![]() |
|
Úszás, tengerrel kapcsolatos dolgok
Mivel már eszembe jutott nekem is, de mint kiderült többeknek (kiemelem Toto-t, akire emlékszem, hogy ma megjegyezte ezt, nehogy az legyen hogy ötletet lopok!), hogy kéne egy kis tengeri kaland.
Saját ötleteimmel kiegészítve, összefoglaló jelleggel az alábbiak színesíthetnék a palettát: Képzettségek: Úszás Annyi, hogy a vizeken lehetne hajó nélkül is mozogni. Korlátozás: Sekély tengerben 50 MP/négyzet, mély tengerben 250 MP/négyzet, jeges tengerben egyáltalán ne lehessen úszni. Ezekkel a számokkal nagyjából kiküszöbölhető, hogy messze elúszhasson valaki (tehát a hajónak továbbra is megmaradna a távolsági közlekedésben való szerepe) - természetesen vízbe ne lehessen varázsolni; nincs felfrissülés = nincs végtelen úszás. Viszonylag reális, hiszen a kisebb távokat, két félsziget közötti keskeny tengerszakaszt át lehetne úszni, hiszen aki megtanult úszni, annak a valódi életben sem kottyan meg párszáz méter, akár tengervízben sem. Előfeltétel: 20-as karakterszint extra erő (vízben mégiscsak nehezebb mozogni, mint szárazföldön) Viziharc Vízben is tudnál harcolni. (Nyilván nem mindne fegyverrel, de majd a későbbiekben ez alakítható. Pl puskával nem igazán lehet alapból sem vízben/víz alatt lövöldözni....) Előny: Lentebb megtudod. :p (meg tudod ölni a Halat, meg a Cápát) Maluszok: sebzésed fele akkora (mivel a vízben nehezebb nagyot ütni) egy támadással kevesebbszer ütsz/kör (tehát ha eddig 1-et tudtál támadni, egyet se fogsz tudni, bár 20-as szinten szerintem mindenkinek lesz dupla támadása!), ha kettőt, akkor vízben csak egyet tudsz, ha már 3-at tudnál, akkor vízben csak kettőt. (Lévén nehezebb mozogni = lassabb.) Előfeltétel: 20-as karakterszint Extra erő Úszás Mobok: Hal Sima tengeri hal, amit halászákor kifoghatsz. Vízbe merülve megtámadhatod. (csak te a halat) Hal értékei: 10-11 ÉP 2-3 sebzés (permanens páncél varázslat) - ezt nem tudom máshogy megfogalmazni jelenleg, arra akarok célozni, hogy bár kicsi ÉP-je van, tehát könnyen ölhető, azért mégiscsak jobban otthonvan a vízben, mint te. Értsd: bár ha eltalálod, megdöglik, de legyen nehéz eltalálni! Megölése esetén: 20-22 TP (nehéz eltalálni, ezért a magasabb TP)* Cápa Hatalmas cápa. Előfordulása: sekély tengerben ritka, mély tengerben gyakori. Vízbe merülve megtámadhatod. (De ős is megtámadhat téged! ez random, mint pl a banditáknál... Több cápa összeáll csapatba!) Cápa értékei: 120-124 ÉP 30-40 sebzés (szintén valami malusz, hogy kisebb %-ban találd el - nyilván ő is gyorsabban mozog a vízben, mint te...) Megölés esetén: 200-210 TP (magasabb TP, mert nehéz eltalálni)* *a magasabb TP-t úgy értem, hogy a hasonló ÉP-vel rendelkező többi mob-hoz képest több TP-t érjenek, mivel kisebb esélyed van eltalálni őket = tovább életben maradnak egy csatánál. Továbbá a hajó védelmet nyújt a cápák ellen, tehát aki hajóval közlekedik, azt biztos nem támadja meg Cápa. A fentiek értelmében bődülne a tengeri közlekedési lehetőség, viszont a hajó teljes mértékben megtartaná hasznos voltát. |
Ötletek "vizes" küldetésekre.
Random eséllyel dobhatnának cuccokat.
