Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   1/A-ra az ideális hadis faj? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=341)

Remedy 03-29-2006 17:23

Quote:

Originally Posted by King
vagyis a felfedezés elvetendö? mondjuk, ha egy higgadtabb klán a terv. 4 betonelf a kajatermelésre, 4 törpe a nyersre, 2 gnóm a tekire. persze a késöbbiekben mehet a buli, ha már kellöen megtelt a klánraki? legfeljebb többen újráznak és fajt váltanak?

mivan? szerintem 1-2 torpe eleg, es 2-3 elf is.... minek annyi kaja meg nyers? :)

Láma 03-29-2006 17:26

Quote:

:) akkor dúl a háború?
és milyen fajok küzdenek egymással, végül is a topic is erröl szól? :)

bármily meglepő nem látok fel 200 körre:P talán őket kérdezd:)

King 03-29-2006 17:33

Quote:

Originally Posted by Remedy
mivan? szerintem 1-2 torpe eleg, es 2-3 elf is.... minek annyi kaja meg nyers? :)

mi van? tételezzük fel, hogy hosszabb idöben gondolkozunk. felhalmoztok, majd restart más fajjal és ha mást nem is, pénzt tudtok felmutatni.
vannak akik alig semmivel lépnek, ha betalálnak egy full ellenfelet, nem részletezném. ésszel élünk.

King 03-29-2006 17:36

Quote:

Originally Posted by Láma
bármily meglepő nem látok fel 200 körre:P talán őket kérdezd:)

no jó, ne vedd sértésnek, de én meg nem látok föl az 1be. :)

Láma 03-29-2006 17:38

pedig már nagyon várunk:D de a legsikeresebb hódítosoknál amit a pontlisták tetején láthatsz, láthatod a mostani 2. klán tagjait, és értéküket;)

King 03-29-2006 18:54

Quote:

pedig már nagyon várunk:D

ama bizonyos szóbeszédre gondolsz? :)

Láma 03-29-2006 19:16

milyen szóbeszédre?:) én nem hallottam semmit:D

King 03-29-2006 19:20

Quote:

milyen szóbeszédre?:) én nem hallottam semmit:D

akkor annyit segíts, hogy milyen fajt szeretnétek, amit lepofozhattok könnyedén? :)

Láma 03-29-2006 19:35

ha hulla lennél az tetszenne:) de sztem van annyi eszed, hogy olyan fajt válassz amivel megmaradsz. mégha elsőre nem is sikerül:)

Senki 03-29-2006 19:42

én embert akarok! az jó gyenge :D és nem fertőz ;)

King 03-29-2006 20:06

jobbat tudok

Quote:

Originally Posted by Senki
én embert akarok! az jó gyenge :D és nem fertőz

csinálok inkább egy elfet, azt nem látjátok. persze toli nélkül, hogy azért valamicske kiskapu legyen számotokra... :p :p :p

Láma 03-29-2006 20:08

elfet neeeeeee

King 03-29-2006 21:01

mi a baj vele?

Láma 03-29-2006 21:29

nincs kedvem átépiteni az orim:P

Senki 03-29-2006 22:04

hehehe... full íjas elfet verni de jóóó! :D

Everlasting 04-20-2006 14:50

sziasztok

Érdekes olvasgatni az írásokat. Legjobb a gnóm, jó az ork...
Eddig ugyan nem merült fel de azért senki nem akar igazán elfet ellenségnek és szépen kúszik fel a szavazáson is.

Senki 04-20-2006 14:54

Quote:

Originally Posted by Everlasting
Érdekes olvasgatni az írásokat. Legjobb a gnóm, jó az ork...
Eddig ugyan nem merült fel de azért senki nem akar igazán elfet ellenségnek és szépen kúszik fel a szavazáson is.

az ork a legbrutálisabb ha nem klánban ütsz vele, az elfeket is beveri :D amúgy meg elfet senki nem akar ellenségnek, mert gyújtogat a piszokja :D:D

Kisbér 04-20-2006 15:12

Quote:

az ork a legbrutálisabb ha nem klánban ütsz vele, az elfeket is beveri :D amúgy meg elfet senki nem akar ellenségnek, mert gyújtogat a piszokja

