![]() |
Quote:
|
Quote:
Viszont, ha jól emléxem akkor ugye aki már túl van (az egyszerűség kedvéért maradjunk a 600 hekis példánál) a 900 hekin annak megmarad a többlet hekije és csak az újjonan 900 heki főlé jutni akarókat állítja meg. Ez így nem hinném hogy fair a többiekkel szemben, hogy van aki fölötte van van aki alatta. Sztem mindenkit lekéne vinni az alá, pl: körüzibe kiküldeni, hogy jan 1jével törlésre kerülnek a határértéken felüli hekik pl: üreshely, barakk, templom..... prioritással, hogy legyen ideje bontani aki akar. De ez csak az én véleményem, mondjon jobbat aki tud :) Adami |
Quote:
|
persze lehetek. Azonban, ha van mondjuk egy 4 es szövi (bár tapasztalataim szerint nem gyakori a 8 vagy afölötti jkszes szövi is) akik beveszik magukat 900 hekire termelni. Akkor nincs az a akár 4es szövi akár mf aki feltudna addig menni. Gondolom nem kell tovább fejtegetni.
|
Quote:
|
Quote:
De ez már nem igazán ehez a témához tartozik. Azért köszi a változtatásokat már ezis előrelépés, és reménykedek, hogy egyszer tiszta lesz a játék... |
Quote:
|
Quote:
De lehet megint csak tévedek |
pusztán kíváncsiságból, körönként hány épület fog felgyulladni mondjuk egy 3000 hekis orinak 5ös szinten, a -100%morál/körrel?
|
Quote:
|
Quote:
|
nekem fogalmam sincs hogy mennyi az az annyi...nem volt még orim ami úgy járt volna hogy -100%morál/kör
|
Quote:
|
Quote:
|
Tegnap 36,65%-kal több távolbalátás lett varázsolva, mint egy nappal korábban. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
A legtöbb módosítás kedvemre van,köszi mindent és kellemes ünnepeket :)
|
Quote:
|
about me
Na, megtetszettek az ujitasok, igy visszatertem picit jatszani..
|
Quote:
|
Quote:
hogy csinálod hogy a nap 24 órájában fenn vagy? :) |
a távolbalátó gomb tökéletes, nagyon tetszik nekem :)
|
Quote:
Nekem is nagyon tetszik, igaz 10 kattintásból 7x nem sikerül eltalálni :) Nem lehetne a vakok miatt kicsit növelni rajta? :) |
Nekem is nagyon tetszik, jo otlet volt :)
|
Itt lehet a távolbalátó gombot szidni?:)
Akkor csatlakozom:) Javaslom, hogy a távolbalátó hangyapiszkot és a párbaj gombját a használók arányában növeljük ill, csökkentsük:) |
All times are GMT +1. The time now is 00:02. |