Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Hetedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3460)

Toto 04-29-2009 21:15

MEGHALTÁL!!!
A csatáért 46 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz.
A vaddisznó élettelenül esik a földre.

Még láttam ahogy a vaddisznó elhalálozik, és csak utána haltam bele a sok kapott sebbe? De még a TP-t zsebrevágtam :D

Remedy 04-29-2009 21:18

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 209788)
MEGHALTÁL!!!

Még láttam ahogy a vaddisznó elhalálozik, és csak utána haltam bele a sok kapott sebbe? De még a TP-t zsebrevágtam :D

Nem lehet, hogy Te vagy a vaddiszno? :)

BimmBimm 04-29-2009 21:18

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 209788)
MEGHALTÁL!!!

Meg le is vonódott több mert meghaltál:D

Toto 04-29-2009 21:21

De legalább valamit kompenzált a sertés :)
Remy, erre nem is gondoltam :D

Dus 04-29-2009 22:10

Ati, mire jó az őrtorony?? :D

És ha van sok barakkom szétszórva a városba, akkor egy támadásnál melyikek fognak számítani?? Hol jönnek be a banditák?? A kapun?? :)

Ati 04-29-2009 22:14

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 209799)
És ha van sok barakkom szétszórva a városba, akkor egy támadásnál melyikek fognak számítani?? Hol jönnek be a banditák?? A kapun?? :)

Majd ez is le lesz tesztelve szépen, de a kapun mennek be, és mennek el mindenfele, amerre tudnak.

BimmBimm 04-29-2009 22:26

A csatáért 0 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz.
A takarító élettelenül esik a földre.
Cassandra2 (#58) megvágta a takarítót.
Megvágtad a takarítót. 3 életerőt vesztett.
A takarító megütötte Cassandra2 (#58)-t.
Megvágtad a takarítót. 4 életerőt vesztett.
Megrúgod a takarítót. 2 életerőt sérült.
Kivéded a takarító támadását.
Megvágtad a takarítót. 4 életerőt vesztett.
Cassandra2 (#58) varázslövedéket lő a takarítóra.
Cassandra2 (#58) támadásba lendül Takarító ellen. Csapattársként azonnal segítesz.

Ami érdekes hogy ő sem kapott TP-t...

Dus 04-29-2009 22:28

Ati, egyenlőre jó ez az abc sorrend, de szerintem pl. a varázslatoknál (mint már egyszer valaki említette előttem) had állíthassuk be, hogy milyen sorrendben legyen :)

Dus 04-29-2009 22:40

Harc közben nem működik a gyógyítás varázslat. Igen, magamra varázsoltam ;)
Háromszor :)
Egyszer sem történt semmi, csak kiírta, hogy sikerült és levonta a vp-t

Ati 04-29-2009 22:56

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 209804)
Harc közben nem működik a gyógyítás varázslat. Igen, magamra varázsoltam ;)
Háromszor :)
Egyszer sem történt semmi, csak kiírta, hogy sikerült és levonta a vp-t

Ne legyen kiválasztva senki célpontnak (katt a célpont felirat melletti kerek X gombra), és úgy varázsold. Most próbáltam, és szépen felvitte maxra az életerőt minden alkalommal.

Dus 04-29-2009 23:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209806)
Ne legyen kiválasztva senki célpontnak (katt a célpont felirat melletti kerek X gombra), és úgy varázsold. Most próbáltam, és szépen felvitte maxra az életerőt minden alkalommal.

Úgy próbáltam én is...
De akkor megpróbálom még párszor...

(karakter elleni harc volt...)

Tripartitum 04-29-2009 23:34

jó estét

legutoljára, amikor harcoltam (jelenleg falat építek) egy takarítóval már elbírtam:)

Phoenix 04-30-2009 07:32

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 209807)
Úgy próbáltam én is...
De akkor megpróbálom még párszor...

(karakter elleni harc volt...)

Az azért volt, mert közben akkorát sebeztek rajtad, hogy a gyógyítás alig, vagy semmit nem tudott visszaállítani.

