![]() |
Quote:
|
Quote:
Akkor beférhet, ha Te ugy számoltad hogy, alatta vagy , tehát lefelé támadott. De kör rendezés elött bontott pár épületet és alád került miálltal felfelé támadott, igy megkapta a 10%-os plusszt. Esetleg ez is lehetett. |
Sziasztok, aki biztos a dolgában kérem az válaszljon. Ha a hazaérkező sereggel együtt érkezik egy támadó sereg is, akkor a hazaérkező sereg részt vesz a védekezésben? Ma furcsán jártam, beütött egy élőhalott, pedig legalább 30000 védőpont fölényem volt, az ország pedig nem betegedett meg. Ez hogyan lehetséges?
|
Az azonos körben történő seregmozgások időrendi sorrendje a következő:
Szövetségi segítő seregek megérkezése Csata Szövetségi segítő seregek távozása Kint levő seregek hazaérkezése A másikra nem tudom a választ :confused: |
2. - elszámoltál/elnéztél valamit.
Ha hulla támad meg, nem leszel beteg, csak ha Te támadsz hullát. |
Köszönöm a tanácsokat, az volt a baj, hogy beleszámoltam a hazatérő seregeket, a 4/lben játszom most ütöttek meg először még nem volt benne rutinom. Mégegyszer köszönöm mindkét tanácsot, eddig ezeket nem tudtam.
|
Akkor szemtelen lennék, még egy kérdés: Ha nincs barakkhely, és hívok szövetséges segítséget, attól segíteni fognak a védekezésben, vagy nincs barakk nincs segítség felkiáltással végignézik a csatát?
|
Quote:
|
Köszönöm.:D
|
?????????
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Nemrégen kezdtem a játékot, és felmerült egy olyan probléma amire nem találok magyarázatot.Az 5-ik szinten (normál) vagyok,hamarosan szeretnék lépni a 4/L-be és egy utolsó földszerzésre küldtem seregem miután kiszámoltam támadópontom a progival. Neki volt 69.000 védőpont és nekem 98.000 a támadópont és mégsem jött össze,eddig mindig jó volt ahogy kiszámolta de most ...,nem tudom?:confused: Mi lehet az oka?:confused: Óriás vagyok ő meg gnom volt mind 2-en mf és persze 2 körön belül. A feljutáshoz minden szempontból megfelelek van ennek köze? Bocs ha béna a kérdés. Előre is kösz a választ. |
1. vagy jött neki haza serege közben
2.vagy vett sereget az oriba 3. lehet nem számoltál neki tornyot:D 4. elfelejtettél vérszomjat lökni:D más tippem így hirtelen nincs:D az semmit nem számít,hogy tudsz szintet lépni:) |
úgy van ahogy harcosok mondja
1 vett katit 2 hazajött sereg 3 magára tett védelmet és átszervezkedett 4 a tekijét nem az igazságnak megfelelő adatokkal láttad el 5 elfelejtetted beállítani a kat. morált 6 a tornyokba nem annyit adtál be amennyi volt vagy nem annyi laki tekit számoltál mást én sem nagyon tudok |
Mindent jól kiszámoltam,sőt még a tekiket is maximumra állítottam és a tornyot is vérszomj is volt pedig anélkül is befértem volna(progi szerint)! A csata után mikor láttam,hogy nem sikerült még egy gömböt néztem és egy kevéssel volt kevesebb(amit a csatában elvesztett) mint az előzőnél.Pénze se volt tehát katonát se vehetett. Úgy,hogy csak nem értem.:confused: :confused: Minden csata előtt szoktam számolni :rolleyes: és ha kijön h beférek akkor be is férek kivéve az utóbbi alkalommal.:confused:
Átvert a progi?:mad: |
Quote:
|
igaz hogy jó dolog a progi:) de ha megnézed szinte mindenki számológéppel számol... mondjuk ha tudod a képleteket talán jobb is;)
|
Sziasztok újra itt vagyok kérdezni: Ha megtámadok valakit, és a támadás közben megváltoznak a pontlistahelyezések, akkor az új helyezések számítanak, vagy a támadás idején érvényes helyezések számítanak?
|
A sereg becsapodasakor ervenyes pontszam szamit :)
(Ha 5 masodperccel a sereg beerkezese elott aladbont es Te nem figyelsz, es nem bontasz ala, akkor felulrol fogod beutni) |
Quote:
|
Köszönöm gyors válaszotokat, egyáltalán nem nyugtattatok meg, libát libára halmozok.
|
Quote:
|
Quote:
Mert ha igen, akkor hiába figyeled a pontlistát nem fogod látni, ha bont. |
ha jól tudom, rögtön frissül az értéke a pontlistában is, ha bent van az orijában.
