![]() |
Így félálomból felkelve ment mind a kettő :)
De utánanéztem a megoldásnak, szerintem nem bizonyít semmit (vagy legalábbis nálam), mert e szerint jobb féltekém dominánsabb... azaz inkább vagyok kreatív (addig még oké és, mert kreatív vagyok :D), mint jó a matematikában és természettudományokban? De hát ez utóbbi kettőből sem vagyok rossz :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én úgy tudom - bár nem vagyok agysebész - hogy akinek jó a jobb annak jó a bal is, és fordítva. Csak gyakorlat és hit kérdése. Ha valaki úgy áll neki, hogy én hüje vagyok a matekhoz, akkor az mehet a levesbe. Aki nem jó pl matekból az "bölcsész" tárgyakból se lesz az sztem.
|
Quote:
Bár ha nem figyelek és nem tanulok, és dogában fogom és kitatálok kb mindent újr, és máshogy csinálom meg a feladatokat mint mindenki más, akkor elég jónak kéne, hogy legyek :D |
Hát én most már mire szavazzak párat forog ide,párat forog oda .Vajon az este tul sok konyakot ittam?Lehet hogy még nem vagyok tiszta ,de az feketeség jo anyagot takar.
|
Quote:
Később gáz lesz :) (nem tudom ildomos-e a gázt emlegetni most ,de sebaj:D) |
Quote:
|
Quote:
|
Hmm, rosszul olvastam... én még gazokról olvastam szerintem, de mindegy, így már tárgytalan :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Aztán nekem is feltűnt, hogy valami nem oké :p:D Pedig szerintem jó vicc lett volna, nem értem miért kellett átírnod, blőőőő:p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|