![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha szintlépéskor leadom a földem egy részét, akkor a kedvezmény megmarad? |
Quote:
|
Quote:
Szerintem nem a kedvezmény van nyilvántartva, hanem az ütések egyenlege. Így a kerekítéssel nem lehet játszani. Ütsz 20 hekit egyben, az 20/4=5 Bekapsz 7 hektárt, az 13/4=3 Bekapsz még 7 hekit, az 6/4=1 Bekapsz még 7 hekit és negatív (-1) a foglalt földed és nincs kedvezmény. |
Quote:
De persze lehet, hogy nem működik. |
Quote:
Quote:
|
tesztelek pár dolgot, ha minden jól megy, akkor 7 végére meglesz szinte minden.. :)
|
nah különös dolgot tapasztaltam.. :)
2008-10-15 01:43:19 elkaplak! :) (#560824) elfoglalt 5 hektárt majd lefagy a vIGyOR (#560831) országától. (lefelé ment véletlenül a támadás:o) kaptam 1 kedvezményt. 2008-10-15 05:43:20 elkaplak! :) (#560824) elfoglalt 12 hektárt majd lefagy a vIGyOR (#560831) országától. második már megfelelő irányba ment további 3 kedvezmény, amit írt is a felfedezésnél. :): (*) 4 hektár kedvezményes felfedezési lehetőséged van. ekkor visszatámadtam majd lefagy a vIGyoR-ral és elkezdtem beépíteni az üres területeket elkaplak! :)-nál hogy a visszatámadó sereg ne vigyen túl sokat. 2008-10-15 09:43:22 majd lefagy a vIGyOR (#560831) elfoglalt 2 hektárt elkaplak! :) (#560824) országától. felfelé ment a támadás, tehát kb eltaláltam, h mennyit kell építenem. fedezésnél ezt látom: (*) 3 hektár kedvezményes felfedezési lehetőséged van. igaz, h csak 2 hektárt vesztettem, de a kedvezményem mégis csökkent. |
Jah valami nem kóser én is tapasztaltam.
Több veszik el, mint ami szaporodik. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
közben megérkezett alulról a 2. támadósereg, 3hektárt vitt, igy 212hektáron vagyok, de már csak 2 kedvezményem van.. :(
|
Quote:
Elvileg ugye 12 plusszban vagy, akkor 3-nak kellene lennie... (lehet, hogy barmilyen utesnel, amit bekapsz, es nem 0, csokken minimum 1-el a kedvezmenyesed?) |
Quote:
|
Lehet, hogy földszerzésnél lefele kerekít a rendszer, földvesztésnél meg fölfelé... mekkora egy görbeorrú dolog :D:D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:52. |