Toto 04-30-2009 08:44

Az benne lesz a végleges formulában, hogy a varázslatok is kiírják mennyit sebeznek? Mert így olyan érzése van az embernek, mintha csak azért nyomogatná, hogy legyen kék sor is az eseményekben. :)

Vagy lehet, hogy az eddig kilőtt 50-60 varázslövedék nem is sebzett? :D

Dus 04-30-2009 09:15

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 209826)
Az azért volt, mert közben akkorát sebeztek rajtad, hogy a gyógyítás alig, vagy semmit nem tudott visszaállítani.

Háromszor egymás után annyit sebzett volna pont, hogy kb 30-al csökken az életem?? (villámcsapást kaptam be, meg volt pár segítő, de vagy 80-at vagy 100-at akkor sem kéne tudnia sebezni...Főleg nem háromszor egymás után...)

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 209828)
Az benne lesz a végleges formulában, hogy a varázslatok is kiírják mennyit sebeznek? Mert így olyan érzése van az embernek, mintha csak azért nyomogatná, hogy legyen kék sor is az eseményekben. :)

De sebez az, csak Neked nem írja mennyit sebez. Az ellenfélnek igen...

Phoenix 04-30-2009 09:19

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 209829)
Háromszor egymás után annyit sebzett volna pont, hogy kb 30-al csökken az életem?? (villámcsapást kaptam be, meg volt pár segítő, de vagy 80-at vagy 100-at akkor sem kéne tudnia sebezni...Főleg nem háromszor egymás után...)

Amikor 1 vs 5ben ment a csata, akkor jól működött a gyógyítás. Kb 10-et sikerült gyógyítani, míg körönként kb 60 sebzést kaptam be.

Ati 04-30-2009 09:33

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 209828)

Az ellenfél életerején látod, hogy mennyit csökkent. Ehhez meg kell tanulnod az Észlelést, amit célszerű már valamikor az elején elsajátítani pont azért, hogy tudd hogy állsz a harccal. :)

Dus 04-30-2009 09:39

Eddig bogarásztam, hogy mikor vesztek el segédet és nagyon jó, hogy sárgával ki van emelve :)
Nah, szerintem így tökéletes a csata színezése... ;)

Dus 04-30-2009 11:05

Előjött nálam is a netkapcsolatos kiírás, és tök jól működött, nem dobott le :)
Pedig 68 nyitott oldal volt a böngészőben, amiknek egy részét egyszerre nyitottam, ezért lehetett neki gondja... :)

Ati 04-30-2009 11:14

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 209843)
Előjött nálam is a netkapcsolatos kiírás, és tök jól működött, nem dobott le :)
Pedig 68 nyitott oldal volt a böngészőben, amiknek egy részét egyszerre nyitottam, ezért lehetett neki gondja... :)

És akkor csodálkoztok, ha valamelyik lista esetleg üres marad, miközben agyongyilkoljátok a gépeteket, wááááááááá. :p :D:D:D

Phoenix 04-30-2009 11:37

Nekem szinte állandóan kiírja, hogyha kicsit is más oldalt piszkálok :) De amint visszakatt helyre is áll.

Ati 04-30-2009 11:41

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 209848)
Nekem szinte állandóan kiírja, hogyha kicsit is más oldalt piszkálok :) De amint visszakatt helyre is áll.

Ha nem szakad, akkor a későbbiekben majd a kiírástól el lehet tekinteni, és észre se veszed... Most már mindenesetre mindenki tudja, hogy miért szakadt: az ő oldalán volt, van a hiba! :D:D:D:D:D

Toto 04-30-2009 12:06

Olyat is lehetne, hogy egy kisebb vagyonért el lehessen felejteni az addig tanultakat, és a tanulási pontokat visszakapva egy új irányba lehessen fejleszteni a karaktert. Hogy ez a vagyon milyen nagy az gondolom későbbi tapasztalat függvénye, de olyan mértékű, hogy azért ne lehessen minden 5 percben ezt megtenni. Vagy 5 szintenként kapni egy kristályt, amiből 5 db-ot felhasználva lehet nullázni a képességeket, vagy nem tudom...
Lehet nem is jó ötlet. :D

