![]() |
Quote:
|
A zsarolás teljesen szabályos. De mi van akkor, ha a megzsarolt esetleg megszeppen és fizetni akar?
Megkérdezi, hogy hogyan utaljon. Lehetőségek:
Szóval, ha valaki enged a zsarolásnak, akkor szinte biztos, hogy szabálytalanul tudja csak teljesíteni a követeléseket, kockáztatva országa kizárását. Ezek után kétségbe vonom, hogy szabályos a zsarolás, hiszen JKSZ-re buzdít! |
Hmm... Fegy te most megint megtaláltad a megfelelő nézőpontot :) megérett a zöld ha nem adtam már korábban egyet :D:D
És egyetértek veled. mégsem lehet teljesen szabályos hiszen JKSZre buzdítás valahol... |
Egyszer már zsaroltak, 300 millára.
Tornyos ijász gnóm voltam a 2-es szinten, kb 2 éve. Megegyeztünk, kiteszem az ijakat a piacra, és a teljes szövi jön orinként 1-1 sereggel, hogy nenagyon sokáig tartson az akció. A dolgot gondosan előkészitettem, a pénz cca 400 milla előkészitve az oriban, szorgalmassan gömbölgettek is. Jöttek is a seregek, orinként 5k elit, beütés elött a léből vissza vettem az ijjakat pattantak a fiukák. Közben hogy legyen vmi haszna is a dolognak 17-18 körrel elöbb elinditottam egy 50 hekis felfedezést, és 20 kórház épitését. 3 körrel elöbb pedig egy sereget 1000 elitet egy hullára. Az indulásuk elötti körben betegedtem meg. Ök meg arany helyett haza vitték a pestist. Annál az orinál amelyikhez befértem, begyujtottam és rengettem, gyorsan 4 körre került. Márcsak 3-an voltak 2 körön belül. Megirtam nekik, hogy meggondoltam a dolgot, tárgytalan az akció. A válaszlevelet nem részletezem, eltudjátok képzelni. Igéret a full sereggel való támadásra stb. Közben beértek a kórházak és a felfedezés, rögvest 6-8 körrer kerültek aztán, azóta nem jelentkeztek, illetve a fórumon láttam őket spanyol zászló alatt hajózni:D Evvel csak azt akarom érzékeltetni, hogy az ilyen "kedves" játékostársak ellen is lehet tenni, csak gondossan kell tervezni és neked irányitani, akkor és ott jöjjenek amikor neked a legjobb. A háborút ha lehet mindig ismerős területen vívd meg és Te diktálj. |
Békés: nah... én is erre gondoltam, csak nem ilyen részletesen kifejtve! Grat! szép húzás volt! :D
adok zöldet ha tudok neked is a jótanácsokért :D *kedves napja van* |
huhhh..békés..szegények..ezen mennyit gondolkodtál?egyébként megoldás fizetésre a szövibelépés..
én egyszer így szívattam..épp a szövimet vártam feljönni alsóbb szintrl,rámcuppant egy kigyúrt szövi..mondják péz kell..mondom van vipem beszövizek és adok néháyn száz millát.. amikro ez megvolt,huhh..épp lejárt a vipem:-( egy hetet kértem..kicsit oltottak de segáz..közben szövim fellépett..erre vagy 15 körre kitámadtam mindennel..(tőlük az ugye 50%) és szövim szétcsapdosta őket..de békésé fifikásabb és okosabb és minden..GRAT:p |
Quote:
Nemrossz, csak ez igymár JKSZ mégha a volt és leendő szövid is tette a szétcsapdosást. De a szövivezér helyében én rögtön bontottam volna veled a szövit és a utolsó körben elhivja mki a helpet tőled ahányszor csak tudja 10 körre és a maradék seregekkel az összes volt tag rádmegy pusztitani akár 2-3 sereggel is ha befér. Neked ekkor még van a sereged visszaéréséből 5-6 kör, ha valóban 15 körre zavartad el őket. Az a pár kör pedig elég nekik a szétszedésedre. Ha vki igy akarja megoldani akkor a kiküldendő távolságra figyeljen nehogy üres orival várja a megtorlást. |
sokkal egyszerűbb ha az utolsó körök egyikében elhívod a teljes védelmüket 10 körre, mielőtt bomlik a szövi, és szétvered őket... :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Engem nyugodtan lehet zsarolni, kérjetek csak adok mindenkinek pénzt tekit nyersit barmit akar...
:D |
Quote:
|
Hat bonuszként néha hozzáadok még egy kis vérszomjas sereget, egy kis földrengést viharral...
De ezek pusztán opciók, csak az kapja aki kéri :) |
oké hova küldhetem a listát?
már hogy melyik szintre mit kérek:) |
Quote:
|
Quote:
|
Sajnos nem minden csoportban lehet engem zsarolni mert nem mindenhol vagyok ott. csak a 1-2-3 mas csopikban lehet zsarolni...
Sok cseresznyét! |
| All times are GMT +1. The time now is 01:36. |