![]() |
[quote=Matador;190941] És különben is milyen szar az élet ... :confused:
QUOTE] talán, mert tényleg szar az élet? :P egyébként nem ismerek egyetlen egészséges embert se.. ha már itt tartunk.. :) de most képzeld el, ha mindenki boldog lenne... nekem ilyenkor tudod milyen kép ugrik be? hogy mindenki bolond lenne és a kis világába boldogan élne.. hisz, boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa.. :D:D |
Quote:
(Hanem akkor mi? -- merülhet fel a kérdés... Talán az, hogy de szar időnk van, és ugye mindenki depis lett? Nos, nem, igazából ez se, és a mai őszi időt elnézve tulajdonképpen már a "jó" őszi időre emlékeztet ez inkább, amikor a lehulló, színes falevelek között nagyot lehet sétálni, és izgalommal várni, hogy mikor esik le az első hó. :) (Még ne essen le, légyszi, légyszi, még legalább december közepéig húzza ki, köszike... :D)) |
[quote=sutike31005;190958]
Quote:
Mindenkinek olyan, amilyenné teszi.:) Ha nem tetszik, változtatni kell! Szerinted boldog = bolond :eek: ?? |
Quote:
|
Jó kis váltás, át a távfűtéstől a boldogság-boldogtalanság elemzésére :)
No lám, kiből mit hoz ki az ősz :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szép ez az ősz :) http://i241.photobucket.com/albums/f.../nemalszom.jpg Hogy ne csak depis hozzáállás legyen :) |
Quote:
|
Remélem belőlem nem ilyet hoz ki :D:D
Nagyon gratulálok Goldy!!! :) |
Nagyon aranyos Baba. Gratulálok itt is! :)
|
Graula Goldy a gyerkőchöz :)
|
Így nagyban, még aranyosabb kép.:) Itt is gratulálok.:)
Hogy kiből mit hoz ki az ősz? Belőlem a náthát.:D De ami a legfontosabb, olyan csodákat, amiket régen nem éltem át, sőt merem állítani még soha....:) Őszi nyaralás, naaagy tervek, az első óvatos lépések egy szép és remélhetőleg hosszú úton.:) Szerelmet, boldogságot... csak semmi depi.:p Nekem az idei ősz megmutatta, hogy ez az évszak tud igazán csodás is lenni. (Rég voltam már ilyen émelyítően csöpögős hangulatban.:D) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:15. |