![]() |
Quote:
Mondjuk igazad van én is így tapasztaltam:D :p |
Khm!
Szóval fellépünk... |
Ezt csak ugy megemlitettem...:D
|
A 2/B sem olyan vészes ám. MF vagyok már kb 1200 kör óta és csak 2szer szállt rám egy-egy szövi. Lelopták a tekijeim. De nagyobb gondom nem lett belőle. Az 1/A az, ahol teljesen más a játék mint az alsóbb szinteken. Ott se lehetetlen bejutni a top 30-ba, de nem árt hozzá egy jó szövi, aki segít. Nekem sikerült találnom. :-)
|
Körülbelül 2000 köre járszom, most fogyasztottam a 4. szövimet...
Nekem még nem nagyon sikerült találnom... Egyébként kicsit körbenéztünk a volt szövimmel, és úgy tapasztaltam a 4/L-ben, hogy 400-450 hekin is elvannak az emberek 2-3 ezer íjjal, vagy párezer elittel... Lehet, hogy ebben a csoportban nem a táp számít, hanem az MNT és a beszélőkészség? Az anarchban lévő orimat 180 hekire verték le egy vélt sérelemért (jó, mondjuk ezért hívják anarchnak...). Lehet, hogy a csopi többet számít, mint a szövik, vagy a seregszám... ??? Szerintetek? |
bőben ellehet lenni 2k íjjal mer nem is nagyon ütögetnek meg ha igen akkor is annyi hekin nagyon hamar visszabírod fedezni azt a területet amit leütöttek rólad
|
Csak az nem esett még le, hogy ha van 50 tanyája, 50 háza, 100 barakkja és 10 temploma, meg 6 kocsmája, akkor mi a többi 100 hektár?
Bánya? |
könyvtár,őrtorny ha íjjai vannak, pár raktár,amit te is mondtál bánya más nem nagyon lehet neki:)
|
A 2B sem veszelyes ne mazt mondom, mert sajna so ka szabi. DE a többi csoporthoz képest az a legdurvább.:D
|
Jah én isalig vártam hogy otthaggyam a B-ét építkezni alig bírtam mert a nyersi ára brutális,átlagban 10óriból 7szabizik szal nem a legjobb csopi:)Az"A" a "B"-hez képest...1000x-er jobb:)
|
Ezzel nem ertek egyet.
Az A t nem lehet összehasonlitani a többi csopival mert mas. De öszinten szolva nekem jobban bejon a sima csoport. |
na de én igazából úgy gondoltam hogy az A élvezhetőbb mint a B.Meg izgalmasabb stb..
|
Quote:
|
és mennyi pézzel érdemes fellépni 5ről a 4re?
|
Hát igen remy...
A szabi A ban előbb utobb csak klanszinten mehet. :( |
Quote:
Gyorsan kerestem néhány hullát, ezeket lehúztam nyersivel, és tőzsdéztem a piacon... Kb egy hét alatt 100 milliókat kerestem, pedig akkor nem is tudtam mindig itt ülni. Ha csendben meghúzod magad a csoport alján, egy jó daradig SZVSZ nem lesz gondod. Csak a férőhelyek legyenek fullon. |
Sziasztok! 5.-ről fellépve milyen fajt és személyiséget javasoltok, ha nem csak ücsörögni szeretnék a gép előtt? :confused:
varim és elitem van többségben, de van 2k tolim is. |
Élőhalott varázsllóval nagyon penge lehecc 4-ben;) :D:D
|
Na minden viccet félretéve 4-ben az Óriás tökéletes sztem csak unalmas,gnómot nem tom mennyire bírod használni de sztem törpel jól ellehet lenni 4-en:)
|
ÉS persze tekit is termeljek hozzá. Látom egyre jár az agyunk.:D
A törpön én is gondolkodtam, csak a lopósokat hogy tudom kivédeni vele hatékonyan. Eddig csak óriás voltam és ez az első orim. A gnómot hogy kell használni? |
Quote:
|
Quote:
|
nos én 4ben törppel vok és eddig még nem loptak nem is próbáltak lopni igaz csak 2hete vok ott. ha van bőven varid nem todnak meggömbözni és nem derül ki a fajod, persze az nem azt jelenti hogy tolival nem férnek be ezért kell toli is bőven!!
|
Törpnél nincs olyan hogy gömbözhetetlen.Esetleg nem akadt rád eddig egy varis óriás vagy gnóm:)
|
azért van néhány ütős vari feljebb, majd tapasztalod.
addig jo amig nem másznak rád... |
Quote:
Majd, ha tekiznek poénból, az a frankó. Egyébként szerintem törpincstől jobban megéri nyersit hozni, a tekiket úgyis ellopják tőle előbb.. :D |
Hát monjuk tőlem annyi nyersit vihetnek amenyit tudnak, mert sosincs csak ha fedezek, vagy éppen kell építésre amúgy meg mindig piacon van! a teki viszont már veszélyesebb, csak úgy tom megakadályozni ha van annyi tolvaj hogy akárki ne nyúljon le!
|
hm, track akkor elkérem a receptet, mert ha jól értem olyan sok orid van amit nem tudnak meggömbözni és annyi tolid lesz h kevesen tudnak meglopni.
gondolom ezután érdemes néhány tornyos íj,h és sereggel sem férnek be :) A törpének szerintem mivel védekezni mindenben nem képes el kell türnie,h valamivel beférnek.De egy kellően erős, agressziv szövi kellő elrettentő erő lehet. Költözéskor én néha érdemesnek látom a törpét és a gnómot cserélgetni, attól függően mi kell a szinten. |
Ehhez semmijen recepet nincs! csak oda kell az arányra figyelni, olyan sok orim nincs és nem vagyok támadhatatlan, mert egy vari simán ártózhat, egy toli meg simán lelophat, de egy mindenes nem tod lelopni meg ártózni!!
|
Én mikor először léptem 4-be akkor hadisként 7k elittel 2k íjjal mentem 400 hekin de levertek, mint a taknyot. Pont alattam volt egy erős szövi és nem volt menekvés. Gondolkodtam, h lebontok a varis alá, de mire megtettem volna már vitték a hekit :D Mire betámadtam a varist, akkora meg a 2 hadisuk agyonmészizett, aztán a vari lerengetett és letiportak a csopi legaljára. Nem tom miért csinálták, nem adtam rá okot. Aztán meg más okokból törölnöm kellett és kész. :(
Szóval erős hadisnak mennyivel érdemes lépni. SZVSZ 400 hekin 2k íjj, 10k ló v elit, meg 1-2k vari. Kíváncsi vok más véleményére is. |
50% barakk, 10% toronnyal, amiben mind íjj. szal 40%-on elit/ló ahogyan akarod.
de ha egyedül vagy lehetsz bármilyen kiélezett egy közepes szövi bever. amit meg te írtál, hogy 1-2k vari azt a szövi hadisai röhögve lerengetik és ujjongva tapsikolnak h nemcsak védővarira használták a varikat :) |
Sziasztok!Nekem 1 kérdésem lenne.Fel akarok lépni és a piacon van kint 1-2száz misim és azt olvastam h kint nem szabad hagyi mert elveszik....de én ugy akarom h bevásárlok tekiből és azt magamnál tartva lépek fel....ezt lehet-e.Vagy csak annyit lehet felvinni mint amennyi a max.százalék enged és csak pénzt lehet felvinni...???
Válaszokat előre is köszi |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
na megy egységeket is csak annyit vihetsz fel amennyi elfér a barakokban,kocsmákban, templomokban
|
Quote:
|
Quote:
|
De pénzbe nincs határ hogy mennyid lehet
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:26. |