![]() |
akkor nem tom...pedig most állítólag Ati csurig töltőtte a bányát,mindenféle jóval:D
|
Quote:
(egyébként azóta is folyamatosan próbálkozom, de semmi...) |
hát 4 vagy 5 bányászatból semmi sem jött össze, mellesleg benn is ragadt két karim :(
|
Quote:
|
Bányászni pedig most már egész jó arányban kéne tudni. Amikor eljöttem, már majdnem tele volt minden terület, és azóta eltelt már egy kis idő. Ugye megtanultátok a kőfejtést is minimum, de inkább az összes bányász-képességet?
|
Quote:
És most már ki sem tudok jönni a bányából :D |
Az viszont elég kegyetlen hogy a sima segéd egyetlen egér első támadásától elpatkol.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Varázslövedéket lőssz a farkasra.
A csatáért 46 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A farkas élettelenül esik a földre. Megvágtad a farkast. 3 életerőt vesztett. A farkas megharapott. 4 életerőt vesztettél. Varázslövedéket lőssz a farkasra. Miután megdöglött, hogyan tudtam belelőni? Amúgy ha megtámadok valakit, miért ő üti az elsőt? |
Quote:
Nem mindig ő üti az elsőt, de egyébként tök könnyű lenne... U.I.: Elég sérült farkas fogtál ki, mázlid van :) |
Ati, az éhség és a szomjúság hogy működik? A 7. szintű karakteremre most mindkettő rátört, de a 11-esnek semmi baja.
|
Ati a bentragadt 2 karim nem tudnád lenullázni?éhesek, szomjasok, és nem tudok velük menni :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A farkasnak meg nem csak ennyi élete volt, de a többi nem volt lényeg :) |
Quote:
|
Akik bent ragadtak a bányában, azok kikerülnek amint szomjan vagy éhen haltak :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Igaz, egy kis hullagyalázás belefér :D |
Quote:
|
Quote:
|
|
2. furcsaság: mentem még iskolába, h tanuljak. meg is történt, majd kimentem a térképre a jobb felső gombbal, nem mozdultam és vissza az iskolába, a tanulható lista teljessen üres volt, arrébb kellett mennem és vissza, csak ugy töltődött be rendessen.
|
Quote:
http://kep.ivpicture.hu/83331.jpg |
Quote:
|
A bányából már ki lehet jutni.
Sejtettem én, hogy ez jól volt megcsinálva, csak ez a nagy bányászéhség rontotta el, oda is a kijáratból lelőhelyet csinált a dög... :D |
Kocsival és szekérrel is be lehez menni most már a városba is, hogy ott elérd a kereskedelmi posztot.
|
Nem tudok a kúthoz menni. Körbe tudom rohanni, de nem tudok inni.
|
Quote:
|
Ati!
Valami gond van, írom időrendi sorrenben: -Nem töltődtek be a menük -Újralog -Nagy feketeség, chat működött -Újralog -Nagy feketeség, chat NEM működött -Újralog -Üzifal jó, kép jó, DE: -Eltűntek a nálam lévő cuccok (úgy mint amit azthiszem Xepi írt), állok a kereskedelmi poszton, és ha belemegyek, eladni sem tudom, mert nincs ott a listában, de mozdulni sem tudok, mert túl sok cucc van Nálam, így nem tudok ellépni és vissza, hogy jó legyen Csinálj valamit légyszi! (karit NE indísd újra, mert 1 milla körüli pénze van :D) |
Visont az erő kijelzés megjavult!!!
|
Quote:
|
Dus: ez felírva az ismert jelenségek közé, lásd másik nyitott téma. Nem kell pánikolni, mert:
1, ez egy teszt, teljesen normális, ha mindened eltűnik. ;) 2, igazából nem tűnt el. :) |
All times are GMT +1. The time now is 10:52. |