![]() |
Quote:
|
Quote:
Andy elárulnád milyen problémáid voltak a dual op. rendszeres gépen, ez érdekelne, mert nekem mindegyik gépem az és még sosem volt problémám vele. |
Quote:
|
Quote:
|
A két op rendszert a linux magyarországi korai elterjedésekor csináltam,
kevésbé jó géppel :rolleyes:, és a winem se volt az igazi /Ati nem szidni akarom ezzel/. Sokat szenvedtem vele és az vette el a kedvemet. A jó rendszerhez elsősorban "gép" kellett volna. De miután szükségem lesz egy laptopra, így megoldódik egyszerűbben a dolog. Habár a mostani asztali gépemen már nem hiszem, hogy gondot okozna, csak már nagyon megszoktam a windowst az utóbbi időben. |
A Linux és a Windows gondott simán meglehet oldani egy virtuális géppel. Amíg a Linuxxal nézegetsz a weben és irodai munkát végzel addig a virtuális XP-n lehet játszani, csak erőforrás igényes, viszont így a legbiztonságosabb, és nem kell lemondani sem a Linux biztonságáról sem az XP vagy Vista kompatibilitásáról. Amúgy meg az utolsó Linuxoknak sokat fejlődött a grafikusi kezelőfelülete. Az Aero felületet (csak ők nem így hívták) is ők épitették bele legelőször az oprendszerükbe ha jól emlékszem és tökéletesen müködött és müködik.
|
All times are GMT +1. The time now is 18:31. |