Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   3. TESZT: kereskedelem, segítők (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3443)

Rider Of Rohan 04-17-2009 16:53

akkor nem tom...pedig most állítólag Ati csurig töltőtte a bányát,mindenféle jóval:D

laci 04-17-2009 17:00

Quote:

Originally Posted by Rider Of Rohan (Post 208268)
akkor nem tom...pedig most állítólag Ati csurig töltőtte a bányát,mindenféle jóval:D

Akkor biztosan pikkel rám :D

(egyébként azóta is folyamatosan próbálkozom, de semmi...)

Hex 04-17-2009 17:03

hát 4 vagy 5 bányászatból semmi sem jött össze, mellesleg benn is ragadt két karim :(

Ati 04-17-2009 17:06

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 208264)
Ez jó lenne jó gyorsan javítani, mert csak úgy tudom bevinni a városba eladni a fűszert, hogy eldobom egyesével és felveszem másik karival...Nos, ebből Gee lenyúlt párat :D És jó lenne ha enyveskezűek nem tudnának ilyen könnyen pénzhez jutni :)

Mint mondtam, most nem vagyok olyan gépnél, úgyhogy ezek majd este lesznek javítva.

Ati 04-17-2009 17:08

Bányászni pedig most már egész jó arányban kéne tudni. Amikor eljöttem, már majdnem tele volt minden terület, és azóta eltelt már egy kis idő. Ugye megtanultátok a kőfejtést is minimum, de inkább az összes bányász-képességet?

laci 04-17-2009 17:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208272)
Ugye megtanultátok a kőfejtést is minimum, de inkább az összes bányász-képességet?

Óóóóó hogy a fene egye meg, de hülye vagyok... :mad::mad:

És most már ki sem tudok jönni a bányából :D

laci 04-17-2009 17:14

Az viszont elég kegyetlen hogy a sima segéd egyetlen egér első támadásától elpatkol.

Ati 04-17-2009 17:14

Quote:

Originally Posted by laci (Post 208274)
Óóóóó hogy a fene egye meg, de hülye vagyok... :mad::mad:

És most már ki sem tudok jönni a bányából :D

Még szerencse, hogy 3 karaktere van mindenkinek. :D

Rider Of Rohan 04-17-2009 17:15

Quote:

Originally Posted by laci (Post 208275)
Az viszont elég kegyetlen hogy a sima segéd egyetlen egér első támadásától elpatkol.

akkor nézd meg az elitem hogy járt:D

Ati 04-17-2009 17:15

Quote:

Originally Posted by laci (Post 208275)

Nem egérre valók... de ez lehet finomítva lesz majd. Az alap koncepció az, hogy egy erős ellenfélnek is nekimehetsz vele, és rengeteg ütést felfognak. Hátránya a mostani rendszernek, hogy ugyanezt egérrel is megcsinálja...

laci 04-17-2009 17:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208276)
Még szerencse, hogy 3 karaktere van mindenkinek. :D

Na ja, csak a kicsik még gyengék, és tovább tart velük összeszedni a TP-t, de ez már tényleg nem a te gondod ;)

laci 04-17-2009 17:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208278)
Nem egérre valók... de ez lehet finomítva lesz majd. Az alap koncepció az, hogy egy erős ellenfélnek is nekimehetsz vele, és rengeteg ütést felfognak. Hátránya a mostani rendszernek, hogy ugyanezt egérrel is megcsinálja...

Igen, de nem lehet "kikapcsolni" őket, úgyhogy ha velem vannak, és nekimegyek a létező legkönnyebb lénynek, akkor is halomra pusztulnak.

Xeper 04-17-2009 17:31

Varázslövedéket lőssz a farkasra.
A csatáért 46 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz.
A farkas élettelenül esik a földre.
Megvágtad a farkast. 3 életerőt vesztett.
A farkas megharapott. 4 életerőt vesztettél.

Miután megdöglött, hogyan tudtam belelőni? Amúgy ha megtámadok valakit, miért ő üti az elsőt?

Dus 04-17-2009 17:52

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 208282)

Miután megdöglött, hogyan tudtam belelőni? Amúgy ha megtámadok valakit, miért ő üti az elsőt?

Azért tudsz belelőni, mert minden körben varázsoltál, amúgy, meg a varázslövedéket kézzel lövöd, tehát miután kifeküdt, kézzel belelőttél egyet...
Nem mindig ő üti az elsőt, de egyébként tök könnyű lenne...

