![]() |
szerintem az egyik nagyon ütős szövetség az 4 óriásból állna. 2 hadis varis meg 1varis meg egy hadis. Akkor a két hadi vari is tud támadni,plusz még a hadisokat rengetni,a varis ott van a tolira,meg a másik varisra, a hadissal meg lehet mindenkit ütni a többiek segítségével.
|
de tényleg akármilyen szövetség lehet igazán ütős,ha a tagok jók abban amire szakosodtak. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Kedvenc felállásom a 4 hadi. Ebből 1 kicsit több varival, 1 meg kicsit több tolival (értelemszerűen óriás és gnóm).
|
3toli, 1 vari?
3toli, 1 vari felállással próbálkozott már valaki? mondjuk a 3toli elf a varis meg óriás.... így mennyi esélyük van? selytem, hogy kábé 0, de ha monduk nem futnak gyakran össze 4óriással egy szöviben?:)
magas hekin azért a gyujtogatás is hatásos, meg még rengetnek is, így szerintem el leeht érni, hogy koppanjon a támadó hadi, de a legjobb, hogy jó sok pénzt lehet vele keresni!!:) tekizés 4 ever:) mindenesetre egy próbát azért megér.... |
Quote:
|
Quote:
|
En ha komolyan jaccanek 4 főd szövis felállásban egyertelmuen a 3 varis 1 tolist jaccanam...
A renges marha eros lett.Es mire egyhadis rajon kik rengetik maris messze kerül a tobbi tagjuktol.Ha pedig sikerul szethuzni a szövit veguk is van... Persze erre meg rajon hogy a szarazvihart rajtuk van vegig... |
Quote:
|
én a 4 hadisra lennék kíváncsi (egy középarányos hadi-varival), persze óriások vagy gnómok esetében. (ork kizárva?)
jelenleg 2 hadi, 1 vari, 1 toli-val nyomjuk, majd meglájtjuk mi sül ki belõle. :) |
Quote:
Épületlista is felesleges, mert akkora seregünk van, h full tornyos is megadja magát. :D |
[quote=Arwen]Egy jó szöviben lovassal is tud ütni a varis, csak pénz kell hozzá, Szöviháborúnál pedig simán megadja magát az elites csapat a 3 lovas hadinak. Persze ehhez kell némi tapasztalat is.
Ugy latom neked ez az utni tud a varis a vesszoparipad.... nyilvan mindenki tud utni, meg a termelo torp es a penz es gabonatermelo elf is :) csak helyzet kell hozza :) |
[quote=Remedy]
Quote:
Végül is teljesen mind1. Módosítok a vesszőparipámon :) Aki tud játszani és van pénze az minden fajjal tud ütni, persze ehhez már kell a helyzet is. :D |
Quote:
:) valami ilyesmire gondoltam én is. az említett üssön a varis vesszőparipa meg hanyagolható. naná, hogy 4 hadis esetéről beszéltünk. egy varis is oké még, csak neki elő kell készíteni a terepet. ( és most nehogy megint a fejemhez vágd a múlkori húzásom! :p ) szóval 4 óriás. már csak egy kérdés: verzió 1. 3 full-elit (60% barakk) és egy (40-45% barakkal) vagy verzió 2. íj-paci? (hasonlóan a fentihez: barakk -10% torony) |
verzió 3. 3 db íj-elit 10% toronynal , 1 db full elites varis:P
|
Quote:
Quote:
mert ez esetben az inkább hadis felépítésről van szó... :) |
sztem mind1 hogy 7 k ija van vagy 14k elitje, nem sokkal kisebb a védelem, mégis tud ütni, miután bekért helpet. gömbözni nem tudják a magas morálja miatt, ép listából meg nem látszik mennyi a morálja, úgy kockázatos ütni, de ha megütik az se nagy gond, mert tud földet szerezni sereggel.
