![]() |
Mate vagyok
Azert szeretnek tesztelni mert ez a leiras nagyon hasonlit a west-re amivle jol elvagyok. Delutanonkent erek ra hetvegen meg egesz nap. Ha megfog a dolog akkor turelmes tudok lenne ha nem akkor kevesbe. Nem vagyok szerintem sertodos ha en mindenert megsertodnek mar par eve nem irnak erre a forumra. (Remelem en is megfelek a tesztelesre) |
Quote:
Korábban csak egy ilyen lépegetős játékban szerepeltem, a Larkinorban. Sajnos az nagyon nem volt moderált, meg rá is untam kicsit, de most volna kedvem ismét hasonlóhoz - még ha csak teszt is. Mivel tudom h próba az egész, nem lesz para ha mondjuk hirtelen törlődik a karim. :) Napi 1-2 órát tudnék evvel foglalkozni. Princ |
jelentkezem
Szeretnék jelentkezni tesztelőnek, leggyakrabban este 21-22-től vagyok online, de napközben is rá tudok nézni.
Régóta játszom csendes megfigyelőnek nevezném magam, nem vagyok sértődős:) |
Picit várok még, hátha jelentkezik még valaki, és egyszerre tudom megcsinálni az újaknak a karaktereket. Ez a hétvégén várható, mert most komoly tesztekben vagyunk épp benne, utána lesz egy kicsi lazulás. :)
|
Tesztelőnek jelentkezem.
Rengeteget vagyok online, és nagyon szeretem az ilyen típusú játékokat. Jól jön végre valami jó játék Hódító körváltások között :) |
Ki vagy; miért szeretnél tesztelni;
Alex vagyok es jelentkeznek tesztelonek. Regebben is sokat jatszottam online szerepjatekokkal mint pl Diablo, vagy WoW, tehat van tapasztalatom e teren. mennyit érsz rá; Napi 2-4 orat fixen raerek ettol maximum csak tobb lehet. Altalaban este 10-tol delutan 1-2 ig vagyok megtalalhato. (kulfoldon lakom) mennyire vagy türelmes; Altalban turelmes vagyok :) érdekel-e, hogy a tesztelés után az éles játékban is kicsit nagyobb szereppel indulj, mint a többiek; Nem kizart, de ez a jatekotol is fugg, hogy mennyire erzem szorakoztatonak. Idaig amit olvastam rola erdekesnek tunik. mennyire sértődsz meg, ha kiteszlek a tesztből, amiért tök mást csinálsz, mint amit éppen kéne? ;) Nem sertodok meg:). |
Elnezest, de most jutott eszembe hogy jovo heten elutazok 3 hetre, es igy ugye nem tudok reszt venni a tesztelesben:o. A jelentkezesemet akar torolni is lehet. sry
|
Ildi vagyok és jelentkeznék, de lassú a netem, szóval ha nem megy akkor nem baj ha kiteszel :D
Hétköznap esténként tudok lenni leginkább, de sokszor vagyok napközben is. Hétvégén itt vagyok végig. Nem sértődök meg ha kiraksz :rolleyes: |
izgatottan várom az értesítést, megfelelek-e?:)
|
Quote:
|
jaj, ne:D
Akkor tényleg igaz, amit a doki mondott:) |
Tesztelonek jelenkezem Idom most eleg sok .Rpg jatekokat sokat jatszottam Es szerep jatekokat is foleg meselokent .