Én is elfet püttyentettem :D
Angolban 2. helyen vagyok vele, előttem csak Moon van az orkjával. Mögöttem szintén egy elf, aztán még 1 ork :D

Senki 04-20-2006 15:30

én orkot :D megy mint kés a vajban :D de ha megállsz vele.... akkor megszívod :D

solven 04-20-2006 21:14

Quote:

én orkot :D megy mint kés a vajban :D de ha megállsz vele.... akkor megszívod :D

mind a kett nagyon jó (az orkra és az elfre gondoltam) mert van elf és ork országom is, és az ork jó az elf ellen, mert át tudja ütni a betonijjat, az elf meg meglopja, és megátkozza az orkot

és az ördögi kör bezárult...:D

King 04-21-2006 07:46

Quote:

Originally Posted by solven
mind a kett nagyon jó (az orkra és az elfre gondoltam) mert van elf és ork országom is, és az ork jó az elf ellen, mert át tudja ütni a betonijjat, az elf meg meglopja, és megátkozza az orkot

és az ördögi kör bezárult...:D

akkor inkább gnóm vagy óriás leszek legközelebb. szép kis baleset az A-ban 2k hekin 200 ház rádgyújtása. azért JKSZ is vót benn!

Láma 04-21-2006 09:05

elég szégyen, ha egy elfet így felgyújtanak a-ban. van olyan csoport ami nem a sunnyogásról szól:cool:

King 04-22-2006 14:24

Quote:

elég szégyen, ha egy elfet így felgyújtanak a-ban. van olyan csoport ami nem a sunnyogásról szól:cool:

ezt nem veszem magamra. az én esetemben egy hadis irányt próbáltam elfként. na és?
újfent megjegyzem, közöd nincs a cimborádat ért állitólagos sérelemhez. jksz!
ez a topic, meg nem erröl szól. szvsz.

Láma 04-22-2006 14:27

nincsen csoportokon át tartó jksz:) nem kell ok arra hogy 1-be neked esennek:P amúgy én hozzád se nyúltam:) túl gyorsan töröltél...

King 04-22-2006 14:34

ezzel már 2 általam inditott topicban alkotsz olyan véleményt, aminek köze nincs a témához!

amúgy itt hadisról tárgyalunk, minek toli?
na ebbe szólj bele. jártam ahogy, nem az a lényeg.
hadiként 60% barakkal kocsma nélkül nem jött be az elf. ENNYI!
ezzel az erövel a gnóm és az ork is jelentösen sebezhetö.
tehát marad az óriás, annál kisebbek a károk.

King 04-22-2006 14:42

Quote:

nincsen csoportokon át tartó jksz:) nem kell ok arra hogy 1-be neked esennek:P amúgy én hozzád se nyúltam:) túl gyorsan töröltél...

baj? az én dolgom.
klánvédelem.
amúgy meg nem kell a süketelés, sokaknak nem csak 1 orijuk van.
de a rövid idejü 1beni pályafutásom is megérte tanulásnak.
más viszonyok, más stilus, agresszivebb játék, no problem.
legközelebb másképp csinálom. :p

Láma 04-22-2006 14:50

szvsz ott rontottad el hogy nem volt tornyod, a gyújtogást simán túlélted volna, felhuzol 100 kocsmát 9 kör alatt azt kész...

Senki 04-22-2006 16:33

60% kocsma kicsit nem gagyi? és minek trükközni a fantomsereggel? ha gyenge vagy akkor tökmindegy minek látszol, hiszen te nem fogsz sokat ütni... és az a cél, hogy te szerezz földet, nem a bújkálás... :rolleyes: :D
A-n kívül meg jó móka az elf hadis, csak ne bukj le nagyon :D

King 04-22-2006 20:23

kivételesen az 1re bontottam kocsmát. hadisnak képzeltem a haladást, csak kifogtam egy rossz klánt. 6-800 hekivel voltak a tagok alattam, gömb nélkül meg nem volt kedvem pofozkodni. mondom ismét, tanultam belöle.
de legközelebb minden másképp lesz.

