Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Jobbos vagy balos az agya? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3334)

Andrew 01-12-2009 19:47

Így félálomból felkelve ment mind a kettő :)
De utánanéztem a megoldásnak, szerintem nem bizonyít semmit (vagy legalábbis nálam), mert e szerint jobb féltekém dominánsabb... azaz inkább vagyok kreatív (addig még oké és, mert kreatív vagyok :D), mint jó a matematikában és természettudományokban? De hát ez utóbbi kettőből sem vagyok rossz :p

vityu 01-12-2009 19:58

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 201701)
Így félálomból felkelve ment mind a kettő :)
De utánanéztem a megoldásnak, szerintem nem bizonyít semmit (vagy legalábbis nálam), mert e szerint jobb féltekém dominánsabb... azaz inkább vagyok kreatív (addig még oké és, mert kreatív vagyok :D), mint jó a matematikában és természettudományokban? De hát ez utóbbi kettőből sem vagyok rossz :p

Vagánykodik már megint ;) :p :D

Andrew 01-12-2009 20:33

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 201707)
Vagánykodik már megint ;) :p :D

Nem is azért :p Csak megjegyeztem hogy valami nálam nem működik :D (Bár ez utóbbit a magyartanárom sem akarja megérteni :D:D)

vityu 01-12-2009 22:04

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 201712)
Csak megjegyeztem hogy valami nálam nem működik

Nehéz lehet így élni! :p :D:D:D:D

Andrew 01-12-2009 22:11

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 201717)
Nehéz lehet így élni! :p :D:D:D:D

És tényleg az :D:D:D

Penya 01-12-2009 23:17

Én úgy tudom - bár nem vagyok agysebész - hogy akinek jó a jobb annak jó a bal is, és fordítva. Csak gyakorlat és hit kérdése. Ha valaki úgy áll neki, hogy én hüje vagyok a matekhoz, akkor az mehet a levesbe. Aki nem jó pl matekból az "bölcsész" tárgyakból se lesz az sztem.

Dus 01-13-2009 06:12

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 201723)
Én úgy tudom - bár nem vagyok agysebész - hogy akinek jó a jobb annak jó a bal is, és fordítva. Csak gyakorlat és hit kérdése. Ha valaki úgy áll neki, hogy én hüje vagyok a matekhoz, akkor az mehet a levesbe. Aki nem jó pl matekból az "bölcsész" tárgyakból se lesz az sztem.

És aki nem kifejezetten matekból jó, mert órán nem figyel, és itthon nem tanul, és csak 4.3-ra áll?? :rolleyes: :D (Pl. én :) )
Bár ha nem figyelek és nem tanulok, és dogában fogom és kitatálok kb mindent újr, és máshogy csinálom meg a feladatokat mint mindenki más, akkor elég jónak kéne, hogy legyek :D

Eke 01-13-2009 07:06

Hát én most már mire szavazzak párat forog ide,párat forog oda .Vajon az este tul sok konyakot ittam?Lehet hogy még nem vagyok tiszta ,de az feketeség jo anyagot takar.

Andrew 01-13-2009 15:44

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 201726)
És aki nem kifejezetten matekból jó, mert órán nem figyel, és itthon nem tanul, és csak 4.3-ra áll?? :rolleyes: :D (Pl. én :) )
Bár ha nem figyelek és nem tanulok, és dogában fogom és kitatálok kb mindent újr, és máshogy csinálom meg a feladatokat mint mindenki más, akkor elég jónak kéne, hogy legyek :D

Nem menő nem figyelni ;)
Később gáz lesz :) (nem tudom ildomos-e a gázt emlegetni most ,de sebaj:D)

Ati 01-13-2009 18:08

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 201773)

Ilyet, hogy "gáz lesz", abszolút helyénvaló mondani, hiszen teljes optimizmusról ad tanúbizonyságot, ami jó az ilyen ínséges időkben! :D

Remedy 01-13-2009 18:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 201782)
Ilyet, hogy "gáz lesz", abszolút helyénvaló mondani, hiszen teljes optimizmusról ad tanúbizonyságot, ami jó az ilyen ínséges időkben! :D

Szerintem most nincs gáz, mert van gáz, majd ha megint nem lesz gáz, akkor lesz gáz! :)

Andrew 01-13-2009 18:11

Hmm, rosszul olvastam... én még gazokról olvastam szerintem, de mindegy, így már tárgytalan :D

Remedy 01-13-2009 18:14

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 201784)
Remynek agyára ment a kertészkedés :D:D:D

Direkt atirtam ekezetesre, nehogy vki belekosson... Gyorsabb voltam! :)

Ati 01-13-2009 18:17

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 201784)
Remynek agyára ment a kertészkedés :D:D:D

Bal vagy jobb? :D

Andrew 01-13-2009 18:50

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 201785)
Direkt atirtam ekezetesre, nehogy vki belekosson... Gyorsabb voltam! :)

Jéé, ezeket csak most olvasom :D
Aztán nekem is feltűnt, hogy valami nem oké :p:D
Pedig szerintem jó vicc lett volna, nem értem miért kellett átírnod, blőőőő:p

Redback 01-13-2009 19:22

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 201723)

Én azt hallottam, hogy ugye minden embernek műxik mindkét féltekéje, de az egyik dominánsabb, "jobban" műküdik.Ezért van az, hogy sokan nagyon jók matekból, de töriből nem annnyira.Meg azt tudom, hogy a bal agyfélteke a jobboldaladat irányítja, és a jobb agyfélteke a bal oldalad.Általában ezért van az, hogy ha valaki jobb kezes, akkor jobb lábas is.(én pont nem :p)

Dus 01-13-2009 19:22

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 201773)
Nem menő nem figyelni ;)

Csak unatkozom mert van pár osztálytársam akik elég szegényesek ész terén és mindent 3x veszünk :) Úgy még akkor is belemegy a fejembe, ha nem figyelek oda (met attól még hallani hallom amit mondd a tanár...) :D

Redback 01-13-2009 19:24

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 201792)
Csak unatkozom mert van pár osztálytársam akik elég szegényesek ész terén és mindent 3x veszünk :) Úgy még akkor is belemegy a fejembe, ha nem figyelek oda (met attól még hallani hallom amit mondd a tanár...) :D

Kivéve ha nem alszol :D

vityu 01-13-2009 19:25

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 201791)
ezért van az, hogy ha valaki jobb kezes, akkor jobb lábas is.(én pont nem :p)

Akkor te bal kezes és bal lábas vagy? :D :p

Dus 01-13-2009 19:25

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 201794)
Kivéve ha nem alszol :D

Azt otthon teszem :) Az meg már a másik kérdés, hogyha nem is figyelek, akkor csöndbe foglalom el magam, hogy legalább az órát ne zavarjam :) (Alvás > horkolás :D )

Redback 01-13-2009 20:13

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 201795)
Akkor te bal kezes és bal lábas vagy? :D :p

Jobb kezes bal lábas :D

All times are GMT +1. The time now is 14:10.