Kivancsi vagyok mit is alkottatok. Sertodes nem esik ha maskepp gondolnad a dolgokat. Lion |
Ma elég későn értem haza, úgyhogy holnap délelőtt még egy jópár frissítést be fogok tenni, emiatt a legtöbb új jelentkező elfogadása mégiscsak ezután fog megtörténni.
|
Nagyon várjuk Ati :)
|
Minden újonnan jelentlezőnek ment privát üzenet az elérhetőségekkel.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Halihó! :) Olvasgattam a teszteket és érdekesnek talátam a dolgot és szeretnék jelentkezni ha még nem túl késő:) De ha nem lehet már akkor sem sértődök meg, de azért tudnék örülni neki:) Tehát: Árpi vagyok; Mert érdekel a dolog, maga a játék és a technikai megoldása is; napi több órát is, főleg délután és valamint éjjel; türelmes vagyok.:P; Érdekelne az esetleges nagyobb szerep de nem elsődleges célom ; nem sértődöm meg egyáltalán:D sőt akkor sem ha már nem csatlakozhatom:) |
Sose késő. :) Viszont egy kicsit most már várni kell, ameddig néhány ember összegyűlik, hogy egyszerre csináljam a karaktereket, ne mindenkinek külön egyesével.
|
Ati, hamár úgysem tudok belépni de megcsináltad a karaktereket nekem, hogy ne vesszen kárba a munkád add oda valakinek, aki hajlandó viselni a nevemet :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Most szeretném benyomni alád az "ez a üzenet kifejezetten tetszett a következő fórumozóknak" szöveget, de nem tudom hol kell :(
ezért így csinálom: ez a üzenet kifejezetten tetszett a következő fórumozónak: Ildee ;););) |
Quote:
ON |
Quote:
|
Quote:
|
lehet még jönni?
mert ha igen szívesen jönnék megnézném mi ez...meg amúgy is szeretek tesztelgetni:D |
és akkor ezt most láttam meg, tehát:D
Chris vagy Burning vagyok, azért szeretnék tesztelni mert szeretem az ilyen típusú játékokat meg mert csak úgy szeretek tesztelgetni meg kipróbálni dolgokat. Minden nap ráérek, pár órát, hol többet hol kevesebbet, de mindig csak délután. Elég türelmes vagyok, de nem bírom, ha semmibe veszik a figyelmeztetésem:D:D:D Ha a nagyobb szerep pénzbeli/erősségbeli stb előnyt jelent akkor nemigazán izgat, amennyiben ez inkább a játék fenn/tisztán tartására vonatkozik, akkor szívesen benne lennék, és nem sértődnék meg, de igyekeznék azért nem okot adni rá, hogy kitegyél:D;) várom, hogy alkalmas vagyok-e:p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Dragon, bimmbimm és Burning karakterei elkészültek, privi ment a részletekkel és a belépési adatokkal.
A feladat: utolérni a többieket, és minden eddigi tesztfeladatot végigcsinálni. :) |
sziasztok:)
Zoli vagyok érdekelne a tesztelés dolog meglehetősen jónak tűnik a game. nem vagyok sértődős(DE TUDOM HOL LAKSZ!!!!):p |
Teszt
Helló
Sajnos mostanában igen sok a szabadidőm (napi 24 óra), úgyhogy szívesen segítenék a tesztelésben. Sértődős nem vagyok, csak az igazságtalanságot nem szeretem :D |
Új jelentkezők bevétele a klánháborúk tesztjének elindítása után. (Ma este, vagy holnap.) Aki jelentkezni akar, most tegye. :) Lehet később is, de ki tudja mikor lesz újabb karaktergyártás. :)
|
Taszi és Toto karakterei elkészültek, privi ment az elérhetőségekről és jelszavakról.
|
És hogy mi az újak feladata...
Továbbra is indulási egyensúly tesztelése az első néhány szintig (ők még nem kaptak tanulási kedvezményt), illetve beilleszkedés a meglévő klánokba. A mostani klántagok mennyiben tudnak segíteni, tanácsokkal, tapasztalati pontok gyűjtésében, akár háborúban védelemmel. |
Akkor most lehet Őket invitálni?? :)
Ha a listában a legelső klánba, vagy a legnagyobb klánvárossal és legfejlettebb klánvárossal rendelkező klánba szeretnél jelentkezni, ami ráadásul jó gazdag is, hála a sok-sok belépett karakternek, akkor a Királyi Gárda klánt válaszd :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:08. |