![]() |
Ha már ennyire erőlteted nekem ezt a sanyis témát, nem lehetne engem Királynak hívni?:D Bevezethetnénk valamiféle diktatúrát is, amelyben én vagyok az imádott fél:D Nos? Szerintem jó ötlet:D
|
Quote:
|
Quote:
Amugy en azert vagyok Remedy, mert ezt talaltam ki. Jo, mi? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Akkor en is megosztom veletek Mike Forester mivoltjat...:D
Egyik ivocimbim ragasztotta ram, mivel elotte mar Mike voltam... Azt mondta hogy a csinibaban van egy csoka akit Mike Forester Ruszki Tengeresznek hivnak , (persze mar akkor is ittas volt a srac...:p) en meg akkoriban meg nem lattam a filmet es csak rahagytam...Egy ido mulva mar mindenki igy hivott, megtetszett , nem is foglalkoztam az eredetevel... Aztan egyszer lattam a csinibabat, amiben tenyleg volt valami ruszki tengeresz csoka, de az tuti, hogy nem Mike Forester volt...Es Ra egy hetre lattam a Trainspotting-ot, amiben volt Mike Forester( gondolom mindenki emlekszik a heroin kupra...A buzi drogdiler neve volt Mike forester akitol kapta a srac... Ugyhogy nekem ugy tunik hogy a spanom csak szimlan osszerakta a kettot...:D A ketto koze meg a Zoostorm onnan jott hogy ez volt az elso orim neve, ez csak a gep hazan lathato logo utan gondoltam ki... |
ÜDv
no mesélj csak az orinevekről engem érdekelne.... LotR |
Quote:
A nevem története: hogy mikor először ismerkedtem a játékkal, teljesen a Gyűrűk Ura jutott róla eszembe és pont abban az időben volt nagy sláger... Ebből jött az országnév: Lord of the Ring, a GyűRű Ura, az 1 Gyűrűé mind felett, a legyőzhetetlené:) Persze kicsit tovább folytattam a művet( magamban) ahol nem pusztult el a GyűRű és újra megtalálják, és egy olyan erős kezű uralkodóhoz jutt akire nem hat az ereje és jóra használja fel, megvédi birodalmát és népét a gyűrű szövetségeseivel együtt. Az ország név kezdőbetüiből jött, állt össze a nickem : LotR és azóta így ismernek. :D |
A nickem úgy született, hogy egyszerűen bemásoltam az orinevemet:)
Synkel amúgy egy nem túl nagy ország, és nem is túl kellemes hely, de mivel én alkottam, ragaszkodom hozzá. A benne élő jelentősebb személyiségek közül kettő szerepel a hódban is: Rognor con Morden, a bosszú lovagja, és Dalvin da Maltha an Synkel, Synkel ifjú hercege. Jelentős személyiségek vannak még, szal ha kell, nem leszek híján orinévnek:D :D |
Quote:
Vagy én fizethetek a névhasználatért:D |
Az en neven fingom sincs honnan van, csak jönnek.Nem Alba Longa volt az elso orim de valahogy midenki ezen a neven szolit...Az oka talan hogy a jatek kezdeten eleg agressziv es hadakozni szereto emberke voltam.Es zömében ezzel az orimmal.Ezert ezt az orimat ismertek es es egy hodos talin mindeki igy hivott...
Amugy meg latinnal csesztettek meg anno a kozepsuliban es egy olvasmanyban volt...."Alba Longa oppidum in Latio est" asszem ez volt a mondat. amugy ilyen orineven futottam még, 1-2 mar a mult homalyaba vesz Seek and Destroy Alba Longa Alba strikes back Dimbdomb land Agrárinnovációs KHT Anf of course here |
az en nickem??
van 1 kedvenc focicspatom, Dinamo, es ok mindig kutyanak valjak magukat es pirosban jatszanak! ugy is szolitjak, h a "Piros kutyak" ezt leforditottam angolra, mivel erdelyben nem akartam sem "piros kutya", sem "caine rosu" (romanul van) lenni! a 76 hat.... ha jol tudom a szuletsei evem, mert foglalt volt mar a simma nev!:D az orineveim: Gyenge vagyok - kb 5 ev kihagyas utan kezdtem ujra a hoditot es tudtam, h nem leszek valami eros igy kerult a nev is. Azotta banom mert mindenki engem tamad :D Az elso orim neve (kb 2000ben) Székölyök volt, ezt nem kell elmagyarazzam:D Kilmainham Gaol - 1 irorszagi, dublini, borton es megtetszett a neve. 1 rendornek mi tetszhet meg. Ha minden igaz a vilag legregebbi bortone. meg van 1 orim a cuceritorban, annak a legszebb a neve: "Nu fura ca nu tolerez" (Ne lopj mert nem turom), ez mindent elmond! |
Uninspired Empire
Szóval az országnevem...
