![]() |
Quote:
|
Kisbér, en pedig sokszor hasznalom.. :) a befedes szot :)
Half, szerintem jo lett, grat :) |
unit-ez a szó alatt az összes katonai egység értendődik:)
Kat.morál-sztem egyértelmű(katonai morál):) törp-törpe zs-arany |
Quote:
Megtanítalak a magyar beszédre :D |
Quote:
|
Quote:
Akkor azt mondom, hogy befedte a hó a tájat :D Arra, hogy fárasztom a tolikat, arra nem :D Ja, találtam még valamit: Villantsd le - Csinálj róla kristálygömböt |
Quote:
személyiség - Tuvalu Mi a fene az a Tuvalu?? Egyébként a szótár nem fölös, csak nehéz egy kezdőnek megtalálni. |
Tuvalu az a jatekos aki jelenleg es meg egy ideig a legtobb szemlyiseggell rendelkezik. most lesz 9 neki azaz az 0sszes
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
addig is hogy legyen egy idevágó rövidítés: IJ (Így jártál :))) |
Quote:
kapsz egy IJ kártyát: így jártál (hogy a rövidítés tipikus szövegkörnyezetét is lássuk... ) *az 500.ik postom* |
Én elárulom, hogy nekem 30 újraindulási lehetőségem van. Ez, mondjuk 2/3-a Paliénak.
Ha Tuvalu a személyiség, akkor én 2/3 személyiség vagyok! :) Erre a címre nem pályázom... |
de bele rakom Fegya a ket-harmad szemlyiseg:D:D
szeretet ezt a szot fogalmaza meg nekem valaki:D Kulonben tudok sokkal tobb ujraindulasi lehetosegrol mint 44 deazthiszem ez lehet, hogy titok:D |
Quote:
|
Quote:
|
mp, pajzs-mágikus pajzs
tiszta-tisztánlátás |
Igényes lett a szószedet (tényleg)!
Csak 1dolgot hadd kérjek könyörögve: ne emlegessünk benne "íjjat", meg "íjjászt", mert olyan csúnya! Ez lehet, hogy szőrözésnek hangzik, de eléggé megijedtem, amikor egyszer reflexből két j-vel írtam valahova! Ahogy nézem, a helyesírás amúgy sem olyan elterjedt szokás manapság, legalább próbálkozzunk! Szóval: íj=íjász! |
Quote:
Különben azthiszem szét bontom egy értelmesebb meg kevésbé értelmes részre:D |
"kv után baggerpill" - körváltás után cigiszünet. Elég gyakori kifejezés :)
|
átolvastam mindent, de ezeket még nem láttam sehol... :eek:
teljes - teljes eseménylista szövi - :D Hód - :D raki - :D IJB - így jártál b***eg |
Yard= milliárd :)
Még ezt sem láttam sehol :p |
Sziasztok!
Bezúz, szétcsap: katonákkal támad Jelzőtüzet rak, pirózik: tolikkal gyújtogat Megváltoztatja az időjárást: szárazság és / vagy vihar varázslat Dobj egy zöldet: írj üzenetet És sok hasonló finomság;) |
gg= good game = jó játékot
gl= good luck = sok szerencsét hf=have fun = jó szórakozást noob= béna = láma... (hagy nem rakozzam) :) |
a noob nem egyenlo a lamaval, ezt sokan osszetevesztik.. a noob az kezdot jelent, a lama pedig buta, rosszul felepitett orszag tulajdonosa :P
egyebkent csodalkozom, hogy nem emlitettek meg az internet szennyet, a "1337 speak"-et, szoval gondolom en leirom, ugyanis lattam par orit, akik hasznaljak ezt :P 1=L vagy I 2=z 3=e 4=a 6=g 8=b a szamok ezeket a betuket helyettesitik.. a gl a gg es a hf az tipikus esportos kifejezes, hoditosok kozul nem sokan hasznaljak gz=gratz woot=ujjongas imba=tul eros ori, neha hozzateszik a gay szot is, amit nem kell mondanom, hogy micsoda :D remelem sikerult segiteni valakinek :) |
OFF: noob=láma, a kezdő az newbie, de hódban ezeket még nem láttam, sőt a gl és társait se de biztos még nem játszottam eleget h ilyenre akadjak :D
|
a noob a newbie szlengesitett valtozata, nezz utana wikipedian :)
|
Quote:
Beszéli ezt rajtatok kívül más is?:rolleyes: |
Megnéztem, urban dictionaryn, igazad van. DotA-ban úgy használják ahogy mondom, onnan szedtem, de téves.
Helyesbítek, továbbolvasva a lapot megtaláltam amit mondtam, egyezzünk meg döntetlenben 1-1 :D |
Hali!
Köszi a segítséget Half és mindenkinki más....... Nagyon jó ötlet volt a szótár,én sok hasznát vettem!:D És szerintem nem vagyok egyedül! Jó játékot! :) Sziasztok! |
Sziasztok!lehet hogy hülyének fogok látszani, de én mintha láttam volna valahol egy olyat hogy "Ts" nem biztos hogy ezt de megakartam keresni hogy hol láttam de elfelejtettem!:D De nem kell rögtön lecseszni a fejem hogy "Uhh a noob" Meg " Uhh a ...
|
Quote:
|
Akkor dili vagyok!!Na mindegy ez után még utána fogok nézni!
|
Quote:
ez a kulonbseg. |
Quote:
|
jaja, a yard az anarchos szleng, vagy nem tudom :) de ott hasznaljak :)
|
Quote:
|
Lehet voltak már de nem emlékszem!
laki teki: Lakáshelyzeti tekercs hadi teki: Hadügy tekercs vari teki: Mágia tekercs toli teki: Tolvajlás tekercs fullos teki: az adott fajra vonatkozó maximum bónusz elérésére az adott ágazatban lehet hogy egyértelműek de azért leírtam, biztos ami biztos alapon :) |
All times are GMT +1. The time now is 22:20. |