![]() |
Quote:
|
Quote:
Egyébként addig nem támad meg, amíg nem teljesítetted neki a küldetést. |
Quote:
A másik probléma miért szokott előjönni? Hogy nem írja ki az eseményket, illetve nem akkor írja ki amikor történik. |
Quote:
|
Quote:
Ja és én voltam akit Pho és Bimm követett, ők csak bekapcsolódtak a csatába... Most rendben van minden, de nem a tegnapi eset volt az első ilyen. |
Tanulási szükséglet levive. Már nem sok ilyen lesz... :)
|
Ez ilyenkor hogy van?
Kivéded az oroszlán támadását. Megvágtad az oroszlánt. 3 életerőt vesztett. Megvágtad az oroszlánt. 4 életerőt vesztett. Kivéded az oroszlán támadását. Megvágtad az oroszlánt. 2 életerőt vesztett. Megvágtad az oroszlánt. 3 életerőt vesztett. Az oroszlán megkarmolt. 19 életerőt vesztettél. Megvágtad az oroszlánt. 2 életerőt vesztett. Megvágtad az oroszlánt. 3 életerőt vesztett. Megvágtad az oroszlánt. 3 életerőt vesztett. Megvágtad az oroszlánt. 4 életerőt vesztett. Kivéded az oroszlán támadását. Megvágtad az oroszlánt. 3 életerőt vesztett. Megvágtad az oroszlánt. 4 életerőt vesztett. Megvágtad az oroszlánt. 4 életerőt vesztett. Megvágtad az oroszlánt. 4 életerőt vesztett. Kivéded az oroszlán támadását. Az oroszlán kimaradt két körből? :) |
Quote:
|
De te miért tudsz 4et sebezni vágáskor?
Én csak 3at tudok :( |
Quote:
Ha esélyt se kap a támadásra, akkor azt nem írja ki, mert olyankor nem történik semmi. Az oroszlán egyhelyben ül/áll/vicsorog. :) Ha támad, akkor még van esélyed kivédeni, ezt már kiírja. |
Quote:
Bár a vágás erőssgét ez nem nagyon befolyásolja, mert kettes karim is 4-et vág, de 7-et rúg :) A másik, hogy Nálad tesztkard van, Nála meg kard :) |
Quote:
|
A fővárostól északra (a sivatagban) levő kereskedelmi posztról érdemes az árukat lassan bevenni, ha valakinek van ott, mert az a poszt haramosan megszüntetésre kerül.
|
Na tessék, hosszú kihagyás után megjövök, és máris kötekszem:
megtanultam 1-2 új képességet, és legalább 2 esetben előfordult hogy a frissen megtanult képesség ott maradt a megtanulható listában. Amikor megint rákattintottam, kiírta pirossal hogy már tudom, de még mindig ott maradt. Csak azután tűnt el hogy 2-3 másik képességre is rákattintottam. |
FRISSÍTÉS!
Ami változott:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nekem pedig friss pékárú van eladó ;)
|
Nem tudom, hogy most ez változott-e, vagy csak a fizikai támadó akcióknál volt kiírva, de a régi változat szerint a támadásnál ha nem volt kijelölve célpont, akkor valami olyasmit írt az információs sáv, hogy "nem jelöltél ki célpontot". Ez miért szűnt meg?
Ha most kijelölés nélkül kattintunk (gyorsan egymásután), akkor maximum annyit ír, hogy ebben a körben már volt akciód, ami pedig ugyebár nem igaz, hiszen nem csináltunk semmit az alaptámadáson kívül. |
Quote:
|
Quote:
Megjegyzem az is érdekes, hogy ellenfél nélkül kattintva a fellök funkcióra is levesz az MP-ből. Ez valami rejtett Tai Chi? :D |
Quote:
|
ÚJ KÜLDETÉS!
Ez már hosszabb lesz, mint a tegnapi, bár sokat gondolkozni még itt se kell... :) A küldetéshez a "keresés" megtanulása mindenképp szükséges. A küldetéshez keressétek Robertet. Ennél többet nem is érdemes erről mondani. ;) Kíváncsi leszek kinek sikerül elsőként. :) |
Kiegészítés: a küldetéshez nem kell legyőzni senkit, tehát akár alacsony szintű karakterrel is teljesíthető.
|
Engem ez kicsit a tű és a szénakazal esetére emlékeztet :D
|
Quote:
Alapszintű küldetés, úgyhogy hajózni nem kell hozzá, csak a fő kontinensen járva teljesíthető. Egyéb infók maj dzsép lassan, ha látom, hogy nem haladtok vele. :) Robertet onnan lehet felismerni, hogy a moblistában "Robert" néven jelenik meg, de azonnal le is szólít, amint meglát. |
Robertet ketten már megtalálták... :)
|
Gratula Totonak, aki elsőként teljesítette a küldetést! :)
|
Köszönöm szépen, azzal fogok álmodni, hogy bolyongok az erdőben. :D
|
Toto, nagyon szépen köszi, hogy megmutattad, hol a térkép :)
Én jót fogok álmodni :D |
Elnézést, de Robert elhalálozott...
Ugye nem a térkép egy egészen más pontján fog feltámadni? :o |
Quote:
A kislány pedig... örökre eltéved... VAGY azon a részen fog feltámadni ezután is. :) |
Quote:
Így lenne versengés is h kiér oda hamarabb |
Quote:
|
Quote:
Bocs. Ui.: Ez a hsz. értelmét vesztette, úgyhogy ne agyaljon rajta senki :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy ha csinálsz Te térkpet és bekerül, akkor azt ismerni fogod. Így minél többet csinálsz, annál jobban el tudsz majd helyezkedni... :) |
222.222
Ha már Pho túlcsordult a küldetés miatt, akkor, hogy legyen egy ilyen kép :
http://kepfeltoltes.hu/090514/222222...toltes.hu_.jpg |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:50. |