|
Quote:
2. ha bont akkor BIZTOS, h bent van az orijában szvsz :D :D :D |
Quote:
egy kis kotozkodes - ez az szvsz nagyon nem illik ide, ha mar ennyire kiemelted azt, hogy BIZTOS :P kb olyan mint, hogy 100%, hogy ott leszek! - talan... vagy: altalaban mindig nalam van az esernyom... :) persze ezek kicsit sarkitott peldak, de akkor is :) imho! :) |
Quote:
|
támadó sereg osztása
Nem ismerem a vonatkozó képletet, de azt ugye jól sejtem, hogy ha a hadseregem elég erős hozzá, akkor több részletben küldve többszörös kárt tudok okozni? Feltéve hogy mindegyik részleg át tudja ütni a védelmet. Nyilván nekem is többszörös veszteségem lesz, de ilyen fene gusztusom van, hogy holnap reggelre kő-kövön ne maradjon. Az ellenség pedig annyira gyenge, hogy 3x át tudom ütni és ennek ellenére nagyon el kéne pusztítani. És ha mindegyik részt ugyanabban a körben küldtem el, az érkezés sorrendje nem fog a küldésétől eltérni, ugye?
A katonai morálom szétfeszíti a képernyőt. Edit: KIpróbáltam, Igen. A legyengült ellenfél sokkal-sokkal sebezhetőbb tehát. Vagyis ha nagyon ki akarsz csinálni valakit, akkor legérdemesebb először a hadseregét legyengíteni (mészárlás) majd a saját támadó egységeidet több csoportba osztva rombolni az épületeit(pusztítás). A támadóegységeid minden csoportjának külön külön az ellenség teljes serege ellen kell győznie. Aztán mind elvégzi a pusztítás rá eső részét. 1-2 nap alatt egy 200 hektáros országot annyira le lehet rombolni, hogy a gazdája nem ismer rá. |
Quote:
Öregeeeeem... Szőrszálhasogatás mesterfokon :D |
Hát Remy már csak ilyen!:D
|
lerengettem egy embert csak azert, hogy megnezzem azt, hogy egybol frissul-e, es nem, szoval teves :D
|
Érdekességként megemlítem, hogy a sereg beütése csak majdnem indítási sorrendben történik. Ugyanis az indítási sorrendnél csak az indítás percét nézi, az órát nem. Így tehát ha pl 2 ben ahol most óra 03 kor van kv, inditassz egy sereget 58 kor és ugyanabban a körben 01 kor, akkor a később inditott sereg üt be először. Legalábbis én így tapasztaltam.
|
na ezt holnap kiprobalom, Lama :)
|
sziasztok:)
a tamado sereg elkuldes sorrendjeben ert oda ez 100% pl meszarlasnal nyugodtan lehet saccolni az elhalo seregekkel es ugy kuldeni tobb sereget hogy egyre kevesebbet kuldesz:D ha nem hiszi L valaki vagy csak kivancsi ra... nezzen at a topikomba amit most nyitottam ahol 1 anarchos ejszakai kivegzest lathattok;) Queosia / Hodito forum > Hungarian forum / Magyar nyelvű fórum > Hódító > Anarchista csoport > Fontos események szerintem az anarchban igy kene rendezni a nezeteltereseit mindenkinek:) |
én is úgy tudom, hogy az a sereg üt be előbb, amelyik később volt indítva.
|
Lenne egy kérdésem. Ha egy ellen betámad valakit. Addig 2 körre van. De mikor lezajlott a csata 3 körre kerülök tőle. Akkor az ő serege is 3 kör múlva ér haza vagy marad neki a 2 kör?
|
Annyi kör alatt ér haza, amennyi körre elküldte.
|
marad neki a két kör
|
Helo
Rám szállt egy varis és nem tudok mit teni ellene. lasasn kinyír mit tegyek? |
megzsaroltad? :D
de leginkabb uss be hozza meszarra, ha elbukod, akkor pedig szepen vard ki amig leszall rolad |
Quote:
Amúgy meg ez nem felejt mert még fel is idegesített és zölben osztottam egy kicsit lol De a legnagyobb lol hogy én is varis vok de mivel 1. varis orim erősebb és leépítette a variaimat A szövetségeseim meg... hát nem a legerősebbek és nem nagyon hallgatnak rám... vagyis az épületlistájukon sok helyen sántít pl 40 bánya 5-ös szinten... és nem tudok igazán mit tenni mert mást parancsokat követnek de ezt nem és azért 40 bánya az sok katona |
nah jo en ezt most nem ertem, beartozza a varisodat mpajzs mellett, de csak azert gyenge a varisod mert az elso varisod erosebb? ha a szovid buta akkor egyszeruen lepj ki es keress masikat :)
|
All times are GMT +1. The time now is 05:35. |