A Hal dodhatna halhúst, a Cápa halcsontot. Ezekhez kapcsolódó küldetések alapötletei: A bölcs (fővárosi) öreg, és beteg, és segítene neki egy jó erős leves. A leveshez 10 halhúst kéne összegyűjteni, és visszavinni a bölcsnek, aki levest főzhet belőle. Egyszerű küldetés, de nem veszélytelen. (Mivel a sekély vízben is lehet Cápa, aki rádtámadhat éppen...) TP: teljesített küldetésért 200 TP, 50 ARanypénz. Küldetés alap a Cápához: A Gondnok szellemjárta helyen lakik, egyedül. Kerítést szeretne építeni a háza köré, hogy (hiedelme szerint) távol tartsa éjszaka az ártú szellemeket birtokától. Ehhez kéne neki elvinni 30 halcsontot, melyet kiszárít (így rikító fehér lesz), és a kerítéstartó oszlopainak tetejére szögel, "heggyel" felfelé (mint valami fehéren világító szarvak). Ettől nyugodtabban alszik, jutalmul 100 Aranyat, és 1000 TP-t biztosítana számodra. |
Ötlet új fegyverre 3
Új fegyver
Szigony Szigony áramvonalassága, vékonysága miatt vízben jól használható, szúrófegyver. Sebzése: (vízben!) sima karddal megegyező. Malusz: szárazföldön használva feleannyira hatékony (mivel vágni nem lehet vele, max szúrni) >> feleakkora sebzés. Előfeltétel: harcművészet 20. karakterszint vizi harc |
kiegészítés 1:
termsézetesen vízben való harcolás közben az ütés és a rúgás fele annyit sebezzen, fellökni meg ne lehessen egyáltalán! |
kiegészítés 2:
a halhúst lehessen megenni, de kevesebbet töltsön, mint egy egész hal >> így megmarad a halászat értelme, illetve halászni a partról is lehet >> nincs cápatámadás! tehát biztonságosabb is jóval! - sült halhús töltsön annyit, mint az egész nyers hal. a halcsontot ne lehessen megenni. (esetleg őrölve valamibe belekeverni, de ez majd a jövő zenéje, ha egyáltalán lesz valami "kotyvasztás"-hoz hasonló vonal a játékban. :)) |
ÉN úgy látom, hogyha 100 feletti ép-s cápák rohangálnak, elég nagy ütőerővel, akkor még 40-es szinten se lehet 1-et sem lenyomni, hogyha elvesztek egy támadást, a többi fele annyit sebez, és nem varázsolhatok, és még ritkán is találom el...
Bár ez a fegyvertől függ... Minden esetre még mindig megtanulom kis karival a hajózást, minthogy úszást tanulnék, ha ilyen... :) De persze kiegészítőnek jó, csak olyan játékos, aki tudja, hogy kb melyik képesség mire jó, nem fogja megtanulni ;) A küldetésekért kapott tp (200, 1000) meg vicc...Komolyan, 30 cápa után megdobnak 1K tp-vel?? :D És még képességet is kellett hozzá tanulnom. A 200 tp-hez is... :) |
Nem nagyobb vicc, mint amik most vannak bent....
Ha a zsiványos küldit is kb 40. szinten tudod megcsinálni, és mint írtam, ha 5-öt rátanulsz... Azt számold csak ki? :) Úgy érzem, a mostani helyzetnek megfelelően állapítottam meg az arányokat. A 30-40-es sebzésből mi marad? Talán a fele (se). Ilyen olyan páncélokat viselhetsz, kesztyűket, sisakokat, stb, amik a rád ható sebzést csökkentik. A parton varázsolhatsz magadra Menedéket, Páncélt, Pajzsot. A 30-as szint elég könnyen elérhető, még így, TP nullázás nélkül is. (Pár nap alatt megvan) Tehát 3 támadás helyett 2-t fogsz. Rúgás/Ütés is alkalmazható. Azon kívül Hárítása nyilván mindenkinek lesz. Mindezt összegezve úgy érzem, hogy egy Cápa igenis megölhető. Már 30. szinten is. De nyilván nem az én szavam a döntő, ezek csak felvetések, ötletek, javaslatok voltak. Amennyiben úgy értékeli a többség, nem hiszem, hogy tiltakozni fogok az ellen, hogy esetleg az általam fentebb említett jutalmak 5x-ösét kapjuk (TP-ben is meg aranyban is). Indokolt esetben 10x-esét. (Bár én még mindig úgy látom, hogy a küldetések teljesíthetősége nincs most sem egyenes arányban a jutalommal. Tehát a mostani szisztéma szerint jók voltak az általam beállított értékek. - Ne felejtse el senki, hogy akármennyi karaktered lehet majd, és csapatban is lehet harcolni.) |
Ötlet új mobképességre
(Phoenix keze is benne van az ötletben.)
