![]() |
Quote:
ilyen buktán mindenki átesik, én sem vagyok kivétel. :p |
Quote:
|
Piacolgatok a 2-es szinten, olcsó nyersire vadásztam:)
Csörög a teló, felveszem dumcsi közben jár a kezem és látom piti áron van nyersi, a kéznél lévő kb 70 millát be is fektetem, jó áron, ki számolgatom a minimum 80-100 szoros hasznot mikor majd a szivem áll meg. Telefonálás közben átléptem az 5-ös szinten lévő szintén piacnál megnyitott oriba és ott vásároltam fel a cuccot. Mitne mondjak határozottan megvoltam elégedve magammal. |
Quote:
ez a hátránya ha az embernek több orija van :D |
Quote:
|
Nekem eddig a legnagyobb bukásom az volt hogy annó amikor felléptem 3h-ba 10millával kb azt láttam hogy a kő néha 100 néha meg 1000.
vettem 10millából pár követ azt másnapra lett 170millám kb azt azt is mind el költöttem 100-as kövvekre azt raktam ki 1000-ér.olyan 3milliárdnak kellet volna bejönnie csak attól a naptól kezdve már nem ment fel az ár 1000-ig:) |
Quote:
nem lehet, hogy a játékban van egy védelmi funkció, hivatottan ezt kiküszöbölni? mondván, hogy a nagy mozgás ellen várólistára helyez egy idö után és nem engedi a piacra az árud? |
Nem tudom, lehet benne valami...
Ja, és mi határozza meg, mikorra ér ki az áru a piacra? A kint lévő áruk összege, vagy mi? |
Quote:
|
idezet a sugobol:
"A piacra küldött áruk minimum fél órán át nem kerülnek fel a piacra, de legkésõbb 3 órán belül megjelennek azon, mint eladásra kínált áru.";) |
Quote:
|
hat... en allandoan a sugot nyalazom... hogy is van ez? hogy is van az? de legalabb mostanra mar gyorsan megtalalom, amit keresek :D
en is szoktam a piacon kedves es szep beveteleket csinalni, de tavolrol sem milliardnyi beveteleket, nem is mondanam, hogy profi vagyok benne... ahhoz meg kell egy kis gyakorlas :) de majd ha nagy leszek, mint ti, akkor majd en is meselek :D |
azért még én sem avgyok oylan profi :)
milliárdjaim még nincsenek...csak haladok feléjük :) |
Én is látom már a fényt az alagút végén, csak az a pár 100 millió kezdőtőke hibádzik, azt a legnehezebb összekuporgatni...
Utánna állítólag olyan, mint a víz alatt maradás => egy bizonyos idő után nem nehéz, sőt jön magától :D:D:D |
Quote:
|
Én megveszem a fémet és feldolgozom majd eladom fegyverként. :rolleyes:
1500A-/DB a bevétel. :cool: |
Quote:
|
5. szint, az anarchban és a gyorsban.
|
Quote:
|
Most regeltem egy orit az anarchban...
Háát, dobtam egy hátast az áraktól, ott az igazi a tőzsdézés... :D |
Végree időt szakítottam arra,hogy ezt itt elolvassam. Hát nem is tom,lehet mégegyszer nekiállok a tőzsdézésnek,mert egyszer negyot buktam és feladtam :)
|
na én éppen most bolygatom anarchioon az egyik piacot:)
|
ez mind szép és jó és csak a nyálamat csorgatom amikor itt milliárdokról beszéltek én meg örülök ha 20-30 misi össze jön egy nap:D
DE ez nem tántorított el ettől sőt egyre jobban méjülök bele igaz mint említették a hadisnak nehezebb, de időt kell rá szánni és meglesz az eredménye |
elég necces játék a tőzsdézés. a legtöbbet szintlépések előtt lehet kaszálni. főleg 5/ből 4/be lépéskor. gondolok itt a katonára. de 2/ből 1a lépésnél nem éri meg üresen fel menni. ott már csak 7 kör védelem van és nem 72...
|
Quote:
|
Üdv-
Tőzsde nem rossz dolog, de simán belebukni tött tíz millát. Most tekiket piacolok, lépés előtt vagyok éppen. fent 3x os árak vannak a tekipiacon ami itt 2,2 milliárd azt fent....:) sok teki sokat is kopik ez viszont félős:( |
Ha háromszoros az ár, akkor az az egy kopás belefér.
|
nem látom a választhatók között, hogy "próbálok mindig piacozni, de egy idő után hajnalban érnek vissza a cuccok és bebukom az egészet, mert nincs az a pénz, amiért felkelek" :)
|
Quote:
részemről gnóm vagyok s tekiben van a nagy lóvé, így baj nem érheti a cuccost. |
az is egyszer hajnalban jön vissza és egyszer hajnalban lesz a kopás. ördögi kör :)
|
tény, de itt a legkevesebba bukás.
ha fegyverben van, és visszajön egyben bukod, így meg csak részekben. de ha mé el is tudnák lopni, az nagyon gázos lenne:)Ö |
Sziasztok!!!
Egy olyan kérdésem lenne,h. ha kint van piacon elitem és hajnalba hozzák vissza,akkor a helytartóm visszaküldi majd oda vagy elmennek? |
Quote:
|
Szerintem az üzletszerű piacolás (tözsdézés) elgnehezebb része a mikor álljak le az áremeléssel, mennyi az a haszon amivel még megveszik. Egyszóval hol a mohóság határa? Talán ez a piaci haszonszerzés egyik kulcsa??_: pórázon tartani a mohóságot?:)
|
nekem nem sikerült, pedig én mindig mindent megteszek :)
szerintem meg az állando figyelem, az események követése és minnél gyorsabb reakció a fontos |
Utálom a körváltást!!!:mad: :mad:
Mindig közvetlen előtte jön a legjobb biznisz!!! megveszem az olcsó cuccot és nem vagyok elég gyors!! HM...:mad: |
hát de ugyanazt a hibát nem szabad sokszor elkövetni;)
|
Szerintem nagyon is megéri.Nekem legalább is mert ebből élek!:)
|
Quote:
|
Én nem ebből élek, de állandóan csinálom:)
Akkor mire is szavazzak:confused: |
All times are GMT +1. The time now is 22:40. |