rájuk itt! Sokan azt hiszik, hogy ezt viccből írtuk le, pedig nem! Ha kezdő játékosként a gyors csoportba jelentkezel, ne csodálkozz, ha mindenki azonnal téged kezd támadni!" El kell gondolkozni, hogy ki hová tartozik... :) Aki itt van, elvileg már nem kezdő, egy ilyen kis problémát, mint ez már simán tudni kell kezelnie... Szép napot! |
Quote:
na ne röhögtess... . nem kioktatni akartalak és az idézést megoldottam . ok nem keverem ide, viszont nem pont rád értettem sem a levelet sem a többit.. azt csak, mint példát mondtam el.. ha nem inged ne vedd magadra, ha meg már neki allsz sertodoset jatszani, akkor tenyleg elnezest kerek, mert mint ela akarom mondani es el is mondom nem volt szandekomba sem sertegetni sem megserteni senkit, ha van olyan resz ami valakire nezve serto akkor kiveszem belole csak jelezze.. koszonom! .nekem nincs személyes problémám senkivel így veled sem, csak leírtam, hogy nehogy már bárki az erkölcs bajnokának érezze magát, mert nem használja ki a játék adta lehetőségeket... ha ez szerinted kioktatás, elnézésedet kérem, mert tényleg nem az volt a célom, hogy kiokatssak bárkit, ehhez nincs jogom és tudom magamról én se vok makulátlan... |
Nekem is lenne egy hozzaszolasom: egy haboru sem remenytelen, csak ha feladod a kuzdelmet!
|
Quote:
Ezt még külön kiemelném: „Az, hogy hány embernek megy el a kedve a gyorstól nem érdekel” Téged általában nem érdekel semmi, de nem fejtem ki rólad a véleményem ,mert repülnék innen az tuti. A többire meg már nem is reagálnék inkább. |
Quote:
Az idézéshez meg gratula:) A diplomáciát pool esetében meg kihagyom inkább. |
Quote:
Quote:
Ahogy írtad nem nagyon van mit tenni. Szabizás a végső megoldás. |
Quote:
Ha nem vagy képes a játékban egy levelet írni, míg itt nyitogatod a topicot, addig ez nyivákolásnak hat itt is. Ha pedig még te utasítasz 'rendre' olyanokat, akik megírják a tiédtől különböző véleményüket, akkor elgondolkodhatnál, hogy mi volt a célod itt a fórumon ezzel. |
Mesélje már el valaki nekem,hogy miért jó ilyen témában levelet írni.
A támadó fél tisztában van azzal,hogy másnak ezzel nem okoz örömet nem kell ahhoz megírnia . A szenvedő fél meg amikor regisztrált tudta hova regisztrál háborús játék stb... Amíg az akciók egymás ellen nem kölcsönösek addig nem diplomáciáról hanem könyörgésről lehet szó. Komolyan óriási ötlet: Könyörögd ki,hogy megkegyelmezzenek:D Nagyon rég nem hódozom de engem egyéb játékokban nem érdekelnek az ilyen levelek amíg a harc nem kölcsönös. Nem is írok ilyen témában soha levelet, mert kegyelemből nem kell béke... Nem hiszek én például abban sem,hogy Pool abbahagyná a támadásokat egy levél miatt. Ír neki az egész csoport és átmegy teveclubba:D Szerk: Pedig én igen vallásos , jóakaratú ember vagyok ,de ez egy játék és itt ilyenek a szabályok aki nem így akar játszani nem regisztrál. Ezért én a levélküldést értelmetlennek érzem. |
Quote:
|
Kaptam egy levelet, igaz nem Attila írta...
Normális hangnemű levél, annyi volt a válaszom, hogy a szövim megszavazza a kérést a béke felől ennyi... köszönöm |
Quote:
Akinek elmegy a kedve a gyorstól, akkor menjen a normálba, vagy a lassúba, ott úgyis Te vagy, aki nem támad, pedig megtehetné... :D |
Quote:
Amennyit zrikálsz és viccelődsz rajtam, Te lennél az utolsó, akivel bármilyen diplomáciai dolgot elkezdenék... |
Quote:
Quote:
|
A-ban más a helyzet, ott nem engedhetem meg, hogy 9 ori 9 félét akarjon...
|
Quote:
Nem a diplomáciai kézséget akarom fejeleszteni,de azért köszi az építőjellegű hozzászólást. |
Quote:
Ezt is megbeszéltük:) |
All times are GMT +1. The time now is 02:56. |