Ati 04-30-2009 12:11

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 209851)
Olyat is lehetne, hogy egy kisebb vagyonért el lehessen felejteni az addig tanultakat, és a tanulási pontokat visszakapva egy új irányba lehessen fejleszteni a karaktert. Hogy ez a vagyon milyen nagy az gondolom későbbi tapasztalat függvénye, de olyan mértékű, hogy azért ne lehessen minden 5 percben ezt megtenni. Vagy 5 szintenként kapni egy kristályt, amiből 5 db-ot felhasználva lehet nullázni a képességeket, vagy nem tudom...
Lehet nem is jó ötlet. :D

Szerzel még tapasztalati pontokat, és fejlődsz abba az irányba, amelyikbe szeretnél. Ez a fejeltős dolog ez felejtős. :)

Toto 04-30-2009 13:34

A HL mindig annyiról fog szólni, hogy kitalálsz-e belőle, vagy idővel lesznek nehezítő elemek is (csapda, szellemek stb.) az elvesztett TP-n kívül?

Ui.: Tudom, tudom. Most meg van könnyítve a dolog, hogy a kijárat helye nem változik...

Ati 04-30-2009 13:54

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 209853)
A HL mindig annyiról fog szólni, hogy kitalálsz-e belőle, vagy idővel lesznek nehezítő elemek is (csapda, szellemek stb.) az elvesztett TP-n kívül?

Ui.: Tudom, tudom. Most meg van könnyítve a dolog, hogy a kijárat helye nem változik...

Csapda és szellemek biztos nem lesznek, mert meghalás után lehetőleg ne halj meg újra. :D

2 dolog változhat: a kijárat kerülhetmáshova, és meghaláskor Te indulhatsz máshonnan. Ebből a kijárat máshova helyezésével annyira nem szimpatizálok, de még akár az is lehet.

Toto 04-30-2009 13:59

Már alig várom azt a csodás pillanatot, amikor a Random közbetlen a kijárat mellé tesz :D

Phoenix 04-30-2009 13:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209854)
Csapda és szellemek biztos nem lesznek, mert meghalás után lehetőleg ne halj meg újra. :D

2 dolog változhat: a kijárat kerülhetmáshova, és meghaláskor Te indulhatsz máshonnan. Ebből a kijárat máshova helyezésével annyira nem szimpatizálok, de még akár az is lehet.

A kijárat átrakás lenne a legnagyobb kitolás :) Javaslom, hogy azt csak büntetésként kiszabni, az arra érdemeseknek :)

Ati 04-30-2009 14:20

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 209856)
A kijárat átrakás lenne a legnagyobb kitolás :) Javaslom, hogy azt csak büntetésként kiszabni, az arra érdemeseknek :)

Ha ilyen lesz, akkor is csak X időnként változik. Max naponta. Tehát ha egymás után sokszor meghalsz, akkor az első után már tudid hol a kijárat... De mondom, nem igazán szimpatikus nekem sem... :)

Toto 04-30-2009 14:33

Hát, a másik verziónál egy tapasztalt játéékos már csukott szemmel ki fog találni :D

Ati 04-30-2009 14:34

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 209866)
Hát, a másik verziónál egy tapasztalt játéékos már csukott szemmel ki fog találni :D

Tapasztalt játékos nem hal meg. :p :D:D:D

Rider Of Rohan 04-30-2009 14:44

remélem jó helyre írom:D

Tegnap este előfordult nekem kb 3x,hogy nem jött elő a helyi menü,kereskedelmi posztnál,és ahol tanulni lehet.
egy másik az a falépítésnél volt,kíirta,hogy egy leendő épület (fal) alapjait látod itt(5%), ez így emlékezettből ,asszem ez volt. És közben toboroztam is.Dus mondta h kb 100 perc egymagam,és 10perc 9 segéddel. már kb 1.5 órája építettem,miközben még mindig ez volt kiírva.és amikor elhagytam az építőmenűt,akkor láttam h a fal már kész van.

Rider Of Rohan 04-30-2009 14:49

közben rájöttem,hogy kikell lépni,miközben toborzok és újra előhozni a helyi menüt,úgy már frissül..

Phoenix 04-30-2009 14:51

Quote:

Originally Posted by Rider Of Rohan (Post 209872)
közben rájöttem,hogy kikell lépni,miközben toborzok és újra előhozni a helyi menüt,úgy már frissül..