|
Quote:
A varisnál íj, aztán ha üt, behív védelmet és cserél. |
Idézet:
Eredeti szerző Alba En ha komolyan jaccanek 4 főd szövis felállásban egyertelmuen a 3 varis 1 tolist jaccanam... ha összejön és bejön szólj. Neke mbejtt mar... |
Quote:
- már pedig egy zöldfülű nem hinném, hogy nekiáll az elején 200 hekin 120 könyvtárral tekit írni... :p - vagy annyira agresszív, hogy folytonosan üt mindenkit, akit csak ér, fosztogat, lopkod... mert addig rendben, hogy a profibbak már íj-paciban nyomulnak, de közölük se mindenki. viszont nem feltétlen van mindenkinek többmilliárd tartaléka... :) :) :) |
sztem ij lovas szövinél a varis csak ritkán fog ütni, mert gondolom akkor van tornya is. ebben az esetben vizonyt feleanyni barakkja van mint egy full elites varinak, így fele anyni helpet tud elkérni támadáshoz. azt emg hogy támadás előtt behivja a helpet az elites is simán megteheti.
|
Quote:
még nem voltam íj-pacis, vagyis csak rövid ideig, mivel a szövik miatt váltani kellett, de tapasztalat szerint valóban a helyzet a döntő. így még egy full varis is tud támadni... :) a variációk száma végtelen. :D |
Tetszik ez a topic!
Szerintem 3 hadis óriás + 1 óriás varis-hadis a jó! Mert bár ugye az óriás ellen nem sokat ér a tolis ezt megbeszéltük! így szvsz nagyobb haderőt lehet képviselni, és ha megnézzük, akkor rengeteg játékos nem szívesen konfrontálódik egy nála 1,5 -2x nagyobb létszámú sereg gazdáival. Ez már egy visszatartó erőt képviselhet! De ez csak az én véleményem:) ami nem számít semmit:D |
Hat igen...
En is lattam mar orkot fullhadiskent.Hiaba lophato probalja meg valaki... 2 szer de jo esetben 3 szor is vosszuthet gondnelkul...Kerdes megeri e lelopni 1 kis tekit mondjuk 3 pusztitasert :) |
Quote:
Magasabb szinteken van ugyan visszatartó ereje a pusztinak, de pl. 5-ben ahol - legalábbis az általam ismert csopikban - 1 millából majdhogynem az orit újjáépíted, és gyakran az épület legnagyobb költsége a túlóra miatti dupla pénz, nem hiszem, hogy ne érné meg az orkot tekizni:) 5-3-ig szerintem is a 3 óriás hadis, és 1 óriás varis a nyerő. |
jo igen alacsony hekin igazad lehet...Most az a furca dolog történt velem hogy nincs kis hekiju orim...
De ahol marha olcso a nyersi ott a pusztitas se olyan brutalis... |
Tisztelt Láma és Arwen!
Asszem a köv. üzi leginkább titeket érint, de mivel itt hoztátok szóba, így: 1 régen feszegetett kérdést lezártam (töröltem, lehet örülni - viszont megérte, mert jó poén volt számomra - már aki tudja miről van szó)...:p :p |
Témához visszatérve, elég érdekes lenne valóban az alacsony hekin történő pusztítás.
Mégis valamit ér, mert az 5/V-ben jelenleg 2500 a kő, ez meg elég durva azért, ha valakit kicsit rengetnek, vagy rombadöntenek. (még kis terület esetén is) :) :) |
hát ez nagy kár.
|
Quote:
|
En azert monok meg jo szövifelállást ami meg brutalis is lehet.
2 elf 2 orias... Utni nem fognak de nem is az a lenyeg.A 2 varis orias eros nagyon variban az elfek meg amiben csak akarnak.De lenyeg hogy nehez oket beutni.Viszont a varit felteszi kbarkire es a tolvajok felfedese varival kombinalva a 2 elf meg meg is lopja a csoportot... A fenti csopikban mar kezd felertekoldni a törpe, igy az a szöv emlyik addig nem szerez par szazmillat, fontolja meg hogy 1 törpe lesz vki... |
Quote:
jó szövibe vagyok szerencsére. |
Quote:
A-ban kevés lesz :P |
én a minap azon gondolkoztam , hogy a jól megszokott ló/íj felállás helyett átkéne térni az elit ló megoldásra... sztetek ennek mennyi jövője van??? :) :)
|
Quote:
|
remek felállás, igaz hogy egy sima hadis két sereggel üt, de azért jó lesz, érzem:)
|
Aztan minek neked 5 milliard...Majd szepen odaadod nekem :D
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:20. |