A Főváros Bölcse tudjon tárgyakat azonosítani, így eldöntheted, hogy mit szeretnél: TP-t áldozni, és bárhol, bármikor azonosítani az új cuccokat, vagy fizetni érte! Mondjuk 100 (de lehet 1.000) aranyért azonosít neked egy holmit. Így TP-t spórolsz, de pénzt vesztesz. Illetve nyilván, mindig vissza kell majd menni a Fővárosba. Tehát pénzt és időt kell áldoznod, de megmarad a TP-d! Fordított esetben nyilván az időd meg a pénzed. |
Quote:
|
Off
Legyenek rabszolgák, akik megcsinálnak helyettünk mindent, és átadják kegyesen a megszerzett TP-t és aranyat. :) Ha ez megvalósul, lehessen hintaszéket gyártani :D On Ehh, hintaszék. Használatával felgyorsulna az MP regenerálódás és csak vízparton lehetne használni :) Amíg használod, nem tudsz megmozdulni. |
Quote:
|
Gee:
Cápa: 120 ép. Ezt írtad. 30. szinten, sebzem mondjuk 12-őt, ami elég reálisnak tűnik. Három támadásból egy kiesik, marad 2 támadásom. A két támadás a felét sebzi, marad 1 támadásom. Azt is írtad, hogy nehezebben lehessen megütni, akkor mondjuk minde második körben megy be 1 támadásnyi sebzés. Azaz 2 körönként 12 + 1-2 a rúgás miatt. Az minimum 15, de inkább 20 kör míg megölöd a cápát. Cápa sebez 30-40-et szerinted (Te írtad). Akkor mondjuk 20 kör alatt sebez 600-800 -at. Ne vicceljünk már, egy cápát nem nyomsz le 40., sőt jóval magasabb szint előtt...Jó, van hárításod, akkor csak kb 300-400 sebzés jön be. De ez EGY cápa Te azt írtad bandáznak. 200-210 tp?? Ezért minimum 400 tp jár / cápa... Ha 400 tp a cápa és leölsz 30-at, akkor kapsz 12.000 tapasztalati pontot. És ezek után, csak egy ezret kapsz, hogyha megvan a küldetés?? :eek::eek: Quote:
Tegyük hozzá, hogy ad zsiványkardot, zsiványvértet és 3 azonosítás pergamentet is, továbbá egy fakó pergament ami a játék történetének a szerves része. Ezt ne hasonlítsuk össze az 1K tp-vel, amit kapnál, hogyha lenyomsz 30 cápát és elvinnél valakinek 30 cápacsontot... A fenti értékekkel egy cápa, most erősebb mint egy zsivány, mert nem lehet varizni a vízben...Igen, tehetsz magadra védő varikat. Jó, és a zsiványok ellen nem?? :) Nem, ez így akkor sem ok ;) A cápa legalább 400, de inkább 5-600 tp-t kéne, hogy érjen és azért a 30 cápacsontos küldiért 3-5K tp kéne hogy járjon szerintem... De úszni még így sem tanulnék meg...:) |
Lehet harcolni Kígyóval a csatornában, arra gondoltam, hogy okozhatna mérgezést a támadása.
Mondjuk a támadásai 50%-ban mérgezettek lennének. |
Kórház épület módosítás:
A kórházakban lehessen gyógyíttatni magad. A fővárosban szintenként 1.000 vagyonért, standard. (3. szint - 3.000 arany, 10. szint - 10.000 arany, 16. szint, 16.000, stb....) Töltse fullra az ÉP-t, és az MP-t. Klánok által épített kórházban a klánvezér állíthassa be a gyógyítás ellenértékét. (Az alap nem lehet kevesebb 10.000 arany / szintnél! Az alapot, ami szintenként ugyanannyival növekszik....) Az ebből befolyt összeg 80%-ban a klánvagyonba legyen jóváírva! 20% "vesszen el", mondjuk a kórház saját költségei címszóval. (Tehát, hogy ha nincs sok pénzed, ne ezt a funkciót válaszd, mint klánadó befizetés!!!!) (pl ha beállít 15.000 aranyat, akkor 3. szinten 45.000 arany, 10. szinten 150.000 arany, stb....) |
Templom épület módosítás:
A kórházak sémájára építve: Fővárosban 1.000 arany / szint vagyonért lehessen töltődni. Természetesen itt VP-d megy fullra, meg az MP-d. Klánok által épített templomban szintén állítható lenne, de nem lehetne kevesebbet beállítani 10.000 arany / töltődés-nél! (klánadós rész dettó, 80% megy klánadóba, 20% a templomnak, adományként...) (Kiküszöbölendő a végtelenített VP-t) |
És mivel szedel össze ennyi pénzt?
