![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
igaz nem függ össze, de mondjuk tényleg értelme lenne minden személyi veszteség célzatű ártás ellen hatnia... azaz a mészárlás se lehetne olyan hatékony vele akkor... |
Quote:
mert az kicsit furcsa volt, hogy az Xben 300heki körül 14k varival rohangáljon, szval éplista, és utánna mészár, főleg hogy én mint tolis is befértem pár elitte, szval utánna nem volt megállás addig amíg nem ment szabira :p na ebből cask azt akarom kihozni, ha ez nem lenne, akkor nem egy pár napig tartana kicsinálni, hanem akár hetekig is, és úgy meg könnyen tudja pótolni az egységeket :) ezt azért érdemes meggondolni |
Quote:
nekem elég, ha a toliakciók ellen jobban védene.. mert így nem nagyon éri meg szerintem.. bár passz, még csak egyszer választottam, de annyi elég volt belőle:D |
Quote:
|
Quote:
Első személyiségnek nem ez lesz a legjobb, de a mostani túlélőnél van legalább 3 olyan személyiség, amit mindenképpen később választanék. |
Quote:
|
Nekem eddig két faj vált be teljesen:
1.Hulla 2,Elf A Hulla amiatt,h könnyen kezelhető,és ha jó a piac akkor jó helygazdálkodással elég nagy sereget lehet összehozni. Az ELF egyértelműen a fantomsereg miatt.Erre épül az egész taktikám.Minnden nap felteszem a fantomsereget - nem látnak be - nem képezek hadsereget,merthogy ha nem látnak be akkor minek (az elején tolit se pont emiatt) - Minden barakk,kocsmahelyet tamplomnak építem.Ezzel a taktikával gyakorlatilag a környék összes oriját tudom gömbözni.Kockázatos,nagyon,egyszer irtózatosan bebuktam,de újra lehet kezdeni (Vki eldöntötte,h szétszedi az orim,és amikor elfogyott a VIP és a Fantomsereget nem tuttam felrakni,elkötött 800 hekit (a 1600ból):mad: ) Most a 3. szinten tartok 80k vari+10k tolinál 1700 heki mellett. Az ori nevét biztonsági okok miatt nem árulom el :) |
A hullát egy pillanat alatt szét lehet szedni. az elfet pedig ha ennyire kiélezettem használod akkor igen egy idő után sajnos belebuksz de egy elffel el lehet érni hogy majdnem mind a 3 fronton bevédd magad igaz a tolit elég nehéz.
Amúgy ha egy elfet le akarnak vadászni akkor le is fogják egy erős szövi azt is meg rudja kezdeni igaz nehéz de lehetséges. |
Quote:
Hullát meg lehet hatásosan kezelni,ha szöviből mész mf-ekre(vagy gyengéb szövikre) és gyorsan szétkapod az ellenfelet. Igaz,h ebbe a taktikába egy időután bele lehet bukni,de nem nehéz talpra állni sem,ha az elvesztett templomok miatt lázadó varikat eladod... |
50 nem 40
A házba 50 ember fér nem 40! az a probláma!
|
bocsesz..
Bocsánat ezt nem ide szántam.. sorry
|
Quote:
ha raklikkelsz az uzi modositasra, utanna tudod torolni is...:p ON Ja,ja jol szoltok... *lovese sincs a dologrol* |
Quote:
Írtál egy ilyet: "az elohalottat nem ajallom senkinek !!! azert sem mert zombikra is szoktam vadaszni meg igen ciki mikor hullaval kezdessz azt szintlepeskor fajt valtassz es azt hiszed hogy 4-500 hekin 3k vari az soklessz aztan egy egesz szovi a 4esen szetrenget ugy hogy csak nezel" Na velem az a helyzet, hogy élőhalottként, szintlépés előtt állok. Most választanom kellene egy fajt, de tanácstalan vagyok. Nincs sem varim sem pedig tolim. Szívem szerint továbbra is csatázgatnék és az összes lopást meg varázslást elhagynám a búsba. De a szövetségeseimre sem akarok bajt hozni ezért váltanom kell. Ne köntörfalazz, mond ki, hogy szerinted melyik faj a megfelelő annak aki a nap 24 órájában többé-kevésbé rá tud nézni az orijára, szereti a szövetségeket kostolgatni és nem akar folyamatosan a varázslóktól meg a tolvajoktól tartani. Semmi kedvem lopkodni, viszont a védelmemet szilárdan akarom tudni. Tudom, hogy nem a legkönnyebb válaszolni, de próba cseresznye? |
Quote:
Nem köntörfalazok: Ilyen faj nincs!!! Aki szöviket kostolgat :o az tarthat a tolvajoktól és varázsloktól:p Olvasd el a sugó fajokat és amelyik szimpatikusabb (Itt a forumon meg utána nézhetsz a tapasztalatoknak). |
Quote:
(de: szerintem legyél gnóm.. gyújtogatáshoz meg emberlopáshoz már úgyis hozzászoktál, nem?:) ütni meg lehet vele rendesen) |
Quote:
lopkodni mondjuk nem muszaj csak azert mert tudnal.... :) |
Quote:
|
Quote:
viccen kívül, ja, jó az is. még az elf is, Remy:) de a másik topikban már javasolták az óriást, gondoltam mondok vmi újat, hátha összezavarjuk:P |
törpök
Az a kérdésem, hogy a fajok leírásnál a törp nél az van hogy: a bányák 200%-kal többet termelnek,
a kovácsműhelyek 200%-kal több fegyvert készítenek, ha van elegendő alapanyag, namármost van elég alapanyag, túl sok munkásom van( minden 100százalékon fut) mégis csak 100% nyit termelnek a bányák, kovácsok miért????:mad: |
Quote:
Egy bánya alapból 7db nyersanyagot termel erre jön rá + faji és tekercs bónusz. Egy kovács műhely meg 3-at és erre jön rá a faji bonusz tehát 9-et. (de ehhez megfelelő fém is szükséges) |
Quote:
|
Köszi. Rájöttem, csak még új vok.....:D :D És nem olvastam el pontosan a súgót....
|
Segitség
Hello!