Uninspired Empire ---> ez angolul annyit tesz hogy lélektelen birodalom Igaz, elég elvont arra hogy lélektellen... Inkább ihlettelen... De a lélektelenre is lehet használni... |
Tyer... ez a bondage-os dolog picit több információ volt, mint amit feltétlenül tudni szerettünk volna... :D
|
Quote:
|
Ditke: Bármilyen meglepő :) az Edit név beceneve :)
Caribbean: Az első orim volt, sajna radír által pusztult. Pacific Orange: Békés természetem, és jobbos nézeteim alapján született. Na és, persze szeretem a narancsot:D PO: az "S" fórumon hívnak így az orinevemből származik. Nari: Ennek története van. Nari néninek indult, ezt Batutól kaptam, "némi sértődés" után lett Narilyány, aztán lekopott a "lyány", és maradt a Nari. :) Santicum: Legifjabb orim. Nevének jelentése: gyógyír, gyógyital...:D No comment... :D Pacific Lemon, Pacific Mandarine a két anarchos orim,imádom őket, de most sajna hanyagolva vannak, időhiány miatt pihiznek.:( |
Sorry csak kis kötözködés:D
Quote:
Nem gond Steve atya is holtig tanul felcsaptam a szótárat /kettőt is.../ és ez dobta: 1. fegyelem 2. Fenyítés 3. tudományszak Ugyhogy végülis majdnem stimmel de azért dúrva lenne megalázásnak fordítani;) |
Ha már erre jártam,gondoltam én is firkantok ide!Nos,becenév az Lunnda,ahogy fórumon és egyéb hasonló helyeken szerepelek!Keletkezése az azért sztem ott van a legjobbak között,bár nem vok büszke rá:cool:
Még régebben 1ik legjobb haverom csesztetett azzal,hogy nagy az orrom!Van 1olyan madár,hogy lunda,aminek elég nagy csőre van,ő látott róla 1képet és gondolta,így fog hívni!Ez olyan jól sült el,hogy mindenki így hívott nemsokára!Azért,hogy megkülönböztessem magam ettől a madártól(amit viszont megszerettem azóta:D ),került nevembe 1 2.n is! Kedvenc orim Make love not war,amit sztem nem kell magyarázni:D :D :D |
Quote:
|
Az én nickemet sztem nem kell nagyon magyarázni :)
1. nem vok egy vékony alkat így vok néhol Mackó néven 2. Imádom a mackósajtot és ha már Maci vok és a sajtot is szeretem akkor egy upgrade-el lettem Mackosajt :D |
Quote:
|
Na ilyenkor bánom a nicknevem, nem tudok jó sztorit mesélni mellé. Esetleg az anyakönyvi kivonatomat másoljam ide be? :D
|
Nekem egyszerű a történetem: Péter, vagyok és kértem mindenkit szólítson Petinek gimibe. Pár osztálytársan nem volt hajlandó, ezért kitalálták a "Pepa" nevet, metr annyira azért nem utáltak:D Sokáig ellenkeztem, de végül rajtam maradt és használom is. Van még kettő: uzuzu, az úgy lett, hogy 14-15 évesen állandóan a Gyalogló chat-en voltam és minden név foglalt volt, így véletlenül beütöttem 5 karaktert és ez lett. Később megtetszett és volt is egy uzuzland nevő orim, de az törlödött. A második az a: trollo, rólam tudni kell, hogy nagy misztikus fan vagyok: és sokáig volt troll a nevem, mert mindenkit csk ütöttem és vágtam. Egyszer bátyámmal H3-aztunk multiba és gyorsba ez jött ki és maratt is.