|
Quote:
Szerintem jó ötlet :) |
Köszönöm Dus :)
A pénzt kereskedelemmel szeded össze, mint eddig, próbálgattam számolgatni, hogy milyen összegeket ajánljak fel, ami még nem túl magas, viszont kitermelhető. Úgy ítéltem meg, hogy ezek olyan összegek, amik mellett megéri néha néha rátölteni a karakteredre egy kis ÉP-t, vagy VP-t. Azt se felejtsük el, hogy kórházak, és templomok nem lesznek minden sarkon... Tehát belekalkuláltam azt is, hogy kint TP-zel valahol, akkor igenis vissza kell menned a) egy klánvárosba, ahol ilyen lehetőség van b) ha van saját klánod, akkor oda c) ha egy klánt sem akarsz támogatni, akkor a Fővárosba Tehát ezek az "utazások" kiküszöbölik azt, hogy egy ultragazdag karakter folyamatosan maxon tartsa magát, hiszen lehet, hogy állandóan tele lesz az ÉP-je, de amig visszamegy tölteni, meg kimegy oda, ahol volt, az idő. Ez alatt az idő alatt nem tud kereskedni, nem kap TP-t, stb stb... Tehát mérlegelni kell, hogy megéri-e elsétálni egy messzi klánvárosba (vagy fővárosba) feltölteni magad, vagy inkább megállni egy helyben, és várni az automatikus töltődésre. Természetesen ahogy a játék alakuk, úgy látni fogjuk mi is (illetve nyilván Ati is), hogy ezeken az összegeken, amit javasoltam, kell-e módosítani, vagy sem. Ha kell, akkor csökkenteni kell-e, vagy növelni. Ezek csak az ötleteim voltak, a jelenlegi játékmenetben szerzett tapasztalataim alapján! :) |
Új képzettségek:
Alkudozás: Megtanulása után, kereskedésnél a kereskedő nem 90%-os áron veszi meg az automata árhoz képest a kereskedelmi tárgyakat, hanem 1 arannyal olcsóbban... Feltétele: Nincs Kritikus ütés: (by Gee) Megtanulása után 10%-os eséllyel kétszer akkorát üt a karaktered. Csak azokra a támadásokra lenne hatással, amik automatikusan végződnek. Feltétele: Középszintű harcművészet, 12. szint Cselezés: (by én) Megtanulása után 10% esélye van, hogy az adott csatakörben 1-el többször ütöd meg az ellenfeled, mint ahányszor alapból tudnád. Feltétele: Középszintű harcművészet, 8. szint Szelídítés: Megtanulása után 10 tick alatt egy vadállatot magad mellé tudsz állítani, hogy harcoljon Veled. Csak olyan vadállatot szelídíthetsz meg, melynek szintje kisebb mint a Tied. Minden egyes vadállat tickenként 1 húst eszik meg, és ha elfogy a hús, otthagy... Feltétele: 15. szint Nyomkeresés: Megtanulása után, ha használod (pl. mint a keresést), megtudod, hogy az utóbbi 10 tickben, ki járt az adott mezőn, és azt is, hogy ez hány tickje történt... Feltétele: alvilág Vakharc: Megtanulása után a harcban el tudod találni az ellenfeled, de csak 10%-os eséllyel. Ezen kívül, akár harcolsz, akár nem, látod, és használhatod a tárgyaidat... Feltétele: 12. szint Alkímia: (by Toto) Megtanulása után -csakúgy mint a használ funkció- össze tudjuk keverni a bájitalainkat, melyekből megadott, más bájitalok jönnének ki, melynek egy tartományba random mozognak az értékei (létrehozáskor)... Feltétele: alvilág, 5. szint Használatának feltétele: 20 ügyesség, és minél nagyobb, annál kisebb eséllyel öntöd mellé / rontod el, stb. |
Precizitás:
