![]() |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ilyesmire gondolok az elvarratlan szálon! |
Quote:
Amivel szerintem nem vagy tisztában itt, az az, hogy nem a film volt előbb, hanem a történet. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De most komolyan, miért kéne folytatni? :confused: Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem elég sok filmnek volt folytatása,ennek miért ne lehetne!Témát lezártam! |
Quote:
pfujj :p |
Quote:
|
Quote:
|
Az abszolút kedvenc filmem nincs ember, aki ismerné. Valahányszor említettem eddig rövid életem folyamán valakinek, csak nagy kerek szemekkel bámult rám. A címe Gyilkos Játékok, a főszerepben Wynona Ryder és Christian Slater játszik. Valahogy kis hazánkban nem futott be akkora karriert, mint amire hivatott. Ennek egyik jele, hogy tv-ben utoljára 10 évvel ezelőtt adták le (konkrétan az RTL Klub 1999. március 27-én), de még ennél is durvább, hogy a port.hu sem hallott a filmről.
Ezen felül van még pár film, amit kifejezetten szeretek (álljon itt egy lista a teljesség igénye nélkül): A tizenhetes csapdája 11:14 A Karib tenger kalózai - A fekete gyöngy átka Atlantisz gyermekei Ben-X Buhera Mátrix Félelem és reszketés Las Vegasban Holt költők társasága Idétlen időkig Ketten a hadsereg ellen Lélegzet Michael Rés a pajzson Említettétek korábban a "Blöff", illetve az "A ravasz, az agy..." c. filmeket. Akik ezeket látták, azoknak kifejezetten megtiltom, hogy megnézzék a "Spíler"-t. Aranyos a nagy dirrel-durral való beharangozás, meg a Guy Ritchie nevével való dobálózás, de az előbbiekhez képest egy nagy rakás molylepke. Szó volt még a LoTR trilógiáról, amit én is imádok. De valahányszor látom, kedvem támad WoW-ozni, ezért már jó ideje nem néztem meg (na nem mintha nem tudnám fejből még a szövegkkönyvet is:D). Sorozatok: South Park, Family Guy, Két pasi meg egy kicsi, Jóbarátok. Illetve megemlíteném még a "Heti Hetes"-t.:cool: |
Quote:
Mindegy, hagyjuk... :) |
Ati, szőrszálhasogatóbb vagy egy kozmetikusnál :eek:
Őszintén, tényleg nem tudom miért gond az hogy egy adott filmnek egy adott rajongója szeretne még folytatást látni a kedvenc filmjéből. |
Köszi!Végre valaki érti miről beszélek:)
|
Quote:
|
Látta valaki a Hétköznapi mennyország című svéd filmet?
(As it is in heaven) |
Sajnos nem..., de ki latta mar az Angyalok es Demonok-at?
Velemenyt rola aki latta. Elore is kosz. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem nem volt rossz de többet is ki lehetett volna hozni belőle. Pár dologra meg kicsit másképp emlékszem a könyvből, de ez lehet a dislexia is :) Régen olvastam már. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
A könyvhöz hasonlóan itt is rengeteget meg lehet tudni a Vatikánról,ha valaki figyel.. szegény Langdonnak be sem áll a szája. Ha nem tudnám,hogy egy zseni,egy okoskodó strébernek tűnne. :) A zene is nagyon jó,mindig tükrözi a kialakult hangulatot és feszültséget. A négy bíboros kivégzése lehetett volna látványosabb,mert így gyakorlatilag alig kaptak nyilvánosságot az esetek.. pedig épp az lett volna a cél. Lényegében ajánlom mindenkinek,nekem tetszett. :) |
Quote:
A holnaputánt anno ketten néztük egy ugyanilyen matinén :) Mikor idultunk ránétzem a foglalásokra még csak 3-an lettünk volna de pl a Start trek-re addig még senki se foglalt vagy vett jegyet :) |
Quote:
Én is voltam már úgy, hoyg össz-vissz 4-em voltunk, de az késő esti kezdés volt. Annyira, hogy elaludt a gépész, úgyhogy mégkésőbb kezdődött... :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én eredetiben szeretem nézni a filmeket (ha angolul vannak... :D), ezért ez a moziválasztást erősen korlátozza. :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha eredeti nyelven nyomnák a filmeket,akkor kevesebb ember menne el megnézni. Az olvasási vágyamat meg egy könyvön kiélem simán:) |
Quote:
nálunk csak egy az is hébe-hóba működik és fél évvel ezelőtti filmeket játszik feliratosan :p pedig állítólag megyeszékhely :confused: |
Quote:
|
Quote:
|
Ati: 5 terem van ez is palace mozi :)
de pl itt a vérfarkasok lázadását nem is adták pedig szerettük volna megnézni :) Itt nyári melegben hétvégén alig lézengenek az emberek :) |
Quote:
azt nem tudja valaki, ha pl nem vesz senki a filmre jegyet akkor is el inditjak ? mert ugye elvileg barmeddig vehetsz jegyet a filmre nem? |
All times are GMT +1. The time now is 18:23. |