Arwen 04-23-2006 10:00

Quote:

kivételesen az 1re bontottam kocsmát. hadisnak képzeltem a haladást, csak kifogtam egy rossz klánt. 6-800 hekivel voltak a tagok alattam, gömb nélkül meg nem volt kedvem pofozkodni. mondom ismét, tanultam belöle.
de legközelebb minden másképp lesz.

A klán nem volt rossz, én is abban csináltam meg az 1000 kört. Talán inkább magadban kéne keresni a problémát.
A 2B-s akciód meghatározta az egész jövőjét annak az orinak.
Tudod az elfeket szeretik felméregetni, ha meg nincs tolid ez senkinek nem okoz problémát. :P

Láma 04-23-2006 10:03

Quote:

Originally Posted by Arwen
A klán nem volt rossz, én is abban csináltam meg az 1000 kört. Talán inkább magadban kéne keresni a problémát.
A 2B-s akciód meghatározta az egész jövőjét annak az orinak.
Tudod az elfeket szeretik felméregetni, ha meg nincs tolid ez senkinek nem okoz problémát. :P

Ő még az azelőtti klánjára gondolt:)

Alba 04-24-2006 06:29

Az A ban nem mukodik a nincs tolvajod akcio.Akit nem tudnak legombozni vagy esetleg nem latnak be hozza mert elf arra tuti nyomnak egy epuletek felmereset.
Nem egyeduli eset az ami a tied.Anno en is hittem hogy a toli lehet sportolni de az en gnomomra is ragyujtottatak rendesen. Igaz en nem szenvedtem belole nagy kart mert idejeben szoltak a tagok es volt epitesi anyag is boven

Senki 04-24-2006 11:08

hát nem egészen úgy van Alba, ahogy mondod. ha nem megy se a gömb, se az éplista már megy is a sereg és általában bever :D
legalábbis orkkal :p

Alba 04-24-2006 13:17

Nem ezt mondtam kolléga.
Most arrol volt szo hogy valaki bliccel es nem tart tolikat.Persze ez csak elffel megjatszhato.Nem kell csodalkozni ha elfre is siman ragyujtogatnak ha nincs tolija....
Azert az 1A ban ajánlott a 6% körüli kocsma tartása.Magasabb hekin egyre kevesebb is eleg mert nő az országok közötti távaolság.

King 04-25-2006 12:55

Quote:

Ő még az azelőtti klánjára gondolt:)

no igen. volt egy váltás. vagyis már megint elmaradt a realitástól a megjegyzés. :p :p
nem klánbeni probléma, hanem távolsági. Láma, ez esetben kösz, hogy megvédtél.
villany, ha nem világos!

King 04-25-2006 13:04

Amúgy tényleg nem volt probléma a klánnal. Beléptem, bezsebeltek 2,5mrd-ot, amikor meg kellett volna épitkezni, se pénz se posztó. innentöl kezdve nem az én tettem számit, vagy ha igen, akkor a többi 9 tag is megéri a pénzét. vagyis, ha engem megtaláltok, nevezzétek öket is aminek akarjátok. Pff! :-)

Láma 04-25-2006 13:13

Quote:

Amúgy tényleg nem volt probléma a klánnal. Beléptem, bezsebeltek 2,5mrd-ot, amikor meg kellett volna épitkezni, se pénz se posztó. innentöl kezdve nem az én tettem számit, vagy ha igen, akkor a többi 9 tag is megéri a pénzét. vagyis, ha engem megtaláltok, nevezzétek öket is aminek akarjátok. Pff! :-)

ez most az első vagy a második klánra vonaktozott?

Senki 04-25-2006 13:14

Quote:

Originally Posted by Alba
Nem ezt mondtam kolléga...

így már értem :D

King 04-25-2006 13:32

Quote:

ez most az első vagy a második klánra vonaktozott?

az elsöre. kizsebeltek magyarán szólva. na ezért is vót a del.

a második klán már régi személyes ismeröst is képviseltetett, ott miért lenne baj? öket csak óvni akartam az elleneim bosszújától.

Arwen 04-26-2006 08:30

Vagy inkább ők óvták magukat tőled :P

All times are GMT +1. The time now is 11:27.