Megtanulása után a késdobás, bármilyen fegyverrel is történjen, 3-al nagyobbat sebezzen. Feltétele: középszintű alvilág, késdobás Mesterfokú késdobás: Megtanulása után, a késobás mellett külön akció lenne, és használatával a karakter 2 kést dobna el a célpont felé. A találat esélye mindkét kés esetébe 20%-al kisebb, mint egy kés esetében, viszont mindkettő normálisan sebez. Feltétele: Haladó alvilág, késdobás, precizitás, Haladó harcművészet |
Felmerült másik topicban az azonosított tárgyak adatainak megjegyzése:
Új képesség: Memória: Megtanulása után, a legutoljára azonosított tárgy adatait megjegyzi a karakter. Azt elérni úgy lehet, hogyha a tárgyra kattintunk és az adatok opciót választjuk (csak ennél a tárgynál jelenik meg)... Feltétele: azonosítás |
Quote:
|
Quote:
Akkor az utolsó 3 vagy 5 azonosítot tárgynál legyen ilyen lehetőség... Tehát lényegében a papírt és a tollat helyettesíteni, ha valaki lusta. :) |
Quote:
Ezt ilyen 10-15. szint között. Ha 15. szinteden 6 tanulást ellőttél csak erre, és mellette akarsz harcolni is és azt is akarod, hogy életerőd legyen, akkor bizony varázspontod nem lesz sok... 40 körül. Abból nem sokat tudsz gyógyítani magadon. Mondjuk 2-3-4 alkalommal, attól függ hogy használod ki a tick-váltásokat. A meditáció valóban fixen gyógyít 10-et, ami elég kevés, viszont ha van narancsleved, nagyon sokat tudsz magadon gyógyítani. Full MP-ből 200 ÉP-t. És azért narancslével ez sokszor 200-ra kitolható. Ha ebből indulunk ki, tehát hogy valaki inkább rátanul 6-ot valamire, amit 1 tanulással is meg lehet oldani hatékonyan (legalábbis nekem eddig sikerült hatékonyan megoldani meditálással a gyógyulásomat...), akkor biztos olyan is lesz, aki eltanul 1-et a memóriáért. Bár én nem leszek azok között, akik ezt kitanulják.. Az biztos. :) |
Csak 4 tanulás... :rolleyes:
|
kis gyógyítás + közepes + kritikus + full = 4
alap mágia + közepes mágia = 2 (ezért írtam, hogy nem 100%, hogy 6 kell, mert nem tudom, hogy a full gyógyításhoz milyen szintű mágiahasználat kell!) 4 + 2 = 6 De végül is mindegy, hogy 4, vagy 5, vagy 6... A lényeg, hogy 1-nél több, és nagyjából ugyanott vagy... Mégis valaki inkább eltanul 4-5-6-ot az 1-gyel szemben. ;) :) Tehát, ebből kiindulva, lesz olyan is, aki memóriát tanul. Ez volt a mondandóm lényege. |
Igen csak később tegyük fel lesz 1000 ep-d.
Akkor 2000 mp-ből regenelsz 200 ep-t. Míg egy 4-es gyógyítással 13 vp-ért 300-at. És ugye valaki előbb megtanulja a mágiát, az szintlépéskor több vp-t kap, azaz nagyobb regenje lesz később. |
Tök igaz, CSAK aki "előbb tanulja a mágiát" annak nem lesz 1000 ÉP-je...
Illetve lesz, csak nem idén. :):p:D Én fordítva gondolkodom (tapasztalatok alapján nem feltétlenül rosszul). Én úgy godnolkodom, hogy amíg kis szinten nagyon sokat számít 3-4-5 tanulási lehetőség, ÉS nincs 1000 Ép-m, addig bőven jó a meditálás. MAJD AKKOR, ha lesz 1000 ÉP-m, akkor lesz gyógyításom is, ne aggódj. ;) |
Mellesleg ha megiszom egy narancslevet, akkor 300-at gyógyítok meditációval is... Narancslé meg rengeteg van... Elfér a batyumban vagy 80 db.