Én új vagyok itt és szeretném ha segitene valaki!:) Melyik a legjobb faj hadizni egyben varizni? Melyik a legjobb faj hadizni egyben tolizni? Melyik a legjobb faj varizni egyben tolizni? :confused: |
Quote:
Egyéni izlés kérdése! Ehhez játszanod kell és kikell tapasztalnod neked melyik mire lenne jó! Azért általánosságban ellehet mondani az Óriás a legjobb hadi-vari... vagy a gnóm???:eek: Attól függ elit vagy íj/ló felállásban???:eek: De erre vannak külön topicok ahol oldalakon keresztül boncolgatják a fajok felállásait és soha véget nem érő kérdésekben lehet vitatkozni! Szóval ami neked tetszik. Persze azért van faj ami eleve korlátozva van, hogy használható varázsló vagy tolvaj legyen... |
hat egyszer jatszottam gnom haditolit (persze keves tolival, csak annyi hogy a nemtolisokhoz be tudjak menni 5-6 korrol is) es bevalt a dolog, szoval erdemes azt kiprobalni, esetleg az elfet :)
hadivarinak egyertelmuen az orias varitolinak szinte minden faj jo lehet, ha ugyesen kialakitod |
Quote:
|
Quote:
|
attol, hogy nem olyan keves az a toli, de nem is eleg ahhoz, hogy tolisokat lopjak :P
|
Hali!
Én is kezdö vagyok! Az elsö orimmal tudós elf vagyok, szöviben és vari! Eddig nekem nagyon bejött az elf, a fantomsereg miatt nem sokan mernek ütni, aki mégis azt kivédi a betoníj! Nemsokára szintlépés szerintetek váltsak át óriásra, ha vari akarok maradni, vagy maradhat az elf még a 4. szinten? És kb milyen mennyiségü varit, tolit, íjat javallanátok 4. szintre 400 heki környékén óriásnak/ elfnek? Köszke! |
Quote:
Amugy szerintem sokkal jobb az oriás mert az elfnek vari-tolinak kell lennie ahoz,hogy a varikat ne nyirják nála ki:) 25-30% templom azért nem árt ha van(persze lehet több is):DTorony 10-14%körül+22-26%barak:)A barakban elitek és így még nincs annyira éheztetve az ori most tudom mi jön bemásolnak egy 30%templom 14%torony 26%barakos orit:)De már gyorsan előre megirom,hogy nem lehet mindenböl annyi % kissé éheztetös orival nem:) |
Ha simán varis akarsz lenni ,akkor 30% meg afeletti templom, többi meg ahogy fér. Ha mellette seregezni is szeretnél, akkor 20-25% templom, és elit vagy íj-elit felállás. Óriás varissal 15% toronnyal, meg annyi barakkal amennyit csak ve tudsz szorítani éheztetés nélkül már elég védett vagy a seregek ellen is. Tolik ellen nyilván nem, de arra meg ott a szieszta. Éheztetni szerintem varis orit elég veszteséges, temérdek az egység, és rettenetes sokat esznek,
Ja igen, és állj át óriásra. Egyrészt jobban fér, másrészt lehangoló mikor 30k varidból egy sorozattal 6k-t leszednek, és ha reggel balhéba keveredsz, estére már a hadisok is beártóznak... |
Köszi a válaszokat!
Sikeres hódítást mindenkinek! Sziasztok! |
unalmas varis-oriás?:)
Sziasztok!
Varisnak mindenkép az oriás a legjobb. 5-ös 4-es szinteken kb. anyi vari kell mint amenyi az értéked és akkor te vagy a top. Toli anyi hogy a hadisok ne férjenek be tolikkal csak a tolis. Ja és a varikat lehet lopni is ha elég ügyes vagy meg egy két hadist is. Ij-torony és szövi támadásokkal terület szerzés illetve aktiv teljes kronika figyelés kitámadások reményébe (ez a kat morál miatt is kell). Mivel senki nem lát be az oridba ezért mehet az aktiv piacolás és nyugodtan ki tudsz termelni bármely szinten 40-50k bála gabonát illetve még többet a piacról. Ja és az unalmasság ellen ott vannak a többi orik illetve a szövieid akik szivesen háboruzgatnak/lopnak. 1-2 hetente egy jo kis szövi háboru egyböl izgalmasabbá teszi ezt az orit is:) |
Érdekes.
Mi az hoyg nem latnak? Elarulom hoyg egy tolvaj sokkal több infot megtud mint egy kristalygömb.Mindent lat es mivel orias vagy nezegetni is fog. |
Hát..azért én Mcload belekötnék néhány dologba :)
Az erteked 80%-nyi varazslo eppen eleg :) En mondjuk 55 templomot hasznalok 200 hekin, amibe 7700 varazslo fer el :) 5% kocsma es ijj elit felallasba nyomatom a dolgokat :) S hetente 1-2 szovihaboru teszi izgalmassa a dolgokat, nem a 1-2 heti :) |
Quote:
|
hát nem tom Toti de szerintem Mcload nem kezdőről beszélt ;) mer egy kezdő nem szokott szövi háborúzni:p ha meg már nem kezdő akkor nincs miről beszélni de szerintem az a legjobb ha van gömb és ép.lista stb. minden együtt:D
|
All times are GMT +1. The time now is 00:52. |