![]() |
Nem nagyon volt meg idom atmenni az uj konyven de amit hllottam par kasztot letapoltak parat meg megerositettek, aminek mar ideje volt...
Velemenyek?:D |
Nekem is a régi keményfedeles az etalon:)
Olvasgatni viszont jó volt a többit is;) |
Quote:
Másrészt ha a parti vissza akar tápolni egy kasztot semmi akadálya!:cool: Szerintem érdemes elolvasni az UT-t ha más nem az olvasmány miatt!:D |
Keményfedeles az igazi. Uwel-paplovag: Az első szinten mesterfokú nehézvértviselet. Minden más eretnekség:)
|
Quote:
És az sokkal élvezetesebb karakter;) |
Quote:
|
És mit szóltok a legújjabb könyhöz? (a D20-as rendszerű MAGUS-hoz)
|
Quote:
|
kicsit nemvok fórumon és egyből ilyen érdekes témák kerülnek terítékre!
szerintem azért adták ki a d20at, hogy ismét fellendítsék ezt a mágus témát, mert a legtöbb rpg játék d20ban nyomul (az újakra gondolok akár PCn is) és azokat inkább ahelyett, hogy leülnének 4en-en és jókat röhögnének egy MAGUS kaland közben! :) szerintem nemnagyon jött be nekik egyébként én is a d20as könyvre gondolok mint "új szabálykönyv" az új tekercsekben van sok jó dolog, meg jó néha az 5 szint, viszont szerintem az már absz. a tápolásról szól! :) nemtom, szerintem alap egy Uwel paplovagnak nehézvértviselet 1es szinten, nemhiszem, hogy 18 évesen indul el kalandozni :) |
Persze hogy alap. Én is nehézvértben fürdök minden nap:D
Ami jár az jár. És a uwelita ezért a legjobb harcos, a kis mágiájával még tápolni is tudja magát. Lazán kiröhög mondjuk egy barbárt, semmi esélye a barbinak. A különböző számítógépes rpg-kben is a paladin a nagy kedvencem (Baldur's Gate, Neverwinter stb.) A mágiái azt a célt szolgálják, hogy saját magát tápolja, s ezáltal úgy harcol, mint a gép. Ja és a legjobb csapatember. Egy jó csapat tuti visz magával egy paplovagot. Kiváló, az egész bandára ható kis trükkjei vannak, gyógyít és hagy időt, hogy a csapat mágusa elmondja a hókuszpókuszait, ő addig bárkit feltart:D Egyszerűen imádnivaló!:D :D |
Davalon: Próbáltad már a NWN-t mutiplayer-ben? ;) :D
|
Quote:
Nagyon szerettem. |
Davalon, több hozzászólásodból úgy tűnik szívesen játszanál online MAGUS-t. Miért nem kezded el szervezni? ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A Shadowrun-os téma főleg a szerveződő játék miatt olyan aktív. Ha megnézed a többi témát, láthatod, ott sincs nagy mozgolódás. |
Én beszállnék a MAGUS kalandba is, de lehet, hogy bátorságot gyűjtök és mesélést is vállalok. :) Mindenesetre én szeretem szabadon kezelni a szabályokat és a világokat, úgyhogy ha valaki betéve tudja a szabálykönyet és a regényeket, akkor az 1000 és 1 dologba bele tud majd kötni, úgyhogy akkor inkább ő meséljen. :)
Amit vállalni tudok: gyakori "körök" (naponta 2, egyik mondjuk 8-kor, másik meg 10-kor) és az igazi szerepjáték (beleélés) erőteljes támogatása. Viszont aki nem nézne fel gyakran, annak szabadon játszanék a karakterével, mint egy NJK-val, mert különben leáll az egész (többször is megéltem ilyet különböző fórumokon). |
Délután olvastam egy történetet, amiről egy kalandötlet jutott eszembe, szívesen elmesélném nektek.