az 80.000 MP + 2.000 = 82.000 MP Az 8.200 ÉP. Akár együltő helyemben... Na ezt csináld utánam gyógyítással. :p:D Kiegészítés: És ezt el tudom játszani szintemtől függetlenül. Míg az egyáltalán nem szintfüggetlen, hogy legyen full gyógyításom, 1000 ÉP-m, meg még annyi VP-m is hozzá, hogy a folyamatos csatározások mellett fussa gyógyítgatni. Ezt nagyon magas szinten tudom csak produkálni. Míg a meditálás alacsony szinten is elérhető! Természetesem, magas szinten, jobb a gyógyítás! Ezt nem vitatom! Csak feleslegesnek tartom, hogy kis szinten gyógyítgatom magam... |
Már 150 ep-nél is tp-zésnél sokkal gyorsabban tudsz haladni ha van 4-es gyógyításod.
De te nyilván jobban tudod megéri-e gyógyítást fejleszteni, ha nem tettél rá. És a gyógyítás mellett még lehet meditációd is ráadásul. |
A meditáció nem használható csata közben. Márpedig gyógyulni akkor kell, nem akkor, amikor egyébként is gyógyulsz magadtól.
|
Quote:
|
Hát ez lehet, mivel már 1 hete nem játszom :)
De nem hiszem, hogy gyorsabban haladt volna bárki is mint én anno a gyógyítással és már akkor is mindenki azt ugatta, hogy csak ep kell. |
Quote:
|
Én így visszamenőleg 1 dolgot rontottam el, hogy nem fejlesztettem ki menedéket gyógyítás mellé és utána nem csak vp-re raktam mindent. Egy idő után ugyanis olyan vp regenje lesz az embernek, hogy megállás nélkül tud ölni bármit, úgy hogy esélye sincs meghalni, vagy elhasználni a vp-jét.
Edit: Meditáció még az legelején tökéletes tp-zni. De mivel az fixen 10-et tölt, ezért később nem ér vele semmit az ember. Vagy ha elfezni vagy gorgozni megy, mert cucc kell neki, ugyanis mire megtalálja következő célpontot, addigra elhasználja az mp-jét. |
Olvasva ezt a topikot csak az jutott eszembe, hogy a felfrissülést senki nem ismeri?
Valahogy soha nem merül fel a meditálás + felfrissülés kombó mint alacsony szinten is működő "halhatatlanság"... |
Quote:
|
Quote:
15. szint alatt, ha okos vagy, így se úgy se halsz meg, mert nagyjából vágod, hogy mi mennyit sebez maxon, tehát nem állsz le 17 ÉP-vel Gilisztát ölni... (Ha leállsz, és nincs semmi gyógyulásod, akkor magadra vess.) Én is tanulok gyógyítást, 13. szinten kezdtem el mágiára gyúrni. Jól ütök, sok az ÉP-m, és most már varázsolni is tudok. Még pár szint, és elég jól fogok tudni sebezni is meg gyógyulni is varázslattal. És még mindig kijön a számításból ez: 500 Ft-ért kapsz 150 narancslevet... 150.000 instant MP. 15.000 instant ÉP. Atinak is igaza van, csata közben nem lehet meditálni. És? Nem fogok nekiesni egy Őr-nek 13. szinten, csak hogy gyógyítgassam magam, meg igyam a zöldteát... Tehát nagyon is jó, és hasznos a gyógyulás, én ezt nem vitatom, csak éppen 10. szint alatt irtó nagy pocsékolásnak tartok rááldozni 4-5-6 tanulás-pontot erre. De ízlések, és pofonok. (A fejlődés pedig egyenes arányban van a játékra fordított idővel. Elképzelhető, hogy átlagban nem szedsz össze több TP-t pl nálam, egyszerűen csak te amikor meglódultál 10 órát TP-ztél, én meg 30 percet. Tehát nem igazán összemérhető, hogy melyik módszer a "nyerő". Szerintem mindenki használja a saját ízlésének megfelelőt, innen is, onnan is jöttek érvek. Ettől fogva a jövő játékosai majd eldöntik, hogy nekik mi a jó.) |
Quote:
2. mert alacsony szinten, ha te VP-re meg mágiahasználatra meg felfrissülésre lövöd a tanulásokat sorra, akkor nem lesz ÉP-d, nem lesz jó sebzésed, tehát gyenge mobokat tudsz csak öldösni kevés TP-ért, és lassabban fogsz fejlődni. |
All times are GMT +1. The time now is 00:56. |