![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
szerintem az online után a következő "lépés" mikor napi 2órát vagy kb... a két órába belefér az összes távol és az akciok is..óránként max 5 perc kell csak rá átlagosan |
Quote:
szóval még az is számít milyen játékot játszol.. |
Quote:
Én egyetértek veled, mivel magam sem azért vagyok online sokat, mert ennyit foglalkozok az orijaimmal, hanem mert most ez egy ilyen időszak :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nagyon egyszerűen fogalmazva: tekiírásnál lehet alig több odafigyeléssel jóval több pénzt szerezni, szerintem. Nekem az volt a tapasztalatom, hogy vannak akik úgy írnak, hogy nem is tudnak elképzelni más pénzszerzési lehetőséget, azaz lusták gondolkodni! De emelett természetesen vannak sokan, akik meg nem ilyenek, és úgy érzem, hogy ti, akiket igazán zavartam ezzel a kijelentésemmel, ebbe a második kategóriába tartoztok :) Egyszóval ha nem magatokból indultok ki, akkor lehet, hogy láttok rációt is a kijelentésemben :) Másrészt most a kiindulóhelyzet az volt, ha jól értelmeztem, hogy Microby saját magának ír, tehát nem egy majd leforduló orinak. Ebben az esetben pedig szerintem célravezetőbb nem írni, hanem lopni. Ez talán árnyalja a képet, mivel ha úgyis van 2-3k köröd pénzt gyűjteni, akkor értelmes dolog írni, akkor is, ha nem ezt csinálnám én, személy szerint. De az ő esetében gondolom minél hamarabb szeretne ezen túllenni. Remélem sikerült letisztáznom az álláspontomat ezzel :) Nekem nincs gondom azzal, ha Te, vagy akárki más beleköt a mondandómba, vagy felhívja a figyelmem, hogy esetleg hülyeséget beszélek :) Külön örülök neki, hogy kulturáltan tetted, hagyva esélyt nekem pontosítani :) |
én mindig úgy kezdem hogy tekit írok, jó sok körön keresztül, utána eldurran az agyam és gnómokat török fel. jó mulatság :)
egy gnóm tekiíró meg meg is érdemli, ha csak a ht-re hagyatkozik. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ez alatt ilyenekre gondolok, hogy érdemes egységben tartania olyannak, aki: 1. stabil életvittellel rendelkezik, nem kell hirtelen napokra eltűnnie gép mellől, vagy ha mégis kell ilyet, akkor azt minden esetben tudja jóval előre. 2. olyan orit visz, amit nem lehet piaci műveletekkel csak úgy kigyakni a játékból, értem ez alatt mondjuk, hogy egy tf ori sosem tudhatja mikor kell szabiznia, ha nincs elég gabona a piacon 3. nem szokása szabira menekülni, vagy bármi más olyan esetben szabizni, amikor egyébként a problémát máshogy is meg lehetne oldani 4. vagy eleve olyan helyzetben van az orija, hogy gond nélkül otthagyhatja akár napokra is (5. bónuszban VIP sem árt :)) De nagyon érdemes tekiben tartani, ha 1. gnómmal van, teljesen egyértelműen a zéró lopás miatt 2. a fentebb leírtak közül valamelyik nem vonatkozik rá, és kisebb a veszélye a tekinek, mint az egységnek Ezen kívül érdemes lehet rúnában is tartani, de ennek személy szerint nem vagyok a híve, mert míg a teki legalább nem látszik a gömbből, a rúna viszont igen. Ennél is súlyosabb érv szerintem, hogy a csoportok nagy többségében nem is lehet annyi rúnát felvenni, amennyire néha szükség lenne, vagy ha igen, akkor csak nagy bukóval (a későbbi eladási árhoz képest). Rúnát szépen lassan lehet veszegetni a piacról, és akkor nem borul, de arra sokszor nincs idő... Lehet még nyersben tartani, de ez egyértelműen a legveszélyesebb, nem tudom, hogy - néhány nagyon speciális esettől eltekintve - valaki szokott-e abban nagyobb vagyonokat tartani. Kb ennyi, bár könnyen lehet, hogy kihagytam valamit. |
Én gnómmal is rendszeresen egységben tartom, mert hiába vagyok sokat a gép előtt, képes vagyok bekoptatni. :D Na meg néha el kell mennem órára, és akkor valahogy mindig bekopik! :) Az egységet meg kiteszi a ht.
|
Quote:
persze ahhoz is kell egy minimális odafigyelés, ha úgy érzed, hogy sokszor "elkalandozol", akkor tényleg jobb az egység :) |
Én eddig még mindig tekercsben tartottam a pénzem. Már rájöttem hogy hogy tudok képezni katonákat ht-vel mert eddig ezt magamnak oldottam meg. Abban kérnék segítséget hogy egy idő után a ht túl sokszor lép be a piacra. Hogy tudom azt megcsinálni hogy a katonákat nagyobb csoportokba össze tudjam rendezni. Most az én példám minden nap 50 katonát képzek amit kirak a helytartó ezzel fedezem a teki írás költségeit. Ha elindulok felfelé akkor már csak a katona képzésben marad jövedelem (az ütés mellett) és akkor jól jönne ez az infó.
|
Elég 1-3 milliárd aranyba:DD az 5-ös szinten. A többi már gyerekjáték föleg ha szövibe vagy.
Ahhoz hogy a 2-be lefordulj az 1A-ba is kell lenni oridnak;) |
All times are GMT +1. The time now is 06:03. |