![]() |
Sőt, még a takarítót is kb 6-7 mp alatt ütöm szét, és 10 TP jár érte :)
|
a halál labirintusából mindig ugyanott van a kijárat? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jah, és az őrt se támadjátok meg, ő még a kereskedőnél is erősebb :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Megerősítem,kutyáért 17 jár
|
Ati, ha egy őr van, akkor három karakterrel le lehet nyomi?? :)
|
Quote:
|
mindig ugyanannyi életerejük van pl a kutyáknak?
|
Ha követőim vannak akkor bal fölül a középső gombra megyek, akkor ott azt írja, hogy nincsenek követőim, pedig követnek, és a negyedik gomb nál viszont látom hogy csapat, stb.
És ott van mindegyik kari... |
most irigyellek titeket, munkahelyen nem tudok buherálni, hogy kitudjam póbálni. :-D :(((
|
A halálnál az MP nullázódása olyan,mint ANARCHban a morálbünti? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Akinek a chat ablakát elkezdi teleszemetelni hadi eseményekkel, az töltse újra az oldalt, van fent új kliens, ami már ezt nem teszi.) |
mennyi TP kell az 5. szinthez? :)
|
Jáj, félek...fital csatornalakó, idős csatornalakó :D :D:D:D:D (csak vicc, még valaki komolyan veszi...)
|
Quote:
|
Most meg már felnőtt csatornalakó :D:D:D
|
Quote:
2. szint tehát 100 3. szint 200 4. szint 400 5. szint 800 Ha meghalsz, akkor CSÖKKEN. |
Ati, a csatorna 3. szintjét egy picit lehetne szerintem rövidebbre venni, mert már 600 mozgáspontot elhasználtam és még legalább 1200 kell, mert a kijáratot sem látom :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati, még annyi, hogy ha varázsníl varázslat meg va tanulva, harcban hiába jelölöm ki és kattintok arr, hogy csiáld, nem csinál semmit. Legalábbis nem jelzi ott a csata eseményekben, hogy csinált volna bármit is...Viszont ha többször kattintok rá, akkor meg valami olyasmit ír ki, hogy ebben a körben már csináltál ilyen...És akkor így semmit nem ér a varázslat :(
Továbbá, építkezni hol lehet?? :) |
Quote:
|
Míg nem volt fenn a páncélom,nem volt a sisak és a kard sem,addig az ellenfelek okozta sérülések mindig 1-ek voltak.. most,hogy mindezek az elvileg védőeszközök fennvannak,4-5 sebzéseket kapok..
ez így ok? |
Quote:
Akkor jó...amúgy erősek?? :) |
Quote:
|
Quote:
Építkezni városalapítás után lehet, majd teszteljük, de később... Egyelőre fogadok, hogy se köved, se fád hozzá. ;) |
Quote:
|
Quote:
Gonosz vagy :( Most már megtámadtak a csatornaőrök, pedig nem sok hiányzott :(:(:( "A csatornaőr megütött. 31 életerőt vesztettél!" Asszem erősek :D És még annyit, ha jól láttam a csatona leges legvége zsákutca... |
Nekifeküdtem én is. Elsőre nagyon zavar hogy mozgásnál a kattintások 80%-ában az "Itt végezhető" ablak ugrik fel. Akár a közvetlen közelébe kattintok a figurának, akár távolabb. Alig bírok megmoccanni :o
|
All times are GMT +1. The time now is 16:05. |