Az orineveket meg már egyszer leírtam egy másik topicban, "Ki mióta játszik?" 65.-ik hsz-e. |
Az én történetem még egyszerűbb:)
Kezdjük az országommal, hisz az volt előbb: Rózsa birodalom :) A rózsa a kedvenc virágom. Ennyi!! :D Két szigorlat között vmikor májusban regeltem , nah! mi legyen országod neve? olvastam a költői kérdést... kinéztem az ablakon.... és épp nyíltak a korai rózsáim... :) A nicknevemhez: no comment! :D :D |
Az én nickem már nem emlékszem ki találta ki, valamelyik kedves egyén a W fórumon :D
a 4. orim nevéből adódóan Jeanne d'Ark :) története? szeretem a hősnőket, és éppen róla olvastam mikor regeltem :) a harmadik Boszi :))) nos, hát az egyik párom hívott így, egész pontosan Banyának (találó), de kicsit finomítottam rajta :) És végül a legfiatalabb egyben az első is :D Giovanni, a nevének okát elég, hogy páran tudják :) |
Na, nézzük :) SZEkeres CSAbi a nevem, innen a nickem :)
Az orineveket elnézve, hm...nézzük a legismertebbeket :) Szecsa foorim, szeerintem egyertelmu :) Kozmopolita vérhörcsög: anno Mirk nevu baratommal olyan neveket akartunk, ami nagyon egyedi es ertelmetlen erzest kelt az emberekben :) Ő lett filantróp vérnyúl, én pedig lettem kozmopolita vérhörcsög :) azota hozzám nőtt szegény hörim, főleg miutan a foorim anarchba kerult:) Szecsmók: hát...ez egy kedves történet :) voltunk a visegradi palotajatekokon ismerosokkel 2002-ben, es probalgattam maszkokat :) egyszer felvettem egy ilyen szoros akarmilyen maszkot, es egyik lany ismeros megszolalt: "nézd már, szecsmók" :) Szeretve lenni jó.. :-): a Moulin Rouge-ban hangzik el a kovetkezo szoveg es ebbol vettem: „Ennyi csak mi tudható: Szeretni kell, és szeretve lenni jó.” Nézz és láss... : a Kulonvelemeny cimu film az egyik kedvenc filmem :) abban hangzik el ez a mondat a lany prekobtol :) nagyjabol ennyi :) az anarchosokat nem reszletezem :) |
Quote:
De hogy ne legyek teljesen off, a nickem a keresztnevemből keletkezett, külön történet nincs hozzá... :( (Mondjuk az elég érdekesen hangzik, mikor a keresztfiam Chris néniek hív... :rolleyes: :D) |
Quote:
*kötekszik* |
Quote:
|
Quote:
|
Na szóval
Az első orimat a születési dátumomról, és a kutyusomról neveztem el,akit sajnos idő közben megmérgeztek:( :( :( Így lett ardo0823 a neve. A második orim nevét egy társasjátékról adtam:Rizikó És végül a harmadik ori nevét a kislányom adta a Némó c. mesefilmből,ez lett Pizsi. A Hornet pedig az előző motorom Típusa volt. Lehet lesz egy orim amit VFR-nek hívnak?? Remélem:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: |
na az én nevem kicsit bonyolultabb:D kerestem valami jó nevet amikor elkezdtem fifázni meg codozni multiban pár éve. és akkor kitaláltam h milyen jól hangzik ez meg egy m betűt is ki lehet spórolni:D a szám a mezszámom mert végülis fociznék is:D na most h az honnan jött rengetegszer kérdezték de én se nagyon tudom már. valszeg az is a fifához köthető megcsináltam magam és pörgettem a számokat és 68 maradt:D
összegezve a fifa meghatározta nicknevemet:D |
Quote:
|
egyszer volt, hol nem volt egy nagyon sz*rul kezdődő számtechóra, még az elején. be kellett volna jelentkezni, de nem ment.
szépen lassan síkideg lettem, akkor már ott volt a tanár is, és én iszonyatosan koncentrálva, félig kidugott nyelvvel, e g y e n k é n t, l a s s a n ütögettem be a betűket, amikor épp nem használtam őket, ujjaimat gondosan eltartottam a billentyűzettől. és nem és nem. aztán végre a tanárnak leesett, alul van egy rész, a kiszolgáló, amihez soha nem kell nyúlni, eleve be van írva mindig. BSRG szokott lenni, de most vmiért más volt. óra közepe táján végre beléptem. akkor regeltem honfoglalón. természetesen minden név foglalt volt, bármi normális az eszembe jutott. aztán már csak próbálkoztam, BÁRMIVEL. nem tetszett neki. az egyik ilyen, amikor már nem is reménykedtem, az agyam hátuljából szerencsétlen pillanatban felbukkanó bsrg volt. és ilyen nem volt még :) komolyan meglepődtem, akkor már hosszú percek óta játszogattam vele. nem szalasztottam el a lehetőséget, ha bsrg, akkor bsrg!! ez van. a többi az már csak annyi, h iszonyatos a memóriám, nekem mindenhol ugyanaz a felhasználónevem és jelszavam. azóta, ugye, mert ez volt az első komolyabb találkozásom a nettel :) röviden: a sulim nevének a rövidítése |
nem bántani, h első hozzászólásom, most sikerült végre normálisan regelnem :)
amúgy volt már vagy 15 :D |
Quote:
off/ a rizikó cimű társat én is szeretem:) on/ én első orim nevét egyik haverom orijának nevéről másoltam és alakította át. az övé volt skót-felföld, enyém meg lett Katalán-felföld. most ismét csináltam egy tröpicseket ilyen néven anarchba, de lejárt a 90 nap:( |
Quote:
mert előbbi nem túl jó, ha 15* regiztél. |
Quote:
|
Quote:
bár, az orik... tudod mit, mindjárt megszámolom :) |
akkor nem értem a 15 mire vonatkozott:)
lehet én vagyok nehéz felfogású |
All times are GMT +1. The time now is 10:02. |