U.I.: Elég sérült farkas fogtál ki, mázlid van :)

laci 04-17-2009 17:58

Ati, az éhség és a szomjúság hogy működik? A 7. szintű karakteremre most mindkettő rátört, de a 11-esnek semmi baja.

Redback 04-17-2009 17:58

Ati a bentragadt 2 karim nem tudnád lenullázni?éhesek, szomjasok, és nem tudok velük menni :(

Ati 04-17-2009 18:00

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 208282)

A varázslást elindítottad még előtte. Közben megpurcant, de a varázslat félúton nem marad abba. Sok félig megcsinált varázslatnak az lenne a vége, hgy nukleáris robbanás keletkezne, amint eléri a kritikus tömeget, és akkor vége lenne a világnak. Ezt Te sem akarhatod! :)))))

Hex 04-17-2009 18:00

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 208285)
Ati a bentragadt 2 karim nem tudnád lenullázni?éhesek, szomjasok, és nem tudok velük menni :(

nekem is van két karim a bányában :) ha muszáj, akkor nullázd már inkább őket,de valahogy vedd már ki őket :D

Ati 04-17-2009 18:01

Quote:

Originally Posted by laci (Post 208284)
Ati, az éhség és a szomjúság hogy működik? A 7. szintű karakteremre most mindkettő rátört, de a 11-esnek semmi baja.

Idővel a 11-esnek is lesz. Nem fixen éheződnek. Ha nincs szerencséd, akkor kb másfél órát bírsz ki, ha szerencséd van, akkor akár több órát is anélkül, hogy belehalna.

Xeper 04-17-2009 18:01

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 208283)
Azért tudsz belelőni, mert minden körben varázsoltál, amúgy, meg a varázslövedéket kézzel lövöd, tehát miután kifeküdt, kézzel belelőttél egyet...
Nem mindig ő üti az elsőt, de egyébként tök könnyű lenne...

U.I.: Elég sérült farkas fogtál ki, mázlid van :)

A sebességet értem, köszi. (gondolom a sebesség fejlődése is le lesz írva majd a kézikönyvben)
A farkasnak meg nem csak ennyi élete volt, de a többi nem volt lényeg :)

Xeper 04-17-2009 18:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208286)
A varázslást elindítottad még előtte. Közben megpurcant, de a varázslat félúton nem marad abba. Sok félig megcsinált varázslatnak az lenne a vége, hgy nukleáris robbanás keletkezne, amint eléri a kritikus tömeget, és akkor vége lenne a világnak. Ezt Te sem akarhatod! :)))))

De gondolom a kard suhintása után kezdek varázsolni, amikorra meg már döglött a vad. Vagy a varázslat verbális komponenseit már suhintáskor elvégzem? :)

Dus 04-17-2009 18:04

Akik bent ragadtak a bányában, azok kikerülnek amint szomjan vagy éhen haltak :)

Ati 04-17-2009 18:04

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 208287)
nekem is van két karim a bányában :) ha muszáj, akkor nullázd már inkább őket,de valahogy vedd már ki őket :D

Mondom harmadszor is, hogy majd este. :)

Ati 04-17-2009 18:05

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 208291)
Akik bent ragadtak a bányában, azok kikerülnek amint szomjan vagy éhen haltak :)

Az is egy megoldás. De ha kilépsz addig belőlük, akkor se éhen, se szomjan nem halnak. Bár tény, hogy ez egy "gyors" kijöveteli módszer. :) Hogy én erre nem gondoltam... :D

Ati 04-17-2009 18:06

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 208290)
De gondolom a kard suhintása után kezdek varázsolni, amikorra meg már döglött a vad. Vagy a varázslat verbális komponenseit már suhintáskor elvégzem? :)

Nem azonnal hal meg. Akkor még néz nagyokat, hatalmas kidülledő szemek, hogy mi történt, majd csak ezután esik össze. Nem nézel horrorfilmeket? :D

Xeper 04-17-2009 18:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208294)
Nem azonnal hal meg. Akkor még néz nagyokat, hatalmas kidülledő szemek, hogy mi történt, majd csak ezután esik össze. Nem nézel horrorfilmeket? :D

Éppen ott vágják apró cafatokra a gonosz ellenséget, mire megpusztul -az azért elég feltűnő már :D
Igaz, egy kis hullagyalázás belefér :D

Ati 04-17-2009 18:20

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 208295)
Éppen ott vágják apró cafatokra a gonosz ellenséget, mire megpusztul -az azért elég feltűnő már :D
Igaz, egy kis hullagyalázás belefér :D

