![]() |
Quote:
Mikor kellene kört váltania? Egészkor+Félkor?? |
Land of Fefe [ #1300 ]
Ez az egy ami tetszik ebben a játékban:D Erőlködés nélkül kaptam egy egész jó sorszámot:DDD |
Quote:
|
Sírni tudnék a nyelvtanán. Nekem még csak érdekesen sem hangzik,akik elkezdték,majd mondjanak véleményeket,hátha kedvet kapok én is.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
*Ma hallottam a Fűrész 5-ben :D |
"Az sms díja (bruttó 480 Ft amiért 200 drágakövet kapsz, amit aztán elkölthetsz a beváltóban)."
Máshol meg ezt írja: "# Az előfizetésért cserébe nyújtott szolgáltatások E-mail értesítés a támadásokról! # Korlátlan szabadság. # A Morál minimum 60%-ig csökkenhet. # A lakosság számával egyenlő számú arany jóváírása/kör. # A Piacon katonát is vásárolhatsz. # 100 drágakő." Azt írja,hogy a lovas 2-t fogyaszt az ember 1-et 104nép+4lovasra meg azt írja ki,hogy: Étel fogyasztás: 108 db /kör Azt is írja de csak írja,hogy 30percenként vált nekem kört éjjel váltott összesen 2-t nekem:( Gondoltam ma támadok ha már van óriási haderőm. Rákattintok , erre nem ugrik tovább semmi. Megpróbáltam újra, újra, újra semmi. Gondolom azért mert itt is van valami védelem de sajnos azt nem lehet tudni,hogy meddig. Jó játék lehetne csak túl sok benne a hiba:D |
Birodalom neve: Schmetterling [ #1320 ] csoport: H
Egye fene,regeltem egyet én is :) |
Quote:
Ennek szellemében anarchosok (H csopi) előre, uraljuk a csopit!!!! |
Quote:
|
Egyébként egy kis fejlődés a játékban: lehet váltani a "pontok" menüpont alatt, hogy melyik csopi pontlistáját mutassa, és a "térkép" alatt a drágakőbeváltás kikerült :)...legalább picit foglalkoznak vele, de dühítően sok nyelvtani, helyesírási és játéktechnikai hiba van benne :(
|
Jééé...2 kv normálisan volt, 30 perccel az előző előtt :D
|
Quote:
|
Sereged megérkezett yxy országához!
A csata lezajlott és sikerült áttörnöd a védelmét! 356 arany pénzt, 356 követ, 356 fát, 3 ételt, 1 fegyvert sikerült rabolnod! Veszteségeid: ! Védő veszteségei: ! rak_loo regelj egyet, és írj üzit nekem: Kapsz a pofádra! [ #1268 ] |
Quote:
|
Quote:
Kapsz meghívót, ha Rednek írsz (előbb írta a sorszámát) vagy nekem [1274] sorszámra :) |
Quote:
|
Quote:
Sereged megérkezett 白城 [256] országához! A csata lezajlott és sikerült áttörnöd a védelmét! 314 arany pénzt, 268 követ, 1018 fát, 11 ételt, 52 fegyvert sikerült rabolnod! Veszteségeid: ! Védő veszteségei: ! Sok-sok fa és nem kevés fegyver meg kő :) |
Dus:NAgy a kereslet az alklánra, ezért én szerintem már most kilépek, és kiküldöm a meghívókat.
|
Dus, Red ti mennyi katonával támadtatok sikeresen?
1katona is elég?(nekem 11 van és még védelem alatt, de ha 1 is elég akkor több célpont) |
Quote:
|
Quote:
Most meg képeztem újabb 11Pikást, elméletileg szerintem az a legjobb egység a fogyasztása miatt. Igaz jelenleg a lovas is csak 1-et eszik de gondolom fogják javítani a sok hibát:) |
Red: ok! De akkor más nem megy át!
Ha valaki eléri közületek a nagyklán belépélési minimumát (pontszám), akkor írj rám és átléptetjük az illetőt! Mindenben szabadkezetkapsz, csak a szabályok, szövik és háború ugyanaz+külddj majd nekem légyszi minden héten jelentést a seregéről az egész alklánnak! Köszi és sok sikert :) Harcosok: én 5 pacival támadtam:) |
Quote:
|
Klán kész, Van egy pár tagunk már :)
|
Quote:
Hányan lesztek ha elfogadják?? :) |
földhöz jutni hogyan lehet majd? :)
|
Quote:
|
Quote:
Ha jól emlékszem 2000 vagy 3000aranyamba került de naponta csak 1-et lehet venni sajna:( Tehát eléggé gyérül van ez is megoldva mert akinek most van 30heki elönye az meg is marad. Mert 3000arany nem sok:( |
Quote:
|
Quote:
Fa: 65 /kör Étel: 312 /kör Fegyver: 65 /kör Várható bevétel körönként (adó): 810 arany Várható bevétel körönként (VIP): 0 arany Fizetendő zsold: 0 arany Várható egyenleg: 810 arany +holnap 8új munkaerő:P Ha én csak piacra rakok mindent+a termelésem 1kör alatt: 2570 arany... Nevetséges és gyakorlatilag 1 nap 48körváltásnak kellene lennie. |
A csata lezajlott és sikerült áttörnöd a védelmét!
4 arany pénzt, 56 követ, 67 fát, 1 ételt, -1 fegyvert sikerült rabolnod! Veszteségeid: ! Védő veszteségei: ! Mi a fene?Elvették az egyik egységtől a fegyver az emberek vagy micsoda?:D |
Pénz: 34243A csata lezajlott és sikerült áttörnöd a védelmét!
4 arany pénzt, 72 követ, 211 fát, 3 ételt, 10 fegyvert sikerült rabolnod! |
Sereged megérkezett .... országához!
A csata lezajlott és sikerült áttörnöd a védelmét! 40 arany pénzt, 63 követ, 78 fát, 18 ételt, -1 fegyvert sikerült rabolnod! Veszteségeid: ! Védő veszteségei: ! Ez a fegyver dolog tényleg érdekes...:) |
Quote:
|
0 Gyalogos katona képzése folyamatban.
Képzés befejeződik: 2009-01-11 19:02 ÁÁÁÁÁ :mad::mad: |
Quote:
" Ori neve [#1287] országa ellen támadást indítottál! Seregedben lévő egységek: 15 lovas, 5 pikás, Érkezés: 2009-01-11 12:36" Véletlen elgépeltem a sorszámot :(:mad::( |
Basszus!Vagy velem van a baj,vagy tényleg nem tudom sehol megnézni,hogy kik vannak a szövi klánba :( mert az este is betámadtam 1et és kaptam is tőle az üzit:
Hali! Ugy egész véletlen, ha jobban szétnézel 1 szövetség vagyunk.... Vagy Voltunk? |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:07. |