A MAGUS világát leginkább regényekből és novellákból ismerem, szabálykönyvek közül a Nagy Zölddel (Első Törvénykönyv) van közelebbi ismeretségem, tehát ez alapján mesélnék (lehet, hogy a Papok és paplovagokat is be tudom szerezni, de ez nem biztos). Amennyiben úgy döntötök, hogy én meséljek, lenne egy-két megkötésem: ranagol-, tharr-, sogron- és amhe-ramun hitű karakterek, és aquirok nem férnek bele a partiba, valamint szükségem lenne egy önkéntjelentkezőre (Aúú?:D), aki hajlandó lenne faji, kasztbéli, és vallási megkötésekkel játszani. Amenniben úgy döntötök más meséljen, mindenképp szeretnék benne lenni a partiban :) Látod Davalon, a végén még annyi KM jelölt lesz, hogy szavazást kell kiírni... :D :D |
Quote:
Egyébként én 2 karakterrel játszanék szívesen, egyik "A karakterem", amivel haverokkal játszok (tűzvarázsló), másik egy tolvaj, akivel kiélhetem a nagypofájú és pimaszkodós és gyáva hajlamaimat. :) Szóval akkor ide ez utóbbi férne be? Vagy csak nemes hős lovagok jöhetnek? ;) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Akkor az én uwelitám befér a keretbe:) nagyszerű!
|
Quote:
|
Jaj, de izgi! Játszunk-játszunk-játszunk!!!:D
|
Gondolom, csak első szintű karakterekkel lehet indulni, na de melyik szabályrendszer szerint? Én a legelsőt szeretném, az első törvénykönyv szerintit, a uweliták mf vértviselete miatt:D , de ha másikat választunk is jó, ha az játszhatóbb így neten keresztül, illetve a KM variálhatja is őket, megbeszélés kérdése:)
|
Neten úgysem lehet nagyon lejátszani a dobálgatást (hál' istennek :) ), úgyhogy szerintem annyira nem éles a kérdés. Max tulajdonságok és képzettségek, amit meg kell nézni.
|
Quote:
Eddig három játékos van... toborozni kellene... :D |
Jó lenne, ha első szintűekkel kezdenénk szerintem, és akár több modult is megérhetnének:) Nem jó az, ha egyből van egy 7. szintű karakterem, én szeretem tudni, miáltal vált 7. szintűvé és akkor jobban magaménak is érezném:)
|
Quote:
Quote:
Remélem elfogadhatóak az érveim, és sikerül közös nevezőre jutnunk ;) |
Ok, de a szintek adása nem a születésétől kezdődik, hanem amikor elkezd kalandozni:) Ok. legyen 4. szintű. Nos, ki is akar játszani? Te mesélsz, aztán vagyok én, és még kik?:)
|
Tudtommal Enkidu, és Aúú jelezte még rajtad kívül ezen játék iránti érdeklődését :)
Remélem lesznek további jelentkezők... |
Még minimum egy karakter jó lenne, és még akkor is okosan kell választani.
|
Így visszanézegetve Steve és Phoenix biztos játszana még, Phoenixet el is tudom érni, Steve-ről nem tok semmit. Lehet, hogy még tudok is embert szerezni, ha nagyon nem akarna összeállni a csapat.
|
Amúgy az jó, hogy a km eleve behatárolja nagyjából a játszható jellemeket, mert ha mondjuk egy kránit meglátna a paplovagom, üvöltve rontana neki az első pillanatban:D :D
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Nekem jó a 4. szint, de az 1. is. Egyébként hozzám közelebb áll az alacsony szinten való ügyeskedés és óvatoskodás, mint a "magas szintű gyenge ellenfeleket elsöpörjük, nekünk nagyvad kell" hangulat. Persze a varázshasználat magasabb szinten jön ki jól. :) De még így is a 4.-6. szint körül a legjobb a játék szerintem. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Nah, elvállaltam a spec karaktert...:)
Tök izgi lesz szerintem, mert harcos/tolvaj/pap/paplovag/varázsló/boszorkánymester/tűzvarázsló...:D Kíváncsi vagyok nagyon ki mivel fog jönni majd...:) Hajrá Chris, hajrá Chris! :) A púplovagok, meg a 2. törvénykönyv itt van nálam, szóval az itt lesz ha kell! |
All times are GMT +1. The time now is 08:44. |