Én ezt nem akartam így felhozni, de szerintem is direkt lőtted bele utólag még azt az egyet. :D:D:D:D:D

Hex 04-17-2009 18:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208296)
Én ezt nem akartam így felhozni, de szerintem is direkt lőtted bele utólag még azt az egyet. :D:D:D:D:D

én is belelőttem volna :D

csabi 04-17-2009 19:00

nah furcsaság1:

ellőt sok-sok tanulás után ugye ezt látom:

ezt látom

de néha meg felugrik a tanulható tp-m de csak látszatra így:

pont így

a 2. képen az látszik, h hiába van 10k feletti pontom tanulásra mégsem tok tanulni, mert valójában csak 31 tp-m van. ez csak az igeiglenes átalakítás miatt van?

csabi 04-17-2009 19:04

2. furcsaság: mentem még iskolába, h tanuljak. meg is történt, majd kimentem a térképre a jobb felső gombbal, nem mozdultam és vissza az iskolába, a tanulható lista teljessen üres volt, arrébb kellett mennem és vissza, csak ugy töltődött be rendessen.

csabi 04-17-2009 19:09

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 208300)
2. furcsaság: mentem még iskolába, h tanuljak. meg is történt, majd kimentem a térképre a jobb felső gombbal, nem mozdultam és vissza az iskolába, a tanulható lista teljessen üres volt, arrébb kellett mennem és vissza, csak ugy töltődött be rendessen.

kép róla:

http://kep.ivpicture.hu/83331.jpg

Dus 04-17-2009 19:10

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 208300)

Ez Nekem piaccal tötént meg, ÉS ha jól emlékszem, mintha egyzer lett volna hogy Balazs nevű karakter is üresnek látta a piacot!

Ati 04-17-2009 20:04

A bányából már ki lehet jutni.

Sejtettem én, hogy ez jól volt megcsinálva, csak ez a nagy bányászéhség rontotta el, oda is a kijáratból lelőhelyet csinált a dög... :D

Ati 04-17-2009 20:18

Kocsival és szekérrel is be lehez menni most már a városba is, hogy ott elérd a kereskedelmi posztot.

Xeper 04-17-2009 20:19

Nem tudok a kúthoz menni. Körbe tudom rohanni, de nem tudok inni.

Ati 04-17-2009 20:19

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 208312)
Nem tudok a kúthoz menni. Körbe tudom rohanni, de nem tudok inni.

Így van, mert kocsival vagy. Kocsival csak a kereskedelmi poszthoz tudsz menni a városon belül, plusz az utakon mászkálni. Sehova máshova nem férsz be a kocsival. Ez direkt van.

Dus 04-17-2009 20:25

Ati!
Valami gond van, írom időrendi sorrenben:
-Nem töltődtek be a menük
-Újralog
-Nagy feketeség, chat működött
-Újralog
-Nagy feketeség, chat NEM működött
-Újralog
-Üzifal jó, kép jó, DE:
-Eltűntek a nálam lévő cuccok (úgy mint amit azthiszem Xepi írt), állok a kereskedelmi poszton, és ha belemegyek, eladni sem tudom, mert nincs ott a listában, de mozdulni sem tudok, mert túl sok cucc van Nálam, így nem tudok ellépni és vissza, hogy jó legyen

Csinálj valamit légyszi!
(karit NE indísd újra, mert 1 milla körüli pénze van :D)

Dus 04-17-2009 20:26

Visont az erő kijelzés megjavult!!!

Dus 04-17-2009 20:27

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 208315)
Ati!
Valami gond van, írom időrendi sorrenben:
-Nem töltődtek be a menük
-Újralog
-Nagy feketeség, chat működött
-Újralog
-Nagy feketeség, chat NEM működött
-Újralog
-Üzifal jó, kép jó, DE:
-Eltűntek a nálam lévő cuccok (úgy mint amit azthiszem Xepi írt), állok a kereskedelmi poszton, és ha belemegyek, eladni sem tudom, mert nincs ott a listában, de mozdulni sem tudok, mert túl sok cucc van Nálam, így nem tudok ellépni és vissza, hogy jó legyen

Csinálj valamit légyszi!
(karit NE indísd újra, mert 1 milla körüli pénze van :D)

1 perc várakozás után megjavult :)

Ati 04-17-2009 20:30

Dus: ez felírva az ismert jelenségek közé, lásd másik nyitott téma. Nem kell pánikolni, mert:

1, ez egy teszt, teljesen normális, ha mindened eltűnik. ;)
2, igazából nem tűnt el. :)

All times are GMT +1. The time now is 10:52.