![]() |
Quote:
Párbajosok között is találkoztam olyannal aki tölem hallotta,hogy lehet lesz. Ha meg még mondasz valami nyereményt is az is kedvet kap aki még nem nagyon probálta. |
Sziasztok!
1 évig nem hódítóztam (semmilyen formában), de ezek a párbajok engem is érdekelnének vipet meg csak szerzek majd valahonnan. Régebben én is voltam v 3-4 párbajon azt hiszem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nah én mennék szívesen erre az egyre, de nem tudok párbajozni :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Koktélos partiról kérünk majd képeket ám a fotóalbumba! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nah én is bekukkantottam már :)
Jujj párbaj, nyami :) Pénzt nem lehetne a zsebbe tenni ? :D Kicsit megszorultam mostanság :PPP Sokba kerül a kocsi tuningolás :) A Poén félretéve, szerintem a párbajokban a fő baj az, hogy csak a fő oriról vonja le a vipet. Ezen nem lehetne változtatni ? Akár egy pipálással, hogy melyikről szeretném levonatni vagy valami hasonló megoldás. Mert erre a példa nekem is, hogy a Fő orin alig van 500, a mellékorikon meg van 3-4 ezer is. :( Engem érdekel a párbaj, régen is sokat toltam, de vissza kell szokni, és még gyorson nem játszottam, majd ha lesz egy normális időpontú este felére akkor azon részt veszek, de ált jelentkezek, de valahogy mindig lekésem az indulást, vagy már megy a párbaj mikor észreveszem :( A kézen fogható ajándék mellett én is leteszem a voksom, szerintem nem rossz ötlet, de a kp se lenne rossz...mint mondtam megvok szorulva. (nem mintha esélyem lenne nyerni is :))) Az utolsó helyezett is kap valamit ? :P |
Quote:
Csábító lehet a gondolat, hogy ennek segítségével valaki a kedvezményként ingyen kapott VIP körökkel megsokszorozza a másik országának VIP idejét, de ez jelenleg nem nyerő gondolat. |
Igen az előfordulhat, és nem lehet kikötni valahogy, hogy a frissen regisztrált oriról ne játszhassanak, azaz ne gombolhassák le a vipet ?
Mondjuk 5. szintű frissen regisztrált oriról ne lehessen a vipet lejátszani ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1440 forintból lehetne kb 2800vippet rakni a főorira. 2640forintból én kb 6000vippet tudnák rakni a főroimra:) Attól,hogy lehet valamit csinálni nincs mindennel visszaélés... |
Quote:
|
Felfrissítem a témát,mert eléggé el lett hanyagolva.
Ati jelenleg,hogy áll lesz ebből valami vagy ... ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
9embernél én úgy érzem mondjuk mindenképpen több indulna el az elején,sőt szerintem az első párbajra 17nél is több jönne el(fő az optimizmus). Aztán a 9. párbajra valószínű nem maradna 9nél több kitartó játékos :) |
Quote:
|
Quote:
|
Én jó dolognak tartanám ezt a párbajsorozatot.
Legjobb akkor lenne ha lenne valami igazán jó nyeremény amiért mindenkinek érdemes játszani és érdemes kockáztatnia is pár vippet. Én például egy ilyen nyereményt tartanák igazán csábítónak: +1 személyiség. Egy ilyenért harcba szállna szerintem 100-200játékos is. Habár nem sok köze van a párbajnak a személyiséghez de aki 200 játékosnál jobbnak bizonyul a 0-ról az jobban megérdemel +1személyiséget,mint aki elffel végigmegy 4/5 szintet fedezve.Mégis megkapja a +1-et a fedezős elf is:) De biztos másnak is van valami jó ötlete. Szerintem a résztvevők száma a nyereménytől függ:) |
Quote:
Ui: nyugodtan lehet az eredeti nickedet használni, nem kell hármat regisztrálni, hogy minél többnek tűnjön az érdeklődők száma... |
Kit tisztelhetünk Mambóban?
Okos lehet,ha több néven irkál itt fórumon:) |
Quote:
a fejedben fog eldőlni, hogy menni fog-e. csak ügyesen |
Quote:
OFF vége |
Mindenkinek végetért minden búja, baja és bánata? :)
|
Quote:
De én nem tartozom a célközönségbe, mert lusta vagyok játszani :D:D |
Quote:
*rövid* |
All times are GMT +1. The time now is 22:06. |