...és a felső sorban írja ki frissen, hogy épp hány %-on áll :)

Ati 04-30-2009 14:52

Quote:

Originally Posted by Rider Of Rohan (Post 209870)
Tegnap este előfordult nekem kb 3x,hogy nem jött elő a helyi menü,kereskedelmi posztnál,és ahol tanulni lehet.
egy másik az a falépítésnél volt,kíirta,hogy egy leendő épület (fal) alapjait látod itt(5%), ez így emlékezettből ,asszem ez volt. És közben toboroztam is.Dus mondta h kb 100 perc egymagam,és 10perc 9 segéddel. már kb 1.5 órája építettem,miközben még mindig ez volt kiírva.és amikor elhagytam az építőmenűt,akkor láttam h a fal már kész van.

A menüben nem fog ez változni. Az eseményeknél írja ki, hoyg hol tartasz. Először százalékban, aztán amikor elkészült, akkor azt, hogy elkészült. Ha közben kimész a térképre, akkor elkészültekor frissül is a térkép automatikusan.

Dus 04-30-2009 18:55

Bármilyen menü, tehát a karakterlap és helyi menü is csak kattintásra frissül, Rider ;)

Ati 04-30-2009 19:24

Hétvége...

A klánháborúkért úgy látom nem annyira lelkesedtek... :) No majd kialakul, hogy kell-e ilyen nekünk az éles játékra... Azért egy kicsit mégiscsak jó volna tesztelni, hátha lesz benne ilyen. :)

Ezek után az egymás városának pusztítását erősen átgondolom, hogy kell-e.

A banditák pusztítása mindenkép lesz, ezzel a jövő héten fogunk foglalkozni. Ez a modul már kész, úgyhogy hétfőn ez be fog kerülni. Ne érjen majd senkit meglepetésként. Ők bizony tömegesen lesznek, célszerű megkeresni és legyőzni őket mielőtt nagyobb csapatokba összeállnak. Ha már bejutottak a városba, akkor mielőbb kiűzni őket onnan, hogy minél kisebb legyen az okozott kár.

De ez majd a jövőhét. Erre lehet készülni, MIKÖZBEN a klánháborúkat azért csak-csak egy kicsit tesztelni kéne. :)

Köszi.

Dus 04-30-2009 19:28

Ati, szerintem klánháború közben az ellenfél barakkjában lévő egységeket is lehessen támadni :)

Ati 04-30-2009 19:38

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 209905)
Ati, szerintem klánháború közben az ellenfél barakkjában lévő egységeket is lehessen támadni :)

Ha a város ostromáig jutunk, akkor az is lesz, hiszen azért vannak ott, de most erősen elbizonytalanodtam a klánháború része felől... Lehet, hogy a háborús versengés inkább az adott idő alatt összegyűjtött tapasztalati pontokra fog vonatkozni. Így egymással versenyeztek, nem egymás ellen. Vagy nem lesz háború egyáltalán, és a kláno kközötti versengés kimerül a klánranglistában. (Ott egyébként az elöl levők kapnak némi bónuszokat is majd... :))

Dus 04-30-2009 19:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209908)
Ha a város ostromáig jutunk, akkor az is lesz, hiszen azért vannak ott, de most erősen elbizonytalanodtam a klánháború része felől... Lehet, hogy a háborús versengés inkább az adott idő alatt összegyűjtött tapasztalati pontokra fog vonatkozni. Így egymással versenyeztek, nem egymás ellen. Vagy nem lesz háború egyáltalán, és a kláno kközötti versengés kimerül a klánranglistában. (Ott egyébként az elöl levők kapnak némi bónuszokat is majd... :))

Szerintem inkább csak olyat kéne, hogy nagy klán ne tudjon kcisit támadni, és hogy ne lehessen elbújni a támadás elől, pl azzal, hogy bevonulok a falam mögé...

És akár kombinálni is lehetne. Tehát az egymás elleni harc alaposan befolyásolja, de alapból a mob ölés versen ylegyen, vagy hasonló :)
Amúgy azért nincs most nagy csatázás, mert nincsenek olyna klánok mint élesben lesz. Pl ha 2 db klán, akikben 50-50 fő van (vagy karakter), azok ha harcban vannak, ott tényleg lesz harc, hisz percenként találkoznak az ellenségek klántagok :)

All times are GMT +1. The time now is 07:01.